18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 20:33:06 GMT 2
"Siis tulebki oma mugavustsoonist välja tulla," muigas Phoebs. Mitte, et ta seda enda kohta ütleks, kui ta tõesti mitte midagi teha ei viitsi. Noh, temaga oli see väike erinevus, et niimoodi kaua tegevusetult kuskil vedeledes jääb ta lõpuks magama ka. "Hea, kui ma sind niipaljugi appi sain," muigas Phoebs ning ulatas Colinile ka igaks juhuks paberrätikuid. Neid läheb kindlasti vaja, kui noormees kardab, et kõik kohad on seda šokolaadi pärast täis. "Muide, ülejäänud šokolaadi võid sa ära süüa. Ma seni siin hakkan vaikselt tagajärgi koristama," lisas õeraas ning võttiski kohupiimakausid, mida ta hoolikalt kraani all pesema hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 20:38:22 GMT 2
Colin ainult noogutas, sest ta oli ametis enda pisikese tööga, mille Phoebe talle usaldas. Šokolaadi oli küll igal pool, kui noormees viimaks lõpetas. Ta asetas alles jäänud šokolaadi paberisse tagasi ning pesi siis enda käed ära. Ta vaatas üle ka enda riided ning puhastas neid salvrätikuga. Alles siis pani ta nii tordi kui ka alles jäänud šokolaadi ja banaani külmikusse. Las ootavad seal.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 20:43:18 GMT 2
Phoebe sai kohupiimakausid pestud ning pani need ka tagasi sinna, kus nad olid. Siis lasi ta oma juuksed uuesti lahti ning vaatas ka Colinit. "Sul ei ole ju midagi hullu. Üsna puhtaks jäid need riided ka," lausus näitsik. Küpsisetort tahab ehk tõesti natuke seista, aga mõne aja pärast saab seda juba süüa küll. "Sul mingit head filmi ei ole?" uuris õeraas. Saab niimoodi selle ootamise aja kiiremini mööda saata.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 21:09:54 GMT 2
"Sa tead, et midagi ikka mu filmi kaustas on," sõnas noormees. Iseasi, kas Phoebe on sealt juba kõike näinud. "Ma võin enda arvuti tuua," mainis Colin ning jalutas üles enda tuppa, kust ta peagi koos enda sülearvutiga naases. Ta maandus diivanile ning hakkas enda filmikausta uurima.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 21:16:40 GMT 2
"Jah, ma tean, aga ma ei tea, mida ma näinud olen," lausus Phoebs. Viimasel ajal ta ei vaadanudki vennaga üldse filme, seega oli toogi üle pika aja. Ei läinudki kaua, kui vend arvutiga juba tagasi oli ning lükanud laua pealt oma joonistustarbed ja pooliku töö eemale, istus näitsik venna kõrvale. "Õudukas, action, komöödia, naistekas või lihtsalt midagi jaburat?" küsis Phoebs. "Ma ise valiks jaburuse, aga mulle on sinu arvamus ka tähtis."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 22:00:57 GMT 2
"Vali ise, mida sa vaadata tahad," lausus Colin ja ulatas arvuti Phoebele, "hetkel võin ma suht kõike vaadata. Pole nagu midagi, mida ma eelistaksin." Ta oli nii väsinud, et paremini läheks ilmselt komöödia, õudukad või actionid....ja siis see jaburus, mida see ka ei tähendaks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 22:03:39 GMT 2
See jaburus tähendas eriti labast komöödiat. Tundub, et Phoebe oli ainuke, kellele need meeldisid. Tüüpilised jalaga tagumikku naljad, aga noh, noorema Holloway jaoks olid need naljakad just selle pärast, et need olid nii idiootsed. Võtnud arvuti enda kätte, klikkiski Phoebs kohe Meet The Spartansi peale. "Ära vihka mind pärast, kui see film sinu jaoks masendav oli ja ma sind seda vaatama sundisin," muigas Phoebs ning sättis end ka natuke mugavamasse asendisse, et filmi vaatama hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 11:23:55 GMT 2
Sellised komöödiad ei olnud tõesti Colini teema, aga ühe filmi vast kannatab ära ja kui ei kannata, siis kaob enda tuppa lugema või midagi. "Kui see mulle ei meeldi, siis ma lahkun su meeldivad seltskonnast," sõnas noormees ning suunas siis enda pilgu ekraanile, et seda veidrust vaatama hakata.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 11:27:34 GMT 2
"Ja siis ära üllatu, kui ma mingi hetk su tuppa sajan, et sulle öelda, et nüüd saab küpsisetorti süüa," lausus Phoebs. Isegi, kui Colin oli seekord oma toas üksi, katsus ta endale selle koputamise meelde jätta. Äkki on siis teinekord ka meeles, kui mehel näiteks tüdruk külas on. Sellest oleks muidugi kahju, kui Colin oma õe üksi filmi jätab vaatama, aga olgu siis pealegi. Nüüd katsus ka Phoebe filmile keskenduda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 16:33:57 GMT 2
Peaks ütlema, et see film ei olnud tõesti Colinile, aga täna suutis ta ennast lõdvaks lasta ja isegi seda jaburust vaadata. Naermise asemel tõi ta kuuldavale turtsatusi ning raputas pead, kui keegi midagi eriti totrat tegi. Samas vahelduseks sobis. Vähemalt ei jalutanud ta oma tuppa, vaid vaatas filmi ilusti lõpuni.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 16:41:44 GMT 2
Phoebet pani see isegi muigama, kui vend kohati ka turtsatas. Tüdruk ise naeris mõne koha peal muidugi täiesti ohjeldamatult, aga talle meeldisidki sellist tüüpi naljad, mis mõnikord isegi rõvedaks kiskusid. "Pidasid vastu, tubli poiss," lausus Phoebs, kui film läbi sai. "Okei, ma ei tunne enam oma tagumikku," lausus näitsik end diivanilt püsti ajades ja sirutades ning vaatas siis vennale otsa. "Tule, lähme sööme kooki. Seda sa ju niiiii väga ootasid."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 16:58:37 GMT 2
Kui film viimaks läbi sai, sulges nooormees mõneks hetkeks enda silmad, tuues õe sõnade peale ühe turtsatuse kuuldavale. "Lähme jah," ajas Colin ennast aeglaselt diivanilt püsti ning sirutas ennast. Ta lõi läppari kaane kinni ning tatsas siis koos Phoebega kööki. Võtnud külmikust tordi ja sahtlist kaks lusikat, istus ta laua taha. Ahjaa...taldrikud ka. Uuesti püsti ja Colin tõi neile mõlemale taldrikud ja noa, et torti lõigata. "Head isu," soovis ta õele, ulatades talle noa. Kokk siiski ju.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 17:03:50 GMT 2
"Noh, oled ikka väsinud?" uuris Phoebs, kui õde-venda kööki läksid. Kui Colin tordi välja võttis, jäi Phoebs seda hetkeks hindavalt vaatama. "Sa ei saa öelda, et ma ei olnud tubli," muigas tüdruk ning hakkas just nuga otsima, kuni vend selle ise talle ulatas. "Jah, ma arvan ka, et sina pidid ikka esimese tüki saama, kuna sa pidasid nii vapralt vastu ega pistnud vahepeal kõiki tooraineid nahka," lausus näitsik ning lõikas siis endale ka kooki, võttes siis laua taga venna kõrval istet. Hmm...kook sai päris hea isegi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:06:36 GMT 2
"Natukene," lausus noormees nagu muuseas. "Ma ei ütlegi. Tore, et sa viitsisid nii palju vaeva näha," sõnas Colin selle asemele. Mõni teine õde ei oleks elu sees midagi sellist teinud. Lahe on vahel niisama spontaanselt torti süüa. "Noo, täpselt," naeris Colin ning pistis lusika tordi sisse. Ta võttis ühe ampsu. "Väga hea, kuigi võibolla oleks võinud veel natuke seista," arvas Colin. Küpsisetort läheb ikka seistes paremaks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 17:13:57 GMT 2
"Jah, äkki...teen kohvi siia juurde?" arvas Phoebs, kui leidis, et neil ei olnud tõesti midagi juua. Colinile võib üks kohvi ära küll kuluda, aga neidis ise tahtis piima. Samas oli see üks neist harvadest juhtudest, kui Phoebe tõesti viitsis küpsisetordiga jändama hakata, aga tulemusega jäi tüdruk rahule. Pealegi sai ta enda helgemat poolt ka jälle näidata. "Ja siis oleksid sa ikka hädaldanud, et sured nälga, enne kui see küpsisetort päris pehmeks läheb," muigas Phoebs, kui vend ütles, et oleks võinud veel natuke seista.
|
|