|
Post by Deleted on May 2, 2012 20:30:47 GMT 2
"Millest sina küll toitud," vangutas Sayer enda pead, võttes noa ja kahvli kätte, et praele kiiresti ots peale teha. Kui Jes õuna ei soovi, siis jätab poiss selle hilisemaks. Pärast trenni on nagu nii kõht tühi. Ta tahtis teada, mida tüdruk talle rääkima hakkab. Isegi kui see oli midagi halba, siis oli see ikka parem kui teadmatus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 2, 2012 20:49:19 GMT 2
"Õhust ja armastusest," lausus Jessica nii teatraalselt kui suutis. Seejärel, võtnud lonksu enda veest, pöördus neiu Carmeli poole. "Car, ma annan sulle kohe teada, kui miskit täpsemalt selgub, okei?" lõpetas Jes lause küsimusega. Jessica pole juba tükk aega kisakooritrennides käinud. Tal on kava selge ja seega pole väga hullu, aga tütarlaps pole kindel, kas ta oma võimeline sel õppeaastal enam ergutamisest osa võtma. Sayeri viimased mängud ja Jessie ei saagi nendest osa? Hea ajastus, Jes, tõsiselt hea.
OT: Car, tee lihtsalt nägu, et ma olen sulle juba kõike seletanud. ;D
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2012 20:55:34 GMT 2
Kui Jessica kohale ilmus, viipas Carmel talle kergelt. Kui paarike aga miilustama kukkus, jätkas Mel enda salati söömisega. Ei ole vist väga viisakas seda pealt vaadata, kuigi nad seal nii avalikult õrnutsesid. Carmeli näole kerkis vaid selline tüdrukulikult kaval muie. Mõne hetke pärast olid aga noored laua taga. "Okey," noogutas Mel ning viis küsiva pilgu Sayerile ja vaatas siis Jessicale otsa pilgul kas-ta-juba-teab.
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2012 21:00:20 GMT 2
Sayer ei hakanud tüdrukute vahelisse juttu sekkuma, sest ta oletas, et asi puudutab kisakoori või midagi. Pealegi tiirlesid tal peas muud mõtted. Pistnud viimase šnitsli tüki suhu ja selle mahlaga alla loputanud, asetas ta enda käe ümber Jessica. "Me võime minna. Kus sa rääkida tahad?" küsis Sayer tasaselt tüdrukule kõrva. Katus oleks kindlasti üks privaatsem koht. Vähemalt see oli esimene, mis Rufusele pähe tuli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 2, 2012 22:06:39 GMT 2
Carmeli pilgu peale raputas Jes pead. Aga kohe saab teada. "Mmm.." Jes vaatas ringi pisut ning tõusis siis pinglit püsti. Jessica jalutas vaikides Sayeri kõrval. Kuna tegu oli söögivahetunniga, siis rahvast koolimaja ümber eriti ei liikunud. Jes jäi lihtsalt keset muruplatsi seisma ja keeras end Say poole. "Ma tegelikult ei tahtnud sulle rääkida, aga kuna ma nüüd ära kaon, siis ilmselt see sulle märkamatuks ei jää," alustas Jessica. "Ma lähen pärast järgmist tundi haiglasse, mulle tehakse röntgen ja ultraheli, lihtsalt kontroll," rääkis Jes. Ta ei tahtnud hakata kõike detailselt seletama ja võttis asja seega üldiselt kokku, et Sayer kohe ülevaate saaks:"Ma olin vahepeal palaviku ja vedelikupuudusega tilgutite all pool päeva, süüa ei suutnud ja selg andis kergelt tunda ja ühesõnaga, tuli välja, et mul on kergemat sorti neerupõletik. Sain mõnepäevase antibiootikumide kuuri ja veedieedi. Tänasega sai see läbi ja nüüd pean kontrolli minema." Jessica ise oli rahulik, sest mingeid kaebusi tal pole, kui peavalu välja jätta ning selle tunde, nagu tahaks vee ka välja oksendada.
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2012 22:17:23 GMT 2
Sayer viskas teepeal enda nõud ära ning pistis õuna kotti. Ta jalutas vaikides tüdruku kõrval, kuni Jessie lihtsalt keset muruplatsi seisma jäi. See oli eemal suuremast rahvast ja sobis ilmselt rääkimiseks päris hästi. Kui tüdruk rääkima hakkas, siis lendasid sõnad lihtsalt poisile pähe ja jäid sinna pidama. Haigla?Röntgen?Ultraheli?Tilgutid? Mis toimus? "Ja sa räägid seda mulle praegu?! Miks sa mulle varem midagi ei öelnud?" Jessica oli kuskil tilgutite all olnud ja tema ei teadnud asjast mitte midagi. "Oota...kuidas sul siis nüüd on? Kõik korras?" raputas Rufus enda pead, üritades sinna selgust tuua.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 2, 2012 22:27:22 GMT 2
"Ma ei tahtnud üldse rääkida, et sa ei muretseks, aga ilmselt oleksid sa täna, kui ma lihtsalt matatundi sinu kõrvale istuma ei tule, ikkagi muretsenud, seega ma pidasin paremaks mitte lasta sul oma fantaasiat kasutada ja kohe tõe ära rääkimist," lausus Jes, pilk maha suunatud. Oleks õigem olnud Sayer varem muretsema panna? Mitte Jessica meelest. "Tänaste uuringutega saan teada, mis seis on," kehitas Jessica õlgu,"arstide sõnul pole alguselt peale midagi hullu olnud, niiet ma usun küll, et nüüd on korras kõik."
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2012 22:44:23 GMT 2
"Me oleme paar, Jessica. Me peaksime sellistest asjadest rääkima, isegi kui see paneb teise muretsema," sõnas Sayer, võttes õrnalt näitsiku lõuast kinni, et tüdrukule otsa vaadata. "Oled sa kindel, et tahad üksinda täna minna? Ma võiksin sinuga ju kaasa tulla," pakkus Rufus. Arsti juurde on ikka parem minna, kui keegi seal samas lähedal on.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 2, 2012 23:03:39 GMT 2
Jessiel oli näitlikult tunne nagu keegi torgiks noaga tema südant. Mitte miski ei teinud tüdrukut kurvemaks kui see, et Sayer temas pettunud on. Üks vähestest, kelle arvamus talle korda läks. "Albert tuleb mulle järgi, aga kui sa tahad, siis sa võid kaasa tulla," kehitas Jessica õlgu. Ehk olekski parem, kui Sayer kohe seal on, siis ei pea Jes talle midagi pärast ümber jutustama hakkama. Asi kaotab muidugi ka mõtte, kui Sayerit palatiuste taha ootama jäetakse.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on May 3, 2012 17:36:46 GMT 2
Helena vaatas ringi, märkamata võõrast tüdrukut, kes nende juures peatus. Et see siis oligi Sayeri tüdruk? Neiu ei pööranud sellele väga tähelepanu, kuid viies pilgu korvpallurite laua juurde, märkas ta Jacksonit. Sweet Jesus! ,,Ma tulen kohe tagasi," lausus neiu vaikselt ning suundus siis korvpallurite laua juurde, et Jacksonit tervitada.
|
|
|
Post by Jackson Moralez on May 3, 2012 20:09:03 GMT 2
Mõne minutiga oli Jackson enda taldriku pea, et täitsa puhtaks teinud. Mõned riisiterakesed olid siin-seal taldrikul ja mõned salati jäänused, aga küll need ka peagi kaovad sealt. Noormees süvenes paariks hetkeks kahe freshmanist tiimikaaslase vestlusesse, kuid peagi olid Sonny tumedad silmad pööratud hoopis õuele ja mõtlikul pilgul jälgis ta ümbrust. Küllap liigagi mõtlikult ja eemalolevalt, sest paljud temale pööratud küsimused ja tervitused läksid ühest kõrvast sisse ja tulid teisest kohe ka välja.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on May 3, 2012 20:11:21 GMT 2
Jackson tõesti ei märka, et Helena seal samas seisab. Tüdruk muiga endamisi, hiilis vaikselt noormehe selja taha ja pani oma käed tema silmadele. ,,Arva, kes?" küsis ta.
|
|
|
Post by Jackson Moralez on May 3, 2012 20:22:32 GMT 2
Jackson turtsatas vaikselt, viivitades võimalikult kaua, püüdes samal ajal teha vägagi mõtliku ja kaalutlevat nägu. "Kui ma eksi, siis üks lühikene blond tšikk, kes veedab vabaaega koridoris kitarri mängides," lausus Sonny kergelt küsiva alatooniga, võttes Helena käed enda silmadelt ja pöörates pea tema poole. Noormehe suul oli õrn naeratus.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on May 3, 2012 20:25:14 GMT 2
Helena naeratas Jacksonile vastu. ,,Ja selle lühikese blondi tsiki nimi on Helena. Mäletad?" küsis neidis muiates. ,,Ma tundsingi sinust juba puudust, võiksime rohkem koos chillida," lisas tsikk. Tema enda toit jahtus Sayeri, Annabeli ja veel kahe tüdruku juures, kuid erilist söögiisu Helenal polnudki. Ehk poleks ta lauast lahkunud, kui Jackson nende juurde oleks tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 21:15:40 GMT 2
"Kui mina tahan? Asi on pigem selles, kas sina tahad, et ma sinuga kaasa tuleksin?" küsis Sayer, sest tema oli juba öelnud, et tuleks Jessicaga heameelega kaasa. Huh, see uudis oli tõesti paras pomm olnud. Vähemalt on tüdrukuga nüüd kõik korras. Loodetavasti saab Jessie kontrollist positiivse tulemuse.
|
|