|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:50:20 GMT 2
"Noh, sellest ei ole just raske aru saada," turtsatas Nathan. Kindlasti oli Taral endal ka võibolla keskkoolis mõni nii öelda teacher-crush. "Kahju, et sa mind selle ajal ei tundnud. Ma oleksin sulle selle võrkpalli selgeks teinud usu mind," sõnas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 20:08:45 GMT 2
"Muidugi...25-aastane kuum õpetaja. Hmh, minu gümnaasiumiajal oli kõige noorem õpetaja umbes neljakümnendates ja ta oli naine," lausus Tara teeseldud pahameelega. Oleks võinud keegi Nathani-sarnane. Kool oleks väheke toredam olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 20:16:05 GMT 2
"Auch. Ei vedanud sul siis," naeris Nathan naise üle. Noh, vähemalt paneb Nathan noored rohkem kehalise vastu huvi tundma. Ükskõik, kas nad tulevad tundi spordi või õpetaja pärast. Midagi peab ikka külge ka jääma. "Selle pärast sa endale noorest õpetajast abikaasa saidki," turtsatas Nate. Mis siis, et nad veel abielus ei olnud. Sõna abikaasa sobis hästi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 20:32:07 GMT 2
"Mitte eriti," nõustus naine. Enamus tüdrukutest ei tahtnud tundi minna just selle jubeda õpetajanna tõttu, kellel oli kõige kohta oma arvamus, mis oli muidugi "õige". "Jaa, krabasin su õpilaste käest ära," vastas Tara. Tal ei jäänud märkamata sõna 'abikaasa', mis kõlas hetkel imeliselt.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 20:47:52 GMT 2
"Jah, murdsid võibolla mõne vaesekese südame," manas Nathan ette mossnäo, mis hetk hiljem juba särava naeratusega asendus. Hoides neidu kindlalt enda käte vahel, lasi Nate enda pilgu saalile. Ta pidi ju tegelikult õpilaste järgi vaatama. Kuigi tundus, et kellegil ühtegi halba mõtet peas ei ole. Kõik nautisid balli.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 20:54:26 GMT 2
"Oi jah, selle peale ma ei mõelnudki," vastas Tara lõbusalt. Tal oli täna lihtsalt ideaalne tuju, ideaalne õhkkond, ideaalne kihlatu. "Mis sa arvad, millal see ball lõppeb?" küsis naine puhtast huvist.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 21:06:11 GMT 2
"Ühe ajal on ametlik lõpp, siis peab saal tühjaks saama. Eks noored lähevad ikka kuskile edasi nagu alati. Aga siis saame meie saali ära koristada ja koju minna," sõnas Nathan. Natuke enne keskööd pidi teatavaks saama balli kuningas ja kuninganna, siis nende lõpuvalss, koogi söömine ja praktiliselt lõpp.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 21:08:03 GMT 2
"Siin saab mingisugune hotell nüüd kõva kasumit," muigas Tara. Lõpupidude järelpeod tehti tavaliselt hotellides. Neiu lõpuball oli küll selline, et hotellis pandi üks peoruum ka kinni, kus siis edasi pidutseti ja hiljem said kõik end ilusti välja magada.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 21:19:06 GMT 2
"Või mõni Eastside'i villa saab endale suure noortepeo," pakkus Nathan veel ühe variandi välja. Seda muidugi ainult juhul, kui seal segavaid vanemaid ei viibi. "Nii, et sina käisid siis hotellis pärast balli?" küsis Nate muiates.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 21:23:50 GMT 2
"Kah võimalus," vastas Tara. Siin oli neid villasid päris palju. Naine ei saanudki aru, et ta oli Nathanile vihje enda ballist andnud. "Käisin jah, aga sina?" viis Tara teemat eemale. Naine naeratas ja jäi ootama, kuidas see õnnestub.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 21:33:26 GMT 2
"Mina läksin enda tüdruku juurde, kui sa väga teada tahad," sõnas Nathan kerge muigega. See oli siiski minevik ja pealegi veel aeg, kus noormees oli ikka üsna noor ja mässumeelne. "Ja kuidas meie tänane ball siis lõppeb?" küsis Nate lõbusalt, viies teema omakorda edasi muule teemale.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 21:38:06 GMT 2
"Ma ei taha väga teada, lihtsalt huvitas," vastas neiu. Tal oli ka tol ajal peika olemas. Aga minevik on minevik, Nathan oli kõikidest kuttidest parem. "Ma ei tea, mis sa välja pakud?" küsis naine naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 21:59:45 GMT 2
"Mina pakun välja - kodu, meie kaks, üks hea film, hea söök. Ma pakuks üks hea vein ka, aga üks meist ei saa seda juua," muigas mees. Ühesõnaga tahtis ta lihtsalt naisega mõnusalt aega veeta. Pealegi ei olnud nad ammu juba mõnda head filmi koos vaadanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 22:09:37 GMT 2
"Nojaa, vein on nüüd minu toidust välja lõigatud," lausus naine naeratusega. See polnud üldse raske, ega ta varem igapäevaselt alkoholi ei tarbinud. "Aga sina võid veini juua, ma teen endale ühe smuuti või midagi," lisas Tara.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 22:15:01 GMT 2
"Ei, ma joon parem koos sinuga smuutit või midagi," sõnas Nathan pärast hetkelist kaalumist. Kui Tara ei saa nende lapse pärast veini juua, siis ei tee seda ka Nate. Pealegi ei ole talle kunagi meeldinud üksinda alkoholi juua.
|
|