|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:32:50 GMT 2
,,Olgu olgu, ma usaldan sind siis," ütles Annabel. Kui kokkulepe, siis kokkulepe, iseasi, kummaga alustada. ,,Millal sa alustada tahad?" küsis tüdruk. Annabeli saab muidugi raske õpetada olema, kui ta selliseid asju kardab.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:39:58 GMT 2
"Kuidas oleks ülehomme pärast kooli? On sul vaba aega?" uuris Sayer, viies enda hallikasrohelised silmad Annabelile. "Kõige pealt sööme kõhud täis ja siis õpetame su rattaga sõitma," pakkus noormees. Niimoodi saavad mõlemad samal päeval midagi uut õppida. Kuigi mootorrattaga sõitmine on kindlasti vähe keerukam kui söögitegemine.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:44:13 GMT 2
,,Ma arvan küll, et on," vastas Annabel. ,,Trenn on nagunii alles õhtul ja vahepeale jääb hulk vaba aega, kuigi siis ma pean veel riideid vahetama hakkama enne trenniminekut." Päris hea oleks tegelikult Sayeriga niimoodi koos aega veeta, õpib teda rohkem tundma ka.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:52:45 GMT 2
"Siis jääb ülehomme," sõnas Sayer kerge noogutusega. "Loodame, et sa ikka jõuad sinna trenni," muigas noormees. See oleneb muidugi sellest kui kiire õppija Annabel on. Loodetavasti on ta hakkaja tüdruk. "Sa tegeled balletiga? Millalgi sind lavapeal ka näha saab?" tundis Say huvi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:55:40 GMT 2
,,Ma ju rääkisin, et tegelen," vastas Annabel. ,,Ja lava peal...ma ei tea, oleneb, millal koolis mõni selleks vastav üritus on. Äkki ma tõesti esinen siis koolis ka mõne kavaga." Annabel ei teadnudki selle kooli üritustest midagi. Eelmises koolis oli igatahes talendishow igal aastal ja seal esitas ka tüdruk oma balletikava, millega tal isegi seal päris hästi läks. Aga kas Tree Hill High's ka talendishow'sid korraldatakse?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:59:10 GMT 2
"Mina olen küll viimane inimene, kellelt kooli ürituste kohta küsida. Ma tean neist väga vähe. Aga ma pidasin silmas rohkem nagu teatrilava," sõnas noormees. Kuigi mingid talendishow'd vast ikka koolis toimusid. Roof lihtsalt ei pööranud neile eriti tähelepanu. Lõpetamine on igastahes tulekul, äkki saab tüdruk seal midagi esitada.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:04:14 GMT 2
,,Meie trupile tehti üks pakkumine "Uinuvas kaunitaris" osa saada ja kui hästi läheb, võin mina veel peaosa saada. Seda ma tahaks kõige rohkem ja seega on mul vaja kõvasti harjutada. See etendus peaks kolme kuu pärast esietenduma," seletas Annabel.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:09:10 GMT 2
"Kui osa saad, siis pane mulle pilet kindlasti kinni," muigas Sayer. Peab ikka sõbrale kaasaelama minema. "Siis ma hoian sulle pöialt, et sa selle osa saaksid. Kui kõvasti vaeva näed, küll sa siis saad ka selle osa," oli Rufus kindel. Endal peab tahtmist olema ja kindlasti ka eneseusku.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:11:08 GMT 2
,,Ma sebin sulle siis esimese asjana priipääsme," vastas Annabel. ,,Ja kui sul on tüdruk, võid ka tema kaasa võtta." Annabelil endal poissi ei olnud, aga tüdruk arvas, et võiks ikka olla. Kindlasti hakkab ta nüüd veel rohkem pingutama, et saada peagi esietenduvas tükis Aurora osa.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:24:36 GMT 2
"Tegelikult on küll," muigas noormees tüdruksõbra koha pealt. Tegelikult oli see hea, et see tüdruksõber praegu jutuks tuli, siis ei saa näitsik millesti valesti aru nagu Say sebiks Annabeliga või midagi. "Kas ma võin siis sind kunagi mõnele korvimängule ka oodata?" uuris Roof.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:26:44 GMT 2
,,Ma arvan, et ikka võid," vastas Annabel. ,,Minul poissi ei ole, aga võiks olla...just saying." Äkki saab ta pärast mõne Sayeri sõbraga tuttavaks ja võib-olla siis areneb tal temaga midagi, aga kes teab. Ta ei pingutanud väga selleks, et otsida ka, lihtsalt unistada oli ju tore.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:30:40 GMT 2
Tore. Üks kaasaelaja saalis rohkem. Peabki koolivaimu üleval hoidma. "Ära sa selle poisi otsinguga väga kiirusta. Küll see poiss su ükskord ise ülesse leiab," sõnas Sayer tüdrukule. Ei ole vaja lihtsalt moepärast kellegiga käima hakata. Mis Sayeri sõpradesse puutub, siis nende seast võib küll keegi Annabelile sobida.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:34:21 GMT 2
,,Ega ma ei pingutagi selleks väga, et keegi endale leida," ütles Annabel. ,,Lihtsalt tore on ju unistada. Mulle meeldiks see, kui keegi mu hommikul musiga üles ärataks ja siis süüa voodisse tooks...või siis soojendaks mind, kui mul on külm. Keegi, kellega ma saaks käsikäes linnas jalutada ja kes mu alati kaissu võtaks," seletas ta. ,,Aga ma olen kaugelt liiga tagasihoidlik selleks, et ise kedagi sebida. Ma ei julgeks arvatavasti temaga rääkimagi minna."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:41:08 GMT 2
"Küll sa selle inimese ükskord leiad. Minuga sa ju julgesid rääkida," sõnas Sayer pisut julgustavalt. Alguses võibolla kardad tõesti, et ei oska millestki rääkida ja on selline imelik vaikus, aga kui sellest üle saada, siis võib kõik korraga suurepäraseks muutuda. Ei tea, kas Jessica oli ka kunagi kartnud poistega rääkida?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 11:43:47 GMT 2
,,Sest sina hakkasid minuga esimesena rääkima," ütles Annabel. ,,Ja sa isegi meeldid mulle...inimesena." Annabel kartis alati poistele läheneda, kuid samas seltskonnas ta ka väga rääkima ei kipu. Ta pigem kuulab, kui ise räägib.
|
|