|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:56:21 GMT 2
"Okei, selle saab kodus ka paika panna...Mul ei jäänud kellaaeg täpselt meelde, kodus saan järgi vaadata," luges Tara selle teema lõpetatuks. Ta ei osanud llihtsalt selle teema pealt midagi rohkem öelda. Naine keerutas end ja oli kiirelt jälle mehe käte vahel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:03:27 GMT 2
Nate oleks hea meelega Tara pehmetele huultele ühe suudluse kinkinud, aga kuna ta oli siiski kooliballil ja tema ümber olid kõik tema õpilased, siis jättis ta selle tegemata. Peab koduni ära ootama või siis balli lõpuni, mis jõuab ennem kätte. "Ma pole juba ammu sinuga koos tantsinud," andis Nathan teada, kui ta selle peale natukeseks mõtlema jäi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:19:44 GMT 2
"Ei ole jah...Me oleme ise liiga koduseks jäänud, peame rohkem väljas käima," muigas Tara. Nojah, neil olid üpris erinevad ajakavad ka. Naise loengud algasid tavaliselt kümne-üheteistkümne paiku. Nathan oli sel ajal juba tööl. Koju jõudis Nate jällegi varem ja Tara seitsme-kaheksa ajal.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:28:47 GMT 2
"Meie esimene uusaasta lubadus - rohkem väljas käimist," muigas Nathan. See ei oleks tegelikult väga halb mõte rohkem väljas käia. Muidu tekib veel mingi tüdimus ja rutiin. Noh, kuna nad tahtsid nagu nii endale koera, siis peavad nad temaga jalutamas hakkama käima.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:36:35 GMT 2
"Diil. On mõni lubadus veel, mille peaksime tegema?" küsis naine ja viis hetkeks pilgu Nathanilt saalile ja kinnitas silmad uuesti Nate'i omadele. Tarale oli lühikese ülevaate ajal silma jäänud see, et õpilased paistsid kõik kuidagi...Ühtsed olevat.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:45:50 GMT 2
"Vähem kaklemist, rohkem rääkimist," pakkus Nate lõbusa muigega. Nende selle aasta suvi ei möödunud just kõige rahulikumalt. "Võibolla peaks vanemaid rohkem enda tegemistesse pühendama? Eriti kuna neist saavad varsti vanavanemad," mõtiskles Nathan. Asi oli selles, et nende vanemad elasid kaugel ja selle tõttu said nad kokku vaid erilistel puhkudel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:49:40 GMT 2
Tara naeris. "Me oleme mõlemad vist liiga põikpäised," muigas naine. Alati tahtsid mõlemad näidata, et just nende otsus ja arvamus oli parim. Siis tuli pikk vaikimine ja leppimine. "Seda küll, kindlasti peame ise neil rohkem külas käima. Sel aastal eriti ei jõudnudki," tõdes neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:53:42 GMT 2
"Selles suhtes võib sul õigus olla. Seega peame me rohkem kompromisse tegema," arvas Nathan. Nende mureks oligi see, et kumbki ei soovinud alla anda. Seega pidi leidma kuldse kesktee. "Olen sinuga nõus," tunnistas mees, pigistades õrnalt naise kätte, andes sellega just kui teada, et armastab teda.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:57:10 GMT 2
"Täpselt," sõnas naine naeratusega ja surus mehe huultele kiire suudluse. C´mon, gümnaasiumiball, Tara ei uskunud, et sellest mingisugune probleem tuleks. Neiu naeratas ja pigistas Nate'i kätt vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:03:14 GMT 2
See suudlus oli mehele üllatav, kuid kohe kindlasti positiivses mõttes. Vaadates neiu selgetesse silmadesse, lasi ta naisel end keerutada, tõmmates ta hetk hiljem tagasi enda käte vahele. "Näitad minu noortele austajatele võimu, jah," muigas Nate lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:10:11 GMT 2
"Et sul on noored austajad," lausus neiu muigega. "Nojah, oleks minul ka selline kuum kehalise õpetaja olnud...Mul oli üks naine, kes oli juba 10 aastat pensioniealine," rääkis Tara. Õpetajanna oli veel kuri ka.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:23:55 GMT 2
"Oojaaa," tunnistas mees laialt muiates. "Kuule, kas ta üldse midagi teha jõudis ka seal tunnis?" kerkis Nathanile küsimus, kui ta seda õpetajat ette üritas kujutada. Tema on igastahes kindel, et kui pension kätte jõuab, siis ta küll kauem õpetaja ei ole. Võibolla treener küll kui tervis lubab.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:30:22 GMT 2
"Näita mulle need austajad siis kätte," lausus Tara muigega. Nathanit kiusata natuke ikka võis. "Ega mitte. Õpilased õpetasid teisi õpilasi põhimõtteliselt," rääkis Tara. Naljakas, mis elu teeb. Noorena ei meeldinud neiule kehaline kasvatus...Nüüd ta oli ise abiellumas ühe treeneriga.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:37:25 GMT 2
"Mkm, parem mitte," sõnas Nathan kavalal muigel. "Huvitav. Ja kumb sina olid. See, kes õpetas või see, keda õpetati?" küsis mees huviga. Temale oli juba noorena sport meeldinud ja sellest ka tema elukutse valik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:45:03 GMT 2
"Aga sa saad siis aru, et mõni õpilane sind sellise pilguga vaatab?" küsis Tara, nägu naerul. "See keda õpetati. Ma olen täiesti kohutav võrkpallis, seal aitas mind üks klassiõde," rääkis naine. Ta lemmiksport oli kindlasti ujumine.
|
|