|
Post by Deleted on Dec 31, 2012 12:51:54 GMT 2
Nobody asked Milena, aga ta tõstaks ka käed heameelega üles, oleks nagu 'woah woah' ja läheks kuskile rahulikumasse paika. Aga noh, misiganes tigedad näod siin on, on see tema tekitatud, niiet ta ei saa vist Mylaga väga ühineda. Ja kuna Chad ei viitsinud ennast ilmselgelt liigutada ja kutsus neid jutusemusid enda juurde, siis kasutas Lena seda võimalust kiirelt ära. "Sa säti ennast minu ja Jacki juurde istuma, ole kallis," sosistas Millie Loganile, kui ta temast möödus. Chadi poole edasi liikudes, pidi Jack temaga otseloomulikult kaasa tulema. No way, et neidis ta siin majas kuskile üksi jätab, eriti Matti juurde. "Köögi-jutt on, Chad," lausus ta mitte just kõige jollymal toonil ja ilmel, vennani jõudes, järgmine hetk koheselt Jackiga kööki liikudes. Köögi-jutt tähendab a l a t i mingit srs as fuck juttu. Niipalju siis Chadi heast tujust, eksole. I'm sorry bro.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 31, 2012 14:39:40 GMT 2
Kui Milena koos Jackiga tema juurde jõudis, tuli Chadil tahtmine küll viimasele paar kurja sõna öelda, aga ta hoidis ennast tagasi. Sellest poleks nagunii mingisugust kasu. Kuulnud aga, et tegemist on järjekordse nn köögi-jutuga, pidi ta korraks Annale vabandava pilgu saatma, enne kui Millie ja Jacki järel kööki liikuma hakkas. Nagu ta oli aru saanud, ei tahtnud Millie sinna kööki kedagi teist. Mis seal siis ikka, tuli nad ära kuulata. Kui Chad ka kohale jõudis, võttis ta kohe toolil istet ja vaatas oma õele otsa. "Sa võid nüüd alustada. Ma kuulan," sõnas mees, kavatsedes nüüd mõnda aega vait püsida ning kuulata, mida teisel öelda on. Sellele jamale pidi mingigi loogilisem seletus olema.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2012 15:35:17 GMT 2
Kuhuiganes Jack ennast sättis, oli Milena surmkindlalt tema juures. Eriti praegu, kus palju põnevam oli võtta mehe üks käsi enda käte vahele ja tema sõrmedega mängida, kui vennale otsa vaadata. Jälgida, kui sõrmed liiguvad ja kuidas siis igast kortsud tulevad ja lähevad ja niisama käejooni uurida ja kätte silitada ja vaadata, kas ja kuipalju nahk venib. "Matt sucks, yaknow. Rikkus hea nalja viimasegi lõbu ära. See, et ma rase olen, on üks väga haledalt läbi kukkunud nali. Ma rääkisin seda Loganile ja Mattile ja Jackile ja nüüd ma pean sulle ka rääkima, though it so don't wanna do that.. aga ma tõesti ei osanud ette kujutada, et te nii hullult sellele reageerite. Like.. ma ootasin noomitussõnu, et jesus fucking christ Milena, aga eelkõige lootsin ma, et ta mingil määral minu pärast õnnelikud olete. So that hurt like a lot, orso. But no fucks are given, I kinda ruined your Christmas. I'm really very the mostest sorry for that. Ja nali iseenesest pidigi selles seisnema, et te olete nagu congrats little Millie on becoming a mom, we gonna support you so damn much and we gonna be happy for you.. ja siis ma oleksin saanud olla nagu trolololoo, jokes on you bros. So much about that. Sinu ja Matti kingikarbis on sellekohane kaart ka olemas. Ja tegelikult ega ma väga ei toetunud sellele, et te väga õnnelikud oleksite, sest te kohe üldse ei oska kellegi teise üle õnnelikud olla.. aga obviously on see varjant tunduvalt parem, et ma teie paljuvihatud Jackiga taas koos olen, kui et minust ema saama hakkaks. I'm sure I'm more upset at myself than you are. Like.. I'm really sorry again. I told this to Matt already too, but Logan is true bro, he got the joke. More or less. I'm a jerk.. and I'm having a huge self-hate moment.. and.. yeahh.. that's about it. The truth is out. I'm glad I didn't go for the "better" one." rääkis Millie rahulikult ja mingit pikemat pausi vahele tegemata ka Chadile ära, mis tegelikult toimub. Kogu teksti jooksul, ei liikunud neidise silmad Jack käelt, mille uurimisega ta endiselt tegeles, mitte kuskile. Ja isegi mitte siis, kui ta oma jutu lõpetanud oli. Ei olnud just väga Chadile otsavaatamisetujus. Ta valmistas ennast vaimselt ette järgmiseks loenguks, kui jube huumorisooneta inimene ta tegelikult on, mille ridade vahelt võib väga selgelt välja lugeda, et ta on disgrace to this family. Loodetavasti räägib Chad ilusti ära, mida ta mõtleb ja ei ole häiritud Jacki kohalolekust samamoodi, nagu Milena keeldus ennemalt rääkimast, kui Anna nende jutuajamisega ühines.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 31, 2012 15:52:04 GMT 2
Tasapisi hakkas ka Myla ära jagama, et nad ei olnud sugugi draamavabas rahulikus "JOLLY CHRISTMAS SPIRIT" keskkonnas, vaid keegi punus kuskil midagi üles ning seetõttu oli nii mõnigi võõrustaja eriti mornilt vihase näoga, mis tekitas isegi Mylas omamoodi ebamugavust. Olla pealtvaataja täiesti võõraste peretülis? Tänan, ei. Talle ei meeldinud draamad. Kõiksugu suured skandaalid ja tragöödiad tekitas tahtmise käed tõsta "woah, woah" pomiseda ja rahulikult taganeda kuhugi vähe rahumeelsemasse piirkonda. Nagu muuseas kummardus tüdruk Xavierile pisut lähemale, toetudes kuti õla vastu. "Kas oleks liiga vara kuskilt tagauksest mingisugusele strateegilisele suitsupausile tõmbuda?" uuris ta häält tasandades, naeratus siiani palgeid kaunistamas, silmad siiani enese toodud šampusepudelil, mida keegi polnud ilmselt isegi märganud ja mis seal lihtsalt.. seisis. Täpselt nagu nemad seal lihtsalt istusid kui terve pere oma pisikeste draamadega ametis oli. Hetkel tundus ehitud toalille jõllitamine täitsa lõbusana. Ka Xavierile ei meeldinud draamad. Vähe veel nendest, milles ta ise osales, pidid ka võõrad tema tuju rikkuma. Ja seda kõike veel jõuluõhtul. Kui ta oli varem tulnud siia heas usus osaleda ägedal peol, nagu algselt lubati, siis praegu hakkas tuju küll langema ja tõusu polnud mitte kuskil näha. Kuulnud Myla küsimust, taipas noormees, et oleks ise mingi aja pärast neidisele umbes samasuguse küsimuse esitanud. "Ei, ma ei usu, et liiga vara," sai tüdruk ka oma vastuse. Seda õhtut oli veel võimalik päästa ning alustuseks sobikski selline 'suitsupaus' ideaalselt. Häid mõtted jagus tal piisavalt ning kahtlemata ka Mylal. Mis mõttega peaksid nad teiste omavahelise nääklemise tunnistajateks olema, kui nad võisid samal ajal midag hoopis lõbusamat teha? "Me viime selle pudeli ikka kaasa, eks?" küsis Xav, vaadates samasse kohta kuhu Myla.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 31, 2012 16:43:13 GMT 2
Myla naeratas riukalikult kui Xavier ilma mingisuguse puiklemiseta nõustus. "Oooojaaa," noogutas ta vaikselt naerdes, oma kätt kuti pihku libistades, enne kui nagu muuseas püsti tõusis ning läbi toa liikus, tee peal laua pealt šampusepudelit kaasa haarates, et seejärel välisukse poole edasi liikuda. Haaranud oma mantli sealt kuhu ta selle ennist riputanud oli, libistas tüdruk käed varrukatesse, hakkamata nööbikesi ja vöökesi kinni siduma, sest ideeliselt põikasid nad lihtsalt korraks välja - nii kaua kui kõik sees maha rahunes. Šampusepudeli Xavieri kätte usaldanud, põikas tüdruk välisuksest välja, sest.. well, tundus, et ka väljas oli õhk puhas ja tõtt-öelda polnud tal aimugi, kus Sommersitel tagauks olema oleks pidanud kui see üleüldse eksisteeris. Värske külma õhu käes peale tükkinud külmavärinad maha raputanud, toetus tüdruk vastu paariastmelise trepi käsipuud, kätega taskuid kobades, enne kui paremast suitsupaki välja otsis, ühe oma roosakaks värvitud huulte vahele torkas ning paki seejärel Xavi poole sirutas, et, ise teise käega juba oma oh-so-funny "if you want to fuck smile when you give this lighter back" välgumihkli järele haarata.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jan 1, 2013 1:32:19 GMT 2
Anna naeratas õrnalt Chadi sõnade peale. "I believe it's the nicest thing anybody has ever told me, even from you," lausus tüdruk vaikselt, kinkides ühe pisikese musi noormehe huultele. Tema rohelised silmad olid kindlalt kinnitunud poisi sinistele silmadele, jälgides neis peegelduvat portreed endast. Vot nii selged olid need. "Eks me leiame selleks kellegi teise või proovime kahekesi selle pisikese katse ette võtta. Kaks pead on alati parem kui üks," kehitas tüdruk õrnalt õlgu ning peagi sai ta nautida veel ühte pisikest musi, ennem kui Matti hõige tõi Chadi mingil määral tagasi planeedile Maa. "Meil on pärast aega maa ja ilm. Eks ma kannatan mõni minut üksinda ka ära. Ongi võimalus mul võõraste nägudega küsimärke ümber kirjutada," muigas Ronnie õrnalt, eemaldudes peagi sammukese Chadist, kui Milena koos Jackiga kohale ilmusid. Juba enne kui tüdruk suu avas, pakkus näitsik endamisi, et siit tuleb järjekordne nelja silma all toimuv vestlus. Chadi vabandava pilgu peale naeratas Anna vaid õrnalt, lausudes talle sõnatult, et mingu, ta ootab teda siin samas.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Jan 1, 2013 15:16:48 GMT 2
Xavier järgnes kiirel sammus Mylale, kes juba tee majast välja oli leidnud. Kui varem oli trepi peal mingi väiksem seltskond aega veetnud, siis nüüd polnud enam kedagi näha. Nii oligi kõige parem, kuna nüüd tekkis neil võimalus omaette rääkida, ilma et keegi pealt kuulama juhtuks. Noh, kui ta just kõrv vastu välisust ei seisa. Pudeli pani Xav korraks trepile seisma, kui ta Myla käest suitsupaki vastu võttis. Haaranud sealt ühe suitsu, ootas ta ära, kuni Myla enda oma põlema sai ning järgis mõne hetke pärast juba neidise eeskuju. Tõmmanud sigaretist esimese mahvi, pööras kutt tähelepanu uuesti nende šampusepudelile. "Kas teen selle juba lahti?" päris noormees. Tema ise küll mingit põhjust ei näinud, miks veel ootama peaks. Oli vaja meeleolu kiiresti üles saada, sest siit minema jalutada kutt veel ei tahtnud. Ega nad polnud veel kaua siin olnudki - keegi ei istunud veel lauaski.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jan 1, 2013 18:33:32 GMT 2
Chad kuulas Milenat vaikselt, nagu ta oligi õele lubanud. Isegi kui jutt jõudis välja punkti, kus ta oleks väga tahtnud vahele segada, suutis mees suu pidada. Tema nägu oli küll tõsine, aga imekombel üldsegi mitte vihane. Mitte et Chad tahaks välja näidata, et teda on nii kerge leebuma saada. Samas polnud ka teesklemisel mingit mõtet. Kui Milena viimaks lõpetas, otsustas kutt ka ise sõna võtta. "Selliseid nalju ei tehta, Milena. Need pole lihtsalt naljakad... Ma ehmatasin päris korralikult ära, kui sa selle niinimetatud naljaga lagedale tulid. Muide, täna on 24. detsember, mitte 1. aprill, kui sa veel ei teadnud. Ja minu jõule sa nüüd küll ära ei rikkunud. Selle pärast ära üldse muretse. Minu jõulude rikkumiseks läheks vaja midagi palju suuremat kui kõigest üks olematu rasedus. Kui sa tahad selle tüübiga koos olla, siis tee seda. Ega mina ei saa kätt ette panna. Ise otsustad, mis on sinu jaoks õige, aga kui ta peaks sulle kunagi haiget tegema, siis oma tegude eest ei vastuta," rääkis noormees, vaadates oma viimase lause ajal ka korra Jackile otsa, kuna see sõnum oli mõeldud rohkem talle, mitte Milliele. "Ning järgmisel korral, kui sa kavatsed mingi nõmeda naljaga lagedale tulla, ürita mulle varem mõista anda, et sa ei mõelnud seda tõsiselt, enne kui ma jõuan endast välja minna," lisas Chad. "Ja kui sul midagi selle vastu pole, läheksin ma varsti Anna juurde tagasi." Oma loengu oli ta selleks korraks lõpetanud, mis tähendas, et chadi tundes pääses Milena küll kerge nahaga.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Jan 2, 2013 18:11:27 GMT 2
Suitsupaki ja välgumihkli tagasi mantli taskusse poetanud, noogutas Myla Xavieri küsimusele vastuseks. "Me kas lahendame selle pudeli siin välgukiirusel ära või peame pärast pooliku pudeli kuhugi lihtsalt.. poetama," lisas ta naeratusega, suitsu huulile tõstes ning sealt üht üsna parajat mahvi võttes, mis hetk hiljem üsna kenade suitsurõngastena tšiki suust jahedasse õhtusse keerles. Ta ei olnud kunagi tubakast sõltuv olnud. Raske oli jääda millestki sõltuvusse, kui mõni kuu hiljem võisid sa ennast avastada kohast, kus seda asjakest lihtsalt polnud võimalik kuskilt muretseda. Kogu Myla elurežiim oli kohandunud selle reisimisega ja nüüd oli ta nagu oli. Pisut veider ja teistsugune. Isegi kui ta teoreetiliselt nüüdsest alates paikne pidi olema.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jan 2, 2013 22:53:41 GMT 2
Jack järgnes sõnagi lausumata Milenale, püüdes olla neidisele võimalikult toeks. Ta teadis, et tüdruk proovis välja tulla geniaalse naljaga jõuludeks, kuid välja kukkus see vägagi halvasti ning nüüd ta kahetses seda. Kuid inimene õpibki enda vigadest. Seda ilmselt ka Lenakene. Tüdruku järel kööki sisenenud, toetas noormees ennast lihtsalt vastu kappi, silmitsedes esimesed paar lauset Milena sõrmi enda käega mängimas, ennem kui enda silmad Chadile tõstis. Ta ei kartnud tüdruku venda. Tüüp on ka varem pidanud nii selle tüübi kui ka Mattiga vastamisi seisma. Nüüdseks oskab Rathbone ennast vägagi hästi kaitsta. Chadi lause, mis oli ilmselgelt talle suunatud, võttis ta ühegi emotsioonita vastu. Ta ei teeks kunagi näitsikule haiget, vähemalt mitte tahtlikult.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Jan 2, 2013 23:17:10 GMT 2
"Üks šampusepudel pole midagi ületamatut isegi ühele inimesele. Ma arvan, et saaksime hakkama," mõtiskles Xav, pilk suunatud kõrval asuva maja poole, mille küljes vilkusid igasugused erksavärvilised jõulukaunistused. Oma suitsu sai kutt kiiresti tehtud, aga uue poole ta kätt veel ei sirutanud. Tema jaoks oli suitsetamine tüütu harjumus, kuid polnud ka piisavalt tahtmist, et sellest vabaneda. Isegi kui treenerile see ei meeldinud, oli Xavieril sellest suva - küll lepib, kui ühest meeskonnas võtmemängijast ilma jääda ei taha. Seda arvas vähemalt Xavieri kõrge ego...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2013 0:43:08 GMT 2
Chadi reaktsioon oli väga ootamatult leebe. Köki-möki võrreldes sellega, kuidas Matt reageeris. Milena julges isegi pilgu vennale tõsta tema poole teksti pealt. Ei olnudki nii hirmus. Ta oli tänulik, et venna Jacki koha pealt nii julm ei olnud, kui Matt-bro seda oli ja endiselt on. "I explained, I apologized and I will not do that again." sõnas neidis kindlalt, seejärel Jacki käest lahti lastes ning Chadini kõndides et talle üks suur bro-hug anda. He so deserved it. Kalli ei olnud väga pikk, aga oli ilmselge, kui tänulik neidis venna reaktsiooni üle oli. Like, u so precious Chad. "Matt võttis mu suitsupaki ära. I kinda want that back.. last one.. so.. like.. I'd be more than grateful if you get it for me." lausus Millie veidi tahapoole astudes ja vennale lootusrikkalt silma vaadates. "Aga minupärast võid sa nüüd tõesti tagasi Anna juurde minna." noogutas ta, olles Jacki juurde tagasi astunud. Kahekesi kööki jäänud, vinnas Milena ennast kapile istuma, et ta siis ilust Jackile otsa vaadata saaks. Ei olnud mees vahepeal üldse lühemaks jäänud. "Chad is so precious. Ta oleks võinud alguses sama leebelt reageerida.. butwell, everything's fine now. Ma peaks korra oma toast läbi hüppama, et oma nutunäo mitte nii nutunäoks teha. Sa tuled kaasa või jääd alla?"
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jan 3, 2013 13:18:29 GMT 2
Kuna Chad ei tahtnud jõuluõhtul mingit suurt draamat tekitada, piirduski ta rahuliku manitsemisega. Pealegi oli tegemist ainult naljaga, mis leevendas tema suhtumist veelgi. Ega Chad polnudki agressiivne tüüp. Mitte et see 'nali' oleks tema jaoks naljakana tundunud. "Ma loodan, et sa pead oma sõna," oli ainus, mida Chad veel öelda oskas. Tema poolest võiks see jutuajamine juba läbi saada, sest nagu näha, siis mingit erilist probleemi ei olnudki. Kalli peale noormees isegi naeratas korra, kallistades õekest muidugi vastu ka - tema ei olnud kuri. Mitte enam. "No vaatame, aga ma ei luba midagi," sõnas Chad selle suitsupaki mõtte peale. Kuulnud, et Milenal rohkem midagi rääkida polnud, heitis ta paarikesele korraks veel pilgu ning väljus seejärel köögist, suundudes elutuppa. Jõudnud Anna juurde, kes seljaga tema poole seisis, asetas noormees oma käed neidise silmadele andes talle justkui võimaluse arvata, kellega tegu on, aga valikuvõimalused olid muidugi suhteliselt kitsad.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Jan 3, 2013 13:47:19 GMT 2
Ja siis lähevad nad tipa-tapa sisse, toimub järsk temperatuurimuutus and they're two wasted fucks, samas kui siin väljas istudes ei tunne nad ilmselt isegi suminat, sest alkohol on siiski puhas keemia. Ning mida soojem on temperatuur, seda kiiremini ta.. mõjub. Mis puutus Myla suitsu, siis polnud ta isegi nowhere near finishing, kui Xavier enda omaga juba hüvasti jättis. "Muidugi saame!!" vastas mulatitar naerdes, ilmselge enesekindlusega. "Eriti kui me seejuures never-have-i-ever'it mängime," lisas ta kavalat alumisse huulde hammustades, eeldades, et kutt teab, mis mänguga tegu on. "Või kui sa ebavõrdsust kardad, siis me võime drinking game'i asemel lihtsalt kahtekümmet küsimust või.. questions till the bottle's finished, mängida." lõpetas Myla veel ühe pisikese ideekillukesega. Need olid tegelikult sellised.. ülilambid party game'id, mis lõppesid alati üksteise judgimisega, aga just seepärast olekski neid hüpersuperlõbus non-judging kaheses seltskonnas mängida.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jan 4, 2013 19:40:13 GMT 2
Kui Milena ennast kapile istuma upitas, keeras Jack ennast näoga neidise poole. Astunud talle sammukese ja isegi kaks lähemale, jättes siiski ühe sammu pikkuse vahe enda ja kapi vahele, asetas noormees enda käed näitsiku põlvedele. Tema suul oli õrn naeratus. "Ning Matt? Hoiab endiselt kirvest enda selja taga peidus, et võimaluse korral mu pea maha võtta ning mind pisikesteks tükkideks hakkida, et need paadiga merele sõites kaladele sööta, sest ma olevat sulle väga halvaks eeskujuks?" kergitas Rathbone ühte kulmu, suul lõbus muie. "Ma pigem tulen kaasa. Vähemalt nii kaua kuniks üks tõsiselt suur ja kartmist väärt Sommers mu peale väga suurt viha peab, ma parema meelega ei liiguks üksi siin majas ringi," lisas tüüp kergel turtsatusel. Kohe kindlasti ei kartnud Jack Matti, kuid ta oli piisavalt tark, teadmaks, et praegu on õige aeg tüübist kerge kaarega mööda käia.
|
|