27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 13, 2013 21:56:56 GMT 2
"Sest...Kas ma tõesti ei maininud?" jäi Matthew mõttesse. "Pagan, ma hakkan vanaks jääma," tunnistas mees laia muigega. "Pigem kolm koera ja kass," arvas mees. Ta oli rohkem koerainimene, nendega oli lõbusam. "Kas sa nimede peale ka oled mõelnud?" vahetas Matthew teemat. Tal endal veel kindlaid lemmikuid ei olnud, aga ikka, kui kuulis mingisugust huvitavat nime, üritas selle meelde jätta.
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2013 22:21:50 GMT 2
"Kas sina hakkad vanaks jääma või on minul mingid mäluaugud, sest ma ei mäleta küll seda," sõnas Daniela kergelt naerdes, aga kuna tal nagunii mingeid plaane pole, siis üks päev veekeskuses on kindlasti lahe ettevõtmine. Saab ennast jälle ära väsitada, et õhtul ilusti magama minna. "Noh, nii võib ka jah," noogutas näitsik, kehitades korraks õlgu. Temal erilist vahet ei ole. Küll aga on tõsi see, et loomad tekitavad kohe suurema perekonna tunde. "Ei ole otseselt," vastas näitsik, "aga ma mõtlesin, et äkki saaks talle panna näiteks kaks nime, millest üks oleks rohkem Mehhiko pärane... kui sulle sobib muidugi?" Dani vaatas mehele otsa ja ootas, mida ta selle peale kostab.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 14, 2013 19:10:35 GMT 2
"Okei, ma unustasin sulle järelikult selle rääkimise ära. Me paar nädalat tagasi plaanisime Hunteri ja Rosiega, aga Hunter ei saa vist vette tulla, samas Rosie nii tahab. Äkki oleksid nõus tunni-paar Rosiega veekeskuses möllama? Ma otsin Hunteriga nii kaua muud tegevust, siis võime kinos käia ja sööma minna," pakkus Matthew välja. Rosie oli Danielast ahvivaimustuses. "Muidugi sobib," noogutas mees. Sandee oli ju sündinud ikkagi Mehhikos.
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2013 19:49:11 GMT 2
"Ma ei tea, kas ma tunni või paar selle pisikese energipommiga vastu pean, aga üldiselt ma võin temaga tegeleda küll," lausus Daniela õrnalt noogutades. Rosie oli siiski perekond ja pealegi ta on kõige noorem ja teistel ei ole kogu aeg tema jaoks aega. Seega ongi nüüd Dani see, kes temaga mässab, kui vähegi aega ja viitsimist on. "Hästi. Eks meil ole selle nimega veel aega. Pealegi ei tea me veel selle pisikese sugu," sõnas tüdruk, sest siis saab alles tõeliselt nimele mõtlema hakata. Muidugi kui nad tahavad sugu enne teada saada.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 14, 2013 21:17:28 GMT 2
"Ta on sinust ikka veel nii vaimustuses," lausus mees naeratusega. "Kuule, äkki hakkaks tagasi liikuma," pakkus Matthew välja. "Kas me uurime soo välja esimesel võimalusel?" küsis Matthew. See oli ikka kahe inimese otsus, aga kui nad on eriarvamusel, küll siis lahenduse leiavad. "Midagi S-tähe pealt võiks olla," pakkus Matt välja. Sobib Sommersiga ja Sandra algab ka ju selle pealt.
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2013 21:25:42 GMT 2
"Mul on hea meel, et ma talle meeldin," sõnas Daniela ausalt. Talle meeldis Matthew perekond ja üritas nende kõigiga kenasti läbi saada, kuigi ega nad kogu aeg kodus ei olnud. Samas kartis tüdruk, et võibolla kui ta kogu aeg Sommersite juures on, siis hakkab ta neile ühel hetkel närvidele käima. "Võime liikuda küll jah," noogutas näitsik, lastes mehest lahti nign astudes tema kõrvale, et edasi jalutada. Selleks et Matti kampsun tema õlgadelt alla ei vajuks, tõmbas ta selle endale tihedamalt ümber. "Mina tahaks küll teada," sõnas Dani armsalt õlgu kehitades ja mehele otsa vaadates, endal näol särav valge naeratus. S-tähe vastu ei ole tüdrukul midagi. Kui leiab mõne kena nime slle tähega, siis miks mitte.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 17, 2013 23:40:14 GMT 2
"Mu empsile meeldid sa ka väga. Tead miks? Kunagi ta rääkis mulle, et ma pean sinust kõvasti kinni hoidma, sest sinuga olles käitun ma rohkem selle Matthew'na, kes ma päriselt olen," naeratas mees. Ta ema oli hea nõuandja. "Pluss meeldib talle see, et nüüd ma põhiliselt olengi Tree Hillis," lisas Matthew naeruga. Kuidas ta on enda tüdrukust eemal, kes ootab ka nende last? "Siis uurime välja," noogutas Sommers. Lihtsam riideid ka osta, sest poisile väga kleiti selga ei pane. Võib, aga Matt peaks seda pisut totakaks.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 0:19:15 GMT 2
"Ta tõesti ütles seda?" ei tahtnud tüdruk seda kuidagi uskuda, sest see tähenda talle tegelikult väga palju. See on ju suurepärane uudis, kui su ämm arvab, et sa oled team pojale see üks ja õige. "Jah, aga mis ta siis ütleb, kui me ühel hetkel siiski New Yorki läheme?" uuris Daniela rohkem sellise küsimusega, millele ta mingit otsest vastust ei oodanudki, sest tulevikku on päris raske näha. Dani noogutas entusiastlikult. Tuleb ainult oodata, et aeg piisav oleks, et sellist asja juba näha saaks. "Aga mida su isa sellest kõigest arvab? Ma ei ole teda eriti näinudki. Tal tundub vist kogu aeg üsna kiire olevat," mõtiskles Sandee valjuhäälselt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 18, 2013 13:49:56 GMT 2
"Ta on jah üks osa Daniela fännklubist," vastas Matthew muigega. "Ma ei ole vanematele eriti enda tüdrukuid toonudki näha, sest mõnikord olin neli kuud järjest NY-s ja siis jõudis suhe juba lõppeda. Emale üks NY tüdruk ei meeldinud üldse, ta käitus tema juures normaalselt, aga mulle ikka rääkis, et kuidas ma sellise inimesega koos olen," meenutas Matt paari aasta tagust sündmust. "Oh, eks ma paar-kolm korda aastas ikka jõuame Tree Hillis käia, meie vanemad võivad ka külla lennata," arvas Matthew. "Mul isa on õnnelik, kui mina olen õnnelik," lausus Matthew.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 14:04:04 GMT 2
Ah, et juba on olemas selline asi nagu Daniela fännklubi. Tore teada. "Sellisel juhul peaksin ma ilmselt meelitatud olema," muigas tüdruk, lootes et Matthew ema temast mehele midagi imelikku ei räägi. Samas proua Sommers ei tundunud olevat üks sellistest inimestest. Ta oli üsna aus ja siiras. Vähemalt jättis ta Danile sellise mulje. Võibolla on ta lihtsalt lapselapsest nii elevil, et aktsepteerib ka näitsikut. "Jah, seda küll. Tegelikult on selleni veel nagu nii aega," sõnas Dani, kuigi ta oli ise selle teema üles tõstnud. Noh, sellisel juhul loodame, et linnapea on vähemalt arvamusel, et tüdruk on tema vanimale pojale see õige.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 18, 2013 14:38:19 GMT 2
"Noh, ta võib aeg-ajalt ikka pisut vanamoodne ka olla, aga küll ta harjub," arvas Matthew. Näiteks kogu see geipoja teema. Ei tea, kas L rääkis juba kõik ära või mitte? Ilmselt oli ema juba ise ka mõistnud, sest ta poeg oli aina rohkem Oscariga. "Jah. Ma pean ju enda juukseid nüüd natuke kasvatama hakkama," muutis mees teemat ning tõmbas käega läbi lühikeste juuste, mida oli vaja nüüd pool aastat vähemalt kasvatada.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 19:39:27 GMT 2
Vanamoodsusel ei olnud tegelikult midagi viga, kui see just tõesti juba täiesti äärmuslikuks konservatismiks üle ei läinud. "Tõesti?" küsis tüdruk üllatunult, "mingi uus film on tulekul või?" Daniela märkas küll, et Matthew veetis viimasel ajal ühe rohkem aega enda arvuti taga või telefoni otsas. Mees võis ju öelda, et see on okei, kui ta Tree Hillis on, aga eks inimesed ikka tahtsid teda suurlinnas näha.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 18, 2013 22:23:09 GMT 2
Oh ei, nende peres väärtustati demokraatiat, konsevatistidel ei olnud Sommersites kohta. "Jah. Kõik filmimiskohad on USA-s. Kõige pikem aeg, mis ma pean eemal olema, on nii 16-17 päeva järjest. Suvel olen ainult ühe nädala, sa võid kaasa tulla. Hästi paljudes erinevates kohtades on filmimine," rääkis Matthew. "Läbirääkimised palga ja tingimuste osas said just läbi," lisas Matt. Ta unustas selle mainimise koolitulistamise juures üldse ära.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 23:20:48 GMT 2
Daniela oli juba sellega nii ära harjunud, et Matt on kogu aeg kodus. Seega mõte sellest, et mees ei ole kodus peaaegu kolm nädalat ei olnud sugugi meeldiv. "Kui ma saan, siis ma tulen. Ma ei olegi sind ju siiani võtetel külastamas käinud," sõnas tüdruk, silmitsedes enda ees olevat teed. "Kuna sul see kõik siis pihta hakkab?" uuris Dani, viies enda küsivad silmad Mattile. Teda häiris millegi pärast see, et Matthew ei olnud teda enda uue töö/filmi tegemisse kaasanud. Ta rääkis talle kõigest alles siis, kui kõik juba tehtud oli. Nad on siiski varsti perekond. Nad peaksid sellistest asjadest varem rääkima.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 19, 2013 0:08:29 GMT 2
"Siis saad näha, mis me seal nii kaua teeme," lausus mees muigega. Millalgi oli Rosie pärinud, et kuidas ta seal nii kaua on, tehku ruttu need mõned minutid filmi ära ja tulgu koju. Seejärel pidi Matt selgitama pisipõnnile, kuidas asjad tegelikult käivad, ja lubas õe ka kunagi kaasa võtta. "Juuni lõpus pidi üks nädal olema," vastas Matthew. "Põhiline töö algab uuel aastal," lisas Matthew. "Veebruaris olen pikemalt ära, siis olen märtsis ja aprillis ka mõned nädalad," rääkis mees edasi.
|
|