|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 14:11:54 GMT 2
"Aga palun, baar jääb sinna poole," lausus Trey ning asetas käe ümber neidise, hoides teda enda vastas, kui nad läbi rahva baarileti juurde läksid. Isegi mehel oli suhteliselt palav olla. Vaadanud natuke joogivalikut, tellis mees endale tavalise õunamahla, lastes Brittanyl ise otsustada, mida ta joob.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 14:13:29 GMT 2
,,Kahju, et siin slushiesid ei ole," ütles Brittany muiates. ,,Muidu jäätisekokteil all the way." Kui kuskil oligi jäätisekokteile saada, võttis Brittany alati selle. Slushied jäävad vist pigem lõbustusparkidele, aga sellegipoolest on külm jook igati kosutav.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 14:31:41 GMT 2
"Selle jaoks peaksime me ilmselt lõbustusparki minema," lausus Trey, kuid saanud ka neiu soovi teada, lasi ta baarmanil need letile tuua. Vaevalt oli mees nende tellimuse eest maksnud, kui juba kaks klaasi letile asetati. Üks jäätisekokteil Brittanyle ja mahl Treyle. "Noh, mis edasi? Tahad veel tantsida või lähme randa või tahad, et ma su juba koju viiksin?" uuris Trey, keerates selja letile ning vaadates hoopis tantsijaid ja lauljat.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 14:33:33 GMT 2
,,Käime enne rannas ära ja vaatame mõnda aega kuud ja tähti," arvas Brittany, kui oma jäätisekokteili lürpima hakkas. Aaaah...brainfreeze. Enne randaminekut tahtis Brit aga oma kokteili lõpuni juua.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 14:54:38 GMT 2
"Nagu neiu soovib," lausus Trey ning eemaldas enda kaabu, asetades selle tüdrukule pähe. Sobis küll. Täitsa hästi kohe. Meesi jõi hetke vaikides enda mahla, ennem kui uuesti tüdruku poole pöördus. "Ma pean sind vist hoiatama nende juttude eest, mida sa minu ja teiste naiste kohta kuulda võid," sõnas mees ning köhatas kergelt, "ma tahan lihtsalt, et sa teaksid, et mul ei ole kavas sinu või sinu tunnetega mängida. Nagu ma juba ennem ütlesin - sa meeldid mulle," jätkas mees, hoides kindlat pilku näitsikul.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 15:10:36 GMT 2
Brittany näole ilmus naeratus. ,,Tree Hill kubiseb kõlakatest, nagu sa tead," lausus tüdruk oma jäätisekokteili rüübates. ,,Ja ma ei võta neid kunagi puhta tõena." Tüdruk teadis, et ka temast ja Luke'ist liiguvad praegu kõlakad ringi, aga tundus, et Trey ei uskunud neid samuti.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 15:14:33 GMT 2
"Tore," sõnas Trey, "aga ma tahtsin sulle lihtsalt ise seda öelda ilma, et sa seda kellegi kolmanda käest kuuleksid." Trey oli kuulnud neid kõlakaid, mis käisid mingi Luke-nimelise tüübi ja näitsiku kohta, aga kuna nad olid sellel ajal vaid kaks korda tüdrukuga näinud ja Trey just ei lubanud Brittanyle kohe temaga abielluma hakata, siis tegelikult ei olnud Treyl selle koha pealt sõna õigust.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 15:17:35 GMT 2
OT: Mis värk sul nende täpitähtedega on?
,,Väga armas," ütles Brittany ja jõi oma kokteili lõpuni. ,,Võib su kaabu ka endale jätta?" küsis ta siis lõbusalt. Mehe pusa oli endiselt Brittany käes ja ta ei ole seda Treyle tagasi ka andnud. Hea on seda tegelikult hoida, sest selga tõmmates on pusa hästi mõnus ja soe.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 15:33:24 GMT 2
OT: ma ei tea...mul endal näitab enda poste täiega normaalselt, aga kõigil teistel on mingid veidrad sümbolid....proboardsi viga?
"Kas sa tead tüdruk, kui palju kaabud maksavad?" küsis Trey lõbusal toonil, liikudes iga sõnaga tüdrukule lähemale ning vajutades siis tema ninale ühe kerge musi. "Täna õhtul võid kanda, aga ma tahaks seda ikka tagasi saada. Pusa võid endale jätta, diil?" vaatas mees tüdrukule otsa. Ja juba paneb Brittany temalt asju pätsu. Ei noh, väga armas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 15:37:24 GMT 2
,,Ei, ma ei tea, kui palju kaabud maksavad, aga need on nii lahedad," ütles Brittany. Selle peale, kui mees tema nina peale musi andis, hakkas tüdruk naerma. ,,Okei, su pusa jääb mulle tingimusel, kui sina minu endale võtad," ütles Brit lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 15:43:00 GMT 2
"Siis peaksid endale võibolla mõne muretsema," lausus Trey kergelt naerdes. Paljud naised ju kandsid kaabusi. Ei ole see midagi ainult meeste pärusmaa need kaabud. "Ma võin su ju endale võtta, aga ma ei tea, kuidas su vanemad sellesse suhtuvad," lausus mees üsna lõbusalt ja mänglevalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 15:50:33 GMT 2
,,Ma olen täiskasvanud inimene, nad ei saa midagi teha," ütles Brit. Kaabu peaks tõesti omale muretsema, äkki annab millegagi kokku sobitada ja tulemus on siis awesome. Nad oleks Treyga ka siis ühesugusemad.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 16:02:56 GMT 2
"Tõsi, aga ma ei soovi sinu ja su perekonna vahele tulla," lausus Trey kindlameelselt. Ei tea, kas Brittany vanemad üldse teavad, et tüdruk endast kuus aastat vanema mehega ringi käib. Loodetavasti teavad ikka. Joonud enda mahlaklaasi tühjaks, asetas Trey selle letile.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 16:06:05 GMT 2
,,Sa ei tulegi," ütles Brittany ja asetas ka enda tühja klaasi letile. Nüüd võis hakata randa minema, oli ka aeg. Miks Trey üldse selle pärast muretseb? Muidugi teadsid Brittany vanemad, et ta Treyga ringi käib, kuid nad tahtsid ka ise mehega kohtuda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 16:51:30 GMT 2
"Okey, siis ma ikka julgen sinu juurde sisse ka tulla mõnikord," muigas mees ning võttis tüdruku käest kinni, et temaga koos baarist välja minna. Sinna võiksid nad kindlasti millalgi tagasi minna. Tüdruk sobis sinna tantsuplatsile ideaalselt.
|
|