18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 9, 2013 18:53:55 GMT 2
Kiiret sellega igatahes polnud, nii et Phoebe võis mõelda veel küll. Võib-olla tuleb ikka midagi kindlat ka pähe. "Ma mõtlen ka natuke rohkem ja annan teada, kui millegi peale tulen," lubas Phoebs ja sõi veel oma lasanjetükki. Varsti hakkas ka temal see otsa saama ning neiu ajas end laua tagant püsti, et nõud kraanikaussi panna. "Ma arvan, et nüüd ma küll ei vahi, vaid pesen nõud ära. Kui kasulik tahad olla, võid kuivatada," teatas ta ning pani vee jooksma. Varsti peaks siis joonistuse ka ehk ära lõpetama ja üldse oma tuppa kaduma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2013 21:22:04 GMT 2
Kui Colin ka enda taldriku tühjaks sai, asetas ta enda asjad kraanikaussi. Kuna ta oli täna nagu nii juba päris palju ennast ütletanud ja hea vend olnud, siis leidis ta, et nõude kuivatamine ei võta temalt tükki küljest ära. Seega pesid vend ja õde rahulikult nõud ära. Peagi jõudis koju ka ema. Colin istus nii kaua köögis, kui ema õhtust sõi, ajades temaga juttu. Pärast seda kadus noormees oma tuppa, et jätkata raamatut, mis tal päeval pooleli oli jäänud. Enne magama jäämist veel väike kõne Lucyle ja oligi päev korda läinud.
OT: Lõpp
|
|