|
Post by Deleted on May 19, 2013 15:19:26 GMT 2
Selle järgi otsustades, mida näitavad kaadritagused sassi läinud stseenid võib öelda, et neil läheb suur osa ajast lihtsalt naermisele ja lollitamisele. Kuigi ilmselgelt see täitsa nii ei ole. "Mis film see selline on, et te seda nii hakitult filmima hakkate?" uuris Dani kergelt enda kulme kergitades. Tavaliselt üritati ju ikka filmiga võimalikult kiiresti ühele poole saada. See venis aga küll ikka väga pikaks.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 19, 2013 15:53:28 GMT 2
Lollitamisele läks tegelikult üsna väike osa, muidugi tekkis hetki, kus ei saadud naeru pidama ja siis tehti lihtsalt paus, kuna filmimine oli võimatu. "See on üks Marveli film, suur projekt, sinna kogutakse kokku päris palju kuulsusi," lausus Matthew. Nad hakkasid vaikselt elamurajoonile lähenema. "Ma panin selle lepingusse kirja, et iga kahe nädala kohta tahan nädalat puhkust, minu meelest ei tee teised näitlejad selles filmis pikemalt. Kõigil on oma eraelu ka," lisas mees.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 16:04:11 GMT 2
"Aa," venitas tüdruk. See ütles juba nii mõndagi. "Nii et kehastud mul jälle Thoriks, jah?" küsis Daniela lõbusalt ja pisut norivalt. See vähemalt seletaks pikemaid juukseid. Vähemalt on nende lapsel huvitav hiljem enda papsi teleekraanilt vaadata. "Siis on mul vähemalt lootust sind ikka vahepeal näha ka," lausus Dani nii muuseas. Samas eks need puhkused tähendavad jällegi seda, et töönädalatel teevad nad päris kõvasti stseene, et õigeks ajaks filmiga valmis saada, ja seega on Matt ilmselt üsna väsinud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 19, 2013 16:45:32 GMT 2
"Ikka, kuidas siis muidu," ütles mees turtsatusega. "Thoriks sobin ma kõige paremini," vastas mees laia naeratusega. "Nii et ma hakkan vaikselt lõnguseks muutuma," tõdes Matthew. Ta ei sallinud eriti pikki juukseid, aga patsikummiga sai need eest ära võtta. "Ikka on, ja nagu ma varemgi ütlesin, sa võid seal ka olla," lisas Matt. Mõnel ikka oli võtteplatsi lähedal perekond ööbimas. See film tõi jälle loodetavasti suurema summa arvele, mis läks investeerimisse.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 17:01:42 GMT 2
"Tõsi, annad täitsa tema mõõdu välja," muigas näitsik, kes oli ka ise selle filmi ära vaadanud. Nende suhte jooksul ei ole Matt veel lõngus olnud, seega on see midagi uut. Mida kõike ei pea ühe rolli jaoks tegema. Õnneks on juukseid võimalik kiiresti maha lõigata pärast filmi. "Küll ma olen ka, kui mul endal midagi teha ei ole... nagu näiteks enda plaadi kallal töötada," sõnas Daniela. See tuletas tüdrukule meelde, et ta ei ole juba pikemat aega midagi YouTube'i riputanud. Peaks selle vea parandama.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 19, 2013 17:47:09 GMT 2
Matthew ainult naeratas Daniela öeldu peale. "Sa saad plaadi kallal seal ka töötada. Rendime mingisuguse stuudio sulle ja võtad kitarri kaasa," pakkus mees välja. Tema arvas, et sai küll ka nii laule lindistada. Võis ju kellegi palgata ka, kes aitaks fonosid luua. "Kuidas üleüldine vastukaja on seoses su lauludega?" uuris Matt. Ta ei lugenud väga YT kommentaare, kuna seal olid mõned päris ärritavad ja Matt otsustas, et ei tee nendest välja. Spämmi oli vist iga YT video all, sellest ei pääsenud keegi.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 18:02:07 GMT 2
"Ma eelistaksin New Yorgis siiski töötada," lausus Daniela, sest seal on tal juba olemas rahvas, keda ta tunneb. Pealegi ei ole vaja siis laule saatma hakata, vaid saab kohe tagasiside. "Eks seal ole nii positiivset kui ka negatiivset, aga üldiselt ikka minu enda fännid on rahul," sõnas tüdruk, oskamata väga selle kõige kohta midagi öelda. Neid kommentaare oli tõesti seinast seina ja vahel suudeti isegi nende suhet lahata kommentaarides mõnele videole, millel polnud sellega mingit seost.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 19, 2013 18:10:31 GMT 2
"Nojah," nõustus mees. New Yorgis tekkisid tal juba tutvused ka, seega olid seal juba mõned inimesed, kellega Matthew eemalviibimise korral Daniela sai lõunatamas käia ja niisama aega veeta, et lõbusam oleks. "Siis on hea," noogutas Matt. Üsna pea jõudsid noored maja juurde ning mees tegi ukse lukust lahti ja lasi Danielal enda ees tuppa minna, et siis uks jälle sulgeda. Köögist tuli kaneeli lõhna, emps küpsetas vist midagi. Matthew tervitas teda ja võttis jalanõud jalast. Köögitelekast käis mingisugune seriaal, mida ema põnevusega jälgis, seega ei jäänud Matt sinna kauemaks, vaid ajas end teisele korrusele enda tuppa, kus ta vahetas riided koduste dressipükste ja T-särgi vastu.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 18:56:39 GMT 2
Daniela sisenes Sommersite majja ja eemaldas enda saapad, jättes kardigani veel esialgu selga. Küll aga andis ta Mattile tagasi tema kampsuni. Tüdruk jalutas kööki, et mehe emaga paar sõna juttu rääkida. Kui Matt üles kadus jäi Dani veel mõneks ajaks alla, sest ega ta ei teadnudki ju, mis nad nüüd edasi teevad. Nii viieteist-kahekümne minuti pärast jalutas Dani ka üles mehe tuppa. Märganud, et Matthew oli enda riided ära vahetanud, istus näitsik lihtsalt voodi servale.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 19, 2013 19:53:01 GMT 2
Matthew kuulis, et Daniela tuli tuppa ja pööras end ümber. "Niisiis, tahad midagi süüa või alustame mõnusa õhtuga?" uuris noormees, toetudes kummutile ja hoides silmi enda elukaaslasel, kellest pidi aasta lõpuks saama ka ema. Pisikest kõhtu oli juba märgata, mis tähistas nende poega või tütart. Kõigepealt pidi tulema vanniskäik ja siis massaaž, millest Daniela ei öelnud kindlasti ära. Loodetavasti sai ta hea une üle pika aja.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 21:02:38 GMT 2
"Me võime hiljem süüa," pakkus Daniela, sest hetkel tal isu ei ole ja üldse on pärast pesu palju mõnusam süüa. Ajanud ennast voodiservalt jälle püsti, jalutas ta Matti juurde. "Millest me siis alustame?" uuris näitsik. Kõigepealt vann ja siis massaaž või vastupidi? Vahet ei ole, kummast nad alustavad, Dani peaks ennast kõigepealt valmis sättima.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 19, 2013 21:17:11 GMT 2
Matthew noogutas ja tõukas end kummuti najalt püsti. "Siis võime pesus ära käia," lausus mees. Tal oli enda toa juures vannituba, kust läks ka uks Chadi tuppa, kooliajal pidid nad seda jagama. Õnneks olid uksed lukustatavad, tavaliselt oligi Matt varem üleval ja hõivas vannitoa siis pikaks ajaks, kuni Chad vinguma hakkas ja juba ema ukse taha karjuma tuli, et Chad jääb nii kooli hiljaks. Ülejäänud vannitoad olid ka hommikuti hõivatud, suure pere probleemid. "Ma lähen lasen vanni vee ära," ütles Matt ning läks vannituppa ja lukustas Chadi toapoolse ukse nii igaks juhuks ning keeras veekraani lahti.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2013 18:28:23 GMT 2
Daniela noogutas Matti ettepaneku peale, sest ega tal muud midagi ju teha ei olnud. Kui mees vannituppa kadus, jalutas näitsik kapi juurde otsides sealt endale ühe rätiku. Pesemisasjad peaksid juba vannitoas olema, mitte et Danil siia majja just palju enda asju oleks toodud. Mõned üksikud hilbud ja paar hügieenitarvet. Eemaldanud enda riided, sättis tüdruk rätiku ümber keha nii, et see tekitas justkui lühikese ilma õlapaelteta kleidi, mis varjas täpselt nii palju kui vaja. "Muideks, ma peaksin millalgi enda koju ka minema. Ma olen niigi kaua juba teie külalislahkust siin kasutanud," rääkis Dani, kui ta vannituppa sisenes, jäädes peegli ette seisma ja hakates enda juukseid kammima. Siis saab enne pesu enamiku lahtistest juustest kätte juba.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 20, 2013 19:17:33 GMT 2
Matthew toetas enda lõua õrnalt neiu pealaele. "Mis külalislahkus, sa oled osa perekonnast," vastas Matt. "Okei, sa ei ole näinud vist veel mu papsi eriti, aga ta elabki praktiliselt tööl," lisas mees muigega. Kedagi ei paistnud häirivat Daniela elamine Sommersite juures. "Mis me teeme, käime koos vannis või eraldi?" küsis Matt. Mees lasi naisel valida, kuna ta oli mõistnud, et Daniela oli ikka veel pisut kõhklev intiimsuse juures millegipärast. Nojah, inimesed on erinevad ja ega Matthew sellepärast ära ei solvunud.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2013 19:35:41 GMT 2
"Mulle meeldib, kui sa seda ütled... aga ma peaksin enda kodurahu huvides siiski kodus ka käima mingi aeg," lausus tüdruk, "varsti hakkab nagunii kool jälle pihta." Siis eelistab Dani oma kodus olla, sest seal saab ta rahulikult õppida. Siin on tal sada muud asja, mida teha. Kõige suurem tähelepanu mujale viija on muidugi Matt ise. Mehe küsimuse peale kehitas tüdruk lihtsalt õlgu, sest ta oli jäänud uurima nende peegelpilti. "Sa võid ka tulla, kui sa tahad," lausus näitsik, naeratades nende peegeldusele.
|
|