|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 13:53:24 GMT 2
"Eks ma siis proovin," lausus Hunter, vaadates neiule otsa. Kodus neil tavaliselt jäätist on, peab lihtsalt vaatama, et moosi ja banaani ka juurde saaks. "Mhm," nõustus poiss Mona sõnadega. Hommikusöögiks on see tõesti väga hea ja värskendav. Poisi jäätis sai vaikselt otsa ning ta pühkis enda sõrmed ja suu salvrätiga ära, mis siis ühte prügikasti lendas. "Varsti võib vist tagasi ka minna või teema mingi tiiru?" uuris poiss, sest äkki on ring huvitavam, kui edasi ja tagasi jalutamine.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jul 2, 2014 15:26:23 GMT 2
"Ma proovin seda jogurtiasja siis," lausus neiu ning naeratas kergelt. Ehk teebki ta seda homme, sest kui tüdruk viimati külmkappi vaatas, leidis ta, et mõni päev tuleb see väike tiir ette võtta ja poes ära käia, et päris nälga ei jääks. Kui poisil jäätis juba otsa sai, oli Mona alles poole peal enda omaga, kuna sõi seda pigem aeglaselt. Kuna neiu sõi jäätist aeglaselt, hakkaski see juba mõne aja pärast koonuse alt tilkuma, sest jõudis ikka sulada ka. "Tagasi võiks nüüd küll minna, aga näiteks ringiga?" arvas näitsik ning vaatas poisile otsa, kui äkki märkas, et tema jäätis tilgub. "Oh..." sõnas ta, üritades enda jäätist nüüd nii hoida, et see tema riideid ära ei määriks. "Saaksid sa mulle ka ühe salvrätiku anda? Mul juhtus väike... äpardus."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 16:35:33 GMT 2
Hunter võttis neiu soovi endale kuulda ja liikus edasi, et siis millalgi ära keerata, et nad ringiga neiu korterisse tagasi jõuaksid. Kuulnud neiu ohetust, jäi poiss seisma ja viis pilgu Simonale. "Kohe," sõnas kutt ning otsis taskust salvrätikud välja, et siis üks Monale ulatada. Sellest hoidumiseks tulebki jäätist kiiresti süüa, muidu hakkab sulama ja siis tilkuma ning lõpuks on kõik kohad seda sulanud ollust täis.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jul 2, 2014 19:30:35 GMT 2
"Aitäh," tänas Simona enda poissi, kui ta temalt salvrätiku sai. Siis pühkis ta enda jäätisest kleepuvad käed puhtaks ning käkerdas salvrätiku lihtsalt kokku, et sellega tilkuvat jäätisetorbikut hoida, et see rohkem nii väga ei tilguks. Nüüd üritas tüdruk palju kiiremini sellele jäätisele lõpu peale teha, enne kui see salvrätik ka läbi laskma hakkab. Jäätis söödud, tegi näitsik enda suu puhtaks ning viskas salvrätiku prügikasti, enne kui Hunterile uuesti käe andis ning temaga mööda linna juttu rääkides ning vaadet nautides kodu poole jalutas. Koju jõudes keeras näitsik ukse lukust lahti ning astus tuppa, oodates ka Hunteri ära, enne kui esikus jalanõud ära võttis ning pusa õlgadelt maha libistas, jäädes T-särgi väele. "Sa midagi juua ei taha?" uuris neidis igaks juhuks. "Muidu võid mu kirjutuslaualt arvuti võtta, selle käima panna ja filmikaustast filmi valida," sõnas näitsik, sest valik oli lai.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 13:17:03 GMT 2
Hunter astus peagi jälle tüdruku korterisse ning eemaldas enda jalanõud. "Kui sa pakud, siis äkki mahla või siis vett," lausus poiss, sest selle jalutamise ja magusa jäätise tõttu tuli ikka kerge joogijanu. Kuulnud Mona sõnu, liikus Hunter tüdruku tuppa ning võttis tema arvuti kätte, et see tööle panna ja siis filmi kausta uurima jääda. Seal oli päris palju, mida valida. Lõpuks langetas ta otsuse Garfieldi esimese filmi kasuks, sest poiss oli seda viimati ikka väga ammu näinud. Pannud selle käima, kuid jätnud siis pausile, sättis Sommers ennast voodile, sest seal nad tavaliselt filme vaatasid.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jul 3, 2014 13:45:39 GMT 2
"Nagu soovid," lausus Mona kerge naeratuse saatel ning kadus siis kööki. Seal otsis ta välja kaks klaasi ning võttis siis külmkapist paki õunamahla, millega ta mõlemad klaasid täitis. Klaasid mahlaga täidetud, pani näitsik mahlapaki külmkappi tagasi ning läks siis jookidega oma tuppa. "Mis filmi sa siis välja valisid?" uuris tüdruk, kui ühe klaasi Hunterile ulatas ja teise enda kätte jättis, pugedes siis poisile kaissu.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 13:55:40 GMT 2
"Garfieldi, kui sul midagi selle vastu pole," lausus Hunter, hoides pilku Simonal, kui temalt klaasi vastu võttis. Ta vaatas ilusti, et see voodisse ega arvutile ei loksuks samal ajal kui näitsik ka voodisse ronis. "Ma ei ole seda ikka väga ammu näinud," mainis poiss ja sättis siis arvutit natuke paremini. Ta vaatas veel korraks Monale otsa, andis talle ühe kiire musi ja pani siis filmi käima.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jul 3, 2014 15:59:37 GMT 2
"See sobib küll," noogutas Simona, olles ka enda joogiga ettevaatlik, et ta seda voodisse, enda või arvuti peale ei ajaks. Õunamahl jätab valgele särgile ju päris korralikud plekid. "Ma ka mitte. Ma olin ise veel mingi kaheksane, kui see välja tuli," muigas näitsik ning võttis lonksu oma külmast õunamahlast. Mõnus. Saanud poisilt musi, tüdruk naeratas ning viis oma silmad siis ekraanile. See film tekitas küll paraja nostalgia, kuigi neiu oli seda ennegi päris mitu korda näinud, kuid siiski oli hea seda üle pika aja näha ning filmis oli nii mõnigi naljakas koht ka.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 17:42:01 GMT 2
Hunter vaatas filmi ja nii mõnigi koht tuli talle tuttav ette, kuid siiski oli see huvitav ja lõbus. Õunamahla suutis kutt üsna kiiresti ära hävitatud ning seega ulatas ta vahepeal tühja klaasi Monale, et too selle kapile ära paneks. Küll hiljem Hunter selle kööki tagasi viib. Kui film lõppes, pani ta selle kinni ning lükkas ka arvuti kaane kokku. Libistanud arvuti enda sülest maha, vaatas poiss lihtsalt näitsikule mõne hetke otsa. "Ma arvan, et ma peaksin vist koju minema hakkama," lausus Hunter viimaks üsna tasasel häälel.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jul 3, 2014 18:24:17 GMT 2
Võtnud tühja klaasi Hunterilt vastu, asetas Mona selle öökapile. Küll ta hiljem mõlemad klaasid puhtaks peseb, kui ta niikuinii mõned nädalad üksi kodus on ja lisaks kõigele muule ka majapidamise eest peab hoolitsema. "Hästi," vastas Mona, kui Hunter teatas, et peab koju minema hakkama, ehkki tüdruk mingil määral isegi ei tahaks teda minema lasta. "See tähendas mulle nii palju, et sa tulid ja aitäh üldse selle imelise jalutuskäigu ning toreda päeva eest," lausus neidis Hunterile otsa vaadates ning naeratas kergelt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 18:39:06 GMT 2
"Mul on ka hea meel, et ma tulin," sõnas Hunter tüdrukule ning vastas neiu naeratusele. Asetanud enda käe näitsiku põsele, silitas ta seda enda pöidlaga kergelt, enne kui Monale lähemale kallutas ennast, et teda suudeleda. "Näeme siis," sõnas poiss, tõmbudes tüdrukust peagi jälle eemale. Ta vaatas Simonale veel korraks otsa ning ronis siis voodist välja. Viisakusest võttis poiss toast lahkudes kaasa ka klaasid, et need kööki viia. Seejärel suundus ta esikusse, kus endale jalanõud jalga pani. Hunter naeratas ning viipas talle kergelt ning lahkus siis näitsiku korterist, et koju minna.
OT: läbi minu poolt
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jul 3, 2014 19:57:37 GMT 2
Simona suudles Hunterit vastu ning libistas oma käe tema põsele, et hetke pikendada, kuid peagi tõmbus poiss temast jälle eemale. "Näeme," vastas tüdruk vaikselt, silmad kinnitunud poisi omadele, ent varsti ajas ka tüdruk end püsti, et enda noormees ilusti ära saata. Ta toetus esikus kergelt vastu seina ning silmitses naeratades poissi. Tüdruk viipas talle vastu ning saatis kuti siis pilguga ukseni, enne kui ise kööki läks ja klaasid puhtaks pesi, et panna need siis tagasi sinna, kust võttis.
OT: The end.
|
|