22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 22:37:05 GMT 2
"Mul jäid need meelde, sest väiksena õpetas mulle neid samme vanaisa. Too seik on lihtsalt hästi meeles. Ära muretse, ma juhin sind," seletas Joe ja naeratas. Joseph viis pilgu hetkel ümbrusele ja seejärel kinnitas silmad jälle neiule. "Ega sa siin kellegagi kokku ei pidanud saama?" küsis Joseph ühele teatud noormehele vihjates.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 22:39:15 GMT 2
"Tead, see kleit maksis terve varanduse ja ma ei kavatse ennem lahkuda, kui ma olen vähemalt saanud sellega tantsida. Mõnikord meeldib mulle ka end natuke tüdrukulikumalt tunda," sõnas tüdruk, vaadates poisile otsa. Ta oli siiski kasvamas sellest poisilikust tüdrukust nooreks daamiks. Ta tahtis ka ennast mõnikord ilusana tunda, olla justkui printsess koos enda printsiga. Liz otsis ülesse Danieli käe ning võttis selle endale pihku.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 22:44:13 GMT 2
"Olgu, eks ma siis toetun sinule," naeratas Sierra. Siis ei ole tal vähemalt ohtu kellegile jalapeale astuda või üldse midagi valesti teha. "Prsh," turtsatas Melody, noormehe sõnade peale, "kui sa Jasonit silmas pead, siis ära muretse. Ta tegi mulle üsna selgeks, et pole minust huvitatud. Seega vastuseks sinu küsmiusele, ei ma ei pidanud siin kellegiga kokku saama," lausus Melody.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 22:51:01 GMT 2
Liam oli just teel enda tuttava poole, kui ta põrkas teel kokku ühe nägusa neidisega, kes kandis vägagi huvitavat ja paljastavat kleiti. Noormees hakkas juba edasi liikuma, kuid märkas siis neid näojooni. Need oli tuttavad. Ja siis korraga...."Lexi?" küsis ta üllatunult, jalutades mõned sammud tagasi ja jäädes tüdruku ette seisma. "Wow, U-S-K-U-M-A-T-U," sõnas Liam, mõõtes silmadega tüdruku keha.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 22:54:12 GMT 2
"Aga kuidas sina sellesse suhtud?" küsis Joseph. Murtud süda? Joe ei tahtnud Sierrale kuidagipidi pealetükkiv või ebameeldiv enda flirdiga olla. Joe lasi silmad üle rahva käima, et Lizziet leida. Nope, ilmselt oli liiga palju rahvast ees.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 22:56:45 GMT 2
Alex oli üsnagi kiirelt vajunud sügavale enda mõtetesse, kirjutades enda peas nähtamatule paberile rida sõnu, mis talle lihtsalt pähe kargasid. Korraga ärkas neidis kergel võpatusel sellest unenäost ning tema rohelised silmad pöördusid teda kõnetanud noormehe poole. Piisas vaid ühest sõnast, et tüdruk tunneks hääle järgi ära Liami. "Terekest," naeratas Lexi kergelt. Tema naeratus venis veelgi, kui ta märkas noormehe nägu, kui viimane mõõtis tüdruku välimust. See kleit oli tõesti julge valik ning õnneks on Alex piisavalt enesekindel, et seda ka kanda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:01:46 GMT 2
Sierra kehitas enda õlgu, "mis seal ikka. Ma ei saa panna kedagi tundma midagi, mida temas lihtsalt ei ole. Seega mis muud kui tuleb edasi minna ja loodetavasti on kuskil keegi, kes on minust huvitatud ja kelle vastu ka mina midagi tunnen," sõnas tüdruk. Ta ei kavatsenud jääda Jasoni külge rippuma, lootuses, et äkki ta mõtleb ümber. Ei on ei ja Melody peab sellega lihtsalt leppima. Ükskõik kui valus ka see teadmine ei ole, et keegi tähendab sulle kõike ja sina tähendad temale mitte midagi muud kui sõpra.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:15:37 GMT 2
"Nii et tulidki, jah," sõnas Liam pead vangutades. God, she was hot! "Oled üksi ma oletan, seega oled seltskonnast huvitatud?" tegi noormees koheselt neidisele ettepaneku endaga ühineda. Seda nii tantsuplatsil kui ka niisama ballil. Enamus noormehi õigisid teda juba enda pilkudega.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 23:18:28 GMT 2
Joseph ei osanud midagi vastuseks öelda. Sierra mõtted olid täiesti õiged. "Usu mind, see inimene on olemas," lausus Joseph vaikselt. Sest see inimene oli olemas, ainult kas Sierra tundis midagi tema vastu, see oli juba omaette küsimus.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 23:20:30 GMT 2
"Nagu näha, siis ma olen kohal tõesti. Pealegi, kuidas ma sain sellisest kihlveost loobuda, kuigi ma ootan juba huviga enda auhinda," naeratas Alex kergelt, sasides enda juukseid, mis langesid vabalt seljale, hoides loomulikult lainesse. Samuti tundis tüdruk ka teiste pilke endal, kuid ei teinud eriti nendest välja. Üks hea asi maskiballi juures - kõik kannavad maski, mis tõttu ei tunta üksteist eriti lihtsalt ära. Kindlasti paljud vastassoolised ei vaataks teda sellisel pilgul, kui nad teaksid, kes see tüdruk tegelikult on. "Heast seltskonnast ei ütleks kunagi ära," vastas Lexi ausalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:26:22 GMT 2
"Jamh, ma tahaks ka sellesse uskuda. Aga ärme räägi sellest enam," sõnas Sierra. "Täna õhtul oled sina minu kaaslane, kui see sulle sobib ja meil tuleb ülimalt fun õhtu. Ja ma ei lase Jasonil enda tuju alla viia. Seega...pane enda vaim valmis," lausus tüdruk, süstides endale iga lausega aina enesekindlust ja eelmist lõbusust tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:29:30 GMT 2
"Ja mis see auhind oligi?" küsis Liam, kallutades pea kergelt ühele küljele viltu, silmitsedes tüdruku silmi, mis maskist välja paistsid. "Ma loodan, et ma siis kuulun sinna heasse seltskonda sinu silmis," muigas noormees tüdruku sõnade peale. Alexil oli õigus. Maskiballi hea osa oli tõesti see, et sul oli mask ees ja enamus inimesi ei pruukinud sind ära tunda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 23:32:24 GMT 2
"Lõbus õhtu, see saab tehtud," naeratas Joe ja libistas ühe käe tüdruku pihale. Kõigepealt tants, siis järelpidu. Ah jaa, Josephile meenus küsimus:"Kas sina korraldad järelpidu?" Ennist jäi justkui mulje. Noormees kavatses Lizziele ka vihje visata, eks nad ise Dannyga otsustavad, mis edasi teevad.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 23:32:36 GMT 2
"Ma ei tea. Selles me ei jõudnud kokkuleppele," kallutas Alex kergelt enda pead küljele, jälgides Liamit. Neidise rohelised silmad eraldusid hästi maskist ning neid rõhutas veelgi ja tõi esile tumedam värv ümber tüdruku silmade. "Praeguse seisuga kuulud sa vägagi kindlalt sinna," noogutas ta kergelt, suu venimas naeratuseks, mis paljastas ka tema valged hambad.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:38:42 GMT 2
"Tänan," lausus tüdruk, tundes samal ajal kuidas noormehe käsi tema pihale libises, "jah, ma pean ju kuidagi enda kohta koolis säilitama ja kindlamaks muutma ja mis oleks veel parem kui üks suur pidu korraldada," sõnas tüdruk kavala naeratusega. Oma kasu pidi ikka sees olema.
|
|