|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 18:29:31 GMT 2
Noo, jah. Tema juures olid nad ju ka pizzat söönud. Mees oleks võinud natuke sellest järeldusi teha, aga mis teha. Nüüd on nad siin ja peavad sellega leppima. Aga loodetavasti on neil veel võimalus koos välja minna millalgi. "Ega tänapäeval ei leiagi enam palju naisi, kes süüa oskaksid ise teha," muigas mees. Tõsijutt. Kui taldrikule olid alles jäänud vaid mõned üksikud nachod, ilmusid peagi nende juurde kaks teenindajat. Üks neist asetas mõlema ette ühe suurema prae ja teine asetas veel mõned snäkid lauale. Ja peagi tuli veel kolmaski, kes tõi kaks veini klaasi ning pudeli veini. Soovinud paarile meeldivad õhtut ja head isu, kadusid teenindajad katuselt, jättes nad sinna kahekesi. "Noh, julged süüa?" noris mees näitsikut.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 18:32:39 GMT 2
..Kui Brittany Katherine Stanley Lakersile nachod maitsesid, tuleb see suurem roog ju ka ikkagi ära proovida," vastas neidis ning hakkas oma praadi sööma. See oli natuke tulisem, aga mitte liiga palju. Huvitav kuidagi. ,,Pole paha," ütles ta siis prae kohta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 18:52:58 GMT 2
Trey muigas ning isegi naeris kergelt tüdruku sõnade peale, oodates huviga näitsiku reaktsiooni. Võib isegi öelda, et ta ootas hinge kinni hoides. Päris fail oleks, kui näitsik nüüd teataks, et see ei kõlba mitte kuskile. Saanud näitsikult sõnad 'pole paha' võis mees ilmselt kergendatult hingata. "Väga tore, et sulle see siiski maitseb. Järgmine kord läheme kuskile, kuhu sina tahad," lausus Trey ja hakkas ka enda praadi sööma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 18:57:12 GMT 2
,,Ma pakuks siis kohe jäätisekohviku välja, sest mulle meeldib jäätis," ütles Brittany. See oli lihtne, aga samas midagi, mis kohe kindlasti näitsikule meelde jääb. Tüdruk sõi oma praadi, kuid oakaunad jättis ta ikka taldriku servale. Brittanyle ei meeldinud oad.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 19:04:55 GMT 2
Okey, see tuleb kohe meelde jätta. Võibolla lähevad nad siis hiljem veel mõnda jäätisekohvikusse, kes seda teab. Õhtu on veel pikk ja linnas sadu kohti, mida külastada. Trey avas veinipudeli ning valas mõlemasse klaasi normaalses kogues punast vedelikku. "Ma ei tea, kuidas on lood sinu ja alkoholiga?" lausus Trey, ualatades teise klaasi Brittanyle. Lause oli ühtlasi väide ja ka küsimus.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 19:27:13 GMT 2
,,Ma tarbin seda mõistlikult," ütles Brittany. ,,Mille terviseks me siis joome?" küsis ta enne, kui klaasikese tõstis. Muidu joob Brittany väga harva, alkohol just polnud tema lemmik, neidis eelistas midagi tervislikumat.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 19:48:13 GMT 2
"Ega mul ei olegi kavas sind täis joota. Natukene õhtusöögi kõrvale peaks täiesti normaalne olema," lausus Trey, tõstes samuti klaasi ülesse. "Joome....meie suhte terviseks, et see kestaks kaua ja oleks ilus. Isegi kui ma peaks jääma su Friendzone'i," lausus mees muiates ning lõi Brittanyga klaasi kokku. Hetk hiljem tundis ta juba selle veini mõnusat maiku. Päris hea oli. Asetanud klaasi lauale, tõstis mees enda sinised silmad tüdrukule.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 20:18:57 GMT 2
,,Cheers," ütles Brittany ning tõstis klaasi oma huultele. Vein oli tõesti hea ja Brit tundis, et kõht hakkab üldse kuidagi täis saama. Päris tore kohting oli.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 20:34:54 GMT 2
Taldrikud laual aina tühjenesid ja tühjenesid. Ja meeleolu siin katusel oli ka juba päris mõnus. Vähemalt mehe arvates. Ta oli selle õhtusöögi jooksul tüdrukut palju paremini tundma õppinud ja Brittany tundus täitsa tore neiu olevat. Alles nüüd võis Trey temast terviklikku pilti kokku hakkama panema. Ta sai teada, mis talle meeldib, mis ei meeldi. Sai teada tema perekonnast ja kooliajast ja ühesõnaga jõudsid nad kõigest natuke rääkida. "Okey, me olene siin nüüd päris paljudest asjadest rääkinud, aga kas sulle tantsida ka meeldib?" uuris Trey, hoides enda silmi Brittanyl.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 20:43:27 GMT 2
,,Jah, tantsime," vastas Brittany. Vein hakkas õrnalt pähe, aga mitte nii palju. Tüdruk oli veel võrdlemisi kaine, aga seest oli mõnusalt soe. Tantsida oleks juba päris mõnus, kui õhus niigi palju romantikat on.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 20:56:59 GMT 2
"Tegelikult tahtsin ma sind kuskile viia, kus me saame tantsida," lausus Trey, "see ei ole siit kaugel ja me võime sinna jalutada," pakkus mees. Oligi võibolla parem natuke sööki seedida ennem kui tantsima hakata. Mees tõusis püsti ning ulatas Brittanyle enda käe. "Ma loodan, et õhtusöök maitses sulle, aga ma hoiatan, et see on alles üks osa meie kohtingust," muigas mees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 20:58:20 GMT 2
,,Vahet pole, lähme," ütles Brittany. Muidugi tahtis ta Treyga tantsida ja väikese jalutuskäigu vastu polnud neidisel ka midagi. Paistab, et nad veedavadki terve päeva koos ja seda Brittany soovinud oligi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 21:15:34 GMT 2
Trey võttis tüdruku käe endale pihku ning juhatas ta taas treppidest alla väljapääsu juurde. Kuna nad põrkasid juhuslikult kokku ka Trey sõbraga, kellele see restoran kuulus ja kes neid nii lahkelt sinna ülesse oli lubanud, siis kasutas mees juhust ja tänas teda selle kõige eest. Raha oli tal juba varem ära makstud, kuigi sõber väitis, et võib seda ka tasuta teha. Jõudnud restoranist välja, keerasid nad paremale, hakates mööda tänavat edasi minema.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 21:24:41 GMT 2
Brittany ei lasknud Trey käest lahti, vaid kõndis tema käe kõrval edasi. Päike oli juba loojumas ning selle kiired jäid neiu päevitunud näol kumama. Tüdruk viis oma pilgu uuesti Treyle. Mees tundus mõtlik. ,,Nii ilus õhtu," lausus Brittany vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 21:32:00 GMT 2
Treyl ei olnud midagi selle vastu, et tüdrukuga käsi käes kõndida. "Mhm, see suvi on üldse Tree Hill kuidagi soe olnud ja õhtud selged. Tavaliselt on meil ikka siin nagu Inglismaa kliima, et vihma muudkui kallab," lausus mees. Vähemalt kaks viimast aastat järjest on neil enamasti siin vihma sadanud. Hmm...huvitav ja nüüd rääkisid nad ilmast. Ei tea, kas see oli hea asi?
|
|