|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 16:37:16 GMT 2
Annabelil ei olnud täna trenni, sest tema balletiõpetaja oli haigeks jäänud. Siiski olid kevadised õhtud piisavalt ilusad, et välja minna. Silla juures oli alati ilus, eriti päikeseloojangul ning kuna päike enam eriti kõrgel ei olnud, läkski neiu välja. Ta kandis valget siniste ruutudega pluusi ja teksasid, nagu tavaliselt. Kohevad lainelised juuksed langesid ta õlgadele ja ükskõik, mida Annabel ka ei kandnud, kuulis ta pidevalt kõigi käest seda, et meenutab inglikest. Neiu jõudis sillani ja istus sinna, vaadates loojuvat päikest ja mõeldes omi mõtteid samas, kui ehk mõned teised temavanused noored pidutseksid kuskil. Annabel oli lihtsalt liigagi arukas ja täiskasvanulik oma vanuse kohta.
OT: Sam
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 16:57:06 GMT 2
Sam oli jalutuskäigul. Ta oli nüüd nädalakese kodus ja pidi siis jälle NY'sse põrutama. Varsti sai ta tulla praktikale Tree Hilli. Ausalt öeldes oli ta eluga NY's väga ära harjunud ja ta nautis seda. Tree Hill tundus nüüd justkui väike koht, kus polnud alati midagi teha. Ta märkas Annabeli. Awkward.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 16:58:51 GMT 2
Annabel pööras kellegi samme kuuldes oma pilgu tulija poole. Alguses ei tundnudki ta kogu ära, kuid kui kuju lähenes, tundis ta ära Sami. ,,Tere, Sam," lausus tüdruk naeratades. ,,Mis sa siin teed?"
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 17:14:25 GMT 2
"Hei, jalutuskäigul olen," vastas noormees. "Ja sina?" uuris mees. Ta võttis kõrvaklapid kõrvadest välja ja lülitas muusika kinni, et paremini vestelda. Ilmselgelt läks siin pikemaks jutuajamiseks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 17:15:47 GMT 2
,,Vaatasin, et ilus ilm on ja kuna mul trenn jäi ka ära, siis tulin päikeseloojangut nautima," vastas Annabel ja istus veidi koomale, et Samuelil ka tema kõrval ruumi oleks. ,,Kas pole mitte ilus?" küsis ta ja vaatas siis Samile silma.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 17:25:57 GMT 2
Mees istus tüdruku kõrvale. "On küll," nõustus Sam. Ta märkas, et päike oli alles loojuma hakanud, järelikult sai kaunist vaatepilti veel mõnda aega nautida. Samuelil tekkis kange soov ujuma minna.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 17:29:03 GMT 2
,,See on minu kõige lemmikum aeg päeva jooksul," lausus Annabel. Tüdruk vaatas loojuvat päikest ning selle kiired jäid tema näol kaunilt kumama. ,,Kunagi, kui ma palju noorem olin," lausus ta. ,,Mulle meeldis nii väga katusel päikeseloojangut nautida ja siis luuletusi kirjutada. Mul vist on need kaustikud isegi kuskil alles," rääkis ta.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 17:35:43 GMT 2
"Poeet siis," muigas noormees. Ta ise ei osanud luuletada, mõned novellid olid küll valminud, aga luule tundus talle ulmena. Polnud lihtsalt annet selle peale. Reaalained tulid mehel alati paremini välja.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 17:38:16 GMT 2
Annabel hakkas naerma. ,,Ma ei kirjuta enam, mul ei ole lihtsalt aega," lausus ta. ,,Aga ma sain peagi esietenduvas balletis peaosa. Kui sa huvitatud oled, võid priipääse saada ja koos Helenaga vaatama tulla, ühed on mul juba paari sõbra jaoks kinni pandud." Neiu oli nii palju pingutanud, et see osa saada ja ta oli väga õnnelik, et ka sai. See tähendaks talle nii palju, kui sõbrad ka vaatama tuleksid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 17:45:18 GMT 2
"Mmm...Lahe. Ma ei tea, oleneb ajast. Ma kaon varsti jälle New Yorki ära. Millal too on?" uuris mees. Ta ei jõudnud mõnes mõttes ära oodata NY'sse minekut, sest seal olid tekkinud väga lähedased sõbrad, kellest oli raske eemal olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 17:51:28 GMT 2
,,Esietendus on 21.mail," vastas Annabel ja pööras oma säravsinised silmad taas Samuelile. ,,Tead, ma hakkan sind igatsema, kui sa ära lähed," tunnistas tüdruk vaikselt, vaadates puurivalt Samuelile otsa. ,,Sa lihtsalt oled lühikese ajaga mullegi kalliks saanud."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 17:55:19 GMT 2
"21.mai...Ma ei teagi hetkel, kas mul seal on midagi. Mul on mobiil kodus, seal on terve kalender sees," rääkis Samuel. Kuulnud järgmist, ei osanud noormees midagi vastatagi. "Ainult selle ühe päevaga?" küsis mees.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 17:59:31 GMT 2
,,Kas me tõesti kohtusime eile?" imestas Annabel. Talle tundus küll, nagu tunneks ta Sami juba väga pikka aega. Millal nad Helenaga tema pool olidki? See pidi ju olema ikka mitu päeva tagasi. Tüdruk noogutas muidu noormehe küsimusele vastuseks pead ja istus talle lihtsalt natuke lähemale.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 18:01:54 GMT 2
"Jeap, eile," vastas noormees noogutusega. Annabel oli hetkel mehe jaoks noorema õe sõbranna. Samuel viis pilgu veele, mis peegeldas erkpunast päikest. Pagana ilus vaatepilt. Sam nägi ühte lindu eemal lendamas, millele ta silmad lukustas.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 18:04:17 GMT 2
,,Veider," lausus Annabel. ,,Ma arvasin, et see oli kauem aega tagasi." Tõesti ilus oli sillal, oleks pidanud ikka selle awesome peegelkaamera kaasa võtma ja mõned pildid tegema. ,,Aga ma tahaks ikka sind tundma õppida," lausus neiu.
|
|