|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 20:05:58 GMT 2
Kui auto seisma jäi hingas Michelle sügavalt välja ning vabastas end turvavööst. Ta keeras enda rohelised silmad veel hetkeks mehele, sest lihtsalt autost välja marssimine oleks ilmselgelt kuri. "Nagu ma juba ütlesin - mul oli väga lõbus õhtu. Ma loodan, et me saame peagi jälle koos midagi teha," sõnas Jill, "aga praeguseks....head ööd!" Tüdruk naeratas ning vajutas Jace'i põsele ühe õrna musi. Ta vaatas mehele veel hetke otsa ning astus siis sõidukist välja. Ta jäi nii kaua ühele kohale, kuni auto silmapiirilt kadus ning jalutas siis tuppa. Eemaldanud enda üleriided, jalutas ta elutuppa ning jõi siis koos enda emaga teed ja rääkis tänasest õhtust. Pärast seda külastas ta korraks enda papsi ja vendi-õdesi. Viimaks, kui ta väsinuna enda tuppa jõudis, käis ta pesemas ning heitis sooja voodisse magama.
OT: Lõpp?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 22:49:29 GMT 2
Jace noogutas vaid Jilli sõnade peale, kuid tema näol oli endiselt naeratus. Tänane õhtu oli igati korda läinud ning mees uskus, et ka kõik ülejäänud õhtud, mis nad kunagi koos veedavad, lähevad samuti korda. Tal lihtsalt oli selline tunne. "Head ööd," ütles ka Jace, vaadates neidisele silma. Mees oli küll üllatunud, kui põsemusi osaliseks sai, aga seda muidugi positiivses mõttes. Pärast seda, kui Jill autost väljunud oli, hakkas Jace kodu poole sõitma. Kuna sellisel kellaajal nagunii midagi eriti põnevat teha polnud, läks ta kohe magama, lastes veel enne uinumist tänastel sündmustel peast läbi joosta.
OT: jep
|
|