18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 21:45:41 GMT 2
,,Vihm on mõnikord hea. Värskendav," lausus Brittany. ,,Aga praegu on ilus päikeseloojang ja mulle meeldib, et saan seda koos sinuga nautida." Brittany polnud kunagi Inglismaal käinud, aga kunagi ta kindlasti tahaks sinna minna. Mis siis, et väidetavalt sajab kogu aeg.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 21:48:50 GMT 2
"Nõustun sinuga täielikult," lausus Trey. Näiteks praeguste kuumade ilmadega oleks suurepärane kui sadama hakkaks. Aga seda mitte täna palun. Vähemalt mitte siis, kui nemad väljas on. "Me võime õhtul veel randa minna kui tahad. Siis on küll päike juba ilmselt loojunud, aga ega sul vast kuu ja tähtede vastu ka midagi ei ole," naeratas mees ja jäi hetkeks seisma, et neidu suudelda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 21:55:31 GMT 2
,,Ei, me võime neid täitsa vaadata," vastas Brittany ning viis oma tumepruunid silmad Trey sinistele, kui nad peatusid. Nii huvitav oli Treyd silmitseda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 22:06:10 GMT 2
Kui Trey seisma jäi, astus ta näitsiku ette ning suudles teda, hoides nüüd tema mõlemast käest kinni. Mis teha, kui need suudlused lihtsalt nii head olid. Pealegi olid nad täna üsna tagasihoidlikud, kui mõelda nende teisele kohtumisele. "Sa meeldid mulle," sõnas mees kui oli tüdrukust eemale astunud ja nad taas liikuma hakkasid.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 11:03:49 GMT 2
,,Sina meeldid mulle ka," lausus Brittany. Päev oli päris ruttu läinud ning päike oli juba silmapiiri taha kadumas, jättes taeva mõnusalt roosakaks. Kui Luke oligi näitsikut vahepeal oma tunnetes kahtlema pannud, siis nüüd oli Brit kindel, et tal on ikka Trey vastu tunded ja ta tahab temaga koos olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 11:21:29 GMT 2
"Mul on hea meel seda kuulda," lausus mees muiates ning vaadates tüdrukut enda käe kõrval. Mida pimedamaks läks, seda tühjemaks jäid ka tänavad, vaatamata sellele, et tegemist oli suvega. Trey juhatas tüdruku peagi kitsasse kõrvaltänavasse ja sealt läks trepp alla ühe maja keldrisse. "See koht ei näe küll kõige esinduslikum võlja, aga ma loodan, et see meeldib sulle," laususnud need sõnad, lükkas mees ukse lahti. Koheselt võisid nad kuulda rahva naeru, plaksutamist ja mõnusalt jazzilikku muusikat. Ja justkui mõnes vanas Ameerika filmis, seisis laval üks kena tõmmu naine, kes enda imelist häält demonstreeris ja teda saatis üks mees klaveril ja teine saksofonil. "Ja kas ma võin su nüüd tantsule paluda?" küsis mees. Tantsu plats oli täitsa olemas, kuid seal oli ka parasjagu rahvast.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 11:35:51 GMT 2
,,Meeleldi," vastas Brittany ning läks Trey järel tantsuplatsile. Korraga tundus tüdrukule, nagu ta oleks mingis 1920.aastate filmis, mitte 2012.aasta igapäevaelus. Trey tõesti oskas üllatada, kuid ta tegi seda meeldivalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 11:44:31 GMT 2
Kuna hetkel oli tegemist veel mingi aeglasema looga, siis asetas Trey lihtsalt enda käed tüdruku alaseljale, kust nad vaikselt madalame libisesid. Mehe sinised silmad olid kindlalt kinnitunud Brittany pruunidele säravatele silmadele, samas kui tema ilme oli pigem tõsine, kui naeratava, aga see ei tähendanud, et Treyl hea olla ei oleks. "Noh, mis sa arvad sellest kohast?" uuris mees, lastes silmadel hetkeks sellele baarile ringi peale teha.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 11:46:22 GMT 2
,,Nagu 1920ndendate filmis," vastas Brittany. ,,Ma üldse ei arvakski, et praegu on 2012." See oli nii lahe tegelikult. Trey nägi rohkem vaeva, kui oleks pidanud, aga ilmselt oli see vaev ka midagi väärt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 12:43:50 GMT 2
"Jah, see koht võib tõesti vahepeal sellise tunde tekitada," muigas mees. Eks ta nägi vaeva, sest tahtis Brittanyle näidata, et ta ei ole ainult huvitatud sellest, et tüdrukuga voodisse minna. Pealegi tahtis ta tüdrukut tundma õppida ja mis oleks selleks veel parem moodus, kui viia Britt kohtadesse, mis mehele endale meeldivad.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 12:52:06 GMT 2
Brittany tantsis koos Treyga ning hoidis oma pilku mehe silmadel. ,,Sa oled tänase päeva minu jaoks nii ilusaks teinud," lausus tüdruk vaikselt. Brittany ei kahelnud enam oma tunnetes. Luke on ja jääb tema sõbraks, neiu tahab Treyga koos olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 13:25:27 GMT 2
"Eks see mu plaan oligi," lausus Trey. Kohting peaks ju olema midagi toredat ja meeldejäävat. Vähemalt nii arvab Trey. Ta tõstis näitsiku ühe käe ülesse ning lasi Brittanyl keerutada, püüdes ta siis kindlalt enda käte vahele ja justkui kokkulepitult hakkas pihta vägev ja vali saksofoni soolo, millele järgnes üks hoogne lugu, mis kogu rahva liikuma pani. Seal hulgas ka Trey.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 13:39:41 GMT 2
Brittany hakkas ka rohkem liikuma ning keerutas päris mitu korda, langedes samal ajal ikka ja jälle Trey käte vahele. Keerutades lendlesid ka tüdruku vallatud lainelised juuksed, kuid Britul oli lõbus. Langenud taas Trey käte vahele, jäi ta mehele sügavalt silma vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 13:51:14 GMT 2
Õhkkond kogu baaris oli korraga lõbus ja mõnusalt aktiivne. Ja kuna Trey ei olnud üks neist meestest, kes pelgaks tantsida, siis oli tal tantsuplatsil väga huvitav koos selle imelise noore neiuga, kelle vahvad juuksed pidevalt igale poole lendlesid. Ja muusika lõppes kenasti siis, kui Brittany mehe käte vahele oli langenud. Ja seega ei saanud siin muud võimalust olla, kui vajutada nendele suudlust ootavatele huultele üks ilus ja romantiline musi. Ja seda Jeromy tegigi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 13:55:24 GMT 2
Brittany suudles Treyd vastu. Suudluse lõppedes, kui neiu end uuesti püsti ajas, olid tema juuksed armsalt sassis ja tüdrukul oli isegi palav. ,,Tahaks juua midagi," ütles Brit hingeldades.
|
|