|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 22:08:28 GMT 2
"Sest soolane on tervislikum ja toitvam," lausus Hunter, "pealegi kui sa ainult magusat sööd, siis hakkab sul paha lõpuks. Mäletad küll, mis su eelmisel sünnipäeval juhtus." Tundus täitsa mõistlik seletus, kuigi poiss ei olnud kindel, kas see õele ka kohale jõuab. Noh, Matthew ja Daniela võivad pisikesele asja täpsemalt seletada kui vaja. "Kaval oled," muigas noormees, "ma arvan, et mõnest kallist ja patsust aitab ka." Ega nad väikest last ometi piinama ei hakka ju ja kingist ilma ka ei hakka jätma.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 27, 2012 1:07:42 GMT 2
"Win! I like the sound of real food.. üle pika aja," muigas Myla oma saapakontsadel kiikudes. Tema viimase nädala toidulaud oli koosnenud instant-pitsadest, nussasaiadest ja hommikusöögihelvestest. Mida iganes Sommersid ka pakkusid, ilmselt oli see kordades parem. "Ahjaa, ma olen Myla ja.. vägevaid pühi," pöördus mulatitar kiirelt veel trepil suitsetava blondinka poole, enne kui Xavieriga koos majja sisse sadas, naeratus laienemas hetkel kui millegi väga-väga isuäratava lõhn neile näkku paiskas. Mis puutus kogu tema üleüldisesse jõulumeeleolusse, siis.. ei saanud kurta. Oli siis christmas spiritiga nii nagu oli, peomeeleolu oli Mylal igatahes alati tagataskust võtta. Ja nii ka praegu. Mantlit õlgadelt raputades ja salli varrukasse surudes ümises tüdruk juba vaikselt mingisugust tobedat jõululaulu, mis sisaldas eneses punase ninaga põhjapõtra. Mantli kuhugi nagisse riputanud ja kotist šampuse pudeli haaranud, et siis ka kott mantli juurde riputada, pöördus Myla Xavieri poole. "Mul on tunne, et ma võiksin terve hobuse ära süüa," mainis tšikk nagu muuseas, kui nad koridorist edasi astusid. Mis puutus majatäite võõrastesse nägudesse, siis sellega oli Myla nagu enam-vähem juba harjunud. Ei mingisugust närveerimist - see poleks tema moodi olnud. Tema energiline "HÄID PÜHI!", mis üle tüdruku huuli kostus nii pea kui nad ukse peale jõudsid, andis seda närveerimise puudumist ka ideaalselt edasi. "Katsume vähemalt alguseski viisakad olla ja mitte esimese asjana teiste toitu hävitama hakata," lausus Xavier muigega. Ise oli ta viimati söönud lõunaajal, kuid kõht ennast praegu küll tunda ei andnud. Vedas tal üldse, et kodust minema sai, sest vanematele ei meeldinud eriti mõte, et nende poeg jõulud võõrsil veedab - üllatusena oli ka isa üle pika aja koju saabunud, kuid Xavier kui perekonna must lammas otsustas, et mingi perekondlik koosviibimine teda ei huvitava. Vaja oli hoopis koos Mylaga Sommersite peole sisse sadada. Xavieril seevastu oli jõulumeeleolu juba viimased paar päeva - alates sellest ajast, kui koolist vaheajale lasti. "Pole veel täiski, aga juba laulad," kommenteeris kutt pead vangutades. Raske oli ette kujutada, mida kõike nad siin veel korraldaksid, kui alkohol ühel hetkel mängu peaks tulema. Ainuke jama oli selles, et linnapea viibis koos oma naisega samuti kodus... "Vaevalt, et nad siin hobust pakuvad, aga loota ju võib," turtsatas Xav lõbusalt. Kaksikuid polnud küll kuskil näha, aga just neilt oli Xavier kutse saanud. On ikka tore lugu küll...
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 27, 2012 2:12:12 GMT 2
"No kui siin juba.. lauda istumine jutuks tuli," vastas Myla pilku Xavierile viies. "I'm just saying that.. who am I to stop them?," lisas ta naerdes, noormehele lõbusalt silma tehes. Ja mis puutus laulmisesse, siis.. that was Myla. Ta tegi seda mida tahtis, siis kui tahtis ja hetkel she felt like singing, nii et just seda ta tegigi. Pluss, tal oli super tuju ja suurema osa sellest võlgnes ta Xavierile, sest ilma kutita istuks ta praegu kodus, vahiks oma jõledalt ehitud toataime ja jõllitaks tüüpilisi jõulufilme, mida ta oli näinud küll ilmselt kordades vähem kui mõni teine, aga sellegipoolest. Ja nüüd seisid nad ühe perekonna elutoa ukseavas - kusjuures polnud Mylal aimugi, et ta linnapea juures oli - ning tuba oli.. pooltühi, mis tähendas, et tema suurepärane energiline "häid pühi" oli kuulnud ainult paar inimest, kui see just kogu seltskond polnud. Sellegipoolest astus tüdruk sammukese edasi, et mitte seal lollakalt seista, viies samas muigega pilgu oma "kaaslasele", ainult selleks, et ukse kohal rippuvat üliklišeelikku puuvõõrikut näha. "Uu, puuvõõrik," kergitas tüdruk lõbusalt kulmusid, et sammuke tagasi astuda ja Xavieri huultele pisike kohustuslik musi vajutada, sest.. hey, she's not gonna argue with the traditions of Christmas, pluss they were friends, so why not. Noormehele veel ühe naeratuse saatnud, haaras tüdruk tal käest, liikudes ruumis edasi ning poetades šampusepudeli kuhugi suvalisele lauale, sest oli ta selle ju siiski külakostiks toonud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Dec 27, 2012 11:21:35 GMT 2
Logan oli päris tükk aega mõelnud, et kas ta veab end kohale või mitte, kuid viimaks oli ta siiski otsustanud seda teha puhtalt viisakusest. Enne kojuminekut oli Logan veetnud aega üheskoos Nathanieliga, kus nad ilmselgelt ka veidi alkoholi olid tarbinud. Siiski ei olnud noormees päris purupurjus, kuid kaine inimesega polnud samuti tegu. Logan liikus rahulikult maja poole ning kui ta trepi peal nägi vaid Millie't, otsis noormees välja suitsupaki ning mõne hetke pärast oli mehe huulte vahel põlev sigaret. "Häid jõule, my very lovable sister," lausus Logan lõbusalt kui õe kõrvale kõndis ning talle hetkeks käe kallistuseks ümber pani, samal ajal teise käega sigaretti õekesest eemal hoides. "Mis ajast sina nii tõsine oled?"
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 11:42:45 GMT 2
Külm hakkas juba seal õues. Kolmas tobi lõppes ka just ära. Korra veel telefoni kontrollinud ja Jackile veelkord sõnumi saatnud, hakkas neidis just tuppa tagasi astuma, kui ta Logan-kullake ligi astus. See, et ta joonud oli, hakkas neidisele koha silma. "Mmmhm, häid jõule sullegi tipsi-mopsu," sõnas neidis naeratuse näole venitades ning lisaks kallile surus ta venna otsmikule ka musi. "Ma olen veendunud, et sa tahad oma jope mulle peale anda," lausus Milena sellise poolkavala muigega. Ega ta polnudki õue tulles midagi peale haaranud. Aint mingid jalatsid oli varba otsa pannud. Pole ka ime, kullake, et sul külm on. Ja kuna tal enda suitsupakk hakkas tühjaks saama ja niisama käed rüppes ta siin ka seista ei tahtnud ja nüüd, kui Logan siia tuli sisse ka enam ei kippunud, siis viipas ta pisikesele, et ta õelegi suitsu annaks. "Vahest võib ka nii. Matt ja Chad vihastasid mu peale päris korralikult. Ma loodan, et Jack veab ennast kohale, pidi nagu tulema. Ma loodan, et siin paremhaake jagama ei hakata... ja muideks, sa suutsid kohe väga õigel ajal veidi joogisena perepeole tulla." rääkis Millie, koha peal natuke ringi tammudes, et veidikenegi sooja saada.
ot: ma mõtlesin ja jõudsin järeldusele, et ma pean milenale ka fabulous välimuse muretsema. i have like absolutely no idea, mis ma millie välimuse kohta varem kirjutanud olen, most probly nagu midagi. aga tal on seljas see kampsun, mis on pikemat sorti ja jalas on mustad retuusid ja toas laseb paljajalu ringi. Juuksed krunnis. No make-up. Mingid öökulli-kõrvarõngad on ja that's about it. Ja mis puutub suitsupakki ja telefoni, siis need on tal käes antud hetkel.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Dec 27, 2012 11:54:17 GMT 2
Saanud otsmiku peale musi, muigas Logan kergelt. "No eks ma olen sunnitud armsa noorema venna kohuseid täitma ning rahuldan su palve," lausus noormees ning eemaldas enda jope, andes selle Milenale. Viipe peale muigas Logan ning ulatas õe poole suitsupaki, lastes viimasel sealt ühe sigareti näpata. Milena oli ilmselt Lucase järel teine inimese sellest perekonnast, kellega noormees läbi sai ning see sobis Loganile väga hästi. "Kas sa siis ei teagi, et suitsetamine pole tervislik?" küsis Logan lõbusa muigega ning tõmbas ise seejärel ühe korraliku mahvi. Nüüd, kus polnud siin hetkel kedagi, kes noormehele endale sellekohast monoloogi oleks hakanud pidama, oli päris tore olla esimene. "Ja millega sa hakkama said, et nad kurjaks said?" esitas Logan muigega küsimuse. Ega neile kahele piisas üsnagi väikestest asjadest, et kurjaks saada.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 12:04:24 GMT 2
"Aint you sweet," sõnas neidis ning lükkas käed varrukatest sisse, vaevumata lukku kinni tõmbama. Ja juba oligi veidi soojem ja rohkem polnud vajagi. Kuna jope oli seljas, sai neidis oma suitsupaki ja telefoni venna jopetaskusse poetada. Kui ta neid enam üles ei leia, siis küll Logan need ükskord tagastab. Seejärel sai ta ka neljanda suitsu ja lisaks selle oli vennake nii lahke, et süütas selle. Tolle kerge noomituse peale Milena vaid turtsatas kergelt. "Räägib alaealine täisealisele," kostis Millie õrna muige saatel, seejärel paar mahvi tõmmates. Tolle küsimuse peale tõmbas ta mahvi kopsudesse.. nagu, yaknow what i mean, liiga palju kopsudesse, et ta kohe köhima hakkas. To tell or not to tell, that is the question. Logan peaks vist piisavalt usaldusväärne olema, et ta ei jookse ära ütlema, egamidagi? Well, let's see. "Ütlesin neile, et nad onuks saavad, võinii," lausus Milena nagu muuseas. Nothing important. nope.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Dec 27, 2012 12:29:47 GMT 2
Logan kuulas õde ning muigas kergelt. "Alaealine täisealine sounds good," lausus noormees turtsatusega, teadmata isegi täpselt, kas see asi vastas tõele ka või mitte. Mingil määral ilmselt tõesti, kuid Loganis oli siiski domineerivam see lapselikum pool, kes tahtis lõbutseda ning teiste arvel nalju teha. Samas alkohol ning suitsetamine oli tema elus täielikult olemas ja Loganil oli üsnagi savi, mida tema vanemad vennad selle kohta ülevad. Kuulnud seda onuks saamise lauset, noogutas noormees rahulikult, saamata algselt aru, mida need sõnad tähendavad. "Ooooott.. Sa oled rase?" esitas Logan mõni sekund hiljem küsimuse, pilk õele suunatud ning sekund hiljem oli suits tema õe sõrmede vahelt kadunud. No way in hell, et ta laseb Millie'l suitsetamist jätakata, teades, et ta rase on. Hetke pärast oli suits trepi peal maas ning Logan astus sellele peale. "Õnnitlused oleksid siis vist päevakorras?" esitas noormees kerge muigega küsimuse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 13:48:28 GMT 2
Kõik oli awesome kuni Logan suitsu minema lõi ja sellele veel peale astus. Oh no you fucking didn't. "Rase mis rase ja just täpselt sellepärast Matt ja Chad mu peale vihased ongi. No sex before marriage, orshit." kehitas Milena õlgu, olles ilmselgelt veidi pahane, et Logan talt suitsu ära võttis. Oma lause ajal jälgis ta toda promise ring', mis tal endiselt sõrmes oli. Keerutas seda veidi sõrmes ja muigas omaette. If they only knew. "Ja õnnitlustega võid sa oodata. Keegi pole öelnud, et ma raseduse lõpuni kannan," sõnas ta, võttes Loganilt samuti suitsu ära ja viskas selle kuskile eemale lumme. Vot säh sulle, suitsetad siin raseda juuresolekul. Milena võiks nii juba ise uskuma hakata, et ta rase on. "Tegelikult on see nali Matti ja Chadi kulul. I'll get a great laugh when they figure this out. Ja kui ma oleksin päriselt rase, ei tõmbaks ma nelja suitsu järjest, so chill bro. Ja ära neile midagi maini. Ma võin sulle hiljem pudeli osta, võimidagi. Whatever you wish." rääkis Milena pärast väikest mõttepausi tegeliku olukorra väikevennale ära, endal lõbus muie näol. Pärast väikest mõttetööd leidis ta, et Logan vast ikka ei jookse kohe ära ütlema ja see nali oli mõeldud siiski vaid Mattile ja Chadile, mitte tervele perekonnale. Kinkide avamiseni suudab ta ikka suud kinni hoida. But oh he fell for it, too.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Dec 27, 2012 14:16:36 GMT 2
Kuulnud, et selle pärast Matt ja Chad ta peale pahased on, raputas Logan uskumatusest pead. "Oh sind vaesekest, Sul on kaks väga sitta onu, kuid ära muretse, selle eest on sul ülitore minusugune nunnu. Kuid aus olla siis kaks, kui Lucas ka sisse arvestada," rääkis Logan õe kõhuga. Talle isegi ei tulnud pähe, et Millie võiks sel teemal mingit haledat nalja teha. "Ooot.. Sa kaalud aborti? Miks?" esitas Logan õele küsimuse, vaadates talle segadusega otsa ja hetk hiljem oli suits noormehe sõrmede vahelt kadunud. "Hei, ega mina rase pole," pahandas Logan õega, kui ta tema suitsu lumme viskas. Kuulnud edasist juttu, vaatas noormees Milenale otsa, saamata aru nüüd täpselt, mis osa sellest kõigest nali on. "Sa oled ikka üks väike värdjas päkapikk," lausus Logan lõbusa muigega, kui seejärel oma õde piki pead lõi. "They are so going to kill you, just saying," lausus noormees turtsatusega, tumepruunide silmadega õeraasu vaadates. Midagi head sellest nüüd küll välja ei tule.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 15:19:16 GMT 2
Natuke imelik oli olla, kui Logan järsku ta kõhuga rääkima hakkas. Like oh god why bro? Well, vähemalt sai temalt oodatud reaktsiooni. Matt ja Chad võiksid sama muhedad olla. Miks nad koguaeg muretsema peavad? Chill, dudes. Milena ainult muigas selle peale, et Logan juba ennast tema 'lapsele' propageeris kui ülitoredat onu. Tolle abordi kohta ütles Lena vaid: "Kõiki võimalusi tuleb võrdselt kaaluda." Kuigi kui ta siin päriselt lapseootel oleks, oleks tõenäosus aborti teha väga väike. Like for what? Las see pere teeb natuke kurja nägu, küll Milena hakkama saaks. "Passiivne suitsetamine on hullem, kui aktiivne, niiet ära mögise," vastas ta venna pahandamise peale. Tolle ilusa komplimendi peale Milena ainult naeris, aga too löök vastu pead ei olnud üldse tore. Väga haiget ei saanud, aga meeldiv see ka polnud. "Küll nüüd tuli komplimendiga lagedale. Ja tüdrukuid ei lööda, võta teatavaks," lausus neidis muige saatel, veidi löögi saanud kohta hõõrudes. "Nagu ma seda ise juba ei teaks, eksole. Ma nagu väga lootsin, et nad sama chillilt reageerivad kui sina, aga hell no. Seda oli loomulikult oodata, but oh well. Ma lihtsalt sujuvalt kaon siis vahepeal kuskile mujale. See ei ole enam nii naljakas, kui ma arvasin seda olevat. Aga igal juhul on see varjant parem, et mina ja Jack jälle koos oleme, kui et ma siin nii 8-9 kuu pärast sünnitama hakkan." seletas Sommers pikalt, lõbus muie näol. Ja näed, hea tuju oligi tagasi. Enam-vähem.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Dec 27, 2012 16:39:38 GMT 2
Mnjah.. Ilusaid komplimente oskas Logan tõesti teha. "Sa peaksid nüüd meelitatud olema. Ega ma igale ühele seesuguseid sõnu ei ütle," lausus noormees muigega ning sasis õeraasu juukseid. "Ja mis suitsetamisse ppuutub, siis see oli sinul neljas ja minul esimene, eksole.. Vaata, et sa Chadi ja Matt'i suguseks ei muutu, kes tahavad minust nooruse välja süüa," rääkis Logan turtsatusega. Mnjahh.. Chad ja Matthew olid way liialt tõsised inimesed, kui vanemaid vendi noorematega võrrelda. "See ei olnud löömine.. See oli kerge müks, et sulle mõistus pähe peksta. Ma juba hetkeks lootsin, et saan lõpuks maailma kõige ägedam onu olla," lausus Logan õele. Kuulnud, et Millie arvas, et vanemad vennad reageerivad sama moodi, puhkes noormees naerma. "Really? How stupid can you be? Mina olen see tore inimene meie perekonnas, kellele selliseid nalju võid teha.. Matt ja Chad on minu vastandid, seega no way in hell, et nad selle naljakana leiaksid," lausus Logan turtsatusega. "Aga ära põe.. Ma naeran nende eest ka, kui nad lõpuks teada saavad, et sa tegid nalja. Nende näod oleksid kindlasti.. huvitavad. And I'm here to protect you from them, so you'll survive," rääkis noormees ning tegi majaukse lahti, et sooja minna.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 17:07:22 GMT 2
"Abieluettepanekut ei taha veel teha?" nokkis Lena venna kallal. Olid ka erilised meelitavad sõnad. "Ma olen vanem ka, mis asja sa õiendad siin kogu aeg. Ja kui vaja, muutun Matti ja Chadi suguseks, so beware lil bro." muigas neids ning togis väikevenda natuke. "Hah, lootus on lollide lohutus, tupsukesekene. Mina ei tee sind veel niipea onuks. Selle palvega pöördu Matti või Chadi poole. Or I just might do it for you. Ja ega tädi olla polekski nii paha, tegelikult. Sa ei taha mõne lapsega lagedale tulla, mis? Oleksid pere au ja uhkus." jätkas neidis kerge nokkimisega, venna juukseid vastu sasides. "Rumalus rumaluseks, aga ma ei osanud tõesti oodata, et nad nii tõsiselt seda võtavad.. nagu.. what. Ma ausõna ootasin rohkem mingit kerget noomitust, et ok, sorry bros, promise ring oli ja nüüd nagu enam ei ole, aga hurra, et saate onudeks, et cheers võimidagi. Pilkude põhjal oleks ma sinna kööki vist ära surnud. Nad vist isegi ei kaalunud seda varjanti, et see kuidagi tahtlik ja planeeritud oli, mitte et kumm katki läks. Like.. I will die when they hear what's really going on." rääkis neidis veidi põhjalikumalt sellest, mida ta arvanud et juhtub selle asemel, mis mõni aeg tagasi juhtus. Tagarääkimine ei olnud kuidagi selline halvaga, aga nad lihtsalt arutasid Loganiga seda, et Chad ja Matt peaksid asju vabamalt võtma. Mitte, et nad siin nüüd lebo-masterid peaksid üleöö olema, aga nii tõsiselt asju võtta.. what. "Jah, sina kaitsed mind. Sinu süü, kui minuga midagi juhtub. Everything's your fault. See idee oli ka tegelikult sinu. Everything's your fault." muigas ta ning hüppas siis vennale selga, kui too toapoole liikus. "Oh, ei lähe veel. Passime veel natuke. Äkki Jack ilmub siiski kohale. Toas poleks hetkel väga meeldiv olla. Kümme minutit veel, siis lähme tuppa. Äkki saab siis süüa ka."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 27, 2012 20:02:00 GMT 2
Jajah, muidugi ta ei oska. Daniela ei hakanud selle kohta midagi ütlema, vaid muigas kergelt, raputades samal ajal vaikselt enda pead. Kui Hunterit ja Rosiet seal ei oleks olnud, oleks tüdruk Mattile ikka peale käinud, aga hetkel ei olnud selleks võimalust. "Muidugi," sõnas tüdruk üsna vaiksel pominal ning keeras siis enda pruunid silmad hoopis Hunterile, kelle kord järgmisena oli. "Kuuled, Rosie, varsti saad süüa," sõnas Dany lõbusa turtsatusega. Matt ei tahtnud lihtsalt nende armsasse hetke sisse trügida. Nii lahe oli vaadata, kuidas Hunter, Rosie ja Dany suurepäraselt mavahel läbi saavad. Nunnu perekond. Matthew huulile ilmus isegi midagi siira naeratuse sarnast. "Tead, ma lähen vaatan, mis all toimub, äkki lõpetate ka varsti mängu ära, sest ma arvan, et söögiga ei lähe enam kaua," pakkus mees ja surus Dany, Rosie ja isegi Hunteri pealaele ühe suudluse. "Ei vingu," lisas ta turtsatusega viimasele, kes raudselt oleks mõne kommentaari õhku visanud. Mees läks esimesele korrusele ja keda polnud, oli Milena. Matt tahtis temaga rääkida. Matthew nägi mõnda uut nägu, tervitas neid ja üritas Milliet leida. Nietu. Lõpuks läks ta välja, kus tüdruk oli noorema venna seljas. Mees sulges ukse ja jälgis kaht. "Okei, siin on tunda kõva suitsetamise haisu," konstanteeris Matt fakti. "Sind ikka üldse ei huvita?" küsis ta järgmisena, ise üritades rahulik olla.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 21:41:50 GMT 2
Lõbu oli, laialt oli lõbu. Kuni Matt välja ilmus. Too naeratus ja hea tuju haihtus kohe hetkega. Või vähemalt peaaegu. Mingi väike totakas irve püsis ta näol ikkagi, aga Milena ausõna püüdis suure vennale mitte näkku naerda. Ta on siiski arukas täiskasvanud inimene, kes on rase ja temast saab vastutustundlik ema. Vähemalt ei kuulnud Matt seda, et Jack kohale ilmub. Kuigi, well, sellest tõotab ka siin mingi serious as fuck talk tulla. Loganile ei hakanud Millie midagi nende kokkuleppest mainima. No need to be suspicious. Ja pealegi on väikevenna piisavalt usaldusväärne. Logani seljast ronis Millie aga maha, jäädes siiski veidike venna varju. Lubas too ju kaitsta ning neidis kartis Matti rohkem, kui ta seda ehk endale või kellelegi teisele tunnistas. "Logan suitsetas." ajas ta esimese asjana lapsikult kõik väikevenna kaela. Everything is Logans fault. "Ja mulle läheb väga korda. Sa üllatuksid, kui hooliv ma tegelikult olen. Üks-kaks suitsu siia-sinna ei tee algstaadiumis mitte midagi. Ja suitsetamise mahajätmine on mul juba päevakorras, niiet selle pärast pole sul vaja muretseda. Natuke raske oli panna vastu ahvatusele mõni tobi tõmmata, kui te Chadiga mulle kohe kõrri kargasite. Selle asemel, et tunda ennast halvasti selle pärast, et ma otsustasin esimestena teile seda öelda, oleksin ma soovinud saada mingit tuge. Ma ei oodanudki, et te nüüd mind kätel kannate võimidagi.. aga niivõrd eemaletõukavat käitumist ma ei oodanud absoluutselt. Mõned noomivad sõnad, I would've been cool with that. But how you two reacted.. that just broke my heart. Ja teile kummalegi ei köitnud see, et see ei olnud "õnnetus", vaid äkki planeeritud? Või et ma rasedust üldse lõpuni ei kanna?" rääkis neidis pikalt, peas suured nutusilmad. Logani käest võttis ta ka kinni. Just to make sure, et väikevenna ära ei kao.
|
|