|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 20:04:32 GMT 2
Sierra jalutas vaikides noormehega kaasa, hoides enda pidevat pilku Joe'l, et teine kuskile enda täispeaga ei koperdaks ega mõnda muud traumat ei saaks. Hoone ei näinug just kõige korralikum välja, aga Mel ei hakanud hetkel selle kohta midagi ütlema. Kui Joe ei tahtnud koju minna, siis sobis ka see koht. Astunud korterisse, eemaldas ta enda saapad ja üleriided, sammudes edasi elutuppa, kus keset tuba seisma jäi ja sõpra silmitses. "Ära mitte kavatsegi neid õllesi puudutada," sõnas Sierra tõredalt nagu mõni õpetaja.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 20:22:41 GMT 2
Korter oli tegelikult selle piirkonna kohta täitsa normaalne. Katus pea kohal ja tuul sisse ei puhu, mida veel vaja? "Kust sa selle õiguse võtad mulle moraali lugeda?" küsis Joe pahaselt ja vaatas Sierrat. "Sa ei tea, mis tunne on mina olla. Kui ma tahan, siis joon," lausus mees, astudes neiule väga lähedale. Oi jah, kaine Joe hakkab kahetsema veel tehtut.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 20:38:14 GMT 2
"Joe, ma tahan sind ju ainult aidata," sõnas Sierra, astudes mõned sammud tagasi kuni end seina vastast leidis. Talle ei meeldinu see Joe meeleolu muutus sugugi. See tekitas isegi natuke hirmu. Tugevalt neelatanud, vaatas ta noormehele otsa kui too talle veel lähemale tuli. "Joe, palun, muidugi ma ei tea, mis tunne on sina olla, aga ma tean seda, et see siin ei ole sina," lausus Mel.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 20:43:10 GMT 2
Aidata...Seda nad kõik räägivad, jah? "Sa olid aasta otsa ära, inimesed muutuvad kaheteist kuuga," lausus Joe karedal häälel. Mees vaatas tüdruku suuri pruune silmi, mis tundusid hetkel kergelt hirmutatud olevat. Joseph lähenes Sierrale pisut veel, kuni ta keha oli vastu neiu oma. Joe pani enda käed kahele poole neiut, vastu seina.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 20:49:08 GMT 2
Sierra hammustas alahuulde. Ta teadis, et Joe sõnad on õiged ja tal ei ole selle vastu midagi öelda. "Ma tean....mul ei ole õigust siia niimoodi kohale ilmuda ja sinu elu kallal norima hakata, aga....Joe, tõesti sa vihkasid kunagi alkoholi ja nüüd valad sa seda endale sisse nagu limonaadi," rääkis Mel kergelt väriseval häälel kui Joe talle aina lähenes ja lähenes, kuni nende kehad vastamisi olid. Sierra tundis, kuidas tema süda tugevalt pekslema hakkas ja hirm tema sisse puges. Ta oli enam kui kindel, et pidi sealt korterist kiiremas korras välja saama.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 20:54:34 GMT 2
"Sest sa ei tea, mida ma läbi elan. Ma võin kas...Kas kõik selle pooleli jätta ja kuhugi kaugele linna minema tõmmata või... Või elada see alkoholiga üle," rääkis Joe, mõistmata, mida ta kõike rääkis. Joseph jälgis Sierra silmi. "Mis sinuga järsku juhtus?" küsis noormees otse välja. Ta ei taibanud ise, et tema oligi hirmu põhjuseks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 21:13:35 GMT 2
"Sa ei peaks kumbagi tegema," lausus Sierra peaaegu hääletult, sest tema hääl tahtis lihtsalt ära kaduda. Ta pidi tugevalt köhatama, et midagi tema suust välja tuleks. Seda vist nimetatakse hirmuks. "Ma...ma...sa hirmutad mind, Joe," sõnas Mel värisevalt häälel, tundes endiselt noormehe keha vastu enda keha.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 21:16:00 GMT 2
Mida siis ta pidi tegema? "Ma hirmutan sind?" oli mees järsku segaduses. "Ma..Ma ei taha, et sa mind kardaksid," lausus Joseph ja astus tagasi ning kõndis diivanini, millele ta istus. Ta oli hetkel jälle õnnetu. Kõik läks allamäge, isegi ta sõbrad kartsid teda. Joe tundis sellist piina, ta lihtsalt ei osanud midagi enam ette võtta.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 21:26:16 GMT 2
"Joe..." see ei ole nii nagu sa arvad, oleks tahtnud Sierra öelda, aga ta lihtsalt ei saanud neid sõnu enda suust välja. Selle asemel vaatas ta, kuidas noormees tagasi diivani juurde jalutas. Melody hingas sügavalt välja, tundes suurt pinge langust. Ta lasi enda peal vastu seina vajuda, sulgedes samal ajal hetkeks enda silmad. "Joe, sa oled purjus. Ja purjus inimesed võivad igasugu lollusi teha. Sa olid lihtsalt....mulle liiga lähedal....ja ma ei tundnud ennast hästi. Ma olen siiski lühike nõrk tüdruk ja sina pikk tugev korvpallur, kes veel kõigele lisaks on liigselt alkoholi tarbinud," seletas Sierra, "ma ei karda sind.....praegu enam, lihtsalt...." Mel surus mõlemad enda käed juustesse ning hingas mitu korda sügavalt sisse-välja. Viimaks tõukas ta ennast seina vastast lahti ning istus diivani teise otsa.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 21:31:55 GMT 2
Joseph kuulas Sierra ära, kuid ei mõistnud, mida ta kartis. "Mis sa arvasid, et ma sulle teen?" küsis Joe ja viis pilgu neiule ning seejärel jälle seinakapile, mida oli hea jõllitada. Mees mudis sõrmede vahel ühte täringut, mis ta oli laua pealt leidnud. Must ja valge, must ja valge. See, et neiu diivani teise otsa istus, pani Joseph'i kohe tüdruku sõnades kahtlema. Ei karda ja vist.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 21:38:59 GMT 2
"See pole oluline," sõnas Sierra, jälgides põrandat enda ees maas. Korraga justkui enda mõtetest ülesse võpatanud, libistas ta enda taskust välja mobiili, kus trükkis Lizzale kiire sõnumi, et anda teada, et tema vennaga on kõik korras. Melody'l ei olnud endiselt meelest läinud see moment enne matemaatika tundi. "Ma arvan, et ma peaksin minema ja sina peaksid enda peatäie välja magama," lausus Sierra, kuid jäi siiski enda kohale istuma, viies enda pruunid silmad Joseph'ile.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 22:00:26 GMT 2
Joseph turtsatas naerma. "Mine, muidugi mine," lausus noormees ja lasi end seljatoele lösakile. Ta plaanis kohe peale Sierra kadumist enda väikest pidu siin edasi pidada. Ta mõistus polnud täna õhtul kõige selgem.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 22:06:47 GMT 2
Lihtsalt mitte midagi ette öeldes võttis Sierra enda jõu kokku ning lõi noormeest tugevalt vastu õlga. "Lähengi," pahvatas ta vihaselt ning tõusis püsti, haarates laua pealt mõlemad õlle pudelid ning visates need põrandale kildudeks, "oled nüüd õnnelik?" küsis Melody tuhisedes esikusse, kus endale saapad jalga tõmbas, hakates endale üleriideid selga tõmbama.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 22:36:54 GMT 2
"Mine!" sõnas Joe ärritunult vastu. Kuulnud klirinat, läks mehe pilk kohe klaasi ja õllega kaetud põrandale. "Mida kuradit?" küsis Joseph üsna pahaselt. See polnud tema korter, et võis seal laamendada. "Sierra, mille pärast nüüd see oli?" küsis Joe, kes järgnes neiule esikusse. Niikuinii ei pääsenud tüdruk välja, snepper.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 22:43:17 GMT 2
Sierra ei vaevunudki noormehe küsimusele vastama, vaid tõmbas endale hoopis mantli selga, nööpides selle kiirete liigutustega kinni. "Ma ei tea, lihtsalt niisama," sõnas Mel täiesti süüdimatult õlgu kehitades. Ta asetas käed rinnale risti ning vaatas Joe'le otse silma, pööramata enda pilku kuhugi. Jah, ta võis ka vahel lihtsalt niisama tujutseda ja lapsikult käituda, sest see oli täpselt see, mida Joe ise hetkel tegi.
|
|