|
Post by Deleted on Sept 19, 2012 21:22:28 GMT 2
"Kuidas oleks näiteks "Pohmakas 2"?" küsis Thomas, kui talle üks DVD teiste seast silma jäi. Tegemist oli küll ühe suhteliselt napaka komöödiaga, aga vähemalt naerda sai palju. Sarnast tüüpi filme vaatas Thomas palju, samuti ka sõjafilme, aga need viimased tavaliselt naistele peale ei läinud. "Oled sa muidu palju reisinud? USA'st väljaspool?" uuris mees. Ise polnud ta suur reisija, aga elu jooksul oli ikka mõnes välisriigis käinud küll. Kõige parema mulje jätsid talle eelkõige Euroopa riigid eesotsas Prantsusmaaga, kus leidub palju huvitavat, mida oma silmaga näha. Ja kohe kindlasti tahaks mees veel Itaalias ja Kreekas ära käia, kui selleks kunagi võimalus avaneb.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 19, 2012 22:02:26 GMT 2
"Sobib. Ma nägin esimest osa alles hiljuti," vastas naine noogutusega. Esimene film oli päris vaadatav, naerda sai ka ikka üks kuni mitu korda. "Olen. Kanadas ja häälega Euroopas. Lennupiletid said ainult ostetud ja kõik muu käis pöidlaküüdiga," lausus Emily. "Päris lahe oli, me jõudsime läbi käia viies erinevas riigis," rääkis naine edasi. "Ilmselt jääb see ka mu viimaseks hääletustripiks," arvas naine muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 20, 2012 21:50:57 GMT 2
"Väga hea. Ma olen seda varem ainult ühe korra näinud ja seega kannatab vaadata küll," ütles Thomas. Üldiselt oli tema filmikogu ju üsna suur, aga ta ei suutnud vaadata ühte filmi väga palju kordi, kuna ei olnud ju enam huvitav, kui absoluutselt iga stseeni lõpus tead, mis järgmisena ja veel pärast seda juhtub. "Peaks mainima, et julge tegu," kommenteeris Tom seda hääletamisteemat. Kuna tal endal oli auto olemas, polnud loomulikult vaja hääletamisega jamada ja ega autojuhid väga mehi peale võtta ei tahagi. Naistel aga tuleb võõrasse autosse istudes vägagi ettevaatlik olla, sest kunagi ei saa täiesti kindel olla, millise perverdiga võib autojuhi puhul tegemist olla. Lülitanud teleka käima, pani mees plaadi DVD-mängijasse ning sättis siis ennast diivanil mugavalt istuma, et juba õige pea hakata filmi vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 20, 2012 22:11:38 GMT 2
"Ega ma üksi ei olnud, mu endine klassivend oli ka kaasas. Mõnikord ei võetud 3-4 tundi järjest peale, siis peitis Rick end kuhugi ära ja mõni kutt ikka peatus, aga kohe tuli Rick ka ja saimegi mõne pettunud noormehe auto peale," turtsatas Emily. Oli ainult üks juhus, kus auto sõitis peale sõbra nägemist ära. Emy jälgis nüüd filmi algust.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2012 20:52:45 GMT 2
"Kujutan ette nende tüüpide nägusid, kui nad taipasid, et kena neiu polegi üksinda," muigas Thomas. Pervokatele võiks see muidugi paras šokk olla. Kui Tom tee ääres hääletajaid märkas, võttis ta nad peale juhul, kui tal rohkem aega oli, aga tihti seda ei juhtunud. Kunagi aga kohtus ta sel teel kahe endast mõni aasta noorema naisega, kellega siiani aeg-ajalt sõpradena suhtleb. Pööranud tähelepanu nüüd telekale, püüdis ka mees nüüd loba jätta ja vähemalt mõneks ajaks filmile keskenduda. Vähesed inimesed kannatavad seda, kui üritatakse parajasti filmi vaadata, aga samal ajal keegi kõrval lakkamatult sõna võtab.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 22, 2012 10:12:07 GMT 2
Ega jah paljudel tõmbusid näod kipra, kui peale Emy ka üks noormees küüti soovis. Naine oli tavaliselt selline telekavaataja, kes pidevalt rääkis, aga nüüd oli vait, sest ei tahtnud Thomast häirida. Kinos oli muidugi Emily vaikselt, et mitte tervet saali häirida. Film hakkas keskkohasa päris huvitavaks minema, kuigi süžee oli pea sama, mis esimeselgi.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 23, 2012 16:49:03 GMT 2
No see vaikus hakkas juba kuidagi kahtlaseks muutuma. Kuna Thomas üritas rohkem filmi vaadata, ei sattunud ta just tihti Emily poole piiluma ja sealt tuli ka mõte, et äkki too magab juba. See oli tõesti esimene kord, kui mõni naine, kellega ta koos telekat vaatas, suutis nii kaua ilma lobisemata püsida. "Magad või?" küsis Thomas muige saatel, kui oli ennast nüüd naise poole pööranud. Teine oli tõesti sellises imelikus asendis, et oli raske aru saada, kas ta on ärkvel või viibib hoopis unemaal. Mehel küll praegu igav ei olnud, aga tema ju ei teadnud, kuidas Emilyga. Töökaaslased küll, aga teineteisest teadsid nad ikka üsna vähe.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 23, 2012 16:52:09 GMT 2
Emily oli filmi lihtsalt süvenenud. "Ah? Ei, ei maga," vastas Emily naeratusega. Ta ajas end diivanil natuke rohkem sirgu, sest oli juba mingisse veidrasse ja üsna ebamugavasse asendisse vajunud. Naine hoidis silmi hetkeks Thomasel, kelle silmadest peegeldus ekraanil toimuv. Päris huvitav telekat hoopis nii vaadata.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2012 21:38:48 GMT 2
"Sa jäid tükiks ajaks nii vaikseks, et ma ei saanud aru, kas sa oled üldse ärkvel," muigas Thomas. Või siis oli Emily juba surmani tüdinud, aga seda ei hakanud mees parema meelega küsima, kuna nagunii poleks sealt sada protsenti ausat vastust tulnud. Teab ta neid naisi ju piisavalt hästi. "Ja mida sa nüüd näed?" küsis Tom, näol kaval naeratus, kui ta tabas Emily pilku enda silmadel. Ei saa öelda, et mehele poleks see meeldinud. Hoopis vastupidi. Ta polnud varem märganudki, kui võluv pilk Emilyl oli. Mees, kus su silmad on?!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2012 21:47:31 GMT 2
"Olin-olin," naeris Emily. Thomase kõrval küll ei jääks magama, see oleks liiga awkward ja ta ei igavlenud. "Ma nägin filmi peegeldust, nüüd enam mitte," vastas Emy. "Silmadel on nüüd teine nurk, valgus ei peegeldu telekalt enam," lisas naine. Esimest korda elus peale ülikooli ei hakanud ta vaatama inimese silmi, kui õppematerjali, et mis osadest silm koosneb. Ta märkas hoopis pisut lõbusat pilku, mis oli väga soe.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2012 21:26:28 GMT 2
"Sain aru küll. Ma lihtsalt kontrollisin. Nii igaks juhuks," seletas Thomas. Kunagi ei saa ju täiesti kindel olla. Tema diivanile oli ennegi magama jäädud, aga siis oli too konkreetne isik purjus, mis ei lähe just praeguse olukorraga kokku. "Mis ajast sind valguse peegeldumine huvitama on hakanud?" küsis mees imestunult. See peaks küll rohkem ta enda teema olema. Puhas füüsika. "Muide, ma avastasin midagi, millele varem mõelnudki pole... Sul on ilusad silmad," ütles Tom.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2012 21:39:43 GMT 2
"Ei tea, lihtsalt vaatasin, kuidas telekapilt su silmadel peegeldus ja see tundus täitsa huvitav," kehitas Emily õlgu, oskamata paremat selgitust anda. Eks see kuulus jah füüsika alla, naine mäletas enda kooliajastki, kuidas tõmmati kriipsukesi, et kuidas valgus tagasi peegeldub. "Jah," jäi naine kuulama seda avastust. Midagi füüsika kohta? Filmi kohta? Järgnev oli üllatav, meeldivas mõttes. "Aitäh," sõnas naine ja hoidis pilku mehel. Ta ei olnud enam see koolitüdruk, kes iga asja peale punastas või pilgu maha lõi. Sellised meelitused olid päris teretulnud. Naeratus ilmus sekundiga huulile.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2012 22:13:29 GMT 2
"Huvitav tähelepanek," lausus Tom pigem endamisi ega olnud selles üldse kindel, kas Emily kuulis, mida ta ütles. Muidugi keerles praeguses situatsioonis mehe peas sadu mõtteid, mida kõike ta veel rääkida võiks, aga ta laitis need maha, sest vaevalt huvitaks naist mingi teaduslik loba. Omas kodus peaks jääma ikka lihtsate ja igapäevasemate teemade juurde. Selle tänamise peale Thomas vaid naeratas. "Ja muide, ma ei ütle seda igaühele," lisas ta mõne hetke pärast, et mitte jätta naisele muljet, nagu ütleks ta neid sõnu ainult suusoojaks. Thomas polnud sellist tüüp inimene, kes armastaks liialdada. Tema peamised iseloomuomadused olidki otsekohesus ja ausus.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2012 22:21:32 GMT 2
Olgu, nüüd menus naisele uuesti põhikool. Vahepeal ikka just naiskolleegid kiitsid üksteise reiideid ja uurisid, kus keegi ostlemas käis, aga et mõni mees rohkem midagi ütleks, see oli haruldus. "Ma olen meelitatud," tunnistas Emily naeratusega. Film oli täiesti meelest läinud. See jutuajamine oli hetkel palju huvitavam ja tähtsam. Emily silmad olid justkui liimitud mehe omadele.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2012 1:07:11 GMT 2
"See oligi minu eesmärk," teatas Thomas, üritades tõsist nägu ette manada, aga see tal loomulikult veenvalt välja ei kukkunud. Ka tema jaoks oli film nüüd pigem tagaplaanile jäänud. Esialgu tundus paar tundi ühe koha peal istumine ja telekat vahtimine hea vabandusena piinliku vaikuse vältimiseks, aga praegu sellist probleemi enam polnud. Tom ei kavatsenudki esimesena pilku ära pöörata ja nähtavasti polnud taolist plaani ka Emilyl. Thomas võiks naist pikka aega niimoodi edasi jõllitada, aga karta oli, et enne hakkaks üks neist naerma või juhtuks miskit muud koomilist.
|
|