|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 17:25:54 GMT 2
Trey oli Tree Hilli tagasi jõunud neljanda juuli hilisõhtul ja viiendal pidi ta juba TRICis tööd rabama. Kuid kuuenda hommikul võttis Trey Brittany'ga ühendust ning uuris, kas tal on õhtu vaba. Ja kuna tüdruk nõustus, siis seisis Trey auto punkt kell pool kuus tüdruku maja ees. Noormees ise toetas end vastu kõrvalistuja ust ning simitses huviga seda väikest maja, kus tüdruk elama pidi. Mees kandis tumedamaid teksasi, musti kingi, valget särki, halli pintsakut ja musta kaabut. Outfit
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 6, 2012 17:31:51 GMT 2
Brittany korrastas veel oma meiki, kuni kuulis mingit autot oma maja ees peatumas. See ei saanudki olla keegi muu kui Trey. Lõpetanud oma toimetustega peegli ees, võttis neidis oma ridiküli ning läks välja, kus ta tuttavat autot nägi. Neiu kandis musta pikkade varrukatega minikleiti, mis ümber tema keha liibus ja kaunid kumerused esile tõi ning musti kõrge kontsaga kingi. Brittany sirgetes juustes olid seekord aga vallatud lained. Outfit: cdn05.cdn.justjaredjr.com/wp-content/uploads/2010/10/nina-scream/nina-dobrev-scream-awards-04.jpg
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 17:37:53 GMT 2
"Vauuu," lausus Trey, lükates end auto vastast lahti. Tüdruk nägi imeline välja. Isegi ilusam kui ta mäletas. "Sa oled imeilus," sõnas mees. Naised tahtsid ju ikka komplimente kuulda. Ja sellisele kaunitarile ei ole just raske komplimenti teha. Trey astus mõned sammud tüdrukule lähemalt ning võttis ta käest kinni. Avanud autoukse, viipas ta käega näitsikule, et ta sisse istuks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 6, 2012 17:39:32 GMT 2
Brittany näole ilmus naeratus, kuid kahjuks ei jäänud talle aega Treyd silmitsedagi, kui neiu juba autosse istus. Istunud autosse, tõmbas Brit turvavöö peale ning vaatas siis Treyd. ,,Sa oled ka väga seksikas," lausus tüdruk. Treyle sobisidki tumedad riided.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 17:47:29 GMT 2
Trey lükkas tüdruku poolse ukse kinni ning hingas siis sügavalt välja. Ei tea, kas keegi oli mehe natuke närvi ajanud. Mees ei ole kunagi ühelgi kohtingul nii närvis olnud. Jalutanud ümber enda musta Mercedese, istus ta juhi kohale. "Kas ma pean su mingil kindlal kella ajal koju ka tooma?" uuris Trey, vajutades süüte sisse. Mehe üks suu pool kerkis pisut kõrgemale muigeks kui Brittany mainis, et ta näeb väga seksikas välja. Ennem kui auto kohalt võttis, kallutas Trey end tüdruku poole ning suudles teda, asetades enda käe tema põsele.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 6, 2012 18:01:49 GMT 2
,,Ei, tänane on ainult meie päralt," vastas Brittany Trey küsimusele ning suudles meest vastu, kui Trey huuli enda omadel tundis. Seda ekstaatilist tunnet oli neiu juba kaua igatsenud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 18:26:02 GMT 2
Vaadanud veel korraks tüdruku imelisi pruune silmi, pani mees käigu sisse ning auto libises vaikselt kohalt ära. "Ma loodan, et sulle mehhiko köök meeldib," lausus mees kergelt muiates, sest sinna poole olid nad teel. Tegu oli ühe Trey lemmikrestoraniga Tree Hillis, mis kuulus ühele tema tuttavale. Seega eks tutvustega saab imelisi asju korda aetud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 6, 2012 18:29:44 GMT 2
,,Eks seda näha ole," lausus Brittany kelmikalt ning värskendas oma huuleläiget. Mehhiko toitu pole neidis varem söönud, aga ta oli rohkem kui kindel, et see on väga vürtsikas. Vürtsikaid toite Brit aga väga ei söönud, kuid võib-olla hakkab talle Mehhiko köök isegi meeldima.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 18:36:30 GMT 2
Okey, Trey lootis, et see tähendas rohkem positiivset vastust kui negatiivset, sest päris niru oleks kui Brittany ei söökski terve õhtusöögi ajal midagi. Eks nad peavad siis lihtsalt spontaanselt kuskile mujale restorani minema, kui tüdrukule see ei meeldi. "Mida sa siis vahepeal Tree Hillis tegid, kui mind ei olnud?" uuris Jeromy jutujätkuks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 6, 2012 18:45:49 GMT 2
,,Ma olin kodus, siis käisin skeidis üle pika aja ja olin niisama sõpradega," vastas Brittany. Siis aga tuli talle midagi meelde ja Brit hakkas naerma. ,,Muide, su pusa on minu juures," lausus tüdruk naerdes.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 18:53:06 GMT 2
"Skeidis? Sa sõidad rulaga?" oli mees üllatunud. Tüdruk lihtsalt ei näinud üldse skeiteri moodi välja. Aga samas oli see päris huvitav. Trey ei ole kunagi selle ratastega laua peal proovinud sõita ja ilmselt ei proovi ka. Ei ole nagu soovi enda luid murda. "On küll, jah. Ega ma sellest väga puudust ei tunne," muigas Trey. Ta ei ole eriline pusa inimene nagu nii.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 6, 2012 18:55:11 GMT 2
,,Mitte päris, aga üks mu sõber õpetas mulle kunagi mõned trikid ja siis mõtlesin, et pole kaua aega skeidis käinudki," vastas Brittany. Kusjuures siis meenus Brittanyle, et ta pole väga pikka aega Darrenit näinud. Ta oleks nagu maa alla vajunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 18:59:54 GMT 2
"Huvitav. Mind sa küll kunagi rula peal ei näe, ära üldse mõtlegi sellele," lausus Trey lõbusalt, hoides enda pilku teel, kuid leides samas ka aega, et vahepeal Brittanyt jälgida. Autos jäi peagi üsna vaikseks ja millegi pärast tundus see mehele isegi natuke selline rõhuv ja awkward, kus kumbki midagi öelda ei oska.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 6, 2012 19:23:18 GMT 2
,,Kartma lõid?" küsis Brittany, näol kelmikas muie. Et siis Trey kardab tõesti rulaga sõita või mis? Brittanyle tuli mõte õppida veel neid rulatrikke, kuid kes teda õpetaks, kui Darren kadunud on? Otsiks Sayeri üles?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 19:34:59 GMT 2
"Kas just kartma, aga ma enda vanu konte väga murda ei soovi, jah," vastas Trey Brittany küsimusele täiesti ausalt. Ta on elu jooksul palju hullustükke teinud, aga rula peale ta ei tiku. Jõudnud kesklinna, keeras Trey ühelt suuremalt tänavalt väiksemale, mis viis nad rohkem ookeani poole. Ja siis peatas mees auto ühe Mehhiko restorani ees. "Olemegi kohal," lausus mees, lastes turvavöö lahti ning tõmmates võtmed süütest välja.
|
|