20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 22:39:52 GMT 2
"Diil," lausus Jessica, visates korra pilgu Alexile. "Kuule," alustas Jes,"miks ma alati kuskilt mujalt teada pean saama, et sul tüdruk on?" Mitte, et Sayer kõigest Jessicale rääkima peaks, aga kui Jes konkreetselt küsib, kas midagi uut ka on, siis milleks sellist asja varjata?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 22:46:06 GMT 2
Okey, see küsimus tuli küll Sayerile ootamatult, sest ta ei olnud kunagi selle üle mõelnud. "Ilmselt sellepärast, et ma oletan, et kõik teavad nagu nii seda juba paar tundi pärast käima hakkamist tänu meie kallile klatðile, mis Tree Hillis eriti kiiresti levib. Pealegi sa ei ole kunagi küsinud ka," kehitas noormees enda õlgu. "Ja vaevalt sulle mu suhted väga huvi pakuvad," turtsatas Sayer.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 22:50:54 GMT 2
"Minuni klatš ei levi nii kiiresti," lausus Jessie. Ta ei suhtle lihtsalt piisavalt paljude inimestega. Üldiselt saab ta kogu informatsiooni mitu nädalat hiljem Alena käest. "Tegelikult pakuvad," ütles Jes,"tore oleks lihtsalt kohe teada, et minul pole võimalustki." Ja siis alles taipas ta, MIDA ta ütles. Nüüd jäi vaid loota, et Sayer ridade vahelt lugema ei hakka, sest see ei muudaks nagunii midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 22:57:45 GMT 2
"Selge," sõnas Sayer kui Jessica väitis, et klatð temani ei jõua. Esk ta siis peab edaspidid enda suhetest ülevaateid hakkama andma, kui need Jessicale huvi pakuvad. "Mis asja sa ütlesid?!" hüüatas Say tüdruku viimase lause peale, lastes neiu sõnadel enda peas ringe teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 23:03:18 GMT 2
Jessica sulges hetkeks silmad ja hammustas huulde. "Seda mida kõik teised näevad, aga sina mitte," lausus Jessie siis,"aga pole tähtsust, kõigepealt oli sul Liz ja nüüd Alex ja..ühesõnaga, vahet pole." Nii palju siis sellest, et nad Sayeriga vähemalt head sõbrad saavad olla. Tubli, Jes, sa kohe oskad kõik ära rikkuda. Tütarlaps jõi mahlaklaasi tühjaks. "Ma hakkan parem minema, saad rahus tööd edasi teha."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 23:12:58 GMT 2
Sayer tõmbas käega läbi enda juuste, tundes kuidas Jessica tema sõrmede vahelt pudeneb. "Jessica, ära torma niimoodi minema," sõnas noormees kergelt paluval toonil. Kuidas on võimalik, et kõik tema lähedasemad sõbrad on tüdrukud ja nad kõik lõpuks temasse lihtsalt ära armuvad? "Ma nägin seda ja ma tundsin seda," tunnistas Say, vaadates Jessicale otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 15, 2012 23:20:25 GMT 2
"No seda enam, sa näed ja tead ja saad aru, aga ei tee mitte midagi. Sa oleksid võinud öelda või kasvõi mainida, et meist ei saa midagi enamat kui sõbrad ja..ah, vahet pole, me ei pea sellest rääkima. Ma olen nagunii sellega leppinud juba," lausus Jessie. Leppinud..hah, ta vaid kinnitab seda endale, et lõpuks ka ise sellesse usuks ja tõesti lepiks. Aega on vaja, küll ta lepib.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 23:56:49 GMT 2
"Jah, me peame sellest rääkima," sõnas Sayer kindlameelselt. Ta ei tahtnud, et Jessie tema elust nii kergelt välja jalutaks. "Kas sa ei ole kunagi mõelnud, et seal võib ka kindel põhjus olla, miks ma sinuga käima ei hakanud?" esitas noormees tüdrukule küsimuse. "Kas sa arvad, et see, mis TRICis oli ja hiljem minu juures, et see kõik oli lihtsalt niisama?" järgnes eelmisele küsimusele uus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 16, 2012 0:05:13 GMT 2
Jessie ei saanud hetkel üldse pihta, mis on ühist TRIC'is juhtunul ja Say pool koogisöömisel. Üleüldse ei saanud ta hetkel mitte millestki aru. "Asi on siis algusest peale selles olnud, et ma olen eastsider?" küsis Jessica. Kas ta tegelikult meeldib Sayerile, aga kõik mis nende suhet takistas, oli Jessica päritolu? Nagu ta oleks selle ise valinud...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2012 0:15:24 GMT 2
"Asi ei ole sinus, asi on pigem minus," sõnas Sayer, viies korraks õrna pilgu Alexile. "Ma tean, et sa ei taha seda kuulda ja sa ütled, et see ei mängi mingit rolli. Aga ma ei arva, et ma väärin sind. Sa pead aru saama, et seal väljas on kindlasti keegi, kes oleks sulle parem poiss kui mina kunagi olla saaksin," lausus Say viies enda silmad nüüd Jessica omadele. Asi ei olnud niivõrd nende päritolus kui Sayeri madalas enesehinnangus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 16, 2012 0:22:15 GMT 2
Jessica tegi väikese kaare ümber baarileti, kõndides Sayerini. Ta kallutas veidi oma pead kuklasse, et saaks otse Sayle silma vaadata. "Kas sa armastad Alexit?" küsis tütarlaps rahulikult. "Ma pean seda teadma," lisas Jes. Ta oli küll täiesti rahulik, aga see pilk, millega ta sayerit vaatas, oli tungiv ja nõudlik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2012 0:28:16 GMT 2
Juba see kui Jessica püsti tõusis ja leti taha hakkas jalutama, teadis Sayer, et see ei ole hea idee ja sellest ei saa midagi head välja tulla. Kui Jessica tema ees seisis, vaatas ta talle silma, sest mujale oli üsna raske vaadata. Ja siis tuli see küsimus nagu välk selgest taevast. Noh, mitte just väga selgest, sest Jessie kujutas endast hetkel pigem kujunevat tormi. Sayer viis enda pilgu neiu silmadelt ära ning vaatas Alexi poole, süda metsikult tagumas. See väike neiu siin oli ta täielikult nurka surunud. "Mis küsimus see on? Ma olen Alexiga k o o s," lausus Say selle asemel, et Jessie küsimusele vastata.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 16, 2012 0:32:57 GMT 2
"Lihtsalt vasta mu küsimusele," lausus Jessie täiesti rahulikult. Eneselegi üllatuslikult on ta suutnud oma emotsioone kontrollida. Ta ei ole sellises olukorras varem olnud, kuid ta oli üsna kindel, et midagi on teistmoodi, kui oleks temalik. Mitte ühtki pisarat, kuigi ta teab, et ta on kohe-kohe jäämas ilma ainsast inimesest, kelle kohta ta julges öelda sõber. Ta jääb ilma noormehe sõprusest, keda ta armastab.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2012 0:42:39 GMT 2
Sayer vaatas Jessicale otsa ning tema pilk muutus tõsiseks, külmaks ja kaugeks. "Ma EI SAA sellele vastata, sest ma EI TEA," pahvatas noormees ja see ei olnud enam rahulik ja tagasihoidlik, vaid täis tõrjuvust, külmust, viha ja mingil määral segadust. Lükanud Jessica endast eemale, viskas ta rätiku enda õlalt letile ning tuhises baarist välja. Ta ei heitnud ainsatki pilku kummalegi neiule.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 16, 2012 0:54:48 GMT 2
"SAYER!" karjus Jessica noormehele järele, haaras kiirelt oma koti ning tormas Sayerile järele. Jõudnud Sayni, haaras ta tema käest, tõmmates teda nii, et noormees oli sunnitud end ümber pöörama. "Ära torma niimoodi minema," kordas Jessie noormehe enda sõnu, mida too alles hetk tagasi lausunud oli, kui Jessie ära tahtis minna.
|
|