|
Post by Deleted on Sept 29, 2012 11:00:07 GMT 2
Emily oli varem hoidnud enda kätega küünarnukke, kuna nii oli mugav, aga nüüd vajusid käed külgedele ja vasak käsi puutus Thomase omaga kokku. Whoops. "Üritad siis mind meelitada," järeldas Emily mehe lausest. Ega midagi muud sealt küll ei andnud välja lugeda. Filmis käis praegu mingi suurem möll, aga Emy ei pannud helendavat ekraani tähele.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2012 23:54:42 GMT 2
"Kas see oleks väga paha, kui ma üritakski seda?" küsis Thomas, hääles ilmselge uudishimu. Kuidagi ootamatult liikus see filmivaatamine neil hoopis flirdi poole. Ja kui nende käed kokku puutusid, käis mehest korraks selline meeldiv elektriline tunne läbi. Veel tund aega tagasi poleks ta osanud arvatagi, et õhtu lõpuks sellisesse staadiumisse jõuab. Ja üldse oli sellest nii palju aega möödas, mil Tom viimati mõne naisega flirtima juhtus, sest tal oli alatasa muid tegemisi. Ainult, et kui samamoodi edasi jätkata, jääbki Thomas elu lõpuni poissmeheks...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2012 15:02:28 GMT 2
"Ma ei usu," raputas naine pead ja huulil mängles veel ikka see pisut kaval naeratus. Tõttöelda polnud ka Emily pikalt üheski suhtes olnud, ei olnud lihtsalt aega. Seda ta vähemalt arvas, kuid tegelikult oleks alati saanud aega juurde tekitada. Huvitav, et varem olid nad lihtsalt koolis suhelnud, aga nüüd olid juba Thomase juures istumas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2012 20:53:43 GMT 2
"Mis sulle tavaliselt meeste juures meeldib?" uuris Thomas, vahetades sujuvalt teemat. Ei saanud salata, et Emily võiks ju olla hea valik, aga enne tuleks muidugi kindlaks teha, kas Thomas üldse oleks tema puhul mõeldav variant või mitte. Temal hakkas küll tänase õhtu jooksul naise vastu enneolematu huvi tekkima, aga see veel ei tähendanud, et nad ka tegelikkuses omavahel kokku sobiksid. Oli ju Thomas oma elu jooksul suhelnud väga paljude erinevate naistega, aga siiani polnud ükski neist õigeks osutunud. Lihtsalt iseloomud ei sobinud omavahel kokku ja nii see asi jäigi. Tekiks aga väga nõme olukord, kui peaks mitmeid aastaid järjest koos töötama inimesega, kellega lahku läksid.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2012 21:47:39 GMT 2
"Oled sina alles uudishimulik," märkis Emily muigega. "Ilmselt huumorisoon, intelligentsus...Väga tore oleks see ka, kui ta oskaks süüa teha, sest ma olen üsna tüdinud poe soojaleti kanast ja kartulitest," lausus naine ja hakkas viimase juures kergelt naerma. Ta oli lootusetu kokk ja ei osanud enda oskusi kuidagi parandada ka. Film hakkas vist lõppema, aga naine ei saanud selles kindel olla, kuna ta ei olnud seda jälginud juba ammu.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2012 21:19:50 GMT 2
"Ma olen lähtunud siiani põhimõttest, et küsija suu pihta ei lööda. On edukalt toiminud," seletas Thomas, nägu naerul. See õhtu hakkas juba vägagi lõbusaks kujunema, nii et Thomas mõtles isegi korraks sellele, kas ta ei võiks üht oma veinipudelit välja otsida, mida ta sarnaste õhtuste istumiste jaoks hoidiski. "Mees, kes oskab süüa teha... Ei olegi tänapäeval kuigi haruldane nähtus. Ma ei imestaks üldse, kui sa mõnda sellist juba kohanudki oled. Sama jutt käib ka harituse ja huumorisoone kohta," rääkis Thomas, samal ajal naisele silma vaadates. Polnud vist raske aru saada, keda ta enda jutuga mõtles. Korraks vilksas mehe pilk ka televiisorile ja vaid mõni hetk hiljem hakkasid ekraanil lõputiitrid jooksma.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2012 21:46:06 GMT 2
"Õige põhimõte," nõustus naine peanoogutusega. "Mm...Noh, see oskus ei olegi nii väga, aga paljudel ei ole viitsimist. Kusjuures väga võimalik, et olen kohanud," naeratas Emily. Ekraan tõmbas hetkeks tähelepanu, kuna pilt läks järsku tumedamaks. Oh right, tiitrid. Silmad uuesti Thomasele viinud, taipas naine, et ta oli siia plaanitust palju kauemaks jäänud. Kui ta meest ei tüüdanud, siis võis ju olla.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 4, 2012 22:52:11 GMT 2
"Vot laiskus on üks asjadest, mida ma ei salli. Teismelisena mõtlesin küll teisiti, aga praegu ei kipu ma küll enam miskit tegemata jätma ega edasi lükkama. Hiljem tekib selle võrra palju rohkem jamasid," oli Thomas veendunud. Eks need elu jooksul omandatud kogemused avaldanud talle oma mõju. "Tõsi? Ja missugune ta siis välja näeb?" uuris mees, kui Emily mainis, et on tõenäoliselt 'seda meest' juba kohanud. Kui nende pilgud jälle kohtusid, püsis Thomase näol endiselt naeratus. Ja loomulikult ei olnud Thomasel midagi selle vastu, et Emily siia kauemaks jäi. Vähemalt õppis ta selle ajaga naist paremini tundma ja võiks mainida, et nad jõudsid üsna samale lainele.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 5, 2012 20:23:37 GMT 2
"Ma ka teismelisena üritasin ikka asju venitada, see ongi vist puberteedieaga kaasas käiv nähtus," arvas Emily. "Noh, eks ma olen märganud, et sellised on rohkem kui üks, aga ma ei tea, kas nad on mind tähele pannud," vastas naine. Jah, ta ajas küll praegu sellist "mulli", aga kuna ta ei teadnud, kuidas Thomas võiks sellele reageerida, siis ta ei hakanud riskima ka.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 6, 2012 19:44:19 GMT 2
"Tuleb tuttav ette küll. Imelik mõelda sellele, kuidas võib inimene armastada oma elu veel raskemaks tegemist, aga tol ajal tundus kõik nii loogiline," unustas mees ennast mõtlema ja samas ka piisavalt valju häälega rääkima, et Emily teda kahtlemata kuulis. "Et siis kohe nii? Mitu meest korraga silmapiiril?" muigas Thomas. Ega seal tegelikult midagi eriti imestada ei olnudki. "Ma usun, et vähemalt üks ikka näkkab," lisas ta. Naise jutust võis juba üht-teist välja lugeda, aga Thomas polnud enda mõtete õigsuses veel piisavalt kindel, et hakata neid valjuhäälselt kuulutama. Ka tema arvates polnud praegu veel vaja liigseid riske võtta. Liiga vara selleks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 6, 2012 20:19:27 GMT 2
"Nojaa, mitu rauda tules," turtsatas Emily, sest asjaolud päris nii ei olnud. "Tõsi või? Kes su allikad on?" küsis naine ja ta oli juba ääretult hakanud nautima sellist süütut flirti. Emy oli kindel, et kui Thomas midagi enamat teada ei anna, siis see üheks korraks jääbki, kuna naine kartis end avada. Väike kiiks, aga mis teha.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 7, 2012 20:18:27 GMT 2
"Lase siis käia ja teavita mind ka, kui sind selles edu saadab," lausus Tom muiates. Näha oli, et Emily ei mõelnud öeldut täie tõsidusega ega teinud ka nägu, nagu mõtleks ta vastupidist. "Vot seda sa nüüd küll kunagi teada ei saa," sõnas mees ja pilgutas Emilyle kavalalt silma. "Aga... kui kaua kestis sinu kõige lühem suhe?" tuli Thomas ühele huvitavale küsimusele, millele ta juba vähe ausamat vastust lootis saada. Oli vaja teada veel paari väiksemat fakti, et ta saaks oma peas teha lõpliku otsuse, kas on täna mõtet midagi üritada. Üldiselt läks Thomasel sellega kauem aega, et anda naistele otseselt mõista, kui ta nendest huvitatud on, vaid sellele kulus omajagu aega.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 7, 2012 20:39:52 GMT 2
"Miks mitte?" küsis Emily, nihkudes Thomasele natuke lähemale ja üritades nunnusid kutsikasilmi teha, et mees enda salapärased allikad avaldaks. "Mmm...Noh, ma ei tea, kas põhikooli lõpuklassis kestnud 2 nädalat lähevad arvesse," muigas Emily. "Aga selline tõsisem suhe, mis oli kõige lühem oli," jäi naine mõttesse. "3 ja pool kuud," lausus naine lõpuks. "Ja sinul?" uuris Emy omakorda mehe käest.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 8, 2012 21:15:35 GMT 2
"Kuna selleks peaksin ma su tapma," vastas Thomas klassikalise lausega, mis tal kohe esimesena pähe tuli, kuigi tema näost oli selgelt näha, et mees ei mõelnud seda tõsiselt. Ta võib ju vahel hulluks keerata, aga mitte nii hulluks. "Kui sa ise seda kahte nädalat tähtsaks pead, siis miks ka mitte," kehitas mees õlgu. Tom parema meelega ei mainikski, missugune titt tema põhikooli lõpus veel oli, kui asi tüdrukutega suhtlemist puudutas. "Kuu ja kolm nädalat, keskkooli eelviimases klassis," vastas Thomas. "Seega minu võit," lisas ta ning hakkas naerma, kuid muutus õige pea uuesti tõsiseks. "Mu viimasest suhtest on mööda juba üle aasta, aga see kestis päris pikalt - ligi neli aastat."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2012 16:07:07 GMT 2
Emily manas näole šokeeritud ilme, aga hakkas seejärel naerma. "Tapad mu füüsikateadmistega ära?" küsis naine laia naeratusega. Ei, need 2 nädalat olid ebaolulised, eks põhikooli lõpus ikka oli teismelistel selliseid "suhteid". "4 aastat?" kuulis Emy ja ei tahtnud enda kõrvu uskuda. Ta ei olnud iialgi nii pikas suhtes olnud, ausalt öeldes nooremana ta kartis selliseid püsisuhteid, kuna leidis, et hiljem on küllalt aega. "Miks siis?...Ei, ma saan aru, kui sa ei taha rääkida," raputas naine pead.
|
|