|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:33:38 GMT 2
"Ei ole vaja," arvas noormees ja raputas selle märgiks ka enda pead. Küll tal see väsimus üle läheb. On varemgi nii olnud, et ühel hetkel tuleb lihtsalt suur energia ja siis pole enam väsimusest jälgegi. "Ega ma nüüd nii hull ka ei ole," sõnas Colin.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 17:37:19 GMT 2
"Eks sa ise tead, ma olen täna lihtsalt selle tüütu noorema õe asemel see hoolitsev noorem õde," lausus Phoebs ning ajas end laua tagant püsti, et võtta külmkapist piimapakk ning siis kaks tassi välja otsida. "Noh, ma ei tea, mida sa juua tahad...kui sa üldse tahad, aga ma otsisin sulle ka tassi," lisas tüdruk nagu muuseas. Päris kuivalt vast ikka seda kooki ei söö. "Mmmmhm," noogutas Phoebs Colini sõnade peale ja muigas. Vahepeal ikka noris ja kiusas küll nii et vähe ei ole ja see muutus mõnikord isegi tüütuks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:40:06 GMT 2
"Vahelduseks täitsa hea," muigas noormees. Ta ei viitsinudki kogu aeg see olla, kes õde muudkui korrale kutsub ja tema järele vaatab. "Ma ei taha midagi juua," oli Colin kindel, sest see sisu oli juba niigi mahlane ja pealegi polnud tal lihtsalt joogiisu. Noormees lõpetas enda tükiga ning lükkas alustaldriku eemale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 17:47:13 GMT 2
"Ma lihtsalt sain aru, et poisse tuleb ka hoida," muigas Phoebs. No mitte, et ta muidu oma venda ei hoiaks, ikka ju. Lihtsalt hea on olla see väike kuradike ja mõnikord lihtsalt pinda käia ja tüütu olla. "Eks sa ise tead," sõnas Phoebs, kuid jättis tassi ikka lauale, kui Colinil peaks janu tulema. Siis lõpetas ta enda koogitüki ka ära ning muigas. "Mulle juba piisas sellest ühest tükist, nii et siit jääb vist emale ka, kui sina rohkem ei taha," lausus neidis. Siis võib ehk varsti oma pilti edasi joonistada.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:57:38 GMT 2
"Võttis aega, aga näed saidki aru," muigas Colin ning vaatas torti. Sellest ühesti tükist täiesti piisas talle, aga silmadega sööks muidugi veel. "Ei, mina rohkem ei taha," lausus poiss ning korjas enda taldriku ja loputas selle kraanikausis ära. Tassi pani ta kappi. Ja mida nüüd? Kui Phoebe joonistama hakkab, ronib vist Colin oma tuppa ja tegeleb enda piltidega.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 18:01:54 GMT 2
"See kõlab täpselt nii, nagu ma oleks mingi eriti pikkade juhtmetega," muigas Phoebs. Nagu ta varem poleks teadnudki, et vastassugupoolt tuleb ka hoida. "Noh, siis saab emps ka siist," lausus Phoebs, kui end pooleldi ägisedes laua tagant püsti ajas ja koogi kappi pani. "Mul on kõht nii täis, et ma tunnen, nagu ma oleks korraga hästi paks," naeris tüdruk. See on see, kui neid tooraineidki enne veidi söödud saab. Muidugi võiks ju suurema nälja korral terve koogi nahka pista, aga liiga palju head asja ei ole ka hea. "Mina arvan, et lähen joonistan oma pildi nüüd lõpuni," lausus näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 18:30:43 GMT 2
"Ei ole siis või?" küsis noormees naerdes ning sasis Phoebe juukseid, enne kui too torti kappi tagasi pani. "Paksust on asi kaugel," oli Colin enam kui kindel. Ta jalutas köögiukse juurde ning noogutas õe otsuse peale pilt lõpuni teha. "Okei, ma kaon ilmselt oma tuppa," sõnas noormees ja hetk hiljem ta sinna jalutaski.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 18:33:03 GMT 2
"Ei ole, sulle ainult tundus," vastas Phoebs muiates ning vehkis oma peaga, kui Colin tema juukseid näppis. Phoebele ei meeldinud see lihtsalt. "Jah, mine puhka või tee...mida iganes heaks arvad," lausus õeke, kui Colin ütles, et oma tuppa läheb. Siis läks neidis ise elutuppa ja asus pilti edasi joonistama.
OT: Lõpp?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 19:07:54 GMT 2
OT: Jepp
|
|