|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:27:17 GMT 2
"4.mail saab kolm kuud täis," sõnas Sayer kui oli natuke enda ajusi ragistanud. Mehed ei olnud need, kes peaksid tähtpäevi nii hästi meeles pidama. "Me koolis nägime tegelikult teineteist iga päev, aga me ei rääkinud kunagi. Aga ühel õhtul tuli ta GPB'sse, kus ma töötan, ja me lihtsalt hakkasime rääkima. Tal oli kodus nõme päev olnud ja ma kutsusin ta leti taha endale appi. Pärast seda olime me veel tükk aega sõbrad, aga see oli hetk, kus me reaalselt suhtlema hakkasime," rääkis noormees, meenutades seda õhtut sooja naeratusega enda näol
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:32:00 GMT 2
,,Nii armas," naeratas Annabel. ,,Ma tahaks üldse sinust ka nüüd natuke rohkem teda. Tell me ALL the things about you." Hea, kui keegi on õnnelik ka...mitte, et Annabel ise ei oleks. Alati võiks ikkagi rohkem olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:39:39 GMT 2
"Minust," kordas Sayer, jäädes mõttesse, "olen 20 ja seega Senior. Lõpetan see aasta ja kavatsen edasi õppida arhitektuuri. Mängin korvpalli ja mulle meeldib joonistada. Tegelen rulaga nagu ma juba mainisin. Hetkel elan enda emaga kahekesi, paps on võõrutushaiglas. Ta peaks suvel tagasi koju tulema. Töötan GPB's baarmen'ina," rääkis poiss.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:43:03 GMT 2
,,Ja mina arvasin, et siin lõpetatakse kooli 18-19-aastaselt," muigas Annabel. ,,Vähemalt minu vanas elukohas oli küll nii. Aga ma olen kuulnud, et Saksamaal lõpetavad inimesed kooli 20-21-aastaselt."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:51:20 GMT 2
"No, on neid, kes lõpetavad 19-aastaselt, aga on ka neid, kes saavad ennem juba 20. Näiteks ma sain detsembri lõpus alles 20, aga üks mu sõbrannadest saab alles augustis 20," seletas Sayer. Ta läks 8-aastaselt kooli ja sai kohe paari kuu pärast üheksaseks. "Kuna sul sünnipäev on?" kui jutt juba vanusele läks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:58:21 GMT 2
,,18.oktoobril," vastas Annabel. Tema läks kooli aga 6-aastaselt ja hakkas 7 saama, tõenäoliselt lõpetab ta ka keskkooli siis 19-aastaselt. Siiski maru pikk kooliaeg oli siin mõnel, kui nad alles 20-aastaselt lõpetasid.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:13:16 GMT 2
Alles sügisel. Ja sellel ajal ei pruugi Sayer Tree Hilliski olla. Siis peab Annabel kaardiga leppima. "Ja saad siis kaheksateist?" Seda oleks hea meelde jätta - 18.oktoober ja 18-aastaseks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:17:00 GMT 2
,,Saan, aga siis olen mina juba Junior," vastas Annabel. ,,Ma alles sain 17." Huvitav, millised Tree Hill High lõpuballid on? Tüdruk ei uskunud, et need erinevad väga palju nendest lõpuballidest, mis tema eelmises koolis korraldati. Nagunii oli see Seniorite teha.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:22:30 GMT 2
"Selge," noogutas Sayer. Mis puutub Tree Hilli lõpuballi, siis selle asemel on neil jõuluball. Neil on lihtsalt lõpetamine ja lõpetamise päeva õhtul on TRICis neil lõpuõhtu, kuhu saavad siis sisse ainult Seniorid. Teiste klasside omad ainult siis, kui nad on kellegi kaaslaseks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:28:39 GMT 2
,,Külmaks läheb juba," ütles Annabel. Isegi pusa ei anna talle enam sooja. Ongi õige aeg koju minna. ,,Peaks vist koju minema nüüd," lausus ta. Kodus on soe, kuid arvatavasti tuleb tal nüüd kokkama hakata, sest tal pole enam ema, kes teeks söögi valmis.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:36:46 GMT 2
"Eks ma saadan su siis ära ja kui sul väga külm on, siis ma võin sulle enda jaki loovutada," pakkus Sayer, viies enda hallikasrohelised silmad Annabelile. Ei ole vaja, et tüdruk haigeks jääks. Tal on vaja ikka kooli jõuda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:41:15 GMT 2
,,Aga ma hoolin liiga palju sellest, et sul endal külm ei hakkaks. Kui sa oma jaki mulle annad, on ju sinul külm," ütles Annabel. ,,Kuid jah, saada mind koju, ma annan sulle oma msni ka siis pärast, kui sa hetkeks sisse viitsid astuda."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 15:08:02 GMT 2
"Pole mul külm midagi, mul pusa ka jaki all olemas," lausus Sayer ning eemaldas enda jaki, ulatades selle Annabelile. Ei ole siin mingit vastu rääkimist. "Telefoninumber oleks isegi parem," muigas Rufus, tõmmates mobiili enda teksade taskust välja ning ulatades selle tüdrukule.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 15:11:42 GMT 2
Annabel pani Sayeri jaki omale peale ja trükkis siis poisi telefoni enda numbri. Nüüd saavad nad vähemalt sidet hoida. Palju soojem oli nüüd, tuli hakata kodu poole minema. Trükkinud oma numbri Sayeri telefoni, andis ta selle noormehele tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 15:36:14 GMT 2
Sayer lasi mobiilil enda taskusse vajuda. Pööranud uude tänavasse, hakkasid nad Annabeli kodu poole liikuma. "Ma vist juba küsisin, aga kus kandis sa eladki?" küsis poiss uuesti üle. Muidu ei tea ju, kuhu tüdrukut üldse saata.
|
|