|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 15:53:40 GMT 2
Kui laul läbi sai, vaatas noormees neiule hetkeks niisama otsa, enne kui kitarri enda sülest kõrvale tõstis. "Noh, kas ma lunastasin enda paki välja?" küsis Colin kergelt naeratades. Ta võttis enda teetassi korraks kätte, et sealt üks lonks võtta. Tee oligi nüüd juba parajalt jahtunud. Asetanud tassi tagasi lauale, viis ta küsiva pilgu Helenale.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 25, 2013 16:00:00 GMT 2
"Lunastasid küll," lausus Marie ning võttis ka lonksu enda ülimagusast teest, mis polnudki enam kõige kuumem. Siis asetas neiu tassi hetkeks lauale tagasi ning avas oma kingituse, leides sealt prossi, kaks raamatut ja šokolaadi. Hetkeks jäi neiu raamatuid lehitsema ning viis oma pilgu siis Colinile. "Kust sa teadsid, et ma neid just lugeda tahtsin?" küsis näitsik muiates, sest tal oli endalgi plaanis need raamatud juba endlae osta, kuna raamatukogus oli järjekord tekkinud ja muidu oleks ta pidanud end ootele panema. Järgmiseks võttis Helena prossi ja pani selle enda kleidi külge. Praegu läks vähemalt tema ehetega hästi kokku.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 16:08:38 GMT 2
"Tore, sest ma kardan, et ma ei suudaks ühtegi muud jõululaulu endast välja pigistada," sõnas Colin kergelt naerdes. Ta võttis laualt kingituse ning tegi selle vaikselt lahti. Kuna Helena sai enda paki esimesena lahti, vaatas ta neiu reaktsiooni. Tundus, et läks õigesti. "Ega ma ei teadnudki. Need on lihtsalt praegu väga tahetud ja ma oletasin, et need oleks midagi sellist, mida sa lugeda tahaksid," vastas Colin neiu küsimusele. Seejärel tegi ta enda paki lahti ning silmitses asju, mis sealt välja tulid. Piparkoogi, mandariini ja šokolaadi asetas ta korvi, mis laual oli. Pärast seda vaatas ta üle kaardi ning alles siis võttis kätte termose, kuigi alguses vaatas Colin, et Helena on talle uue objektiivi ostnud, mis maksab terve varanduse. "Vau, see on küll lahe. Nüüd ma saan õues pildistades endale juua kaasa võtta. Ma lihtsalt loodan, et ma seda enda päris objektiiviga segamini ei aja," naeris mees, "vau, see on tõesti lahe. Aitäh sulle!" Colin ei teadnud, kust tema järgnev käitumine tuli, aga ta asetas sujuvalt enda käe näitsiku alasejale ning vajutas tema põsele ühe musi, tõmbudes pärast seda eemale ja viies enda pilgu neiult hoopis köögile. Hetkel üllatas ta küll iseennast.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 25, 2013 16:59:31 GMT 2
"Kas "White Christmas" on sul siis eriline lemmik?" uuris Helena lõbusalt. Oleks jah valged jõulud või tuleks lumi selle laulugi peale maha, aga sellel aastal tuleb vist küll poriga leppida. "Otse naelapea pihta," sõnas Helena, kuid võttis siis "The Fault in Our Starsi" uuesti kätte ja luges tagakaanelt uuesti väikse tutvustava lõigu läbi. Tundub, et mingisugune nutukas siis seekord, aga samas oli tüdruk seda niikuinii lugeda tahtnud. "Ma hiljuti just nägin kuskilt IMDb-st seda, et selle "The Fault in Our Starsi" põhjal tehakse film ka, isegi poster oli," teadis tüdruk rääkida. See film aga peaks linastuma alles juunis 2014. "Igatahes aitäh," tänas tüdruk Colinit ning jäi tema reaktsiooni vaatama, kui noormees enda kingituse avas. "Kui ma seda ühel päeval poes nägin, siis tulid lihtsalt sina meelde ja ma pidin selle siis kohe ära võtma," sõnas näitsik, sest nii see oligi. Ei pidanudki siis kaua kingituse üle pead murdma, kuna tundus, et see läks ikka õigesti. "Tore, et sulle meel..." hakkas Marie ütlema, kui ta äkki Colinilt enda põsele musi sai. "...dib," lõpetas ta enda poolikuks jäänud sõna, kui noormees eemale tõmbus, tüdruku põsed ka märgatavalt punasemad. See musi tuli ka Helenale justkui üllatusena. "Eee... head isu?" naeris tüdruk, kui talle tuli meelde, et neil on ka puding, mida kumbki puutunud ei ole. Tee on vist väga leige juba.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 18:12:33 GMT 2
"Ei, aga see tuli esimesena pähe ja üllataval kombel mäletasin ma isegi, kuidas seda mängida," lausus Colin, kelle arvates tegelikult Helena tema käkerduse enda ilusa häälega lihtsalt ära päästis. "Seda ma ei teadnudki. Noh, eks siis saab kinno minna... kui sulle muidugi raamat üldse meeldib lõpuks kui sa selle läbi oled saanud," sõnas mees. Ta kuulas tüdruku juttu ning tal oli hea meel, et ta neiule niimoodi meelde tuli. "Head isu," noogutas mees aeglaselt ja pisut tõsisemal ilmel. Loodetavasti ei tekitanud ta nende hetkel üsna heale sõprusele mingeid raskusi. See oleks küll üsna jama kingitus neile mõlemale. Colin võttis veel mõned lonksud enda teest, enne kui lusika kätte võttis ja pudingu kallale asus. See oli isegi päris hea, kuigi noormees eelistab ikka tavaliselt enda ema tehtud maiust.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 25, 2013 18:38:34 GMT 2
"No sellel on lihtsad akordid ka," lausus Helena, sest kui tema veel väga roheline oli, õppis temagi jõululauludest "White Christmasi" kõigepealt ära. "See film tuleb alles suvel, juuni 2014 oli igatahes IMDb lehel," lausus näitsik, kes oli kindel, et selleks ajaks on tal küll mõlemad raamatud läbi. Ta kavatses niikuinii nendega alustada niipea, kui vähegi rohkem vaba aega tekib. Muidugi ei arvanud Marie, et see hetk, mis neil just Coliniga oli, nende üsna hea sõpruse kuidagi ohtu võiks panna, aga sellegipoolest oli see tüdrukule ootamatu. Vähemalt polnud see veel suudlus huultele, sest siis oleks küll Marie tahtnud teada, mis värk neil üldse on. Tüdruk lonksas oma tee ning haaras siis lusika, et ise ka seda isuäratavat pudingit maitsta. "Karen's Cafe teeb päris head pudingit," lausus näitsik ning tõstis tunnustavalt oma pöidla püsti. "Kahju, et sinna juba ammu sattunud pole."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 18:51:18 GMT 2
"Teeb tõesti, kuigi ma arvan, et minu ema oma nüüd küll miski üle ei trumpa," muigas mees. Karen's Cafes võis üldse väga harva midagi halba saada. Mehel seda veel juhtunud ei olnud. Muidugi ei käinud ta seal ka kogu aeg, aga siiski rohkem kui ilmselt teistes Tree Hilli ärides. "Selle vea peaksid sa küll parandama. Neil on seal hetkel igasugused mõnusad jõuluteemalised kuumad joogid," sõnas mees, kes ise neist paari isegi maitsenud oli.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 25, 2013 19:15:47 GMT 2
"Keegi on ikka väga uhke," noris Helena. "Ma julgen väita, et ka minu ema pudingut ei trumpa miski üle ja ma kavatsen temalt retsepti hankida, et seda ise ka tegema õppida," lausus näitsik. Jah, ta oskas küpsetada ja veel paljusid toite teha, aga pudingut ta veel ise teha proovinud polnud. Oligi viimane aeg retsept hankida ja järgmisel aastal ise puding valmis teha. "Peaks need siis millalgi ära proovima, kuigi ma hakkan ka kuumast šokolaadist juba sõltuvusse jääma," muigas tüdruk, sest kuuma šokolaadi tegi ta endale kodus peaaegu iga päev. See jook lihtsalt peab talvel olemas olema.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 19:54:10 GMT 2
"Ma arvan, et kõik inimesed arvavad, et just tema ema tehtud toidud on parimad," muigas Colin. Seega ei tulnud meheke üllatuseks, et tüdruk ka enda ema pudingut kiitis. See oli kindlasti hea. "Seal on kuuma šokolaadi igasuguste huvitavate lisanditega," lausus noormees ja ta ei pidanud silmas ainult piparmünti. Kui Colin oli juba mitu lusikatäit maiust ära soonud, keskendus ta mõnda aega tee joomisele, sest see tahtis juba ära jahtuda nii. "
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 25, 2013 20:06:10 GMT 2
"Selles ma ei vaidlegi vastu, kuigi sinu ema tehtud pirukad on sama head kui minu ema tehtud pirukad," noogutas Helena. Ta oli ikka Grace'i tehtud küpsetisi proovinud, kui ta kunagi Colini juures käis ja mehe ema parajasti kodus oli. Need viisid keele alla. "Kuule, tõsiselt... ma võin tagasi minnes tahta Karen's Cafes niimoodi peatuda, kui sa veel sellest kuumast šokolaadist ja neist jõulujookidest räägid," muigas näitsik ja lonksas oma leiget teed, enne kui paar ampsu pudingust võttis. Colin lihtsalt ajas talle hetkel isu peale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 20:09:53 GMT 2
"Nõus," noogutas mees, kuigi vaevalt ta enam Fieldingute juures heas kirjas oleks, et ta kunagi neid veel süüa saaks. Noh, vähemalt on tal siis enda ema küpsetised, mida nautida. "Ma võin sulle seal ühe peatuse teha küll kui sa tahad," muigas Colin, sest tal tuli endale ka isu ja miks mitte siis endale natuke midagi sooja lubada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 25, 2013 21:26:04 GMT 2
Helena võttis veel mõned ampsud pudingust ja lonksas teed peale. Colin ei pruugi tõesti enam Lana küpsetisi saada, aga Marie pani talle ikka aeg-ajalt midagi kõrvale, kui ise küpsetas. Õnneks oli Lana küllaltki leplik erinevalt oma abikaasast ja pojast, ehkki temagi oli Helenat hoiatanud, et ta ikka ettevaatlik oleks. See oli vist ilmselge, et Helena oma iseloomu emalt oli saanud. "Kui sul aega on," noogutas Helena, sest temalgi poleks midagi selle vastu, et väike peatus teha ja kuuma šokolaadi rüübata. Tüdruk heitis hetkeks pilgu kellale ning taipas, et tal on veel kõvasti aega, kuigi ta oli arvanud, et on palju kauem Colini juures olnud. See oli see tunne, mis teda alati noormehega olles haaras - ajataju kaob ning ta tunneb tihti, et on mehega kauem aega veetnud kui numbrid kellal tegelikult näitavad. Nagu need numbrid omakski mõnikord mingit tähtsust. "Need on vist esimesed jõulud, kus ma üldse nii palju pudingut saan," muigas Marie, sest kodus ootab teda ka õhtul ilmselt puding ja veel palju head-paremat.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 21:38:47 GMT 2
"Ikka on ega mul siis nii kiire ka ei ole," sõnas Colin tüdruku sõnade peale. Kui Helena pilgu kellale viis, tegi seda automaatselt ka noormees. Aega oli neil tõesti veel päris korralikult. "Ma ei teagi, kas mamps on seda teinud, aga ma arvan," lausus noormees, "seda, milliseks mu aeg papsi juures kujuneb ma ei teagi. Kusjuures Phoebe teatas mulle ballil, et tuleb ka minuga kaasa sel korral." Peo ajal jäi see noormehel lihtsalt näitsikule mainimata, sest nad tegid ainult paar kiiret tantsu ja see oligi kõik.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 25, 2013 21:45:36 GMT 2
"Siis võime läbi astuda," noogutas Helena. Nüüd saab veel selle asja ka täna ära teha, on ikka tegus jõululaupäev küll, aga õnneks mitte nii kiire, et kogu aeg kuskil olema peab ja kodus perega aega veeta ei saagi. "Good for her," sõnas Helena. Ta polnud ise Colini isaga kohtunudki, aga see-eest sai ta hästi läbi noormehe emaga. "Kauaks te jääte? Aastavahetuseks tulete ikka tagasi?" uuris näitsik, kui oma tee lõpuni jõi. Nüüd oli veel natuke pudingut jäänud, mis ka Coliniga kahepeale ära tuli süüa.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 21:52:53 GMT 2
"Ma ei ole veel täitsa kindel," vastas Colin tüdruku küsimusele üsna umbmääraselt, "aga aastavahetuse veedame ilmselt ikka siin. Eks me Phoebega seal vaatama, kuidas olukord on." Loodetavasti läheb õe ja isa taaskohtumine hästi, sest päris nukker oleks, kui nad kaklema hakkavad ja siis Colin neid seal lepitama peab hakkama. Noormees võttis paar ampsu pundingust ning tõstis siis tassi suule, et kõik kenasti alla loputada ja tass tühjaks saada.
|
|