|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 19:48:05 GMT 2
"Joe!!" sõnas tüdruk etteheitvalt, kui too Danielile selle totaka kommentaari andis, mis pani tüdruku korraga muigama ja ka õrnalt punastama. "Jah, otsi endale ka keegi, siis sa ei huvitu nii palju minu armuelust," hõikas tüdruk vennale järgi, aga vaevalt too teda enam kuulis. Mõned teised inimesed küll kuulsid ja vaatasid tüdrukut pisut veidrate nägudega. Liz pööritas vaid silmi ning jalutas Danieli juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 20:01:20 GMT 2
Sierra oli mõneks ajaks rääkima jäänud enda tädiga, kes on ühtlasi koolis saksa keele õpetaja. Samal ajal hoidis ta silma peal ka tulevatel inimestel, et kedagi tuttavat kohata, kellega enda õhtu lõbusamaks muuta. Ta märkas Sayerit koos Jessicaga, aga neid ei tahtnud ta segama minna. Ka Liam oli temast kuskil möödunud. Ja nüüd nägi ta kedagi, kes tema sulle laia ja kavala naeratuse tõi. Vabandanud ennast enda tädi ees, jalutas ta läbi rahva uksele lähemale, sest sealt oli just sisenenud Joe. "Well-well, kes on ennast sõbrapäeva peole kohale vedanud," sõnas Sierra jäädes poisi ette seisma, "kus siis Liz on? Ma oletan, et ta sai su siia vaid relvaähvardusel," noris tüdruk.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 20:15:04 GMT 2
Joseph jäi hetkeks ühe tuttavaga rääkima, kuid läks siis edasi, et sõpru üles leida. Rahvast oli päris palju, ka maskid raskendasid tuttavate nägude leidmist. Kuulnud tuttavat häält, naeratas Joseph. "Liz on Danieli juures. Noh, ma tulin, sest see on pereüritus ja me olemegi üksteise perekond," rääkis Joe. "Ja ma ei saa jätta mainimata, et sa näed imeilus välja," lisas noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 20:34:42 GMT 2
"Väga armas," sõnas Sierra selle peale, et tegu on pereüritusega ja sellepärast Joe siin ongi. "Ma tänan," muigas tüdruk, "sa oled ka väga.....kuum on vist õige sõna," lausus Mel, vaadates poisile otsa. Ta jalutas poisi kõrvale ning haakis end tema käevangu, hakates ruumis edasi liikuma. "Sa näed palju parem välja. Võib vist öelda, et sul läheb paremini?" uuris Melody.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 20:40:40 GMT 2
"Armas indeed," muigas Joe. Hea, et Sierra ei kasutanud sõna 'nummi'. Joseph täiesti jälestas seda sõna. Järgmise peale kergitas Joseph kulmi:"Aitäh? Ma ei tea, mind pole keegi väga kuumaks pidanud." Ta näole ilmus muie, eelnev lause oli täiesti õige, vähemalt keegi polnud seda välja öelnud. "Jah, mul läheb kõvasti paremini. Nõustamised on kasuks tulnud. Vabandust tolle õhtu pärast," lausus mees.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Feb 11, 2012 20:43:18 GMT 2
Daniel pole kunagi sallinud selliseid üritusi, kuhu ilmuvad kohale kamp inimesi, kes teevad näo, et sallivad üksteist. Sest seda siin kui ka ballil teevad westsiderid ja eastsiderid. Ometigi, püüdes Lizile head meelt valmistada, pani Nathan selga enda musta ülikonna koos musta triiksärgiga, mille esimesed nööbid olid lahtid ning lihtsa musta maski, et seltskonda väliselt sissesulanduda. Josephi ja Lizi märkuste peale ta vaid muigas kergelt, hoides enda kätt kindlalt neidise piha ümber. Tüdruk nägi imeline välja ning pole möödunud hetkegi, mil Nate poleks talle seda meenutanud. Hetkeks lasi ta ometigi Lizandra lahti ning toetudes vastu seina, jälgis noormees ümbrust, püüdes tuvastada tuttavaid inimesi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 20:45:52 GMT 2
"Ära ole nüüd nii häbelik midagi," naeris Sierra kui noormees mainis, et keegi ei ole teda varem kuumaks pidanud. See ei tähendanud, et ta seda ei ole. "Mul on hea meel seda kuulda," tunnistas tüdruk siiralt. Ta oli ikka Joe pärast päris mures olnud pärast seda ööd. "Pole midagi, selle jaoks sõbrad ongi," kinnitas Melody tähtsalt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 20:50:47 GMT 2
Noormees ainult naeratas. Ehk ta oligi pisut häbelik? "Aitäh!" sõnas Joseph siiralt ja peatus hetkeks, et Sierrat kallistada. Teda ei häirinud fakt, et mõni täiskasvanu vaatas ainuüksi kallistuse peale veidra näoga. Westside pole nii halb midagi. "Räägime nüüd mõnel muul teemal...Kas sa tulid siia enda vanematega?" küsis Joe.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 20:51:28 GMT 2
Nägude tuvastamine oli maskiballil tõesti raske. Pigem pidid sa lähenema sellele, et vaatasid inimeste hoiakut ja kuulasid nende häält. "Otsid kedagi kindlat?" küsis Lizzie muiates kui noormees enda käe tema ümbert eemaldas ja uurivalt ümbrust vaatama jäi. Tüdruk hammustas alahuulde ning sasis käega enda juukseid, et neid natuke paremini paika sättida. "Või liigume edasi saali," jätkas Liz justkui enda eelmist lauset, pilk Danielile libisemas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 20:56:24 GMT 2
See kallistus oli tore ja muutis õhtu kohe mitu korda paremaks. Üks hea asi, mis tüdrukul kogu teraapia peale selgeks on saanud, on see, et ta ei reageeri enam teiste inimeste pilkudele. Ta on lihtsalt tema ise ja kui kellelegi ei sobi, siis palun väga ära vaata või mine mujale. "Jah, nagu korralik tütar kunagi," muigas Sierra, "ma tean, et mu emale tähendas see palju, et ma täna siia tulin. Ja pealegi ma isegi millegi pärast tahtsin siia tulla," kehitas näitsik enda õlgu.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Feb 11, 2012 20:59:53 GMT 2
Käsi kindlalt Lizardi pihal pöördusid Danieli tumepruunid silmad neidisele ning tema suu venis kergeks naeratuseks. "Ma arvan, et juba leidsin ta ülesse ning hoian tal silma peal, nagu oleks ta kõige haruldasem, suurem ja kallim aare," kummardus noormees tüdruku kõrva juurde, sosistades need sõnad talle kõrva. Nathan oleks suurima heameelega vajutanud Lizi huultele õrna suudluse, aga mitte nii paljude juures olekul.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 11, 2012 21:02:33 GMT 2
Joseph noogutas. "Mind pole see ball varem väga tõmmanud, mõtlesin, et viimane aasta, ilmselt järgmisel aastal olen ma sel ajal mujal," pakkus Joe välja. Sierra ilmselt ka. Ei tea, kas järelpidu toimus sel aastal ka? Kuna järgmine päev oli koolist vaba, tehti niikuinii midagi varajaste hommikutundideni.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 21:10:36 GMT 2
"Jah, järgmine aasta olen ilmselt ka mina sellel ajal kusagil mujal," sõnas Sierra kerge ohkega. Ta hakkab sellest linnast puudust tundma. Ja kõige enam hakkab ta puudust tundma enda sõpradest. "Siis tuleb see aasta võtta, mis võtta annab," lausus Melody vägagi otsustavalt. Ta kummardus Joele lähemale ning sosistas talle kõrva, "sviidis 625 on pärast noorte läbu."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 21:15:11 GMT 2
Lizard kuulas ning naeratas nende sõnade peale, "ega siin ongi palju maskidega tüdrukuid, vaata et sa ühtegi minuga segamini ei aja," muigas tüdruk, asetades ka enda käe ümber Danieli, hakkates saali poole liikuma, rohelised silmad poisile suunatud. "Mul on hea meel, et sa minuga siia tulid," tänas Liz Nathanit, teades kui vähe ta tegelikult siin olla tahab.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 21:27:54 GMT 2
Alex poleks ennast eluilmaski siia vedanud, kui Liam poleks talle tookord väljakutse esitanud, millest loomulikult tüdruk kinni võttis, ilma et oleks ennem selle üle mõelnud. Enda öise vahetus suutis ta ära vahetada ühe tüübida, andes tüdrukule mõned tunnid aega, et leida endale sobiv kleit, mask ja üldse kogu see kupatus. Enda mantli garderoobi andnud, sisenes Alex nõtkel sammul saali, mis nägi imeline välja ning täpselt selline, nagu üks korralik Eastside uhke pidu peakski välja nägema. Ning me ei räägi siin hetkel iga õhtustest läbudest. Kiirelt leidis Alex nii mõnegi tuttava, kuid ta ei läinud nende juurde, vaid võttis hoopis suuna teisele poole. KLEIT ja MASK
|
|