|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:20:57 GMT 2
"Jah, aga vahepeal tuleb tahtmine selle raja pealt maha astuda ja lihtsalt natuke aega kõrvalt vaadata," muigas Sierra. Ka tema üritas elada üks päev korraga, eriti praegu, kus ta ei tahtnud väga tulevikule ja kõigele ees seisvale mõelda. "Tead, ma peaks endale selle pusa ostma, mis Kaubamajas oli, kuhu oli kirjutatud - I LOVE NERDS," sõnas Melody naerma puhkedes ja poisi juukseid sasides. Kellel oleks igapäevaselt teada mitu sekundit päevas on, nagu for real? Sierra vähemalt sellisele asjale küll ei mõelnud. Noh, tal olid muidugi vastavad hinded ka.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 12, 2012 22:40:29 GMT 2
"See oleks kindlasti hariv, omapärane ja huvitav kogemus," muigas Jason Sierra esimese lause peale. Ka noormehel endal on sageli sama mõte tulnud, aga elu on rada, millelt pole võimalik maha astuda. Kui sa kord oled sellega algust teinud, siis pead sa selle ka lõpuni käima. Tommie kergitas suud maigutades kulme kui Melody naerma puhkes, tõmmates ta endale kaissu ja surudes enda huuled tema laubale. "Ma olen väga liigutatud ning kas sa just nimetasid mind N E R D I K S?" päris ta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:53:17 GMT 2
Sierra huulilt pääses valla uus naer, kui poiss ta enda embusesse tõmbas ja huuled tema laubale surus. "Võibolla..." sõnas tüdruk, olles ilmselgelt teel sinna hullu ja lapseliku Melody juurde, keda ta vahepeal külastama kippus. Eriti viimasel ajal. "My Little Nerdy," lausus ta hellitavalt, vaadates süütul ilmel Jasonile otsa. Ja nüüd tekis tal lausa kinnisidee osta endale see pusa ja kanda seda järgmine päev koolis.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 13, 2012 23:00:45 GMT 2
"Oh sind küll," vangutas Jason muiates pead, hoides Sierrat enda käte vahel. Tüdruku hea tuju nakkus suurepäraselt ka noormehele endale, säilitades tema suul lõbusa naeratuse. Tal polnud otseselt midagi selle vastu, et tüdruk teda nohikuks nimetas, sest tegelikult seda poiss ka on. Nimeta üks normaalne inimene peale Tommie enda, kes oleks korraga matemaatika, keemia ja füüsika tutor. That would be nobody.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 23:12:48 GMT 2
"Mida? Tahad väita, et sa ei ole natukene nohik? Muidugi selline kuum ja kobe nohik, keda kõik endale tahaksid, aga siiski....nohik," seletas Sierra, vaadates lõbusalt Jasonile otsa. Tema meeleolu oli tõesti tõusnud. Ja see oli igati hea, sest siia tulles oli ta kartnud, et see teema ei lõppe hästi. Aga vaata neid nüüd? Jasoni käed ümber tema panid ta lihtsalt imehästi tundma turvatunnet nagu miski ei saaks valesti minna.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 13, 2012 23:22:10 GMT 2
Jason peitis enda nina hetkeks Sierra juustesse, hingates sisse seda meeldivat aroomi, mis käis tüdrukuga pidevalt kaasa. Vahepeal meenutas see noormehele mingit lille, teine kord jälle puuvilju. Ta turtsatas kergelt näitsiku sõnade peale. "Olgu, nohik ma mingil määral olen, aga kuum ja kobe nohik, keda kõik endale tahaksid, seda kindlasti mitte, sest esiteks on ainult üks, kes on sellega hakkama saanud siiani, ning teiseks ei julge keegi proovida kui sa käid nagu emalõvi oma kalli pojakese ümber," muigas noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 23:28:10 GMT 2
"Ma ei käi nagu emalõvi sinu ümber ringi," protestis Sierra ja mängis solvunut, ristates selle märgiks isegi enda käed rinnale. Ta lihtsalt veetis Jasoniga palju aega, aga ta ei keelnud kellelgi teisel temaga suhelda. Seega see ei olnud tõsi. "Aga siiski....parem on kui nad ei julge," muigas Melody mõtlikult. Mnjaa....
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 14, 2012 22:11:56 GMT 2
Jason turtsatas lõbusalt, hakates korraga kergelt naerma, kui tüdruk solvunut mängima hakkas. Vangutanud endamisi pead, hammustas ta alahuulde, jälgides Sierrat. "Kas keegi meist kardab, et jääb enda Nerdist ilma? Armukade?" noris Tommie.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 22:25:12 GMT 2
"Ei karda, aga armukade võib sellegi poolest mõnikord olla," lausus Sierra Tommie'le vastuseks, vaadates talle pisut kurjal pilgul otsa, et too tema üle naeris. Väikese armukadeduse olemasolu on ju hea, siis sa tead, et tollele inimesele lähed sa korda, aga kui see juba liiga sügavaks armukadeduseks läheb, siis on see juba midagi, mis saab tavaliselt suhtele saatuslikuks.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 14, 2012 23:10:29 GMT 2
Sierra kurja pilgu peale hakkas Jason veelgi lõbusamalt naerma. Ta naeris puhtast südamest. Mõne minuti möödudes suutis ta natukene maha rahuneda. Noormees surus enda suudluse neidise laubale, sõnades seejärel: "Jahm. Vähemalt on tore teada, et keegi sind nii väga tahab, olles valmis lausa küüntega kaklema," muigas Tommie õrnalt. Nähes neid tüüpe, kes koolis mõnel vahetunnil püüavad Melodyga flirtida või siis mõnel peol, siis tõmbub Jasi käsi vägagi sageli rusikasse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 17:30:01 GMT 2
Jasoni naer suutis ka tüdruku väikese näitlemise murda ja seega kerkisid tema suunurgad märgatavalt. "Yeah, catfight," turtsatas Sierra, pööritades õrnalt silmi. Tal ei ole seda veel juhtunud, mis on täiesti loogiline, pidades silmas tema iseloomu. Ta vist hakkaks keset kaklemist lihtsalt naerma. "Tahad siis öelda, et sul on ükskõik, kellega ja kuidas ma suhtlen?" uuris Mel kergel kulmukergitusel.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 15, 2012 19:31:42 GMT 2
Suutnud viimaks naermise lõpetada, maigutas Jason hetkeks suud, säilitades õrna naeratuse enda suul. "Päris ükskõik pole. Ma ei saa küll määrata, kes on sinu sõbrad, kellega sa võid suhelda, ning need tüübid, kellest sa pead eemale hoidma, aga kindlasti on tüüpe, kelle seltsis ma sind näha ei tahaks," sõnas Jas ausalt, vaadates Sierrale otsa. Ka Tommie võis olla kaitsev isalõvi, kui vaja on.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 20:16:57 GMT 2
"Ja kelle seltsis sa mind siis näha ei taha?" uuris Sierra huvitatult, vaadates noormehele otsa. Ta niisama küsis. Vaevalt sellest midagi muutub, aga lihtsalt hea oleks teada. Tüdruk käitub ikka nii nagu on siiani käitunud. Jason on tema jaoks kõige tähtsam inimene ja teised tulevad tema järgi. Ja nii ta inimestesse ka suhtub.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 15, 2012 20:42:17 GMT 2
"Eks ma anna sulle teada, kui ma mõnda sellist näen. Samas ma arvan, et sa saad sellest siis ise ka aru," muigas Jason. Raske pole tõesti mitte-meeldimist märgata, kui Tommie kellelgile ilusa paremhaagi kingib, millest hiljem areneb välja kena paistes sinine silm. "Kas sa ennem just ei rääkinud mul siin, et juba on nii hilja ja ma peaksin minema, kuigi hetkel oled sa küll ennast väga mugavalt kaissu sättinud," turtsatas Tommie, pöörates silmad akna peegelduselt neidisele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 20:58:12 GMT 2
Sierra turtsatas noormehe sõnade peale. Noh, ilmselt kui Jason natuke pingesse kisub, siis võib oletada, et ta seda tüüpi ei salli. "Rääääkisin..." venitas tüdruk, "aga hea on olla," lisas ta juurde, vaadates sooja naeratusega poisile otsa. Kohe üldse ei tahtnud liikuma hakata. Aga kui ta seda varsti ei tee, siis tulevad ta vanemad talle veel järgi.
|
|