18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 28, 2013 19:51:20 GMT 2
"Olid tõesti," noogutas Phoebe. Vähemalt võisid nende vanemad õnnelikud olla selle üle, et nende kaks last eriti tihti ei kakelnud, vaid pigem hoidsid teineteist. Siis ei käidud neile nii väga kitul ka. "Me jäime kuivaks isegi," sõnas Phoebe, kui vennaga viimaks kinomaja uksest sisse astus. Vähemalt praegu läks õnneks. "Ma lähen vaatan popkorni, kuni sa piletid võtad. On erisoove?" lausus neiu vennale ning mõtles juba, millist popkorni võtta. Ta võis selle ise ka osta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 22:14:48 GMT 2
Colin sisenes õe järel kinomajja ning tundis rõõmu, et nad kuivalt kohale olid jõudnud. Eks näeb, milline see ilm siis on, kui nad kinost välja tulevad. "Midagi soolast paluks," lausus noormees õlgu kehitades. Tal ei olnud eriti mingeid erisoove. Colin jalutas leti juurde ning ostis neile kaks piletit, valides kohad üsna saali keskele. Saanud kaks paberilipikut endale kätte, jalutas ta õe juurde.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 28, 2013 22:31:17 GMT 2
Neil ikka tõesti vedas, et need kuivaks jäid, kuigi tore oli see, et Phoebe oli vennale taibanud meelde tuletada, et too vihmavarju igaks juhuks kaasa võtaks. Kuulnud venna soove, Phoebe noogutas ja tellis talle juustuga popkorni ning endale võttis väikse magusa popkorni. Phoebsile meeldis mingil põhjusel magus popkorn rohkem. "Ma loodan, et juustumaitseline sobib," lausus õeke ja ulatas vennale tema popkornikarbi. "Lähme saali?" pakkus ta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 23:16:06 GMT 2
"Sobib ikka," lausus Colin ning andis õele popkorni vastu ühe pileti. Kuna filmini ei olnud enam palju aega jäänud, noogutas noormees õele ning suundus koos temaga saali, kus nad enda kohad üles otsisid ja maha said istuda. Ega kinos ei olnudki palju rohkem rahvast peale nende. Ekraanil käisid hetkel veel reklaamid ja trailerid.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 29, 2013 2:02:19 GMT 2
"Kui sa ikkagi peaksid magusa popkorni osas meelt muutma, võid minult ka natuke varastada," lausus Phoebe muiates ning võttis vennalt pileti vastu, enne kui nad koos saali läksid. Istunud lõpuks kohale, võttis Phoebe peotäie magusat popkorni ja pistis selle suhu. Nämma. Varsti kustusid saalis tuled ja film hakkas lõpuks pihta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 14:28:35 GMT 2
"Pean meeles, kuigi mulle meeldib pigem soolane," sõnas Colin, eemaldades enda jaki, sest ta oli kindel, et tal hakkab palav filmi ajal. Hea, et neid reklaame liiga kaua ei olnud, sest muidu oleks Colin vist enda popkornile enne filmi algust otsa peale teinud. Filmi ise oli päris huvitav. Seega ei olnud noormehel vaja seda valikut kahetseda. Phoebe oli täitsa normaalse filmi võtnud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 29, 2013 14:45:16 GMT 2
Filmi ajal sõi Phoebe enda popkorni, kuid varastas näpuotsatäie soolast ka vennalt. See ajas jooma, nii et neiu jäi oma magusa juurde. Oma filmivalikut ei kahetsenud ka Phoebe, kes leidis, et see film oli päris põnev ja igavaks vahepeal ei kiskunud. "Polnudki sellel Supermani filmil häda midagi. Tüüp oskas vähemalt lennata," muigas tüdruk, kui film läbi sai ja ta vennaga kinosaalist välja läks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 17:51:21 GMT 2
Colin hakkas õe sõnade peale naerma, aga selles suhtes oli Phoebel õigus, et filmil ei olnud tõesti häda midagi. "Järgmine kord läheme siis Kiireid ja vihaseid vaatama," sõnas noormees, astudes kinosaalist välja, kuigi ta ei olnud kindel, kui kaua see film veel kinodes on. Noh, kui ei olegi, siis vaatavad kodus. "Ma pean ütlema, et seekord oli su filmivalik hea," kiitis Colin selle heaks, "aga nüüd siis poodi?" Mees jõudis uste juurde ja pidi õde mõttes tänama, sest too oli vihmavarju kaasa soovitanud võtta. Õnneks ei olnud tegu siiski mingi suure tormivihmaga...veel. Colin tegi vihmavarju lahti ning lasi õe enda ees välja, hoides varju tema pea kohal.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 29, 2013 19:09:14 GMT 2
"Minugi poolest," noogutas Phoebe. "Aga siis me peame ruttu tagasi tulema, sest see film siin igavesti jookse... kui sa just endale seda ei tiri ja kodus filmiõhtut ei taha teha." Kiireid ja vihaseid võis Phoebs vaadata küll, kuigi see film tüdruku eriliste lemmikute hulka ei kuulunud. Samas venna pärast oleks ta nõus kas või maratoni tegema, pealegi on tal endalgi kodus mõnikord üksi igav. "Seekord?" turtsatas Phoebe. "Sa tahad öelda, et kannatad tavaliselt vaikides mu filmid ära?" nokkis neiu oma venna kallal. Noh, tegelikult vaatas tüdruk ju harva naistekaid. Pigem eelistas ta actionit või õudust. "Aga jah, käime poes ja siis koju tagasi," nõustus tüdruk hoonest väljudes ja sirutas oma käe, et maha langevaid vihmapiisku oma peopesale püüda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 20:26:08 GMT 2
"Kodune filmiõhtu kõlab ka hästi, aga eks vaatame, millal meil kahe jälle aega on," lausus Colin, jalutades mööda tänavat edasi. Vihm muutis õhu, mis enne nii umbne oli, jälle mõnusalt värskeks. Natuke oli jahedam ka, aga noormehe arvates oli see mõnus. "Ei taha. Lihtsalt mõnikord juhtub ju ikka seda, kus meie filmimaitse lahku läheb, aga ära põe. Enamasti mulle ikka meeldivad nad filmid, mis sa valid," muigas noormees. Poodi siis järgmisena. Tuleb täna ikka korralikult enda rahakotti kergendada, aga mis teha... elama peab ju kuidagi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 29, 2013 21:42:45 GMT 2
"Kui järele mõelda, siis me pole kodus jah ammu enam filmiõhtut teinud," nõustus Phoebe ja surus käed taskusse. "Aga ma peaks ka oma graafikut ikka enne vaatama, kui "Kiirete ja vihaste" vaatamiseks läheb." Pähe Phoebe seda õppinud ei olnud ja graafik oli üldse kuskil tüdruku toas kirjutuslaual. Tänane ja homne õhtu olid õnneks vabad. "Seda on hea teada. Minu arust on enamik naistekaid suht magedad," muigas tüdruk. Vähemalt saab ta vennaga koos õudukaid vaadata, ilma et tal paha hakkaks või midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 22:09:01 GMT 2
"Siis tuleb see viga parandada," lausus Colin ning hoidis vihmavarju kindlalt nende mõlema kohal. Õnneks oli see piisavalt suur, et kumbki ei peaks varjult alla voolava vee alla jääma. "Noh, olen ma tüdrukute pärast naistekaid ka vaadanud ja mõni üksik on isegi vaadatav, aga nad on kõik nii ettearvatavad," sõnas noormees. Selles suhtes oli tal õega vedanud. Talle meeldisid ikka sellised filmid, mis Colinile ka istusid. Võibolla ongi see sellest tulnud, et Phoebs kasvas üles, vaadates filme, mida vaatas noormees ise.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 29, 2013 22:38:11 GMT 2
"Eks ma kodus vaatan siis oma graafikut ja ütlen sulle, millal mul järgmine vaba õhtu on, kuigi jah... homne peaks ka veel olema," lubas Phoebe. Homne oleks vist liiga ruttu, aga võib-olla mõne nädala pärast või üldse augustis oleks see asi juba vähemalt noorema Holloway jaoks täiesti mõeldav. "Üks vähestest, mis mulle isegi meeldib, ongi see "Ugly Truth", kuigi minu jaoks teebki naistekad magedaks see, et nad on ettearvatavad, nagu sina ütled. Siis ehk kõlbavad vaadata, kui muud ei ole ja igavus tapab," rääkis neidis ja kõndis edasi, katsudes vältida porilompe, et mitte oma jalgu märjaks teha. Oleks siis vähemalt saapad, ei tunduks need porilombid ka nii jubedad, aga ketsid lasevad vett läbi. Loomulikult mäletas Phoebs seda, et vahepeal sai noorena ka vennaga midagi vaadata, sest alati Colin oma väikse õega mängida ei viitsinud. Vähemalt olid need filmid põnevad, kuigi nii mõnigi teine laps poleks ehk tahtnud neid pärast esimest kümmet minutit enam edasi vaadata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 22:52:08 GMT 2
"Jah, see oli täitsa okei," noogutas Colin. Pigem meeldivadki talle sellised romantilised komöödiaid kui naistekatest rääkida. Draamad on tavaliselt liiga tõsised ja siis hakkavad neiud alati nutma, kuigi eks see ole omamoodi armas ka. "Ma loodan, et sa mäletad, mida kõike meil poest vaja läks. Köök oli suhteliselt tühi, aga täitsa kõike me ka ostma ei hakka," sõnas noormees, kes üritas ise ka olulisemad asjad meelde jätta. Pärast jõuad koju ja siis on ikka midagi olulist puudu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 29, 2013 23:22:58 GMT 2
Romantilised komöödiad olid vaadatavamad ka Phoebele, aga praegu ei tahtnud ta ühtegi romantilist filmi näha, sest Stepheni pärast polnud neiul selleks mingitki tuju. Samas draamad olid ikka liigagi imalad ning kippusid pigem igavaks muutuma. "Sa oleksid võinud mulle öelda, et ma nimekirja koostaks, kuigi põhilised asjad peaks meeles olema," noogutas Phoebs. "Ja midagi head tahaks ka," lisas ta. Nagu popkornist veel vähe oleks. Noh, hiljem võiks ikka midagi veel kodus ka olla.
|
|