21-aastane; Westside
Citizen
|
The End
Jun 26, 2012 16:45:05 GMT 2
Post by Alex J. Simpson on Jun 26, 2012 16:45:05 GMT 2
Kui Liam enda koogitükiga ühele poole sai, võttis Alex taldriku kindlalt enda sõrmede vahele, hakates seda vaikselt sööma. Viimasel ajal on tüdruku isu tunduvalt suurenenud ja samuti ka tema himu erinevate asjade vastu on kasvanud. Kord tahab ta šokolaadi, siis jällegi õuna ja järgmine hetk juba midagi soolast. Kuulnud Liami küsimust, pöördusid Alexi rohelised silmad talle. Ta naeratas õrnalt. "Juhul kui sind siin enam miski kinni ei hoia, siis me võime minna," lausus ta vaikselt.
|
|
|
The End
Jun 26, 2012 17:21:32 GMT 2
Post by Deleted on Jun 26, 2012 17:21:32 GMT 2
"Lähme siis," sõnas Liam, tõustes pingi pealt püsti ning võttes Lexi käest kinni, et ka tema püsti tõmmata. Tema näol oli naeratus, kuid samas võis näha, et ta on mängust natuke väsinud. Ei ole just lihtne kogu aeg mööda platsi ringi spurtida ja siis veel tükk aega inimestega juttu ajada. Rääkimine pidavat inimesi väga palju väsitama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
The End
Jun 26, 2012 17:41:09 GMT 2
Post by Alex J. Simpson on Jun 26, 2012 17:41:09 GMT 2
Tühja taldriku tagasi toolile pannud, tõusis Alex Liami abil toolilt püsti. Tüdruk nägi, et tüüp on väsinud, mis tõttu läheks ta praegu otse kas näitsiku korterisse või noormehe juurde, aga kui poiss tahab temaga veel aega veeta, selle asemel, et magama minna, siis ei hakanud Jessica talle ema mängima. Sellegi poolest küsis ta üle: "Oled kindel, et sa koju minna ei taha? Sa peaksid puhkama," sõnas ta vaikselt, rohelised silmad poisile pöördunud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
The End
Jun 26, 2012 18:00:48 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 26, 2012 18:00:48 GMT 2
Jessica jalutas, väike poisiklutt käe kõrval, saali, kisakooririided endiselt seljas. Ta otsis pilguga kahte inimest - oma vanemat venda ja oma kutti. Naeratus tõusis tema näole, kui ta neid kahte koos nägi. Jes jalutas noormeesteni. Jason enne sõtta minekut satt, well done. Ilmselt oldi tema käest juba palju küsitud, mis põlvega juhtus ja seega ei hakanud Jes ise uurima. Pani mängides käna ja mingit erilist diagnoosi Tommie ise raudselt panna ei oska. Läheb Albertit ülevaatust nõudma arvatavasti. "Jason," alustas Jessie,"ole Kyle'iga siin pisut, kuni ma riideid vahetan." Tüdrukute riietusruumi poissi kaasa siiski ei võta ja üksinda ei taha ka teda jätta. Sayeriga ka kohe kahekesi ei jätaks, Kyle'i jaoks võõras siiski. Jasoniga peaks ta tuttav olema küll ja kui pole, siis ongi viimane aeg vendadel semuks saada. Seejärel pöördus neiu Sayeri poole:"Ootad mu ära?"
|
|
|
The End
Jun 26, 2012 18:02:04 GMT 2
Post by Deleted on Jun 26, 2012 18:02:04 GMT 2
"Me võime ranna kaudu koju jalutada," pakkus Liam õlgu kehitades, "ja ära sa minu pärast muretse ega ma sul siin nüüd kohe magama ka ei jää," lisas noormees õrna muigega. Asetanud käe ümber Alexi, hakkas Liam saali ukse poole liikuma, viibates vahepeal paarile tuttavale, et anda märku enda lahkumisest. Ennem kui ta võimla hoonest lahkus, võttis ta veel riietusruumist enda spordikoti ning jättis enda kapivõtme kapi ette, sest see kapp ei kuulunud enam temale.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
The End
Jun 26, 2012 18:06:41 GMT 2
Post by Alex J. Simpson on Jun 26, 2012 18:06:41 GMT 2
"Proovi parem jah ärkvel püsida, sest ma tõesti ei viitsi magavat sind koju lohistada," turtsatas Alex õrnalt. Näitsiku rohelised silmad püsisid enamasti tema ees, vaid paaril korral pöördusid need kõrvale, silmitsedes noormehe tuttavaid, kellele ta viipas. Kui Liam riietusruumi läks mõneks minutiks, toetas tüdruk ennast vastu seina, asetades käed hetkeks enda kõhule. Kuulnud noormehe naasmist, lükkas Alex ennast seinast eemale ning asetas enda käe tagasi ümber Liami, kõndides koos temaga vaiksel sammul võimlast välja.
|
|
|
The End
Jun 26, 2012 18:29:48 GMT 2
Post by Deleted on Jun 26, 2012 18:29:48 GMT 2
Noored kõndisid kooli territooriumilt välja tänavale, "sa oled kuidagi nii mõtlik ja vaikne. Kõik korras ikka?" küsis Liam, kui nad juba mõnda aega vaikuses olid jalutanud. Kohendanud enda õlal olevat spordikotti, tõmbas ta tüdruku endale lähemale ning vajutas tema otsmikule pehme suudluse. Ei midagi erilist, kuid samas näitab nii paljut.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
The End
Jun 26, 2012 18:39:08 GMT 2
Post by Alex J. Simpson on Jun 26, 2012 18:39:08 GMT 2
Alex naeratas õrnalt, tõstes enda rohelised silmad Liamile. "Jahm. Lihtsalt ma olen väsinud," sõnas ta vaikselt. Toetades ennast vastu noormeest, sulges ta hetkeks silmad. Töö GPB's ja pidevad jamab gängiga on kahandanud märgatavalt Lexi uneaega. Sageli ei jõuagi ta magada, vaid võtab kohe uue päeva vastu. Nüüdseks on ta olnud magamata üle 24 tunni. Not good. Loodetavasti ei viska ta varsti ennast siin sellili. "Kas sa otsustasid ära enda ülikooli valiku?" tundis tüdruk huvi, sest sellest pole nad rääkinud peale seda, kui noormees ümbrikud kätte sai.
|
|
|
The End
Jun 26, 2012 19:20:10 GMT 2
Post by Deleted on Jun 26, 2012 19:20:10 GMT 2
"Mhm," sõnas Liam, lisades selle juurde lühikese noogutuse, "kuigi ma tahtsin algselt Kansasesse minna, siis ma rääkisin eile enda papsiga ja me jõudsime järeldusele, et Kentucky oleks siiski parem. Eriti kuna ma näen end siiski tulevikus pigem korvpallurina. Mänedzeri eriala ei ole küll Kentuckys võibolla nii põhjalik kui Kansases, aga seal on korvpall tugevam. Ma helistasin neile eile ja panin enda koha kinni. Samuti teatasin ma teistele ülikoolidele enda koha loobumisest. Seega see otsus on nüüd tehtud," lausus poiss. "Pealegi on Kentucky Tree Hillile lähemal. Kõigest 600 miili, mis teeb umbes kümne tunnise autosõidu või siis ma oletan et ühe tunnise lennu," muigas Liam, vaadates tüdrukule otsa.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
The End
Jun 26, 2012 20:02:48 GMT 2
Post by Alex J. Simpson on Jun 26, 2012 20:02:48 GMT 2
Alex sulges taaskord enda silmad, kõndides aeglaselt Liami kõrval. Loodetavasti ei teki nüüd sellist olukorda, et ta koperdaks, sest ta jäi hetkeks tukkuma. Samas seda ei saa nimetada magamiseks, sest ta on tegelikult täiesti ärkvel. "Peaasi, et sa ise oled enda valikus kindel ning lähedal on see tõesti," naeratas Lexi õrnalt, avades enda silmad ja pöörates enda rohelised silmad Liamile. Näitsik kinkis talle õrna suudluse.
|
|
|
The End
Jun 26, 2012 20:19:24 GMT 2
Post by Deleted on Jun 26, 2012 20:19:24 GMT 2
"Hetkel olen ma tõesti enda valikus kindel, aga eks seda näeb sügisel, mis ma sellest koolist päriselt arvan," lausus Liam. Hetkel on tal arvamus koolist ainult tänu juttudele ja videodele, aga see mis seal reaalselt toimub, seda näeb alles hiljem kui ise seal sees oled. Saanud Lexilt ühe suudluse, suudles ta teda vastu, hoides näitsikut enda lähedal.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
The End
Jun 26, 2012 20:31:56 GMT 2
Post by Alex J. Simpson on Jun 26, 2012 20:31:56 GMT 2
Alex naeratas õrnalt. "Ma arvan, et selleks läheb rohkem aega vaja kui paar kuud. Ole üks aasta ilusti ära ja alles siis otsusta," arvas näitsik. Selle õrna, armsa ja magusa suudluse ajal olid nad seisma jäänud. Noormees hoidis tõesti tüdrukut enda lähedal ning Alex üks käsi oli libisenud Liami kaelale. Sügisel läheb tõesti raskeks.
|
|
|
The End
Jun 26, 2012 20:35:43 GMT 2
Post by Deleted on Jun 26, 2012 20:35:43 GMT 2
Märganud lõpuks Jessicat, pisike poiss käekõrval, ilmus noormehe suule kerge naeratus. Nii et see oligi siis Kyle, sai Sayer peagi teada, kui Jessica enda venna poole pöördus. "Eks ma ootan, jah," noogutas Rufus tüdruku küsimuse peale. Ta oli juba niigi teda oodanud, seega ei tee need mõned lisa minutid enam liiga. Pealegi ta ei olnudki ammu Jasoni ja Sierraga juttu ajanud.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
The End
Jun 27, 2012 20:18:19 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Jun 27, 2012 20:18:19 GMT 2
"Nii pea ei lähe ma küll kuhugi," laiutas Jason käsi, kui Jessica koos Kyle'ga siia tuli. Poissi on noormees mõned korrad näinud küll ja teadis teda päris hästi, mis tõttu ilmus Tommie suule kerge naeratus. Sasinud enda pool-venna juukseid, lasi ta Kyle'l istuda enda kõrvale. "Kuna ta sind juba siia vedas?" tundis Jas huvi, vaadates poisile otsa. Ta oli nii enda isa nägu kui võimalik on.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
The End
Jun 27, 2012 20:28:22 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 27, 2012 20:28:22 GMT 2
Kõik kõrvalvaatajad ütlevad, et James Hilli pojad on kõik tema koopiad, tütrega pani võssa ainult - mitte mingisugust sarnasust. Jessica jalutas saalist välja tüdrukute riietusruumi, et siis riided vahetada. "Ma tulin issiga koos," vastas Kyle poolvennale. Jessie ei tirinud poissi kuhugi. "Issi ütles, et ta läheb nüüd igavaid asju tegema ja tahtis, et ma Jessicaga oleksin," rääkis poiss edasi,"ta lubas mind jäätist sööma viia."
|
|