21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 14, 2012 19:26:35 GMT 2
Viimase lauluga näitas Alex nii endale, Sayerile ja Lizardile kui ka kõikidele teistele, milleks ta tõeliselt võimaline on. Refääni teistkordsel kõlamisel küündis tüdruku hääl sinna, kuhu ta pole siiani veel küündinud. Hetkeks valitses isegi rahvas vaikusemoment, kuid peagi kõlas tugev aplaus, mis pani Lexi silmad, mis olid viimased minutid kinni olnud, avama ning neidise suule ilmus õrn naeratus. Sisimas oli ta endiselt kergelt šokis ning tüdruku peas kajas küsimus - kust see veel tuli?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 20:17:25 GMT 2
"Sa ei tundu sellega väga rahul olevat," sõnas noormees, silmitsedes neidu, kes oli kunagi olnud tema kõige lähedasem sõber ja hingesugulane. Nüüd aga tundis Say, et nende vahel laiutas üks suur kuristik. Vaatamata sellele said nad omavahel läbi ja võisid isegi sõpradena käituda. Samas teadis nooruk, et nende suhted ei lähe ilmselt kunagi tagasi sellisesse tasemesse nagu need olid varem.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 20:24:23 GMT 2
"Minuga on kõik korras. Lihtsalt muidugi ma ei arvestanud sellega, et ta niimoodi ära kaob. Aga ma saan aru ja usaldan teda," lausus Liz, vaadates Sayerile otsa, lootes et ta loeb tema näost välja ka muu. Selle, mis ta rääkimata jättis. Kui keegi aru sai, millesse Daniel segatud on, siis oli selleks ilmselt Sayer.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 14, 2012 20:47:45 GMT 2
Saanud väikeste raskustega, mis seisnesid uue aplausiga lava taga ning üllatunud nägudega, sai Alex peagi selga enda punase kleidi ja ühines teistega saalis. Vaikselt liikus neidis läbi rahvamassi Sayeri ja Lizardi poole, kuid krimpsutas kergelt nina kui nägi ühte puuduvat isikut. Daniel. Kas see hetk oli noormehe jaoks juba käes? Nad olid kokku saanud päris mitu korda peale nende esimest kohtumist ning leidnud enda minevikust sarnaseid hetki, oli noormees Lexile rääkinud, mis teda ees ootab. Kuid kumbki neist ei oleks toona uskunud, et see nii vara kätte jõuab. "Kõik korras?" küsis Alex vaikselt, jäädes Sayeri kõrval seisma ning jälgides murelikult Lizardit.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 21:00:06 GMT 2
Kui Alex kohale ilmus, naeratas tüdruk talle koheselt. "Jaa kõik on korras. Sa olid seal laval väga vägev," sõnas tüdruk koheselt, viies teema mujale. Kui nad juba niigi nägid, et temaga ei ole kõik korras, siis ei ole vaja sellest rääkida. Liz on alati enda asjadega ise toime tulnud ja seda ka praegu. "Tule siia, sa olid niiii tubli," lausus Lizard ning kallistas tüdrukut tugevalt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 14, 2012 21:15:47 GMT 2
Alex naeratas kergelt, emmates Lizardit vastu. Ometigi teadis neidis, mis Lizi muretsema pani. Ka Lexi ise oleks samasugune kui Danieli asemel oleks Sayer. "Seda nad ütlesid jah kõik," turtsatas ta kergelt, lastes Lizardist lahti. Kõik lava taga ütlesid sama ning jagasid kallistusi, sest Alex oli kõiki üllatunud. Selline pisikene ja kleenukene tüdruk toob kuuldavale sellised noodid - seda ei kohta tihti.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 21:23:43 GMT 2
"Ja nad ei valetanud usu mind," sõnas Liz vaatas naeratades neiule otsa. "Mis te arvate kui haaraks endale midagi süüa," pakkus Lizard äkki välja, sest tegelikult oli ta viimati söönud alles lõunal ja võibolla kui ta Sayeri ja Alexiga koos on, viibivad tema mõtted mujal.
|
|
|
Post by Robert L. Harting on Jan 14, 2012 22:21:27 GMT 2
"Tee seda," muigas Vanessa, tundes end pisut veidralt kui Robert tema juuksesalgu kõrva taha lükkas. Ta naeratas pisut häbelikult ning segaduses, viies selle kiirelt üle pilguks lavale. Küll sellel tüdrukul oli alles häält. Nessa ei teadnud temast midagi, kuna kuulis teda esimest korda laval ja koolist teab ta vaid kisakoori tüdrukuid ja korvpallureid. "Mis sa arvad, kui sööks midagi. Saaks samal ajal ka seda imelist lauljat kuulata," sõnas Nessa hetke pärast, kui tema pilk liiga pikalt mehele pidama jäi. Robert kohmetus samuti, sest teda valdas korraga selline segadus, mis teda pole ammu juba valdand. Naise küsimuse peale noogutas mees kergelt, tõmmates kergelt näppudega läbi juuste. Kuulates Alexit laulmas, kõndis Rob samal ajal koos Vanessaga laudade juurde, et midagi hamba alla pista. "Tal on imeline hääl või mis?" küsis Robert Nessalt, kummardudes naisele lähemale, et teda ikka kuulda oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 22:43:21 GMT 2
Vanessa noogutas kindlalt Roberti sõnade peale, otsides samal ajal teed laudade juurde. Jõudnud esmalt toidu laua juurde, tõstis ta enda sinna mõned suupisted ja natuke salatit. Oodanud meest järgi, istus ta peagi ühe laua taha, kust langes hea vaade lauljale. Ta tundis end endiselt pisut ehmunult, kuid seda peitis tema näol olev särav naeratus, mis mehel peatuma jäi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 16:38:31 GMT 2
"Ei, ma olen koos kõige ilusama naisega siin saalis," sõnas Nathan, eemaldades naise käed enda silmadelt ning viies pilgu Tarale, "you are beautiful," lausus ta libistades silmadega üle neidise. Nate võttis viimase lonksu enda šampuse klaasist ning asetas selle siis eemale teiste kasutatud klaaside juurde. "Ma arvasin, et sa ei jõuagi kohale," muigas mees, libistades enda käe ümber neidise. "Ega see saali korrastamine sulle liiga raske ei olnud?" küsis ta hoolitsevalt. Tara naeratas. "Kas ma olin siis tõesti nii kaua ära või?" uuris naine naeratusega. Nojah, tal läks enda sättimisega alati mõni tund. Mis teha, mis teha. "Saali koristamine oli väga lahe tegelikult. Tuletas mulle mu enda kooliaega meelde ja seda elevust, mis enne balli oli," lausus naine naeratusega. Pealegi õppis ta teisi inimesi tundma, kasulik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:11:07 GMT 2
"Noh, meeste ajaarvestuses küll jah, naiste omas ma ei tea," muigas Nathan, vaadates imetlusega enda kihlatut, kellest pidi mõne kuu pärast saama tema naine ja siis veel nende lapse ema. See tundus endiselt veel unenäona. "Mul on hea meel, et sulle meeldis. Ma lihtsalt ei taha, et sa ennast üle liia kurnad," tunnistas mees, surudes naise juustesse ühe pehme musi. "Tantsida jõuad veel?" küsis Nate.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:17:30 GMT 2
"Naiste ajaarvestuses olin ma kiire," vastas naine naeratusega. "Ära muretse, ega mu rasedus minust veel puudega inimest ei tee, ma lähengi varsti uuele vastuvõtule, et tavapärane kontroll läbi teha," lisas Tara. "Tantsimiseks on mul vist alati jaksu," ütles neiu naeratusega. Eriti, kui ta sai tantsida enda kihlatuga.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:24:55 GMT 2
"Sa tead ju, et me mehed muutume sellisel ajal ülihoolivaks. Ja ma tuleksin sinuga hea meelega kaasa, kui sa lähed," sõnas Nathan naisele, võttes tema käest kinni, et ta tantsuplatsile viia. Jäänud sobivas kohas seisma, tõmbas ta Tara hellalt enda vastu ning hakkas muusika järgi end liigutama. Tekkis tunne nagu ta oleks tõesti jälle keskkoolis kooliballil ja tantsib enda tüdrukuga, kellesse ta on kõrvuni armunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:36:59 GMT 2
"Noh, ma pole varem küll rase olnud," vastas Tara naeratusega. "Aga too aeg sai päevane pandud, mul on ülikoolist ka vaba, ma ei tea, kas sul ülejärgmine neljapäev vaba on?" küsis naine ja liikus Nathaniga tantsuplatsile.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:48:48 GMT 2
"Ma võin ju alati endale aega teha, et sinuga kaasa tulla. Ma ei tea nii kaugele ette, aga ma oletan, et ma saan tulla," sõnas Nathan. Kui tal on trenn anda, siis saab ta selle kellegile teisele anda ja kui tund, siis mõni õpetaja on ikka nõus asendama, kui ta kõik tunni tegevused ise kirja paneb ennem.
|
|