|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 22:38:55 GMT 2
Jill on harjunud sellega, et ta massist välja jääb, olles tihti sootuks erinev teistest. Seega võib öelda, et ta ei pannud seda õieti tähelegi. Jumal tänatud, et Jace tüdruku uue laualu alguses leti äärde viis, sest see tümps ei olnud kohe kindlasti tüdruku jaoks, sest ta nägi kuidas näitsikud kohe enda paariliste ümber väänlema hakkasid ja see tundus lihtsalt rõve. Minug otsigu endale siis juba tuba või midagi. Seal on vahe, kas tantsida kirglikkus stiilis tantsu nagu näiteks tango või lihtsalt kellelgi seljas ameleda. "Minu poolest võib tegu olla ka alkohoolse joogiga, kui sa mulle ühe korralikult õpetuse annad, milline jook ei ole nii kange ja mõru. Aga palun ära paku mulle nüüd ühtegi limonaadi, kuhu on natuke promille lisatud," muigas Jill. Ta ju teadis küll, mida noored tänapäeval joovad. "Aga sina pead muidugi mittealkohoolsega leppima, sest sa sõidad," noris tüdruk. "Aitäh, aga sa oleksid pidanud mulle ütlema, et sa tantsid sama hästi kui sa joonistad," ei jäänud neidis sõbrale vastust võlgu.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 23:16:10 GMT 2
Ka Jace polnud kunagi massi sulandunud ning teadis, et ega midagi sellist juhtuma ei hakkagi. Ta on selleks liiga omamoodi. Praegune tümps ei meeldinud temalegi ja see oligi peamiseks põhjuseks, miks mees tantsuplatsilt kadumisega viivitada ei tahtnud. Ja need eided, kes oma partnerite ümber väänlesid, ei tekitanud temas mingit imetlust, vaid hoopis vastupidi, sest tanstupõrandat võiks kasutada tantsimiseks ja amelemiseks magamistuba. "Ma ei oska sulle nõu anda, kuna pole ühtegi siin müüdavatest jookidest kunagi proovinud," kehitas Jace õlgu. Polnud tarvis ilmselt lisadagi, et ta oli karsklane ega joonud üldse midagi alkohoolset. "Tavaline mahl ei sobi?" pakkus mees, kuigi siin müüdi kindlasti mingeid naistejooke ka, aga neid ilmselt Jill 'promilliga limonaadi' all mõtleski. "Minu pärast pole vaja muretseda. Pigem olen mina see, kes sind autosse talutama peab," muigas Jace. Tegelikult ta neid sõnu tõsiselt ei võtnud. Jill ei jooks ennast nii umbe, et teda peaks kuskile talutama. Neidise tunnustuse peale kehitas mees korraks õlgu. "Ma üritan teha kõike, mis mulle meeldib, võimalikult hästi."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 23:44:54 GMT 2
"Sobib küll," lausus tüdruk naeratades, "sellisel juhul võtan ma ühe... ploomimahla." See oli esimene, mis talle joogikaardil silma jäi ja pealegi oli see üks tema lemmikutest, kuigi kodus tehtud õunamahla vastu ei saa küll mitte miski. "Kuule-kuule," kallutas Jill enda pead kergelt ühele poole, "ma olen küll viimane inimene, keda siit klubist keegi kuskile talutama peab." Isegi kui ta jooks, siis oskaks ta ilmselt piiri pidada. Kasvõi sellepärast, et ta kardaks purjus olla. Ta on küllaldaselt kuulnud jutte sellest, mida inimesed sellises olekus teevad ja ta ei tahtnud olla üks neist. "See on hea taktika," naeratas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 12:32:32 GMT 2
Jace otsis enda rahakoti välja ning ostis neidisele ühe ploomimahla ning endale apelsinimahla. Tema oli ju siiski see, kes teise välja kutsus, mis tähendab, et viisakas oli täna maksmiskohutus enda kanda võtta. Mitte et need paar jooki üldse üle mõistuse kallid oleksid. Jace ei mõistnud inimesi, kes ütlesid, et klubis pole kainena midagi teha ja parem sinna mitte ronidagi. Temal isiklikult oli praegu küll päris tore. "Oled täiesti kindel? Sada protsenti?" küsis Jace muigega. Polnud ju vähe räägitud jutte baarmenidest, kes isegi alkoholivabadesse jookidesse mingit kahtlast ainet sokutasid. Tree Hillis aga polnud ilmselt võimalus mõne sellise otsa sattuda just kuigi suur. "On tõesti, aga ma usun, et sina teed seda kogu aeg," lausus Jace enda sõnades ainsatki kahtlust omamata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 12:55:21 GMT 2
Jill võttis ühe lonksu letile asetatud mahlaklaasist ning vaatas siis jälle mehele otsa. "Jaaace," venitas tüdruk, "ma ei suuda seda uskuda, et sa minus veel kahtled." Tüdruku näol mängles lõbus naeratus, sest oli ju aru saada, et see dialoog siin hetkel just eriti tõsine ei ole. Pigem niisama tühjaks-tähjaks. "Mnjah... ilmselt võib nii öelda," kehitas Michelle enda õlgu.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 19:52:05 GMT 2
"Mul on õigus sinus kahelda, kuni sa vastupidist ei tõesta," lausus Jace muigega. Jah, tore oli aeg-ajalt kedagi kiusata. Isegi siis, kui kiusatavaks juhtus olemas Jill. Võtnud enda mahlast lonksu, suunas mees pilgu rahvast täis ruumile, kus suurem osa inimestest lõbusalt ringi kargles. Vahelduseks oli huvitav ka teisi jälgida. "Ära ole nii tagasihoidlik," naeris Jace, "lase ennast tunnustada. Selles pole ju midagi halba." Mees ei teadnudki, kust ta selle jutu nii järsku võttis, aga polnudki vist oluline. Alles nüüd tundis ta, et hakkab ennast vabamalt tundma. Idee klubisse tulla tundus nüüd isegi parem kui ta enne arvanud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 13:04:02 GMT 2
"Tõsi," muigas Jill, vaadates mehele otsa. Asetanud mahlaklaasi letile, keeras ta end pukil nii, et jäi näoga mehe poole ja küljega leti poole. "Ma ei saa," protestis nätsik, "ma lihtsalt olen selline. Mulle ei meeldi, kui inimesed mind tunnustama kipuvad. Esiteks ei oska ma siis midagi öelda ja teiseks vaatavad tavaliselt ümbritsevad inimest mind sellise pilguga nagu ma oleksin mõni kurjategija. Mulle piisab sellest, kui ma ise tean, et ma hea olen. Ja ise rahul olen. See on kõige olulisem." Michelle raputas enda pead, sest ta kahtles, kas Jace sai aru, mida ta silmas pidas. Samas, kas noormees ise mitte samasugune ei ole.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 18:04:28 GMT 2
Jace püsis natuke aega vait, kasutades neid hetki oma mahlaklaasi tühjaks joomiseks. Tekkis isegi juba kerge tahtmine tantsupõrandale tagasi minna. "Olgu, ma mõistan. Poleks pidanud üldse seda ütlema," taipas mees lõpuks. Ta kohe oskas alati nii "sobivaid" sõnu kasutada... Ning otseloomulikult oligi Jace enam-vähem samasugune. Ka talle ei meeldinud ülevoolavalt kiitvad kommentaarid, kuna neile oli nii raske sedasi vastata, et ütleja rahule jääks. "Aga... kuidas sa ennast praegu tunned? Ega sul igav pole? Kujutasid klubiskäiku varem kuidagi teisiti ette?" esitas Jace neidisele kohe mitu küsimust, kuna tema näoilmest oli raske midagi välja lugeda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 18:31:38 GMT 2
"Ei, oleksid pidanud küll," lausus tüdruk, "kui need on sinu arvamused ja sinu mõtted, siis sa ei peaks nende pärast küll vabandama." Michelle naeratas ja keskendus enda joogile. Mahl oli mõnusalt karastav pärast sellist tantsu, mis nad seal enne teinud olid. Kuulnud Jace'i küsimust, kehitas tüdruk alguses enda õlgu ja vaatas korraks klubis ringi. "Ma tunnen ennast hästi ja igav mul kohe kindlasti ei ole," sõnas Serah kõigepealt, "eks ma midagi taolist arvasingi. Tantsiv rahvamass, DJ ja leti ääres istuvad ja joovad inimesed." Kõik oli siin ka antud hetkel olemas. Tegelikult tal ei olnudki mingeid erilisi ootusi. Ta oli kindel, et kõik läheb nii nagu läheb.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 20:31:36 GMT 2
"Jah, vist küll. Samas... ma ei tea..." puterdas Jace, isegi aru saamata, mida ta järgmisena öelda tahtis. Tema eriline oskus naeruväärsetesse olukordadesse sattuda polnud aastate jooksul kadunud, vaid andis endast aeg-ajalt ikka märku. Ja siis tekkis tahtmine maa alla vajuda just nagu kutt, kes on oma kallimale abieluettepaneku teinud ja eitava vastuse saanud. "Jah, seda küll. Ega ma ei arvanudki, et sa ei tea, mida klubi endast ette kujutab. Lihtsalt televiisoris nähtu ja reaalne elu kipuvad teineteisest erinema," üritas mees seletada, mida ta enda viimase küsimusega täpsemalt silmas pidas. "Aga... tahad sa veel tantsida või veel eelmisest pingutusest puhata?" otsustas mees sujuvalt uuele teemale üle minna.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 21:22:40 GMT 2
Mehe puterdamine oli tüdruku arvates täitsa omamoodi armas ja seega ta naeris õrnalt, patsutades tüübile õlale. Juhtub ka parimatel. "Noh, televiisorist nähtut ei tasu üldse päriseluga võrrelda. Need on kaks täiesti erinevat asja," leidis Jill. "Aga me võime tantsima ka minna," kehitas Michelle enda õlgu. Ta jõi enda klaasi tühjaks ning asetas lauale. Libistanud end pukilt maha, kohendas ta enda pükse ja juukseid enne, kui tantsuplatsile naases.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 12, 2012 21:08:42 GMT 2
No see oligi veel puudu, et Jill tema üle naerma hakkaks. Samas teadis Jace, et neidis ei tee seda paha pärast. Kui päris aus olla, siis täpselt vastupidise olukorra puhul poleks ka tema suutnud tõsiseks jääda. "Seda küll. Ja teiste elu tundub alati palju huvitavam. Või vähemalt enamuse ajast. Juba vana tõde," jäi Jace oma varasemate sõnade peale pisut kauemaks mõtisklema. Rohkem sõnagi lausumata ajas ka Jace ennast püsti ning järgnes neidisele tantsupõrandale. Praegune lugu oli mehe õnneks midagi sellist, mida ta hästi teadis ja mida raadios tihti mängiti - David Guetta ft. Sia - Titanium.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 12, 2012 21:35:22 GMT 2
Isegi Jill teadis seda lugu, kuigi ega ta seda tänapäeva pop- ja klubimuusikat väga ei hinda. Tantsimiseks oli see aga suurepärane. Kui enne tantsisid nad rohkem kumbki omaette, et teisele enda oskusi näidata, siis nüüd said nad rahulikult koos tantsida. Juba peale esimesi sekundeid ilmus näitsiku näole lõbus naeratus, mis võis näidata, et ta naudib hetkelist olukorda ja see meeldib talle. Tegelikult ei kujutanud Michelle ettegi, et kuskil rahvamassis kargamine nii mõnusalt vabadust võiks pakkuda. Sai kõik endast lihtsalt välja tantsida.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2012 20:40:12 GMT 2
Jace oli meeldivalt üllatunud, kui Jilli näole naeratus ilmus. Nagu näha, siis ei kujunenudki õhtu nii piinlikuks, nagu ta oli enne arvanud. Kõik kulges isegi liiga kenasti, mis pani mehe korraks arvama, et kohe varsti peab midagi totaalselt viltu minema. Oma kahtlustest ta aga neidisele ei rääkinud, et mitte teisel tuju ära rikkuda. Ka Jace tundis ennast täna üle pika aja jälle vabana, keskendudes täielikult muusikale, kuid hoidis samas ka oma pilku neidisel. Kahtlemata võiks tänast käiku kunagi korrata. Eriti veel siis, kui Jace lubas, et ei venita Jilli endaga kuskile välja kutsumisega enam nii kaua.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 14, 2012 20:41:37 GMT 2
Loodame siiski, et õhtu läheb sama hästi edasi ja midagi hullu ei juhtu, sest kes teab, äkki näitsik ei tulegi siis teist korda kluppi. Selles võib nagunii kindel olla, et pärast tänast ta just väga ruttu siia uuesti ei sattu. Muidugi kui just keegi ei küsi ja Michelle 'ei' ei suuda öelda. Hoides enda rohelisi silmi endiselt Jace'il, tantsis tüdruk lõbusalt edasi, lastes muudkui lugudel muutuda. Eks ta üks klubiträna oli kõik, aga sobis küll antud hetkel.
|
|