18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Frozen
Jan 17, 2014 21:53:35 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 17, 2014 21:53:35 GMT 2
"Ma mingi päev tirisin päris palju filme jah, aga kuna ma midagi kindlat nimetada ei oska, siis saadki täna sina valiku teha," vastas Simona. "Julie & Julia" oli juba nähtud, aga nüüd oli neiu tirinud ka actionit ja mõned komöödiad, mida ta juba ammu näha tahtis, ent siiani ei jõudnud. Pealegi said nad tüdruku juures vaadata küll, sest isa peaks alles hiljem õhtu poole tulema ning Mona ei arvanudki, et Hunter täna ööseks jääb. Ta polnud ise veel poisi juurde ka ööseks jäänud. "Muide, ma tunnen end päris kindlalt juba," teatas näitsik, kui nad mõnda aega tasakesi sõitnud olid. Jalad enam igatahes ei värisenud ja võib-olla suutis tüdruk nüüd Hunterile toetumata ka püsti püsida.
|
|
|
Frozen
Jan 18, 2014 1:32:43 GMT 2
Post by Deleted on Jan 18, 2014 1:32:43 GMT 2
"Olgu, eks me saame siis pärast valida," lausus Hunter kerge noogutusega. Ööseks jäämise mõtted ei olnud poisil veel isegi peast läbi käinud, sest ta võttis kogu seda suhet üsna aeglaselt. Ta ei tahtnud mõttetult kiirustada, et siis hiljem kahetseda. "Väga tore," sõnas poiss, "saame võibolla varsti tempot tõsta." Ega Sommers ise väga palju sõita ei saanudki, sest ta vaatas rohkem, et Simona ilusti püsti püsiks, aga ega Hunteril selle kohta midagi öelda küll ei olnud. Nad olid siiski koos ja neil oli lõbus.
|
|
Junior
|
|
|
Frozen
Jan 18, 2014 1:47:34 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 18, 2014 1:47:34 GMT 2
"Kui see sind rõõmustab, siis enamik neist filmidest on action," teatas Simona. See peaks ju poistele rohkem peale minema, kuid Mona jaoks tundusid ka mõned action filmid päris põnevad. Monalegi sobis see, et nad oma suhet aeglaselt võtsid, kuid tüdrukule meeldis väga see mõte, et nad Hunteriga on teineteisel esimesed. "Me võime juba proovida," arvas Simona, kui Hunter tempo tõstmist mainis, sest arvas, et püsib juba püsti küll. "Ma arvan, et õhtuks ma juba sõidan," oli tüdruk positiivne.
|
|
|
Frozen
Jan 18, 2014 16:37:38 GMT 2
Post by Deleted on Jan 18, 2014 16:37:38 GMT 2
"Ma tean, et kõik arvavad, et poistele meeldivad action filmid, aga ma võin muud ka vaadata," muigas Hunter, kuigi hea actioni vastu ei oleks tal ka midagi. Küll ta Simona juures otsustab, mida nad lõpuks vaatavad. "Olgu, aga sõidame siis ettevaatlikult," lausus Sommers ning tõstis natuke tempot, hoides neiu käest endiselt kindlalt kinni. "Täitsa võimalik," noogutas poiss. Õnneks ei olnud liuväljal väga palju rahvast, sest ruumi oli ja ei pidanud kogu aeg hoolega jlägima ega keegi kuskilt ette ei tule või otsa ei sõida.
|
|
Junior
|
|
|
Frozen
Jan 18, 2014 16:59:10 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 18, 2014 16:59:10 GMT 2
"Isegi Nicholas Sparksi?" küsis Simona muiates, pruunid silmad kinnitunud poisile, kui Hunter ütles, et võib kõike vaadata. Muidugi täna ei olnud tüdrukul just nutukate vaatamiseks tuju, nii et Sparksist poiss pääseb. Tempo tõstmiseks tundus igatahes õige aeg olevat, sest Mona oli tunnetuse kätte saanud ja nüüd ta lihtsalt nautis seda, kuidas ta sai poisi käest kinni hoides uiskudel mööda jääd libiseda, ilma et peaks kukkumist kartma. "Huvitav, kas rulluiskudel on sama lihtne sõita või on nendel raskemgi püsti püsida," jäi tüdruk mõtisklema. Ta polnud kunagi rulluiskudel sõitnud, sest neiul polnud kunagi rulluiskegi olnud.
|
|
|
Frozen
Jan 18, 2014 18:23:50 GMT 2
Post by Deleted on Jan 18, 2014 18:23:50 GMT 2
"Sinu jaoks võibolla," tunnistas Hunter kergelt naerdes. Ega need filmid ju nii hullud ka olla ei saa ja piinlikust ta küll ei tunneks nende vaatamise pärast. Kunagi võib ju isegi vaadata, kui Mona soovib nii väga. "Minu arvates on raskem," avaldas poiss enda arvamuse, "mulle üldiselt meeldib jää peal rohkem sõita." Kunagi kui lumi ära läheb, siis võib Simona ju rulluisud ka ära proovida.
|
|
Junior
|
|
|
Frozen
Jan 18, 2014 18:59:47 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 18, 2014 18:59:47 GMT 2
"Mõni teine kord siis, sest need filmid on täiega nutukad ja see nõuaks ilmselt suuremat taskurätivaru, mida mul hetkel pole," lausus Simona muiates, sest tal ei olnud erilist tuju ka mingeid kurbi filme vaadata. Vahelduseks võiks hoopis midagi sellist vaadata, mis pinget kogu aeg justkui üleval hoiaks. "Ma ei kujuta seda ise praegu ettegi, sest üks fun fact on see, et ma pole kunagi rulluiskudel sõitnudki," lausus Mona.
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 14:02:40 GMT 2
Post by Deleted on Jan 19, 2014 14:02:40 GMT 2
"Okei," lausus Haunter kergelt turtsatades, hakates ka naerma. Poiss võib neid vaadata, kui Simona tahab. Üksinda ta neid ilmselt ei vaataks. Üldiselt ega tüüp ei vaatagi palju telekat. Kui siis ainult loodusfilme, sest need pakuvad talle huvi ka. "Seda ma eeldasin jah su lausest," sõnas poiss, viies enda silmad jäält Monale.
|
|
Junior
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 14:25:40 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 19, 2014 14:25:40 GMT 2
"Ma vist pean kevadeks endale rulluisud muretsema, et see ka ära proovida. Eks siis saab näha, kui lihtne või raske see on," muigas Simona. Nüüd ei pidanud ta selleks vähemalt isalt saadud pisikest taskuraha koguma hakkama, vaid neiu teenis enda taskuraha nüüd ise. Talle isegi meeldis Book Nookis ja töö polnud väga kurnav ka. "Ma võin vist öelda, et mulle isegi meeldib talv," teatas näitsik ning raputas õrnalt pead.
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 14:51:29 GMT 2
Post by Deleted on Jan 19, 2014 14:51:29 GMT 2
"Proovida võib ju alati," lausus Hunter, kes ilmselt tüdrukuga koos sõitma läheks, kui too soovib. Rulluiskudel pole nooruk küll nii kindel, aga sõita ta oskab. Ise asi kui hea õpetaja ta Monale oleks. "Talved Rumeenias on vist natuke karmimad. Seega ma võin juba oletada, miks sulle talv nii väga ei meeldi," muigas Sommers, aga see oli vaid oletus. Eks Simona teab ise kõige paremini.
|
|
Junior
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 15:14:10 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 19, 2014 15:14:10 GMT 2
"Kindlasti," naeratas Simona. Kui ta muretseb juba rulluisud, siis ilmselt kaitsmed ka, sest rulluiskudelgi pole kukkumisoht just välistatud. "Rumeenia talved on päris karmid jah, aga see Ameerika talv on mõnus," noogutas Mona. "Minu kodulinnas on muidu jaanuar-veebruar ka ikka päris krõbedad ja seal ongi kõige tavalisemad kraadid -10 ja allapoolegi. Pehmemat ilma võid heal juhul märtsis oodata, kui hakkabki soojemaks minema," rääkis näitsik, mitte et tal midagi selle talve vastu oleks olnud. Külm oli küll, aga siis tuli lihtsalt soojalt riidesse panna ja korralikult tuba ka kütta. "Aga noh, see-eest on meil Karpaatide mäestik," lausus näitsik, pruunid silmad Hunteril.
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 16:39:26 GMT 2
Post by Deleted on Jan 19, 2014 16:39:26 GMT 2
"On tõesti. Täpselt selline paras. Mõnel aastal on ta küll karmim, aga see aasta on täpselt... täiuslik," nõustus Hunter enda tüdruku arvamusega Ameerika kliima kohta. Samas muidugi Rumeenias pole poiss käinud. Seega peab ta uskuma seda, mida Simona räägib. "Jah, meil võiks ka siin North Carolinas mõni suurem mägi olla," arvas noormees, aga mingit ülisuurt puudust ta sellest ei tundnud. "Ma vaatan, et sa sõidad juba päris hästi. Tahad iseseisvalt ka proovida?" küsis poiss, pidades silmas seda, et ta laseb neiu käest lahti.
|
|
Junior
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 16:46:50 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 19, 2014 16:46:50 GMT 2
"No see aasta jäi see igatahes hilja peale ja ma ei oska väga ennustada ka, kas nüüd kevad lükkub natuke edasi või jõuab õigel ajal," muigas Simona. Eks seda näha ole, kuigi Hunteri jutust järeldas ta seda, et neil on väga muutlik talv. "Tahad mägesid näha või?" küsis Mona muiates. Eks tüdruk ise on neid ju näinud ja mõnel talvel kunagi ammu mõnes Karpaatide suusakuurordiski käinud. "Ma arvan küll," vastas Simona, kui Hunter küsis, kas ta tahab iseseisvalt proovida. "Eks siis hoia oma valvas pilk mul peal."
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 17:14:51 GMT 2
Post by Deleted on Jan 19, 2014 17:14:51 GMT 2
"Küll me seda mõne kuu pärast näeme," lausus Hunter, sest tema nüüd küll seda ennustada ei osanud ja noh ega teda väga huvitanud ka. Põhiline, et suvi ükskord ikka kohale jõuaks. "Miks mitte," kehitas tüüp enda õlgu. Mingit suusatajat või lumelaudurit temas ei ole, aga niisama jalutada võiks ta küll. Mäed on poisi arvates väga lummavad ja kaunid. "Hoian," noogutas Sommers ning sõitis neiust kuskil meetri jagu ees pool, olles seljaga liikumise suunas.
|
|
Junior
|
|
|
Frozen
Jan 19, 2014 18:05:42 GMT 2
Post by Simona Dragomir on Jan 19, 2014 18:05:42 GMT 2
"Seda küll," noogutas Simona. Mõne kuu pärast on ju jälle vaheaeg ka ja ehk saab tüdruk siis enda võidetud reisil ka ära käia, kuigi loomulikult võtaks ta kaasa Hunteri. Saabki ükskord mõne teise linna mõnes teises osariigis ka ära näha. Kui Hunter tüdruku käst lahti lasi, sõitis Mona alguses ettevaatlikult aeglases tempos edasi-tagasi ja kui ta piisavalt hästi püsti püsis, kiirendas ta tempot ning tegi isegi mitu ringi. Viimasel ringil tuli eriti suur hoog sisse ja Mona üritas enne Hunterini tagasi jõudmist veel pidama saada, kuid kukkus selle asemel kiljatuse saatel tagumiku peale. Õnneks polnud see kukkumine valus, kuid nalja tegi see Monale kõvasti. "Ütle, et mul läks hästi," lausus ta naerdes ning vaatas Hunteri poole.
|
|