|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 17:51:49 GMT 2
Trey tõusis pärast tüdrukut püsti ning raputas natuke liiva endalt maha. Jalutanud tagasi riiete juurde, tõmbas ta need endale selga. Märjad püksid pole midagi hullu. Praegu nagu nii pime ka, linna vahel ei pane keegi tähele ka. "Valmis?" pöördus Trey Brittany poole.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 17:55:15 GMT 2
,,Valmis," vastas Brittany, kui oli riided selga saanud. Natuke märg ja liivane, näost nagu panda...see on omamoodi armsus juba. Brittany andis Treyle käe ja noored võisid liikuma hakata. Oligi aeg.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 18:10:34 GMT 2
Võtnud tüdruku käest kinni, jalutasid nad rannast peagi tänavale ja sealt tuldud teed pidi tagasi. Nad möödusid tuttavast baarist ja võisid siis juba kauguses mehe autot näha. Mõned minutid veel jalutamist ja noored jõudsid autoni. Trey tegi auto lahti ning lasi näitsiku sisse, istudes ise hetk hiljem juhi kohale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 18:23:26 GMT 2
,,Ma vist teen su auto liivaseks," arvas Brittany, kui autosse istus. Kes teab, äkki ei pudenenud kõik liiv kõndimsega maha ja nüüd autos pudeneb veelgi. Loodetavasti Trey ei pahanda, Brittany võib tema autot kunagi pesta ka.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 20:25:33 GMT 2
"Psh, no big deal," sõnas Trey, tehes enda sõnade kinnituseks ühe kerge randmeliigutuse. Peagi pani mees auto käima ning must mercedes liikus paigast ära. Praegu oli mõnus sõita, sest liiklus suht puudus. Jäänud foori taha seisma, trummeldas mees sõrmedega vastu rooli.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 20:42:59 GMT 2
Brittany hoidis Treyl oma pilku ning naeratas. ,,Sa tegid mu tänasest päevast ühe parima päeva," lausus neidis siiralt ning toetas pea istmel olevale toele. Paistab, et koju jõudes tüdruk lausa kukub voodisse, kuid näeb see-eest kõige ilusamaid unenägusid.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 21:34:34 GMT 2
"Mul on hea meel, et see sulle meeldis," lausus Trey ning peagi süttis fooris roheline tuli ja auto veeres edasi. Teekond Westside'i ei olnud kuigi pikk ja seega keeras sõiduk peagi Brittany maja juurde. "So, this is it," sõnas mees ja keeras süüte välja, pöörates hetk hiljem enda näo tüdruku suunas. Kummardunud talle lähemale, suudles ta näitsikut, "head ööd," lausus ta lihtsalt ja põgusalt ning tõmbus siis enda istmele tagasi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 21:43:47 GMT 2
,,Head ööd, kallis," ütles Brittany ning väljus autost. Jõudnud ukseni, vaatas ta veel korraks selja taha ning astus siis tuppa, üritades seda võimalikult vaikselt teha, et magajaid mitte üles ajada. Jõudnud oma tuppa, käis ta veel duši all, pesi hambad ja puges põhku, kus ta nägi kõige magusamaid unenägusid.
OT: Ma eeldan, et see on lõpp. Äkki tekitad uue kuhugi?
|
|