|
Post by Deleted on Jan 21, 2012 0:09:41 GMT 2
"Tõsi ta on, jah. Keskkoolis on lihtsalt nii palju erinevaid isiksusi koos," arvas Vanessa, just see võiski nende draamade põhjuseks olla. Ja muidugi ka see, et tegu oli siiski teismelistega, kelle arvates kogu maailm on nende vastu. "Ma lihtsalt pean sulle mainima, et sa näed väga ilus välja," sõnas Nessa sooja naeratusega. Kleit sobis naisele nagu valatult.
|
|
|
Post by Robert L. Harting on Jan 22, 2012 14:24:31 GMT 2
Roberti rohelised silmad pöördusid Nathanile ja Tarale, kes nendega ühinesid, kuulates kolleege vaikides ja tähelepanelikkusega. Mehele on alati meeldinud rohkem kuulata kui ise kaasa rääkida. Küllap nii õppis ta rohkem inimesi tundma ning nende harjumusi. Võtnud sõõmu enda klaasist, pöördusid Roberti silmad Tarale, kelle välimust Vanessa kommenteeris, ning mees nõustus temaga. Naine nägi tõesti imeline välja.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 15:18:55 GMT 2
"Oi, aitäh!" tänas naine naeratusega. "Nathan küll väitis, et ma olin liiga kaua end sättimas, aga.. Ka sina näed imeilus välja," lisas Tara naeratusega. Robert paistis kuidagi vaikne. Ehk mees oligi lihtsalt loomu poolest selline.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 15:29:30 GMT 2
"Mida need mehed ikka teavad," sõnas Vanessa, lõbusalt, vaadates Nathanile hetkeks pilukil silmadega otsa. "Ega neile vist väga ei meeldiks ju, kui me kasimata kodust välja tuleksime. Seega kannatate need paar lisa minutid ära," lausus Nessa pistes paar suupistet endale suhu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 15:35:14 GMT 2
Nathan vaatas Nessale samamoodi otsa, kuid hakkas siis naerma. "Kui meie need lisaminutid ära kannatame, siis võiksite ju teie naised need lisa minutid ka ära kannatada, kui me natuke hiljem koju jõuame kui me lubame," sõnas Nate meeste kaitseks, "kusjuures ma kuskilt kuulsin et naiste 'ma olen viie minuti pärast valmis' ja meeste 'ma jõuan viie minuti pärast koju' on sama pikk ajaühik," lausus Nate, viies enda pilgu Tarale.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 15:39:04 GMT 2
"Nii ta kipub olema jah," sõnas Vanessa Nathani lause peale. Tema pruunid silmad kinnitusid mõneks ajaks Robertile, kellele ta vargsi õrna naeratuse saatis. Eks nad olid mõlemad nende vahel toimunud 'momendi' pärast kergelt üllatunud. "Kuigi ma ei oska selles osas kaasa rääkida. Nate, kui ma endale kunagi mehe leian, siis ma võin sinuga sellest rääkida," turtsatas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 15:49:12 GMT 2
"Aga..Ma pean nõustuma, meeste viis minutit kojujõudmiseni on võrdne naiste valmistumise ajaga. Ainus vahe on selles, et teadmatus piinab naisi," lisas Tara muigega. Kui Nate oli neli tundi hilinenud, piinas neiut enamasti see mõte, et mehega oli midagi juhtunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 16:21:02 GMT 2
"Nii raske kui mul seda ka öelda ei ole, pean ma sinuga selles osas nõustuma.....kuigi, täna vaevas küll pigem mind teadmatus, kui sa enda valmis sättisid," muigas mees, libistades enda käe naise alaseljale ning jättes selle sinna.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 18:21:33 GMT 2
"Usu mind, mu sõbranna suudab end ka 4 tundi valmis sättida. Vot see on teadmatus, mida ta nii kaua teeb," muigas Tara. Neli tundi... Ja seda mõne tavalise kohtingu puhul. Naine tundis end Nathani, Vanessa ja Roberti seltsis hästi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 18:46:04 GMT 2
Nathan sai selle peale vaid enda pead vangutada. Kui Tara oleks neli tundi ennast sättinud, oleks mees ilmselt vahepeal kodus käinud, et veenduda, kas naisega on ikka kõik korras. "Naiste puhul pole vist miski üllatav," muigas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 16:57:51 GMT 2
"Hei, kas sa tead siis kõike minu kohta? Kindlasti oskan ma sind mõne faktiga enda kohta üllatada," protesteeris neiu muigega vastu. Näitkes see, kuidas ta enda esimese auto kortsu sõitis. See oli küll päris koomiline lugu.
|
|