22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 15, 2012 23:22:20 GMT 2
Jason hoidis endiselt Sierrat enda embuses ning kuna neidis ei avaldanud soovi sealt lahkuda, siis ei võtnud noormees enda käsi ümber tüdruku ära. Tommie vastas neidise soojale naeratusele, surudes taaskord enda huuled vastu tema laupa. "Minu pisikene," sõnas ta vaikselt. "Minu poolest võid sa sootuks siia jääda ööseks, mitte keegi poleks selle vastu," pakkus Jason Sierrale välja valiku, mida tüdruk arvatavasti vastu ei võta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 23:31:53 GMT 2
"Mkm," raputas Sierra pead, kõrvus helisemas veel Jasoni lause 'minu pisike'. "Mu ema ütleb, et ma veedan sinuga juba niigi liiga palju aega," muigas tüdruk, vaadates noormehele otsa. "Pealegi lubasin ma täna enda mampsiga väikese filmika teha ja boys are not allowed," teatas Mel tähtsalt. Tegelikult talle meeldis enda emaga aega veeta, seega peaks ta tõesti liikuma hakkama.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 17, 2012 17:51:55 GMT 2
"Kas ta kardab, et ma panen su kodu unustama ning teen sinust salaja enda abikaasa ning me kaome kahekesi kuhugi kaugele ilusa helesinise ookeani ja valge liivarannaga ning rannamajaga saarele, kus keegi meid ei leia?" muigas Jason lõbusallt, vaadates Sierrale otsa, kui tüdruk seda tegi. "Ahsoo," noogutas Tommie õrnalt ning lisas siis laial naeratusel: "aga kui ma maskeerin ennast tüdrukuks, siis ma võin tulla? Panen ühe sellise armsa punase kleidi valgete täppidega selga, jalas on mul armsad punased kingad ja valge lehvi seon ka pähe." Kindlasti leiaks ta midagi enda ema või Jessi kapist, mis talle ka selga läheks. Väärikuse säiitamise ja kaine mõistuse nimel ei teeks ta midagi sellist.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2012 16:39:25 GMT 2
"See kõlab väga hea plaanina, aga vaevalt mu ema seda kardab," muigas Sierra, vangutades poisi lolluste peale enda pead. "Tänan ei. See ei muuda asjaolu, et sa oled Jason. Või peaksin ma sind edaspidi hoopis....Jas?....Jasmine'iks kutsuma?" uuris tüdruk naerdes. Poisi sõnad lõid silme ette liiga hea kujutluspildi ja see pani Melody mõnuga naerma. Jamh...fantaasiat poisil jagus. "Ma arvan, et kui sa nii minu majja ilmud, saadetakse sind kuskile pehmete seintega asutusse," lisas Sierra.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 18, 2012 22:16:40 GMT 2
"Mida siis? Et ma muutun üheks hulluks psühhopaadiks ja teen midagi väga hullu?" kergitas Jason muiates kulme, vaadates Sierrale küsivalt otsa. Tüdruku norimise peale tegi ta talle vaid nägusid, hoides Sierrat veelgi kindlamalt enda embuses. "Sellisel juhul täitub teie soov ning minust ei saa mitte roheline poiss vaid hoopis cupido," hakkas ka noormees ise naerma. Lapselikkust neil veel ikka jagus piisavalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2012 22:22:07 GMT 2
"Jaaa, see võiks teda juba hirmutada....ja ilmselt mind ka," sõnas Sierra, saates noormehele grimassi ennem kui naerma hakkas. "Prsh," turtsatas Melody, "no seda tahaks nüüd küll näha," muigas tüdruk süütult, asetades enda käed noormehe omadele, et need enda ümbert ära tõsta, "aga nüüd pean ma tõesti minema ükskõik kui vähe mulle see idee praegu meeldib," lausus Sierra, ajades end mugavalt diivanilt püsti. Pöörates end näoga poisi poole, tõmbas ta teda käest, et ka vanamees end püsti ajaks.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 18, 2012 22:30:20 GMT 2
Jason muigas kergelt. Kui tüdruk püsti tõusis ja ka noormehe käest kinni võttis, et viimane püsi tõmmata, siis Tommie alistus sellele soovile, kõrgudes peagi Sierra kõrval. Ta asetas hetkeks enda käed neidise puusadele, kinkides talle sooja suudluse. "For good luck," muigas ta õrnalt, liikudes seejärel näitsikuga esikusse. Ta aitas Melodyl üleriided selga saada, pakkides ta korralikult sisse. Salli keerutas ta ümber tüdruku kaela, surus õrnalt talle pähe mütsi ja isegi kindad pani kätte. "Pole vaja, et sa meil nüüd külma saaksid. Su ema süüdistaks mind ja taotleks mulle seejärel lähenemiskeelu, sest ma pole sulle piisavalt tervislik," selgitas Tommie lõbusalt naeratades.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2012 22:49:06 GMT 2
Sierra arvates oli see armas, kuidas Jason ta praktiliselt ise riidesse pani, suutes ta seejuures korralikult naerma ajada. "Kas keegi kardab minu ema või?" küsis Melody muiates, asetades enda käed ümber noormehe. Ta viis pilgu hetkeks noormehe rinnale, hingates sügavalt sisse ja siis aeglaselt välja, tõstes enda pruunid silmad Jasonile. "Ma tahan, et sa teaksid, et ma toetan sinu otsust sõjaväkke minna, kui see on tõesti midagi, mida sul on vaja teha. Ja ma ootan sind kõik need aastad truult, no other boys," lausus tüdruk, "i promise," lisas ta vaikselt, asetades enda kindas käe poisi põsele, vaadates talle naeratades otsa.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 18, 2012 22:53:57 GMT 2
Jason naeratas õrnalt. Ta asetas enda käe neidise käele, mis oli tema põsel. "See on sinust armas, aga su elu ei pea minu pärast seisma jääma. Naudi neid päevi, ela neid ka minu eest, aga ära jäta neid elamata," lausus ta tüdrukule vaikselt. Vaadanud talle hetkeks küsivalt otsa, kummardus ta Sierrale lähemale ja kinkis talle õrna suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2012 23:09:44 GMT 2
"Küll ma naudin neid päevi, aga sina oeld ja jääd siiski minu poisiks," sõnas Sierra, "pealegi ootab mind ees ülikool. Juhul kui ma muidugi sisse saan," lausus tüdruk muiates. Selle suudluse võttis tüdruk suurima heameelega vastu. Vastumeelselt enda käed noormehe ümbert ära võtnud, astus ta sammu eemale, asetades enda käe lingile, "helista mulle homme," lausus ta poisile, "head ööd!" Avanud ukse, astus ta külma ööõhku. Õnneks ei asunud tema maja kuigi kaugel. Seega lühike jalutuskäik ilusas õhtus. Lehvitanud veel poisile, keeras ta end ringi ja jalutas koju, kus enda emaga ühe kvaliteet õhtu veetis.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 18, 2012 23:13:40 GMT 2
Jason naeratas õrnalt. Ta hoidis ust avatuna pikalt. Noormees toetas ennast õlaga vastu esiku seina ning jälgis Sierrat, kuni tüdruk sulandus õhtuga ühte. "Head ööd!" sõnas ta vaikselt neidisele järgi. Ukse vaikselt kinni pannud, lukustas ta selle, viis mustad nõud kraanikaussi, pestes need kiirelt ka ära ning kõndis ülesse enda tuppa, kus ta veetis järgmised kolm tundi lugedes, uinudes umbes kahe aegu.
T H E E N D
|
|