20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 17:21:48 GMT 2
Oehjah, pool aastat veel ja siis läheb ta vennake kolmeks aastaks rohelistes sukkpükstes mööda metsa jooksma. "Ta ütles, et ta ei tea veel mida ta teha tahab, aga kindlasti ei taha ta niisama kodus passida või tööd rabada," seletas Jessie,"ütles, et sõjavägi on talle kuldne kesktee või midagi, et rohelist sukkpüksid andvat talle mõtlemisaega, mida oma eluga peale hakata." Jessica tõstis kakaotassi ning jõi selle tühjaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:35:24 GMT 2
Selle peale Sierra ei tulnudki, et võibolla Jason lihtsalt ei tea, mida teha ja seega otsustas minna sõjaväkke. "Nii pidi tundub see isegi täitsa hea otsus. Kuigi ta läheb sinna vist ikka paariks aastaks ju? Ega nad eriti lühikeseks ajaks mehi sinna ei võta ju," arutles Mel, pistes viimase pannkoogi tüki suhu ning lükates tühja taldriku pisut eemale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 17:41:02 GMT 2
"Kolmeks," täpsustas Jessica. See teema ei meeldinud Jessiele. Teda kurvastas mõte, et ta näeb oma venda nüüd nii harva. Tütarlaps kartis, et nad jäävad Tommiega kaugeteks ja siis ei olegi Jessical seda lähedast venda, kellele üldiselt igal ajal loota saab. Seegi tundus juba liiga palju, et ta Marcusega, oma noorema vennaga peaaegu üldse ei suhtle. Ja kui suhtleb, siis ka ainult sellepärast, et peab talle mingit infot edastama, mille peale Marc lihtsalt okei või mhm ütleb, kui sedagi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:56:13 GMT 2
Sierra hingas sügavalt välja ning silmitses mõnda aega kakaotopsi, mis ta käte vahel oli. Kõige pealt läheb tema aastaks ajak ära ja kui tema lõpuks tagasi tuleb, läheb Jason kolmeks aastaks ära. Nice..."Kuule," lausus Mel kui talle korraga midagi meenus, "ma ei tea küll, kas meie stiilid on täiesti samad, aga ma olin aasta aega ära ja mu kapis on hulgaliselt riideid, mida ma enam ei kanna. Nad on kõik korralikud, mõned võibolla kordagi kandmata. Ma ei tea, kas sa oled huvitatud. See on lihtsalt pakkumine. Ma pean nagu nii enda toa jälle korda seadma," seletas Mel, lootes et Jessica ei saa asjast aru nagu arvaks ta, et tüdrukul ei ole raha riideid osta ja ta tahab mingit heategevust teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 18:19:34 GMT 2
Kuna tegu on Jasoni hea sõbrannaga, siis on ilmselge, et tütarlaps on teadlik sellest, millisest perekonnast noormees pärit on. Seega Jes ei arvanud, et Sierra arvab, et tal riiete ostmiseks raha pole. Jessie ise oli enne isa juurde minemist oma riidekappi tüjendanud ja päris suure hulga riideid Alenale andnud. Jessica stiil on lihtsalt selline, et ta leiab poodidest harva midagi sellist, mis talle tõeliselt meeldib. Näiteks see nahktagi, mis tal hetkel seljas on. See on tal juba üsna ära kulunud sellest, et ta seda koguaeg kannab. Aga see on ta lemmiktagi ja ta ei ole sellele võrdväärset või meeldivamat leidnud. "Meie stiilid paistavad üsna erinevad olema," arvas Jessica, otsustades selle põhjal, mis Sierral hetkel seljas oli. Mel riietus naiselikult, Jes aga risti vastupidiselt sellele, mida kisakooritüdrukult oodata võiks. "Aga ma võin pilgu peale visata," lausus Jessie. Kui seal leidub asju, mida Sierra pole kandnud, siis võib see tähendada seda, et seal on midagi Jessie stiilile.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:32:50 GMT 2
"Võibolla, aga sa võid tõesti siiski tulla ja pilgu peale visata," noogutas Sierra. Kuna temal mingeid nooremaid õdesi ei olnud, siis ilmselgelt lähevad tema teised riided, kas kuskile odavalt müüki või heategevuseks. Esimene oli temale kasulikum, teine aga teistele. Aga eks näeb.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 18:44:16 GMT 2
"Te olete Jasoniga lihtsalt head sõbrad?" küsis Jessica eikusagilt pähe tulnud küsimuse. Jasoni suhted teiste inimestega oli üldiselt teema, millest nad omavahel ei rääkinud. Mitte, et Jessicat ei huvitaks, aga Jason lihtsalt ei taha rääkida millegipärast. Jasonile õrn teema? Jessie ei tea sedagi, kas tema vennal kunagi tüdruk olnud on. Igal juhul kui on, siis Jes'ile pole teda tutvustatud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:11:57 GMT 2
"Jah..." sõnas Sierra, "....ma arvan," lisas ta hetke pärast. Ta oli Jasonile praktiliselt öelnud, et ta teda armastab ja noormees ei öelnud ega teinud midagi, käitudes endiselt sama moodi edasi nagu midagi poleks olnud. "Mul on natuke imelik seda sinult küsida, aga ega tal juhuslikult tüdrukut ei ole?" küsis Melody, rüübates sooja kakaod.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 19:17:54 GMT 2
Jessica kergitas kulmu:"Arvad?" Jes ei saanud nüüd pihta - kas Sierra arvab, et nad on lihtsalt head sõbrad, aga pole kindel, et Jason teda heaks sõbraks peab või siis on nende vahel midagi enamat kui sõprus, aga Sierra pole päris kindel, kas nad on paar või ei? "Kui aus olla, siis ma ei tea sedagi, kas tal sõpru on," muigas Jessie ja täpsustas siis,"Tommiel on üsna detailne ülevaade minu elust, aga temast ei tea ma suurt midagi." Jason oli tõesti vanem vend, noorema õe jaoks alati olemas ja kaitsev, aga oma eluga teda ei kurnanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:29:54 GMT 2
"Huvitav..." pomises Sierra vaikselt, võttes koogist ühe ampsu. "Sõbrad oleme me kindlasti, selles olen ma kindel," muigas neidis, "ütleme lihtsalt, et meil oli väike intsident ja ta ei ole pärast seda eriti midagi öelnud," tunnistas tüdruk, olemata täiesti kindel, kas peaks sellest just Jessicaga rääkima.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 19:37:43 GMT 2
Sellest piisas, et Jessica silmad särama lööks. "Ta meeldib sulle, eksole?" küsis Jessie muiates. Kas tema vastas reaalselt istub neiu, kes on tema vennast sisse võetud? Sierra on ilus tüdruk. Iseloomust ei teadnud Jessie midagi, aga kui nad on Jasoniga head sõbrad, siis lihtsalt ei ole võimalik, et Sierral mingi nõme iseloom. Sierra võib olla igast jamadega seotud või muud sellist, aga südames peab ta hea olema. Tommie lihtsalt tõmbab selliseid inimesi- selline mulje vähemalt on Jessicale jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:41:55 GMT 2
Sierra näole valgus naeratus nagu mõnele väikesele lapsele, kes on just maiustuse kätte saanud. Ta naeris õrnalt ning vangutas enda pead. "On see siis nii ilmselge?" vastas Mel küsimusele küsimusega, mis praktiliselt andis vastuse ka ära. Kuigi vastuse aimas Jessica ilmselt juba varem ära.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 19:50:38 GMT 2
"Awwwwwwwwww," muigas Jessica, "ma loodan, et sul veab temaga paremini, kui mul ükskõik kellega siiamaani." Tore lihtsalt, kui vähemalt teised õnnelikud on. Toob naeratuse näole ja korraks paneb unustama, et sind ei armastata.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 20:07:43 GMT 2
"Miks sa siis Jasonile nii väga tüdruksõpra tahad?" küsis Melody. Enamus õdesi pigem hoiaksid enda venda nii kaua enesele kui vähegi saab. "Eks näeb kuidas asjad lähevad," sõnas tüdruk, sest tegelikult ei olnud ta sugugi kindel, mis nende vahel toimub.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 20:14:01 GMT 2
"Ma pole öelnud, et ma nii väga tahan," lausus Jessica,"lihtsalt tore oleks, kui siin väikses linnas veel üks ilus paar oleks." Jessie polnud selline, kes inimesi ainult endale hoiaks. Ta ei ole nii isekas. Viimasel ajal on ta üldse teistele rohkem mõelnud kui iseendale. Ta tahab, et teised õnnelikud oleks, isegi siis, kui tema ise seetõttu õnnetu on.
|
|