22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 17:43:42 GMT 2
Tegelikult vist palju. Joseph'i õnneks polnud täna Sayerit ega Alexit tööl. Muidu ei oleks ta seda moraali ära jõudnud kuulata. Joe'l läks...Ta ei olnud enam kindel, mitmes viski. Ta lasi muudkui endale uusi valada ja vanad klaasid koristati lihtsalt ära. Hetkel oli ta üpris rahulikus olekus, siiski oli ta kurb. Kui ta jõi end täiesti täis, tegi see ainult ta tuimaks, kuid osaliselt jäi eelmine emotsioon alles. Ehk siis kergelt õnnetu kutt baaris.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 17:57:30 GMT 2
Sierra sattus Green Poison Bar'i ainult sellepärast, et ta arvas, et võib siit Sayerit leida, mitte et tal teda tingimata vaja läks. Näitsik oli lihtsalt ettevõtnud ühe hilise jalutuskäigu ja kui ta nägi seda tuttavat baari silti, tõid ta jalad ta lihtsalt siia. Astunud umbsesse baari sisse, libistas ta enda pruunide silmadega üle terve ruumi. Rahvast oli kõvasti, eks oli ka vastav kellaaeg. Küll aga ei olnud seal Sayerit, selle asemel leidis ta hoopis leti äärest Joe. Kerge naeratus näol, jalutas ta noormehe juurde, jäädes tema seljataha seisma ning asetades enda käed tema õlgadele. "Heeey, sina," lausus ta tervituseks, saamata kohe aru, et Joseph oli täiesti täis.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 18:10:18 GMT 2
Joseph pööras enda pea ümber. "Hei, Sierra," mõmises mees ja pöördus enda viski juurde tagasi. "Tahad ka midagi juua?" uuris Joe. Ta oli üpris halvas seisus. Väsinud pluss joonud, üldsegi mitte hea kombinatsioon. Joe peas polnud hetkel eriti mitte ühtki mõtet, ta lihtsalt istus seal ja vaatas viskiklaasi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 18:24:38 GMT 2
Sierra oleks peaaegu kogu selle akoholi lõhna peale köhima hakanud. Vaevalt oli Joe enda küsimuse lõpetanud, kui tüdruk mõistis, et ta on täis kui tina vile. Mel hingas sügavalt välja ning istus noormehe kõrval olevale vabale pukile. "Jah, muidugi," sõnas Mel demonstratiivselt, haarates Joe käte vahelt viski klaasi ning tühjendades selle paari kiire lonksuga. "Ja nüüd lähme ja viime su koju, sest sa näed vääääga halb välja," lausus Mel. Ta oli noormehe pärast tõsiselt mures.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 18:26:23 GMT 2
"Ma oleksin sulle saanud uue ka tellida," lausus mees rahulikult. "Ei, koju ma ei lähe," oli Joe kindel. Ta ei tahtnud Lizzie silme alla nii ilmuda. Ta sai ühe semu juures ööbida, kes elas siin lähedal. Teda polnud hetkel kodus ja ta oli öelnud, kust Joseph võtmed saab. Koju ta küll ei lähe, see oli kindel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 18:31:12 GMT 2
"Aga ma ei tahtnud uut. Ma tahtsin just seda," sõnas Sierra, osutades nüüdseks tühjale klaasile, mis nende kahe vahel letil seisis. "Kaua sa siin juba olnud oled?" küsis tüdruk, jättes hetkel äraminemise hilisemaks. Nagu nii ei ole erilist mõtet purjus inimesega vaielda. Kuigi Joe ei tundunud vist sellise inimesena, kes purjus olekus vägivaldseks muutuks, pigem nägi ta õudustäratavalt ükskõikne ja passiivne välja.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 18:34:08 GMT 2
"Ma tellin meile uued," lausus Joseph ja jäi vaatama, kuhu baarimees jäi. Ei olnud nähtavuses. "Ee...Ma ei tea. Ma...Arvan...Eeet....Naaaatuke aega," venitas Joe enda sõnu ja jättis pikke pause vahele. "Tegelikult vist paaaalju aega. Ma...Ma ei tea," kordas Joseph ennast ja viipas barmanile.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 18:46:31 GMT 2
Sierra toetas enda küünarnuki letile, ning lasi enda peal käele vajuda, mis tema punastesse juustesse kadus. "Kas sa ei leia, et sa oled juba piisavalt joonud?" esitas tüdruk küsimuse, vaadates Joe'le otsa. Tal oli tõsiselt nõme ja kurb noormeest siin ja praegu sellises olekus näha. "Miks sa üldse jood siin, mis juhtus?" ladus Mel aina uusi küsimusi ette, olles juba enne nende välja ütlemist kindel, et ei saa neile kindlat vastust. Kui baarman Joseph'i nõudel nende juurde tuli, saatis Sierra mehele kurja pilgu ning viipas talle käega, et ta minema läheks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 18:51:08 GMT 2
"Ei...Mitte veel," oli mees kindel ja kinnitas pilgu neiu punastele juustele ja seejärel roosadele huultele. Joseph tahtis, et ta saaks üksi edasi juua. "Midagi ei juhtunud," lausus Joe seejärel, pisut pahaselt. Seejärel mees jälle leebus. "Ma tahaks ikkagi enda viskit," ohkas nooruk ja hõikas barman'ile, et uus viski oleks hea.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 19:09:18 GMT 2
"Mis sa tahad mingit alkoholimürgitust saada või?" küsis Sierra pahaselt, pööritades noormehe järgmiste sõnade peale enda silmi. Nii palju siis suhtlemisest. "Ma ei luba sul rohkem juua lihtsalt ja kõik," protestis tüdruk kui baarman siiski noormehe ette uue klaasi viskit asetas. "Mis kuradi vanem vend sa oled, kui näitad praegu täpselt sellist eeskuju, et kui probleemid ülepea kasvavad siis on hea ja õige jooma hakata. Ma tõesti arvasin, et sina ei lange sellise asja küüsi," sõnas Melody pahaselt ja pettunult.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 19:13:44 GMT 2
Joseph jälgis klaasi ja võttis rahakotist raha ja maksis enda jookide eest ning tõusis ja kõndis baarist välja, jäädes hoone ette seisma. Värske õhk tõmbas pea veel rohkem umbe. Noormees teadis, et Sierra rääkis tõtt, aga lihtsam oli ignoreerida. Mida ta ka teadis, ta ei olnud enda lapse kaotanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 19:35:32 GMT 2
Kui Joe lihtsalt püsti tõusis ja minema jalutas, laiutas näitsik vaid enda käsi. Sa ei saa kunagi aru, mis toimub purjus inimese pea kolu sees. Libistanud end aegunäinud pukilt maha, jalutas ta noormehele järgi, jäädes välja tema kõrvale seisma. Külm oli väljas, aga samas värskendav vaheldus sellele umbsele baarile. Sierra ei öelnud midagi enam, vaid lihtsalt seisis ja oli olemas.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 19:45:42 GMT 2
"Ma lähen ühe tuttava juurde...Tahad ka tulla? Teda ennast pole," mainis Joseph aeglaselt. Peas karjus mõte, et Sierra ei tea, mis tunne on kaotaga tüdruk, laps... Kasvada üles vanemateta. Miks ta surus Joe'le veel süütunnet ka peale? Hetkel noormees seda ei mõistnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 19:53:09 GMT 2
"Ma arvan, et ma magaksin paremini kui ma teaksin, et sa oled turvaliselt peavarju leidnud," sõnas Sierra aeglasel noogutusel. Tema hääl oli tugev ja kindel, kuid üsna vaikne. Ta vaatas ülesse Joe poole, "kuhu poole siis?" uuris ta sõbraliku naeratusega, mis peagi kadus. Ta tundis ennast nende viimaste sõnade pärast halvasti, aga ilmselt oli Liz veel ainuke inimene, kes noormehele midagigi tähendas ja kelle mainimine võib tulemust tuua.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 19:57:14 GMT 2
Joe noogutas. "Ehh...Sinna," osutas noormees vasakule ja hakkas kõndima. Ei läinud kaua, kui nad olid kortermaja ees ning hakkasid treppidest üles kõndima. Mees võttis ühe lahtise liistu tagant võtme ja avas ukse. Okei, võtmeaugu otsimine oli üsna raske töö sellises seisundis. Sissa astunud, pani Joseph tule põlema ja kissitas silmi. Kuradi valgus. Jalanõud jalast tõmmanud, tatsas Joe elutuppa ja avastas laua pealt paar kinnist õlu.
|
|