27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 20, 2013 20:27:05 GMT 2
"Seda küll, ära vanematega suhteid ära unusta," nõusus Matthew. "Mis sa arvad, kas ma millalgi võiksin teie juures ööbida?" uuris mees. Paistis, et Daniela ema leppis sellega, et ta pesamuna oli ka suureks kasvamas, aga isale jäi Matthew juures vist kõik ette. Mees hoidis silmi peegli-Daniela omadel. "Midagi juua ka tahad?" uuris mees. Oli ta ju lubanud jahedat jooki, mahla leidus neil alati, tihtipeale osteti seda 5-liitriste kanistritega, kuna suur pere kulutas palju. Matt tõmbas käega läbi neiu pikkade pruunide juuste ja astus sammukese eemale, et vajaduse korral esimesel korrusel käia.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2013 20:40:34 GMT 2
"Minu poolest küll," vastas tüdruk pikemalt mõtlemata. Ega ilmselt Hectoril ka muud varsti üle ei jää, kui lihtsalt Mattiga leppida. "Tegelikult ju võiks isegi," arvas Daniela, kuigi mõte sellest, et üks neist alla joogi järele peab minema ei tundunud just kõige ahvatlevam. Aga mis seal ikka. Külm joook vannis olles oleks ju tegelikult väga mõnus. Kui Matt alla läks, istus tüdruk vanniservale, liigutades kätt soojas vees. Ühel hetkel tõusis ta püsti ja otsis välja vajalikud pesemisvahendid, mis ta vanniservale panna sai. Suure vanni viga on see, et see läheb nii kaua täis. Dani ootas ikka tükk aega, enne kui veevoolu peatas ja rätiku enda keha ümbert eemaldas, asetades selle parajasse kohta rippuma, et seda hiljem hea võtta oleks. Seejärel astus ta vanni. Alguses tundus vesi isegi pisut kuum, kuid kui ta juba sinna maha istus, hakkas tema keha sellega harjuma.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 20, 2013 21:25:43 GMT 2
Matthew naases kümne minuti pärast kahe klaasiga, milles olid apelsini-banaani smuutid. Joogid olid mõnusalt külmad ja mõlema sees ka kõrred. Pannud klaasid vanni laiale äärele, kooris ka Matt end riidest lahti, et Daniela vastu vanni istuda. Õnneks olid vanemad vannitoa ehitusel piisavalt targad ja ostsid suure mõnusa vanni, mis tegelikult oli mõned aastad tagasi Rosie ujumiskohaks, kuna tal oli seal hea sügavus ja laius. "Pagana mõnus," teatas Matthew rahuloleva naeratusega. Paistis, et Daniela ei häbenenudki enam väga.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2013 21:47:38 GMT 2
Daniela toetas enda selja mõnusalt vastu vanniseina ning sulges hetkeks enda silmad, avades need taas, kui Matthew vanniäärele kaks klaasi asetas. Mm... joogid nägid täitsa head välja. Näitsik ootas rahulikult, kuni mees ka vanni jõudis ning noogutas siis tema sõnade peale. Mõnus oli see tõesti. Sai lõpuks ometi lihtsalt lõdvaks lasta ennast. "Muideks ma leidsin, et ma olin siia unustanud enda kaks Lushi mingit Bath Bombi, mis ma üks päev ostsin. Me võime neid kasutada," sõnas Dani ta tõstis vanniservalt kaks ümmargust kera ning nuusutas neid korraks, "üks peaks olema mesi ja... piim ma arvan. See teine on lihtsalt mingi värske värk." Dani vaatas mehele otsa, silmitses kahte pallikest enda käes ja lasi siis kavala naeratuse saatel heledamal pallil vette kukkuda. Vesi hakkas kergelt vahutama ja aeglaselt valgeks tõmbuma, paisates õhku ka pehmet ja magusat mee-piima segust lõhna. Teise kuuli pani Dani vanniservale tagasi. "Täna lõhnad sa nii, deal with it," lausus Daniela lõbusalt. Ta oli tõesti täna natuke vabam, sest eks ta pidi siiski teadvustama endale, et nad on Mattiga paar ja nad saavad lapse. Nad elavad praktiliselt koos. Oleks natuke veider kogu aeg enda alasti keha häbeneda või tunda ennast kuidagi ebamugavalt. Dani ju ometi usaldas meest.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 22, 2013 23:11:17 GMT 2
Matthew lasiend mõnusalt vanni istuma ning jälgis vannipomme Daniela käes. "Pigem see värske," arvas Matt. Ei olnud väga meeste teema käia ringi ja lõhnata nagu mesitaru. Ometigi lasi tüdruk muigega just selle mesise kuuli vette ning Matt vedas näole hetkeks vingus näo. "Päriselt tahad, et su mees lõhnab nagu meekärg?" küsis mees ning juba olid ta huuled kaardunud naeratuseks. Okei, see ei olnudki nii hull, tegelikult tundusid alati mehele puuviljalõhnalised Daniela kreemid või misiganes tooted päris isuäratava lõhnaga ning seega mõjus ka Daniela ise ligitõmbavana. Meeste lõhnaõlid ja deodorandid olid hoopis tugevamate lõhnadega, aga naised olid väitnud, et neile meeldib just see rohkem. Mees võttis pihkudesse pisut vahtu ja läks neiule lähemale, et see ta juustele kukutada. "Lumesadu," teatas Sommers rahuloleva naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2013 18:56:05 GMT 2
"Mhm," noogutas näitsik asjalikult mehe küsimuse peale noogutades, endal silmis lõbus sära. Üllataval kombel oli asi tõesti nii, et tüdrukule meeldisid enda peal sellised mõnusalt magusad lõhnad, aga mehe peal oli midagi värsket või tervamat palju meeldivam. Huvitav, millest see veel tuleb? Ega näitsik selle üle rohkem mõelda ei saanud, sest Matthew otsustas, et tüdruku juuksed on vaja märjaks teha. Armas. "Matt, kas sa tead, et praegu on peaaegu suvi ja lund ei saja enam," sõnas Dani turtsatades ja raputas seejärel enda pead, et see vaht maha kukkuks, mida ta muidugi korralikult ei teinud. "Ma saan aru, et sa lubasid mind väsitada, aga ma ei arvanud, et sa mind kiusama hakkad," naeris tüdruk, lükates ühe sahmaka vett mehe poole. Hea, et ta vanni nii täis ei lasnud, et iga liigutuse pealt midagi maha peaks loksuma.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 23, 2013 19:07:11 GMT 2
"Nojaa, vist on küll. Üldjuhul tähendavad soojad ilmad ikka suve," arutles mees, endal tark nägu peas, nagu oleks ta avastanud vähivastase ravimi. Ta oli kindel, et Daniela ei pahanda väikese vahusõja üle, pealegi oli neil nii lõbusam. "Oh, musi, eks ma väsitan sind igat moodi. Kiusan, vean sind igale poole, hiljem lähen otsin mõne ehitusplatsi, kus hakkame betoonplokke tassima," rääkis Matthew laia naeratusega ning nõjatus Danielale lähemale, et teda suudelda. Neil oli jäänud 5-6 kuud veel kahekesi olla, seega üritas Matthew võimalikult palju aega Danielale suunata, kuna hiljem võttis ka nende laps päris palju ajast endale.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2013 19:19:55 GMT 2
"No ma ikka ei tea, kuidas sa selle gümnaasiumi lõpetatud said," raputas tüdruk enda pead, justkui oleks Matt ikka eriline ohmu, kes ei tea isegi kõige elementaarsemaid asju. Daniela kuulas huviga, mida kõike mees lubas temaga veel teha. "Ah et betoonplokke tassima," kordas näitsik, tuues kuuldavale ühe turtsatuse, millele järgnes kerge naer, mis ei saanud kuigi kaua kesta, kuna Matthew nõjatus talle lähemale ja sellele järgnes muidugi suudlus. Tõstnud käed veest välja, asetas Dani need mehe põskedele. "Tead, sa võiksid enda habet ajada," mainis tüdruk muigvel pilgul, lõpetades hetkeks suudluse, "see torgib." Vajutanud veel ühe kiire ja mahlase musi Matti huultele, keeras Daniela ennast vannis ringi, jäädes seljaga mehe poole. Nii sai ta ennast vastu tema ülakeha toetada ja ennast väga mugavalt tunda. Loodetavasti pole näitlejal selle kohta vastuväiteid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 23, 2013 20:01:16 GMT 2
"Arvestades seda, kui palju ma lõpuklassi ajal üldse kooli jõudsin, läks veel hästi," lausus mees naeratusega. "Mulle põhikoolis ja gümnaasiumi esimestes klassides meeldisid humanitaarained, aga me vist mõlemad teame, miks viimane klass läks nagu läks," lisas Matthew ja talle jõudis kohale, et ka Danielal oli tegelikult samasugune lõpuaasta. Muusika võttis oma osa, Matt ka. "Hommikul ajasin ju," vastas Matthew, aga järelikult oli juba torkiv habe jõudnud kasvada. Matthew võttis Daniela ümbert kinni. "Sa kiusad mind," teatas mees vaikselt ja surus huuled hetkeks neiu õlale.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2013 20:11:19 GMT 2
"Tundub, et ma lähen sinu jälgedes. Mulle on lihtsalt seda loomulikku intelligentsi natuke rohkem sattunud kui sinule," lausus tüdruk naerdes. Okei, ta ei arvanud ilmselgelt, et ta mehest targem on. Kuidas üldse tarkust mõõdetakse? Suht võimatu missioon. "Sellisel juhul kasvab su habe küll kiiresti. Kas sa mulle ka saladuse avaldad, saan enda juukseid veel pikemaks kasvatada," seletas Daniela, muiates õrnalt, kui Matthew tema õlale enda huuled surus. "Ma ei kiusa sind... vähemalt mitte tahtlikult," sõnas Dani, asetades enda käed mehe kätele, mis ümber neiu olid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 23, 2013 20:38:38 GMT 2
"Hea, et sul läheb koolis paremini kui mul läks. Ma olin lõpuks matemaatika ja füüsikaga päris hädas, eraõpetajad aitasid välja," seletas Matthew. Miks ta üldse füüsika oli valinud? See tundus esimesel aastal huvitav. "Habe kasvab ju inimesel peale surma ka vist edasi mõnda aega," meenutas Matt fakti. "Ma mõtlesin, et tahad endale habet kasvatada," turtsatas Matt. Habemega naine, yeah right. "Kui sa oled nii minu vastas, siis kiusad," vastas Matthew ja sulges silmad. Nii hea oli olla vannis, Daniela käte vahel.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2013 21:59:41 GMT 2
Vähemalt oli mees eraõpetajad otsinud, mitte käega löönud. Eks see näitab ka juba midagi. "Pidi vist kasvama jah," nõustus Daniela, kuigi ta ei olnud selles täiesti kindel. Kuulnud ta seda igatahes kuskil oli. Jah, muidugi. Habemega Daniela. Tüdruk hakkas selle peale lihtsalt naerma. Ta ei suudaks seda ettegi kujutada. "Seega sulle meeldiks rohkem, kui ma teisel pool vanni oleksin?" kergitas tüdruk küsivalt enda kulme ja vaatas Mattile otsa, "seda annab ju korraldada." Lausunud enda viimased sõnad, hakkas tüdruk mehe käsi enda ümbert eemaldama, et hetk hiljem enda endisesse kohta tagasi suunduda. Vot sulle kiusamist.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 23, 2013 22:22:12 GMT 2
"Sellepärast ongi tuhastamine hea, keegi ei pea enam surnu kallal askeldama," arvas Matthew. Okei, masendavad teemad. "Ei," sõnas mees vaikselt ja hoidis huuli neiu selja vastas. "Daniela," sõnas Matt kurva näoga. "Ma pidasin kiusamise all silmas, et sa oled nii vastupandamatu, mitte seda, et sa jälle nii kaugele ronid," lausus mees ning tõmbas kallima kätest lähemale, kuna vees oli lihtne inimesi liigutada. "Mu väike indiaaniplika," lisas Matthew naeratusega. Pruunisilmne Sandra nägi indiaanikostüümis väga hea välja, kuigi Sommersile meeldis ta ka kodustes dressides.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 18:53:20 GMT 2
Eee... sellel teemal Daniela just väga rääkida ei soovinud. Ta pidi siiski mitu kooliõde hiljuti ära matma. Siiski suutis näitsik aru saada, et see teema oli täiesti tavaline ja mitte kuidagi seotud hiljutise juhtumiga. "Oi sa väike vaene," lausus tüdruk, kui Matt tema nime eriti õnnetul pilgul ja häälel ütles, "siis oleks targem vait olla ja antud olukorda nautida." See viimane sõna pani näitsiku hetkeks muigama, aga ega ta kaua selle üle muiata ei saanudki, sest mees tõmbas ta enda käte vahele tagasi. "Kas sa hakkadki mind nüüd nii kutsuma või?" küsis Dani selle indiaaniplika kommentaari peale. Ei noh, iseenesest ei ole sellel midagi viga. Ta nägi tõesti natuke nende moodi välja. "Muideks, kas me pesema ka hakkame või liguneme siin niisama?" küsis tüdruk.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 24, 2013 20:02:42 GMT 2
"Väike vaene meeter üheksakümmend üks," lausus Matt laia naeratusega. "Olgu, nüüd teen nii nagu naine soovib. Olen vait, allun käskudele," ütles Matthew tõsisel toonil nagu seda tehakse sõjaväes. Pannud lõppu veel ühe "yes, ma'am"'i, toetas mees enda kareda põse Daniela pehmele õlale. "Indiaaniplika Daniela, päris ilus ju," arvas Sommers muigega. "Punupatsidega võid küll ära petta," lisas näitleja ja sulges uuesti silmad. Sooja vett oli vaja juurde lasta. "Liguneme niisama," sõnas mees laisalt.
|
|