27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 27, 2012 21:53:06 GMT 2
"Ja-jaa. Sinu suust tuleb siis suitsuhais läbi mingi ime välja. Yeah, right," raputas Matt pead. "Kui sa tahad vastutustundlik ema olla, siis lõpetad kohe suitsetamise ja joomise ära. Muidugi me kargame sulle kõrri, kui sa ei saa endagagi hakkama. Räägi siis, kes see geenius isa on?" uuris mees tõsisel näol. "Kui see planeeritud oleks, siis terve pere teaks juba su noormeest, aga seda pole ju juhtunud. Kui sa aborti teeks, siis ma olen kindel, et sa poleks seda meile rääkinud," vastas Matthew. Ta tundis Milliet piisavalt hästi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 22:16:03 GMT 2
Selle asemel, et midagi vastata, põrnitses Milena venda veidi aega. Ta ei taha absoluutselt niivõrd ebameeldivas keskkonnas midagi sellist arutada. But oh well, vähemalt saab GG midagi, millest kirjutada: Sommersite peretüli. Oh hurray, something you don't see very often. "Mina saan endaga väga hästi hakkama, te lihtsalt ei näe seda!" lausus neidis vastu, olles ilmselgelt veidi kuri. Isa mainimist kavatses ta igal juhul edasi lükata. Üritaks venna kõigepealt maha rahustada ja siiiis öelda, kes isa on. "Ei te ei teaks seda, sest ma ei pea vajalikuks teid kõikidest oma käikudest teavitada. Ja abort on alati võimalus. Ma pole öelnud, et ma seda kindlalt teen ja täpselt samamoodi pole lapse allesjätmine kindel. I came for support and all I get is this." vastas Milena, mõne pisara poetades. Et mõni ei või ka üldse leebuda ja asja kohe nii tõsiselt võtab.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 27, 2012 22:40:24 GMT 2
"Saad hakkama jaa. Alles hiljuti olid kõhuvaludes maas, sest ei viitsinud endale süüa teha," vastas Matthew. "Kõikidest käikudest? Ausõna, aina lapsikumaks see jutt muutub. Räägi parem sellest, kas isa on natuke vastutustundlikum?" ei teinud Matt õe pisaratest välja. Ta ise keeras selle jama kokku ja pidi nüüd aru saama, et laps on vastutus ja muidugi on abort võimalus, aga see on üks halvimatest. Matt ei saanud küll õele öelda, mida teha, aga lootis, et abort ei kuulu valikute alla. See tundus liiga julm.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 23:00:15 GMT 2
"See oli vahetult pärast seda kui ma pärast kahte aastat koju tulin! Kaks aastat sain üksi hakkama!" tegi Milena vahelduseks veidi kurjemat häält. "Sa ei mäleta seda, kui ma sulle rääkisin, kui katki ma t e g e l i k u l t olen, ja sa lubasid mulle toeks olla, kui ma seda vajama peaksin?! Miks ma seda praegu ei näe, Matt? Ma ei taha tülitseda selle pärast, et ma senini ei ole see täiskasvanu kes ma võiksin olla, kui ma tahakasin ja ainus mida te minus näete on teistest sõltuv probleemidega blond tšikk, kes nüüd rase on. Minu rasedus ei tekita ju teile probleeme. Ei sinule ei Chadile, ei emale,isale.. my child is mine to bear, my responsibility. All I want from any of you is some support. You've always been there for me. Don't leave me now." sositas Milena terve pika teksti, pisarad vaikselt voolamas. She gonna be so damn fucked when they find out she's not pregnant. "Ja Jack Ross on isa. Me oleme mõnda aega juba tagasi koos. Ta peaks varsti siia jõudma. Palun käitu temaga inimese moodi, vennaraas." lõpetas ta oma jutu samamoodi sosistades. Milena ei olnud isegi enam kindel, et see naljakas on. Loganil võib tegelikult päris lõbus siin olla. Ta ju teab, mis tegelikult toimub.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 27, 2012 23:04:49 GMT 2
Matt kuulas tüdruku monoloogi. "Nüüd on asi selles, et sa pole ainult endale jama kokku keeranud, siin on seotud ka üks süütu hing. Kui sina ja kesiganes see isa on suutsite kondoomi unustada ära või mida iganes, siis millegipärast ma kahtlen, et sa üksi suudaksid teda kasvatada. Muidugi olen ma su jaoks olemas, ma lihtsalt tahan, et sa mõistaksid, et laps on suur vastutus. Vanemad ei saa jääda igavesti sinu elu kinni maksma, aga kuidas sa töö leiad, et end ja last elus hoida? Muidugi jääb ülejäänutele kohustus sind ka materiaalselt toetada," seletas mees. Ta tahtis Milenale näidata, et täiskasvanuks olemine ei tähenda ainult pidutsemist. "Jack Ross? See sitapea? Aina paremaks läheb, ausõna!" ärritus Matt. Jack suitsetas ja mehe andmetel ka jõi. Jippikaijee!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 23:54:39 GMT 2
Oli nii mõnigi asi, mida Lena oleks tahtnud vennale näkku karjuda, aga ta hoidis ennast tagasi. Lihtsalt ei. Ta hoiab oma suu nüüd kinni. "I will say nothing. And don't you dare to say anything about Jack. I love him, I've always loved him and I always will." sõnas neidis nii rahulikult, kui ta suutis ja lasi Loganist lahti ning hüppas treppidest alla. Kohe meelega hüppas. Ja siis võttis taskust oma suitsupaki ja sealt suitsu ja hakkas seda mudima. Kiusu pärast oleks võinud suitsetama ka hakata, but let's not be that childish. Peaks äkki praegu kohe Mattile ütlema, et kogu see rasedus naljana oli mõeldud? Tõenäoliselt.. but like arggh..
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 27, 2012 23:59:54 GMT 2
"Argh! Milena, sa üritad siin praegu end täiskasvanuna tõestada, aga jooksed minema!" lausus mees üsna valjult ja läks tüdruku juurde ning võttis suitsu tüdruku käest ära. Ei hakka ta suitsetama midagi. "Ma ei saa aru, mis sul täna sisse on läinud," pomises Matt. Ta võttis suitsupaki ka ära ja pistis mõlemad esemed enda taskusse. Loodetavasti ei järelda nüüd keegi, et Matthew ise jälle suitsetab, see oleks jama.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2012 0:14:03 GMT 2
Ignore of the ignores. Ja kui mees talt suitsupaki ja suitsu ära võttis, ei hakanud neidis isegi vastu. "I fucking hate you, bro." sõnas neidis vaikselt ja togis siis Matti sõbralikult. "I fucking hate the fact that you take everything so goddamn seriously." lisas Milena sinnaotsa, hääletooni muutmata. "Ma lootsin, et te seda nii tõsiselt ei võta. Nagu, chill bro." jätkas Lena rääkimist, vaikselt pilgu vennale tõstes. "See oli mõeldud väikese naljana, võinii. Ma ei ole rase. Oleks ma teadnud, et te nii vihastate, poleks ma seda üldse teinud. Palun anna mu suitsupakk nüüd tagasi. Aga Jack tuleb ikkagi. Ja anna armu ja ära Chadile ütle. I still wanna see his face when he figures it out. I'm like really very truly the mostest sorry, I didn't mean to upset you guys. Logan is the true bro, he got the joke. But I solemnly swear that I would be a great mom even though you can't see it."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 28, 2012 0:44:08 GMT 2
"Mida kuradit?" ei saanud Matt mitte millestki aru. "Võtame siis uudist pigem nagu hõissassa ja pulmad? Ma ei saa sinust aru," ohkas mees, olles siiani segaduses. "Mis kuradi nali see on? Sul on tõsised probleemid mõistmisega, mis on nali või mitte. Oot, see on siis nagu mingine nali/üllatus? Kas sa siis mõtlesid selle kõik välja, et mingi sajandi naljaga lagedale tulla? Vabandust, aga sitemat tünga ei ole vist välja mõeldud," raputas Matthew pead. "Võta enda true bro siis ja ole õnnelik, aga Chad peab sellest teadma," oli mees ääretult pettunud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2012 16:12:19 GMT 2
Daniela sulges hetkeks enda pruunid silmad, kui Matthew enne lahkumist tema pealaele ühe pisikese musi vajutas. Ta võttis enda armsama sõnu kuulda ning seega nad kiirendasid natuke mängu käiku, et sellega kiiremini ühele poole saada. Kuna Hunter ja Rosie tegid mängus üsna puhta töö, pidi näitsik lõpuks leppima vaid kolme õnnetu paariga võrreldes teistega. Õde-vend suutsid lõpuks sõbraliku viigini jõuda kogudes mõlemad kümme paari. "Me peaks nüüd alla minema ja vaatama, mis seal toimub," arvas Dany, aidates teistel mängu kokku panna. Kui nad sellega ühele poole said, liikusid nad kolmekesi alla tagasi, Scooter nende järel.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Dec 28, 2012 16:12:30 GMT 2
Logan jälgis sündmuste käiku, kuid vähemalt esialgu polnud tal plaanis vahele segada. Neil oli ühtteist arutada, kuid noormees otsustas siiski paigale jääda, juhuks, kui Matthew liialt kurjaks muutub. Tundus, et ka Millie tahtis, et Logan sinna jääks. "Rahunege maha," lausus Logan viimaks, toetudes ise rahulikult vastu ust. "Milena sai aru, et see nali kukkus läbi ja blablabla, kuid tal on õigus. Sina ja Chad olete liialt tõsised inimesed ning kui Millie ei taha, et sa sellest ise Chadile räägiksid, siis pole sul õigust seda teha. Ta saab sellest niikunii tänase õhtu jooksul teada, seega nii kaua võiksid ju selle koha pealt suu kinni hoida. Ja mis puutub Jacki, siis nohh.. Inimesed ei saa valida, kellesse nad armuvad, seega..," rääkis Logan nagu see kõik oleks nii ilmselge ning pöördus seejärel õe poole, "mina olen sinu ja Jacki poolt, seega ära muretse." Noormees viis pilgu seejärel Matt'le. "Ja arvestades seda, et sa oled suhtes keskkoolis käiva tüdrukuga, siis ei saa ka väita, et sul endal oleks kõige õigem valik kellesse armuda. Kokkuvõtlikult - lase tal olla õnnelik," tegi Logan ka üsna terava kommentaari.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2012 16:16:44 GMT 2
Hunter ei teinud tõesti vanema venna poolt saadud musi kohta just kõige meeldivamat nurinat ja ka tema nägu peegeldas selgelt tema emotsioone selles osas. Vähemalt oli ruumis vähe rahvast. Kui nad mänguga ühele poole said, jalutas Hunter koos teistega alla ning maandus diivanile, silmitsedes külalisi, kes ei tea kust korraga kõik välja olid tulnud, sest enne oli majas üsna vähe rahvast. Scooter, kes leidis, et ei soovi kellegi jala alla sattud, lamas kuuse juurde maha ning jälgis inimesi eemalt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 28, 2012 20:54:08 GMT 2
Anna naeratas õrnalt Chadile, istudes noormehe sülle, kui viimane teda endale lähemale tõmbas. Vaikselt kuulas näitsik Sommersite omavahelist sõnasõda, mille kohta võis nüüdseks öelda küll päris korralik riid. Mida pikemaks see venis, seda ebamugavamalt tüdruk ennast tundis. Kuna tegemist oli siiski Milena, Chadi ja Matti omavahelise asjaga, poleks Anna pidanud kohekindlasti enda nina siia toppima. Oleks ta ilusti kuuse juurde jäänud ning enda aega veetnud jõuluehteid silmitsedes, saaksid nad asjad ilusti omavahel selgeks räägitud. Õrnalt Chadi sõrmedega mänginud, ootas Ronnie kannatamatult lõppu, mis tuli õnneks vägagi kiirelt. Enda rohelised silmad Milenale tõstnud, märgates kiirelt tüdruku silmades pisikesi pisaraid ja pettumust, tundis näitsik ennast millegi pärast veelgi hullemini kui enne. Libistanud ennast Chadi põlvedelt maha, kõndis ta peagi noormehe kõrval köögist välja, jättes Milena üksinda maha. Tüdruk saatis mõned üksikud vargsi pilgud poisile, justkui kartes, et tüüp hammustab teda, kui ta peaks tema käest midagi küsima. Anna polnud Chadi juba ammu nii vihasena näinud.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Dec 28, 2012 21:08:07 GMT 2
Jack poleks eales enda jalga siia majja tõstnud, kui Milena poleks teda nii tungivalt palunud. Samuti oli ta ka teadlik näitsiku kavatsusest teha enda vendade kulul üks suurem nali, mis noormehe jaoks polnud just eriti nalja moodi, kuid eks Milena ise teab, mis teeb. Tema vennad siiski, peaasi et nad hiljem ei hakka enda arveid Rathbone'iga klaarima. Töökojast laenatud must uuema mudeli Mustang jõudis Sommersite maja ette umbes pool tundi peale Lenakese sõnumit. Ta oli teinud päeval lisatundide arvelt tööd, et püsida ilusti graafikus ning viimased minutid venisid lihtsalt liiga pikaks, kuni neist said kümned minutid ja sellepärast ka väikene hilinemine. Enda poolseid kingitusi ta otseselt ei teinud, vaid lasi Milenal midagi nende kahe poolt osta. Tüdruk teadis enda pereliikmeid tunduvalt paremini kui Jack. Juba eemalt märkas Rathbone maja ukse ees olevat pisikest seltskonda, kelle moodustas peale Milena veel Matt ja üks kaksikutest. Jack ei tee endiselt neil kahel vahet ning ilmselt ei tee seda ka kahekümne aasta pärast. Süüte välja keeranud, väljus noormees autost, võttes suuna otse maja poole. Enda käed surus ta teksade taskutesse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2012 21:29:35 GMT 2
Lena kuulas ilusti ära, mida mõlemad vennad räägivad ning saatis siis Loganile mõned õhumusid. "Promise stays, Logan." vihjas neidis alkoholipudeli(te)le, mille ta osta lubas, kui venna suu peab. This was good enough. "Ma eeldasin, et te olete õnnelikud, et te onuks saate, mitte ei karga mulle kõrri. Ja et ma saan pärast olla jokes on you, sittagi te onuks saate. Obviously puudub teil igasugune oskus olla kellegi teise pärast õnnelik. Nali kukkus, jah, haledalt läbi, mina juba vabandasin ja rohkem ma seda teha ei kavatse." sõnas Millie ja hetke pärast kuulis ta autot endast veidi maal tagapool peatumas. Ennast ringi pöörates, nägi ta Jacki autost välja tulemas. Oh you my dear, you came. "Ja palun, las ma räägin Chadile ise kõik ära." palus Milena vennat, sõbralikul ilmel ja toonil, seejärel Rathbone poole kõndides. Temani jõudes hüppas neidis talle sülle ning surus magusa musi huultele. "Merry fucking Christmas, Jack Ross." olid Lena tervitussõnad, millele järgnes veel üks lühike musi. "Nali kukkus haledalt läbi, ya'know. Matt ja Chad on tõsisemad inimesed kui ma ette kujutasin. Nad on vist sinu peale ka natuke palju vihased. I'm sorry, baby. Kui sa ära tahad minna mingi aeg, võimidagi, siis ma tulen ka," rääkis ta vaikselt, ilusti Jacki süles püsides. Neidise näost oli üsnagi hästi näha, et ta mõne pisarakese poetanud on.
|
|