|
Post by Deleted on May 24, 2013 20:33:30 GMT 2
Pikkust oli sellele mehele tõesti kõvasti antud, aga sellepärast tundis Dani ennast ka Mattiga alati turvaliselt. Eriti kui new Yorgis mõni paparatso liiga pealetükkivaks muutus. "Mmm... ma jätan need sõnad meelde," lausus tüdruk laia ja kavala muigega. Tahaks näha, kui kauaks mees enda sõna peab. Vaevalt kuigi kauaks. "Nii et kui kellelegi kunagi filmid indiaanlast vaja on, siis ma peaksin proovima endale osa saada," sõnas Daniela lõbusalt. Vaevalt see kunagi juhtub. Näitlemine las jääda ikka Mattile. Temale sobib muusika. "Liguneme siis," vastas tüdruk sügavalt välja hingats ja ennast mugavalt mehe juurde sättides. Poleks vist eriline ime, kui Matthew varsti vanni magama jääb.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 24, 2013 20:51:34 GMT 2
Matthew oli juba ammu enda vendadest-õdedest aga ka emast-isast pikem, mehe vanaisa oli ka olnud pea kaks meetrit pikk, sealt ilmselt Matt ja ka Chad enda pikkuse said. "Miks naistele meeldib see, kui mehed nendega ainult nõustuvad? Igavaks ei lähe või?" üritas mees pisutki naiste maailma mõista. "Muidugi. Kui tehakse filmi printsessist, siis mine ka," lisas Matt naeratusega. "Tegelikult ei tohi liguneda, ma lubasin sulle ju massaaži ja mis poiss-sõber ma sulle olen, kui ma enda lubadust murran?" küsis Matthew ja võttis ääre pealt ühe nuustiku ja dušigeeli, mida ta piisavalt pehmele nuustikule peale pani, et see vahtu hõõruda. See tehtud, hakkas ta rahulikult Daniela õlgu ja selga sisse seebitama.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 21:25:23 GMT 2
"Me ei taha, et mehed meiega ainult nõustuksid. See oleks tõesti igav. Me tahame, et nad meiega nõustuksid, kui meil on õigus... mis on enamik ajast," lausus Daniela lõbusalt. Tema küll ei soovinud, et Matt talle kogu aeg vastu tuleks ja temasse nii suhtuks, nagu tuleks tema suust ülimtõde. "Lähen-lähen," noogutas Dani, mitte just kõige veenvamalt. Ilmselt mingit lubadust siin ei sündinud hetkel. Ah, et ikkagi saab massaaži. Tore. Ausalt öeldes tundis tüdruk ennast hetkeks nii, nagu oleks ta jälle mõneaastane ja tema ema või isa vannitab teda. See oli natuke harjumatu, aga samas ka mõnus. Daniela lasi enda pea natuke ettepoole, et mehel lihtsam oleks, ning sulges silmad. "Nüüd tunnen ma ennast küll ülimalt laisa printsessina, kes isegi enda pesemisega hakkama ei saa," naeris tüdruk vaikselt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 25, 2013 21:22:15 GMT 2
"Ah, mine sa kah," turtsatas Matthew. Naistel alati õigus, seda nad võisid arvata, aga tegelikult oli see 50-50. "Näed, nüüd nõustud sina minuga," lausus Matt ja jõudis neiu õlgade ja käte pesemiseni. "Kuule, ma tean, et siin on hea liguneda, aga peseme ruttu ära, muidu sa jääd siia magama," arvas mees naeratusega. Kes nüüd unimüts oli? "Laisk printsess slash indiaanlane Daniela," luges mees tüdruku tiitlid ette.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2013 21:41:01 GMT 2
Daniela hakkas lõbusalt naerma ning vaatas tüübile korraks üle õla otsa. "Miks ma küll arvan, et sa ei taha, et ma tegelikult kuskile läheksin... või tahad?" küsis näitsik ilmsüütu näoga Mattile otsa vaadates. Enne hakkas küll mees kohe jonnima, kui ta temast eemale läks. "Ma ei jääks siia magama, aga kiirema pesemise vastu pole mul midagi," lausus Daniela ja haaras endale ka ühe nuustiku, millele dušigeeli pani. Seda natuke nuutsikusse hõõrunud, pööras tüdruk ennas näoga mehe poole, liikudes natuke mehest eemale. Siis on rohkem ruumi pesemiseks. "On sul veel tiitleid, mis sa mulle lisada soovid?" kergitas näitsik küsivalt kulme.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 25, 2013 23:03:41 GMT 2
Matthew pööritas silmi. "Like, what ever," tegi ta Valley tüdruku aktsendiga. "Siis teeme kähku," ütles mees ning hakkas end pesema. Juuksed ka kiirelt šampooni ja veega üle ning mees oligi varsti vannist väljas ja kuivatas end suurde helesinisesse rätikusse. Ta läks magamistuppa, et sealt sahtlist paar boxer-briefe võtta ja need jalga ajada. Matt tõmbas jalga ka enda hallid pikad pidžaamapüksid ja võttis arvuti lahti, et mõnele meilile vastada. Nüüd oli vaja vaid Daniela ära oodata, töö tegemine sobis küll aja sisustamiseks.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2013 23:19:48 GMT 2
Ilmselgelt läks Danielal enda juuste pesemisega palju kauem aega kui mehel, sest tema juuksed olid kordades pikemad. Seega ei olnud eriline ime, et tüdruk alles siis vannist välja sai, kui Matt juba magamistoas asjatas. Tüdruk võttis vannil punni eest ning lasi ka veel ära joosta, hakates alles siis ennast kuivatama ja kreemitama. Kune fööni ta ei leidnud, siis kuivatas ta enda juukseid rätikuga. Võttis kauem aega, aga hea tulemus oli ikka olemas. Dani jalutas, rätik ümber, magamistuppa ning tõmbas endale jalga ühed tumelillad püksikud ja selga ühe musta öösärgi, mis tal ainsana mehe juures oli. Viinud rätiku tagasi vannituppa, naases Sandee mehe juurde, sättides ennast tema juurde. "Päriselt?! Sa teed tööd? Praegu?" küsis näitsik üllatunult ja pisut nördinult. Ühte õhtut ei saa ka ilma enda arvutita hakkama. Kena. "Ütle, kui sa valmis saad. Ma lähen toon alt midagi süüa. Tahad ka?" uuris tüdruk, liikudes kapi juurde, kust ta endale ühe kampsuni haaras. See seljas, avas ta toa ukse ja ootas siis mehe vastust.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 25, 2013 23:51:38 GMT 2
Matthew luges e-kirja, mis oli saatnud üks mehe fondi töötajatest ja kortsutas kulmu. Noor, kes oli üks valitud kümnest, kes sai tasuta koha New Yorgi draamakoolis, oli parajatesse jamadesse end sidunud. Narkootikumid, puudumised koolist, olematud edasijõudmised - ohkama võttis. Programmi sattus alati mõni noor, kelle taust oli väga kirju ja segane, aga selliseid probleeme ei olnud veel ette tulnud. "Ma...Jah. Vabandust, ma mõtlesin need paar minutit kirjadele vastata. Fondiga on pisikesed jamad," ütles Matthew. "Ei, ei taha," raputas Sommers pead. "Ma olengi valmis," lisas ta vaiksemalt ja pani sülearvuti kaane kinni.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 0:01:52 GMT 2
Daniela seisis endiselt ukse juures ja silmitses meest. Vot, mis see töö tegemine nüüd kaasa tõi. Mehe mõtted on nüüd kõik laiali ja ta ise on nii tõsine. "Kui pisikesed?" küsis tüdruk ja sulges uuesti magamistoa ukse. Ta küll tahtis süüa, aga samas võis ta ka selle massaaži ära teha ja alles siis midagi hamba alla pista. Võibolla on siis Mattil ka juba isu tulnud. Dani jalutas mehe juurde, kui too sülearvutikaane kinni pani. "Oled sa kindel, et sa valmis oled, sest sa ei näe eriti valmis välja," lausus tüdruk ja sättis ennast mehe kõrvale istuma.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 26, 2013 0:05:08 GMT 2
"Nii pisikesed, et äkki lennutan tolle noore Tree Hilli nädalaks," arvas mees, rääkimata täpsemalt probleemist. Inimesele on vaja kõrvakiilu reaalsusest, talle makstakse kõik elamine ja õppekulud kinni, selline võimalus on ainukordne ja nüüd ta lihtsalt pidutseb selle maha? Ei, nii need asjad Matthew juuresolekul ei käinud. "Olen-olen. Ma homme tegelen sellega. Mine otsi endale midagi süüa, siis saad pärast uinuda," pakkus Sommers välja.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 0:14:08 GMT 2
"Matt, kui sa kavatsed teda juba Tree Hilli lennutada, siis ma kahtlen, et tegu on pisikese probleemiga," lausus Daniela, kuid ta oli kindel, et ega mees ei räägi talle, milles asi on. Tundus, et nende suhtes kehtis justkui salajane lepe, et Daniela töö on kõigile teada, aga Matthew asjad on ainult mehe enda ajada. "Olgu, aga sina ära muretse. Küll kõik lõpuks nii läheb nagu vaja," sõnas tüdruk ja vajutas mehe huultele ühe musi, enne kui siiski suuna alumisele korrusele võttis. Tal kulus köögis olemisele ikka nii viisteist... kakskümmend minutit. Alguses mõtles ta söögi üles võtta, aga köögis olles muutis ta enda meelt. Saanud kõhu korralikult täis, jalutas tüdruk aeglaselt üles tagasi. Ausalt öeldes oli ta tõesti väsinud ja kergelt unine. Tundub, et Matthew idee kannab vilja.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 26, 2013 10:17:24 GMT 2
Matthew oli harjunud, et ta hoiab probleemid endale ja ei pane lähedasi muretsema. "No vaatame, ma loodan, et ta võtab endale aru pähe," lausus mees. "Ja-jah," ühmas Matthew ja tegi sülearvuti kaane uuesti lahti ning lülitas arvuti korralikult välja. Mees läks voodi peale Danielat ootama, aga saamata ise arugi, vajus ta juba kergesse unne. Ilmselt oli päev väsitanud ka meest, sest tavaliselt ta nii vara magama ei jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 11:16:45 GMT 2
Kui Daniela üles tagasi jõudis ja eest magava Matti leidis, ilmus tema suule lihtsat õrn naeratus. Tuleb välja, et see kes pidi teda väsitama väsis ise ära. Tüdruk jalutas vaikselt vannituppa, pesi enda hambad ära, pani kampsuni kappi tagasi ja viskas siis ennast mehe juurde pikali. "Musi, kui sa väsinud oled, siis lähme ikka korralikult magama," sõnas tüdruk vaikselt mehele kõrva ja sakutas tekki tüübi alt välja.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 26, 2013 21:18:38 GMT 2
Matthew ärkas üles ja tegi aeglaselt silmad lahti. "Mhh?" küsis Matt unise häälega. Ta aitas Danielal teki välja urgitseda. "Ma olen sulle ühe massaaži sees," ütles mees ning tõmbas teki endale peale. "Head ööd, kallis," lisas Matthew mõmisedes. Ta oli juba nii unenägude maal ja teda oli raske sellest olekust välja tõmmata. "Head-ööd-musi oleks ka asjakohane," arvas mees naeratusega, mis võinuks kuuluda kanepilaksu all inimesele.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 21:24:44 GMT 2
Mees oli ikka väga unine sellise lühikese aja peale. Las Matt magab siis rahulikult edasi. "Küll ma selle sult välja nõuan," oli Daniela kindel. Okei, võibolla läheb see tal meelest ära, aga pole oluline. Sellega ei olegi ju kiiret. "Head ööd," lausus näitsik, kui oli endale ka teki ilusti peale tõmmand. Matthew' kommentaari peale keeras Dani enda näo mehe poole, turtsatas ja vajutas siis tema huultele ühe korraliku musi. Ta hoidis ennast küll pärast suudlust veel mehe poole, aga täitsa kaissu ta talle ei pugenud, sest eelmised päevad juba näitasid, et tal hakkab palav. Silmad suletud, üritas tüdruk magama jääda.
OT: Läbi?
|
|