|
Post by Deleted on May 12, 2013 12:16:26 GMT 2
"Sind küll... sa ikka ei suutnud vastu panna, jah," naeris tüdruk ja raputas enda pead. Armas siiski, et Matthew juba nende lapse peale nii palju mõtleb. Temast tuleb küll üks tore isa, kes võibolla naaatuke enda tütre või poja ära hellitab. Jah, need diivanid poodides on ilmselt meeste lemmikud. "Kuule, sa ikka tead, et ma olen rase...jah? Ma arvan, et šampuse jätan ma vahele," sõnas Daniela. Muidugi räägitakse, et klaasike seda või toda ei tee rasedusele midagi, aga parem karta kui kahetseda. Pealegi pole need kihisievad joogid neiule kunagi meeldinud. "Ma arvan, et see tee teeb juba niigi oma osa," oli Dani kindel.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 12, 2013 12:20:04 GMT 2
"Mkm, roosad ja sinised, teise paari saan ära anda kellelegi. Mine sa tea, äkki hakkavad Chad ja Anna ka millalgi perekonda looma," pakkus mees välja. Pealegi ei pruukinud nende laps ju viimaseks jääda. Jah, Matt kindlasti hellitab ta natuke ära, aga ei lase tal ka ärahellitatud vinguvaks teismeliseks sirguda. "Rumaluke, ma ostsin alkoholivaba. Need näevad välja samasugused juba nagu alkoholiga," seletas Matthew. Talle ise meeldis kuumas vannis midagi jahedat juua, tavaliselt oli selleks õlu.
|
|
|
Post by Deleted on May 12, 2013 12:39:01 GMT 2
"Kas sa üldse tead midagi nende pulma planidest?" uuris Daniela. Mudugi ei olnud asjaga kiire, aga see oli siiski midagi, mida oodata. Kuigi eks pulm meenutas tüdrukule midagi, mida ta meenutada ei tahtnud. Seekord on Matthew vähemalt tema kõrval. "Ikkagi. Need kihisevad ja mullitavad joogid ei ole üldse head... kuigi ma hindan su üritust," muigas Daniela, "kui need mul juba enne rasedust sisikonna keerama ajasid, siis ma ei taha teada, mida nad mul praegu teevad." Selleks jahedaks sobiks väga hästi ka mõni mahl.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 12, 2013 18:17:31 GMT 2
"Ma arvan, et nad ei kiirusta sellega, Chadil on vaja see õppeaasta üle elada," rääkis mees muigega. "Ülikool on talle vist päris raskeks läinud, kui Anna nüüd tema juures, raske keskenduda," arvas Matthew. "Okei, ma otsin midagi muud sulle siis juua," leppis Matt kerge peanoogutusega. Hoiab šampuse siis muuks. Äkki tahab Hunter pudelit endale mõneks tähtpäevaks, kaksikud kindlasti alkoholivabaga ei leppinud.
|
|
|
Post by Deleted on May 12, 2013 18:26:13 GMT 2
Daniela muigas kergelt, sest sai Chadist täitsa aru. Ega tema ka väga koduseid töid teha ei viitsi ju, kui tal oleks samal ajal võimalik Mattiga midagi koos teha. Samas eks ülikool ole midagi teistsugust kui keskkool. "Sa ei pea nii palju vaeva nägema. Ma olen kindel, et kõige tavalisem mahl ajab ka asja ära," sõnas tüdruk, vaadates Mattile otsa, "liigume edasi ka või vaatame päikeseloojangu ära?" Muidugi kiiret neil kuskile ei ole.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 12, 2013 18:33:28 GMT 2
"Pean küll," vastas Matthew. "Pealegi ei valmista see mulle mingit raskust sulle mingi mahlakokteil kokku segada," lisas mees. Mingi smuuti teha, mis annaks vitamiine ka, pole ju halb idee. "Kuidas ise tahad. Mul on üsna ükskõik," lausus Matthew ausalt. Ta oli Tree Hillis päikseloojanguid juba näinud ka, aga praegu oli täiesti Daniela otsustada, mis nad ette võtavad. "Tead, ühe sõbranna suur sünnipäev on NY-s tulemas. Ta ütles, et kingituseks võiksid kõik hoopis annetada kuhugi midagi. Oled ka tulemas? Seal pole meediat ega midagi kohal, ta teeb enda majas," seletas Matt.
|
|
|
Post by Deleted on May 12, 2013 18:52:31 GMT 2
"Sa oled parim, kas ma olen seda sulle öelnud?" küsis Daniela, keerates ennast mehe käte vahel ümber, jäädes nüüd seljaga jõe poole, asetades enda käed mehe rinnale. Tõsnud kirkivarvule, vajutas näitsik enda huuled mehe omadele, libistades samal ajal enda ühe käe rinnalt mehe kaela taha, tõmmates Matti nüüd pisut madalamale, et teda mugavam suudelda oleks. "Me võime veel natuke päikest vaadata," pakkus tüdruk pärast suudlust, hammustades õrnalt alahuulde. Dani oli jälle kindlalt kahel jalal, aga silmad hoopis mehel. "Noo, kui ma kutsutud olen, siis ma vast ikka tulen jah, kui seal tõesti meediat ei ole," vastas tüdruk, kui oli hetke Matti uudist seedinud, "kuna see pidu on?"
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 12, 2013 18:58:44 GMT 2
"Ma tean," vastas Matthew turtsatusega. Ta ei suutnud praegu kohe mitte üldse tõsine olla. Ta lasi pead madalamale, et Danielat vastu suudelda. "No kui sa nii ilusti palud, siis ikka võime," vastas Matthew naeratusega. "Ikka oled, seal peaks üks mõnus pidu tulema. Ta palus kõigil riietada end üheksakümnendate popimatesse riietesse. Mingi teemakas. Aga kuhu ma annetuse teen? Kas lastekodu, loomade varjupaik või on hoopis mingi teine idee?" uuris Matt. Ta ikka igakuiselt annetas kindlaid summasid, kuna miks mitte anda teistele, kui ise ei vaja nii palju. "Juuni keskel millalgi oli. 15 või 16, ma ei mäleta."
|
|
|
Post by Deleted on May 12, 2013 19:16:34 GMT 2
"Mõni on endas ikka täna väga kindel," muigas Daniela. Nii kaua võivad nad paigal püsida, kuni neil lõpuks külm hakkab. Kleidiga ei peaks sellele just väga kaua aega minema. "Üheksakümnendad ei ole õnneks kõige keerulisem valik. Loomade varjupaik oleks kindlasti hea koht, aga kuna me oleme ise tulevased lapsevanemad, siis äkki kuskile lastehaiglasse?" pakkus Dani. Kuupäeva jättis näitsik meelde, sest kool lükati ju nüüd kõvasti edasi ja sellel ajal võib tüdruk veel koolis olla. Siiski see üks nädalavahetus ei peaks halba tegema.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 12, 2013 21:28:54 GMT 2
"Muidugi," sõnas mees vastuseks, lai naeratus nägu kaunistamas. "Mingid helesinised kõrge värvliga teksad, valge T-särk ja naeruväärselt kirju triiksärk," pakkus Matthew välja. "Muidugi, ma uurin, milline vajaks kõige rohkem abi," rääkis mees. Tuli uurida ja pisut eeltööd teha, mõttetu ju erakliinikule maksta, kui mõni võib vajada raha elementaarseteks vahenditeks. "Kuidas sul eksamitega on?" küsis Matt ning võttis enda õhukese kampsuni ja pani selle Daniela õlgadele.
|
|
|
Post by Deleted on May 12, 2013 21:43:23 GMT 2
Daniela naeris ja raputas enda pead. Matt. "Hah, seda tahaksin ma küll näha," turtsatas tüdruk, sest selle ettekujutamine oli juba üsna koomiline. Õnneks ei ole naiste mood üheksakümnendatel just kõige hullem. Võibolla leiab kodust isegi mõne kleidi, mis peaks sobima. "Uuri," oli Dani täiesti päri. Mingile rikkale haiglale pole ilmselgelt mõttet midagi maksta. Nad saavad ise ka hakkama. "Need lükati juulisse. Ma ei tea. Hetkel ma isegi ei mõtle väga nendele," sõnas tüdruk, naeratades kergelt, kui Matthew enda kampsuni tema õlgadele asetas. Hetkel mõtles ta sellele, et tal kõik paremaks läheks. Kooli asju pole ta hetkel veel puutunud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 12, 2013 22:59:37 GMT 2
"Näed, varsti," ütles mees pausidega. Mõni nokats ka hankida, mille peal 90.-ndate laulja nimi ja peaks sobima küll. "Ära mõtlegi. Puhka, sulle kulub see ära," arvas Matthew. "Sa enda isaga oled rääkinud?" küsis mees vaikselt. Ta oli Shawniga rääkinud, kes ütles, et ei tasu teda ise minna torkima, pigem rahuneb ta ajapikku maha, ja alles siis teema uuesti üles võtta.
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2013 14:47:41 GMT 2
"Tead, see puhkamine võib ühel hetkel ise väsitavaks muutuda," sõnas Daniela, "ma parema meelega teeksin midagi." Kui kõike mõõdukalt teha, siis peaks väga hästima kogu olukorraga hakkama saama. "Jah, natuke ikka," noogutas tüdruk, "ta aktsepteerib seda last ja võibolla, et ma isegi nägin mingit elevust selle lapse üle, aga... sa ei meeldi talle endiselt, aga ma olen kindel, et ühel hetkel see muutub." Daniela krimpsutas natuke enda nägu ja vaatas mehele otsa. Vähemalt ei ole Matt lasnud sellest ennast veel siiani väga heidutada. "No ütle, kes saaks sulle ei öelda," üritas näitsik natuke mehe tuju tõsta, pärast sellist uudist. Kuigi eks Matthew teadis ju isegi, et ta ei ole papa Jimeneze lemmik väimees.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 13, 2013 17:15:57 GMT 2
"Saan aru. Aga see ei tähenda, et me nädalavahetusel ei lähe veekeskusesse möllama," vastas Matthew. Rosie ja Hunter pidid ka kaasa tulema, tuleb kohe kindlasti lõbus ja meeldejääv päev. "Kuidas ta siis reageeris?" küsis mees ja jäi vastust kuulama. "Ma tean, et ma ei ole kõige parem poiss-sõber olnud, aga ta ei saa ka ainult seda ühte viga mulle nina alla hõõruda. Kui ta jääbki minusse nii suhtuma, siis ma küll ei tea, kuidas ta meie lapsega hakkab läbi saama," seletas Matthew. Mis siis, kui Daniela vanemad valvavad pisikest ja siis Dani isa hakkab Matthew'd pisikese ees mustama? See küll ei sobi kuhugi.
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2013 19:49:18 GMT 2
"Ja miks mina sellest alles nüüd teada saan?" küsis tüdruk suure imestusega. Hea, et tal vähemalt ujumisriided kenasti olemas on. Muidu läheks küll natuke kiireks. "Jah, meil on olnud tõuse ja languseid, aga kellel ei oleks ja vaata meid praegu... Me alustame perekonnaga, me isegi plaanime kodu soetamist ja kes teab võibolla varsti võtame veel koera ja kolm kassi ka," muigas Daniela, "mu mõte on selles, et meil läheb hästi ja ma olen kindel, et mu paps näeb ka seda varem või hiljem. Ja ära sa pisikese pärast küll muretse. Ta teab juba praegu, et sa oled suurepärane isa." Sandee oli üsna kindel, et kõik saab korda. Ühel päeval saavad nad ehk kõik koos lõbusalt laua taga istuda ja üksteise seltskonda nautida.
|
|