|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 18:14:34 GMT 2
Kell lähenes ühele kui Sayer tüdruku ukse taha jõudis, käes kott puuviljadega ja plastikust alus, millel oli kaks Port City Java'st pärit kakaotopsi. Seekord ei sisaldanud need piparmündikakaod, vaid praktiliselt kuumašokolaadi koos mõnusa vahukoore mütsiga, millele oli puistatud veel pähkleid ja šokolaadi laaste. Tõstanud enda käe ülesse, lasi noormees kella, jäädes ukse avamist ootama. Ta oli kohal nagu ta lubanud oli, ise asi, kuidas tüdruk ennast tunneb.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 18:23:03 GMT 2
Jessica istus Marcuse toas, püüdes oma noorema vennaga jutu peale saada. Lootusetu. Kutt on nii oma arvutis kinni, et Jes ei viitsinud rohkem üritada ka. "Ma kujutan ette, et sa abielluks ka oma arvutiga, kui tehnikaga abiellumine lubatud oleks," lausus tütarlaps talle ja lahkus siis toast, kuuldes samal ajal uksekella. Jessie oli juba varakult üleval ja ootas Sayerit. Isegi tema tervisega oli kõik okei. Lisa soovitas Jessiel kõht täis süüa ja siis külmetuse vastu spetsiaalset ravimijooki juua, mis toimis täpselt nii nagu pidi. Jessie läks esikusse ja avas ukse. "Hei," lausus Jessica rõõmsalt, lastes noormehe tuppa. Ta tõmbas kätega läbi oma juuste.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 18:27:57 GMT 2
"Hei," lausus ka Sayer, sisenedes nüüd juba tuttavamasse hoonesse, "ma ei tea, mida üks haige laps just sööma peaks, aga ma tõin sulle puuvilju ja kakaod," kehitas noormees enda õlgu ning ulatas koti koos topsidega Jessicale. "Ma loodan, et sa tunned end juba paremini ja sul ei ole midagi minu meeldiva seltskonna vastu." muigas Say, silmitsedes tüdrukut enda ees. Ta nägi palju parem välja, võrreldes eilsega.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 18:40:49 GMT 2
"Ma olen põhimõtteliselt terve nüüd, aga välja väga ei kipu," lausus Jessie. Mingi pisik võib veel sees olla, mis vaid natukene külma tahab, et Jessie enesetunne jälle metsa keerata. Jes võttis puuviljakoti ja kakaotopsid enda kätte. "Ma loodan, et sul mõni hea idee, mida me teha võiks," muigas Jessica,"ma olen siin asjatult püüdnud midagi välja mõelda, et ma niisama tühja ei passika, aga nagu ma ütlesin, siis asjatult. Mul mõistus otsas. Püüdsin isegi Marcusega jutu peale saada, aga no enne tuleb surm peale, kui tema oma pilgu arvutiekraanilt mujale viib."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 18:48:24 GMT 2
"Siis mõtleme midagi välja, mida sees teha saab," sõnas Sayer, eemaldades enda saapad ja üleriided. Tegelikult ei olnud tal väga midagi peas, mida nad teha võiksid, aga ta lootis enda spontaansuse peale. Esimese asjana tulid talle pähe kõiksugu lauamängud, aga need ei tundunud väga kutsuvad.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 18:58:09 GMT 2
Jessie liikus köögi poole, kui Sayer üleriided seljast sai. "Võta see kauss sealt ja siis see," osutas Jessica peaga kahele kausile, sest tema mõlemad käed olid hõivatud. Seejärel liikus ta enda tuppa. Ta asetas kakaotopsid diivan.lauale ja kilekoti puuviljadega samuti. "Puuviljad on pesemata, jap?" eeldas Jessie, et Sayer käis poest läbi ja tuli otse tema poole, mitte ei käinud vahepeal kodust läbi, et puuvilju pesta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 19:06:17 GMT 2
"Jah, pesemata," noogutas Sayer, olles taas tüdruku toas. Ta asetas kausid kakaotopside kõrvale. Ilmselgelt ei olnud ta koju jalutanud selleks, et puuvilju pesta. "Nagu ma näen läheb sul täna palju paremini. Palavikku pole enam?" tundis Say siiralt Jessica tervise vastu huvi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 19:11:00 GMT 2
"Ma täna kraadinud ei ole, aga enesetunne on nagu tavaliselt, siis ma usun, et ei ole," lausus Jessie. Ta võttis puuviljad kotist välja. Banaanid ja mandariinid, mis pesemist ei nõudnud, asetas ta kaussi, mida tegelikult vist vaagnaks kutsutakse. Viinamarjad ja õunad võttis tüdruk kätte ning läks läbi oma garderoobi, mille olemasolust Sayer ilmselt ei teadnud, sest seda ust on seinast raske eristada, enda vannituppa, kus puuvilju pesema hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 19:17:15 GMT 2
"Mul on hea meel seda kuulda," sõnas Sayer, jälgides kuidas tüdruk mööda tuba ringi askeldas ja siis kadus vannituppa, mille olemasolust noormehel aimugi ei olnud. "On sul siin toas veel mõni salajane ruum, mille olemasolust ma teadlik pole," muigas Say, otsustades viimaks diivanile istuda. Mis ta ikka seal keset tuba seisab.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 19:26:29 GMT 2
Jessica vaid naeris Sayeri küsimuse üle. Ta naasest pestud viinamarjade ja õuntega, asetades need teisele vaagnale. Ta võttis kakaotopsid ja ulatas ühe neist Sayerile. See kraam ähvardab juba ära jahtuda. "Ma piinan sind täna oma kaameraga," lubas Jessica. Ta polegi ammu pildistanud, loodetavasti pole Sayl midagi selle vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 19:47:07 GMT 2
Sayer võttis kakaotopsi vastu ning võttis sellest ühe lonksu. Polnudki enam nii tuline, et keelt kõrvetaks ja see oli vaid positiivne. "No eks sa piina siis," kehitas noormees muiates enda õlgu. Ta ei olnud sellest mõttest küll väga vaimustuses, aga mis seal ikka. Vähemalt on Jessical hea meel, et saab enda kaamerat kasutada.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 19:55:19 GMT 2
Jessie võttis enda kakost lonksu ja pani siis topsi kapi peale. Ta avas ühe ukse ja võttis sealt oma peegelkaamera välja, mille ta kapi peale asetas. Lihtsalt seepärast, et ta ära ei unustaks, et ta pildistada tahab. Jessica vaatas hetkeks, pea viltu, Sayerile otsa, enne kui noormehele kaksiratsi sülle istus ja oma käed ümber tema kaela põimis. "Kas sa pead täna ka tööle minema?" küsis Jes.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 20:02:33 GMT 2
Sayer jälgis tüdrukut, kui too oma peegelkaamerale järgi läks. "Kena kaamera sul," kommenteeris Say. Ta oli küll kunagi ammu tüdruku juures pilte vaatamas käinud, aga kaamera vaatamiseni nad tookord ei jõudnud. Kui tüdruk korraga noormehele lähenes ja talle siis sülle istus, pidi Sayer tunnistama, et oli üllatunud Jessica käitumises. Et mitte jooki endale peale ajada, asetas ta topsi eemale laua servale, kuulates samal ajal neiu küsimust. "Ei pea täna," raputas Say enda pead, viies enda silmad tüdruku omadele.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 20:24:22 GMT 2
Jessie muigas Sayeri üle, seda oli näha, et noormees oli üllatunud. Jessica lihtsalt tahtis natuke kaasa aitada sellele, et Say aru saaks, mida ta Jessie vastu tunneb. "Tore," nõjatus Jes sayerile lähemale. Jessica oli kiusatus Sayd suudelda, aga ta ei teinud seda. Tõenäoliselt oleks Sayer teda lihtsalt vastu suudelnud ja see poleks kuhugi viinud. Väike flirt ei tee aga kunagi halba.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 20:33:53 GMT 2
Sayer neelatas kui tüdruk talle veel lähemale nõjatus. Asetanud enda käed tema puusadele, toetas poiss enda otsmiku vastu tüdruku oma, sulgedes enda silmad. Ta oli segaduses. Ühelt poolt tahtis ta neidu enda vastu tõmmata ja suudelda, teiselt poolt tahtis ta tüdruku enda sülest maha lükata ja hoopis värsket õhku hingata. Ja siis ta tajus, miks ta tüdrukuga midagi üritanud ei olnud. Asi ei olnud sellest, et ta ei teaks, mida ta Jessie vastu tunneb, vaid asi oli selles, et ta kartis jälle armuda. Tema suhted ei olnud just kuigi kaua püsinud. Ta ei tahtnud, et tema ja Jessica suhe samamoodi lõppeks.
|
|