|
Post by Deleted on Aug 14, 2013 23:21:53 GMT 2
"See oleks sinust kena," lausus Daniela naeratades, hakates juba vaikselt leppima mõttega, et peab veel ootama, enne kui enda last lõpuks näha saab. "Täitsa hea, jah. Natuke nõrk tunne on ja kõht valutab aeg-ajalt, aga see ei ole midagi hullu ja ületamatut. Pealegi pidi see varsti üle minema," seletas tüdruk, "muidugi on mul nüüd kõhu peal üks õmblus ka, aga mulle öeldi, et tänapäeva tehnoloogia juures ei peaks sellest armi jääma. Nagu ma ütlesin - minu pärast pole vaja sul enam muretseda." Natuke magamist ja rahulikult olemist ja varsti on Daniela jälle inimese moodi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 15, 2013 22:17:23 GMT 2
Matthew naeratas, endist Danielat oli tore näha ja vaatamata raskustele võis mees rõõmustada, et nii hästigi läks. "Ilmselt saad sa valuvaigisteid ka praegu kanüüli kaudu," arvas Sommers. "Ära armi pärast küll muretse, NY-s on suurepärased ilukirurgid, kes võivad selle vajadusel kaotada," lisas mees. Ta sõbral kaotati selja pealt üks päris suur arm, mis oli takistuseks mehe töös. Matt vaatas Daniela sooje pruuni silmi ja oli kindel, et kui nad kõik selle läbi elavad, siis ei saa miski neid enam lõhkuda.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 15, 2013 22:30:00 GMT 2
"Ma ei ole isegi kindel, mis kõikide nende masinate ja asjade tähtsus siin on," muigas Daniela, vaadates erinevaid aparaate, mille häälitsused talle juba täiesti märkmata jäid. Alguses häiris küll, aga eks inimene harjub kõigega. "Ma ei muretse sellepärast ja ma ei taha seda kaotada, kui see peaks alles jääma. Kuigi tänapäeval ei jää naistel sellest tavalisest ühtegi jälge," lausus tüdruk. Ta ei ole näitleja või modell. Pealegi ei ole arm kunagi häbiasi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 15, 2013 22:34:38 GMT 2
"Seda oskaks ilmselt Zoe seletada," pakkus mees välja. Ta silitas veel korra Daniela põske ja tõusis. "Ma lähen toon need pildid ära, mis ma lubasin," põhjendas Matthew enda seismist. Sommers oli kindel, et ta ei saa seal lihtsalt käia ja pildid ära teha nagu mõnest loomast loomaaias, Matthew tahtis enda tütrega seal olla, kes meenutas ikka veel talle Lumivalgekest. Snow White. Snow. See oleks ilus nimi. Matt veel andis naisele põsemusi ja läks otsima mõnd õde, kes laseks ta enda tütre juurde.
Täpselt kaheksateist minutit hiljem oli Matthew tagasi, kauem ei lastud tal enda pisikest vaadata. Mehel oli ühes käes nutitelefon ja teises populaarteaduslik ajakiri, mis ta ootesaalist ühe laua pealt näppas. "Ma mõtlesin, et siis on sul midagi lugeda," ütles mees ja pani ajakirja lauale, aga ulatas mobiili Daniela kätte. "Meie tütar," teatas mees uhkelt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 15, 2013 23:11:15 GMT 2
Ilmselt. Daniela noogutas mehe sõnade peale ning saatis teda pilguga, kuni ta kadus, jättes neiu palatisse üksinda. Danil polnud suurt midagi muud nende kaheksateistkümne minutiga teha, kui lage silmitseda ning omi mõtteid mõelda. Seega venis aeg tema jaoks ikka eriti. Oma osa mängis selles muidugi ka uudishimu ja ootusärevus. Kui Matt viimaks jälle palatisse astus, suunas Daniela enda pruunid silmad kohe temale. "Seda läheb mul ilmselt vaja, kui sa ära lähed. Isegi praegu oli raske niisama passida," muigas tüdruk, sirutades kohe käe välja, kui Matthew enda mobiili temale ulatas. Läkes hetk aega, enne kui Dani pildist korralikult aru sai ja endamisi naeratas. "Vau, ta on kohe nii väike. Palju väiksem, kui ma ette kujutasin... nagu polekski päris," lausus näitsik, "aga oh, kui armas ta on. Lihtsalt imeline." Tüdruk ei suutnud enda silmi sellelt pildilt ära võtta. Ta vaatas igat pisikest detaili, üritades selle endale mällu jätta. "Kui sa mu mobiili tood, siis pane see pilt sinna sisse," palus Daniela, kes ei pannud ise tähelegi, et väikesed pisarad tema silmadest välja jooksid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 16, 2013 21:12:35 GMT 2
Mees hoidis silmi nüüd hoopis Danielal, mis ta ikka pilti üritab vaadata, kui on näinud juba enda pisikest. "Eks ole. Mulle tuli ka ta kasv üllatusena, aga mida oodata nii varajasest lapsest," lausus mees ja talle ei jäänud märkamata pisarad, mis voolasid üle Daniela näo. "Oled ta ilust nii üllatunud?" küsis Matt õrna naeratusega ja kuivatas tüdruku pisaraid. "Ma mõtlesin, et võiks talle keskmiseks nimeks panna Snow. See algab S-tähega ja ta on nagu Lumivalgeke," rääkis Matthew.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 21:47:19 GMT 2
Kui nende tütar jääbki väikeseks, siis on vist üsna ilmselge, kust ta enda kasvu on saanud. "Ma ei tea. Lihtsalt..." Dani ei osanudki seda õigesti põhjendada ja jättis seega lause lihtsalt pooleli, lastes mehel rahulikult need pisarad ära kuivatada. Tal oli lihtsalt liigutav enda tütart näha. Uskumatu, et tema sees oli kasvanud see ilus uus elu. Muidugi oleks võinud ta natuke kauem oodata, enne kui välja tuli, aga alati ei lähe kõik nii nagu tahetakse. "Snow..." kordas Daniela seda nime varianti, lastes sellel enda meeltes natuke aega heliseda, enne kui oma arvamust avaldas. "Mulle meeldib see - Snow Sommers. See sobiks talle isegi üksiku nimena," lausus tüdruk ja vaatas mehele otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2013 17:47:58 GMT 2
Noh, kui võtta, et tüdruk saaks Daniela ja Matthew vahepealse pikkuse, tuleks ta täitsa Jane Doe, aga see kehtis pigem harva, sest ka Sommersite perekonnas olid Matti ja Chadi pikkused täiesti isalt päritud. "Sobiks küll üksikuna, aga kaks nime on kindla peale minek, siis saab valida selle igapäevaseks kasutamiseks, kumb rohkem meeldib. Mul on ka teine nimi, aga see on ainult legaalsetel dokumentidel," rääkis mees. Ta kasutas Tylerit tõesti ainult siis, kui pidi dokumente täitma, sest esimene nimi oli kinni nagu liim.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2013 19:25:51 GMT 2
"Me võime ju talle siis mõne ilusa nime veel ette mõelda," lausus tüdruk õlgu kehitades, kuigi hetkel tal küll ühtegi pähe ei tulnud. "Legaalsetel dokumentidel? Millised need illegaalsed dokumendid siis on?" uuris näitsik kergelt naerdes ja turtsatades. See lihtsalt jäi kõrva, kuigi ilmselgelt oli neiu sõnade näol tegemist niisama norimisega. "Kas sulle meeldib siis Matthew rohkem kui Tyler?" uuris neidis, kes tegelikult polegi meest kunagi tema teise nimega kutsunud. Samas ega Matt teda ka eriti Sandraks pole nimetanud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 18, 2013 21:53:56 GMT 2
"Sellega aega veel on," arvas Matthew. Mitu nädalat oligi aega nimepanekuga? Mehel ei löönud kohe see info pähegi, kuigi ta oli ju seda millalgi uurinud. "Näh, saad aru küll, mida ma mõtlesin," vastas Matt naeratusega. "Jah. See on mul väiksest saati küljes olnud. Hollywoodis mind ainult Matthew nime all tuntaksegi," rääkis mees enda nimest. Ta kutsus Danielat harva Sandraks, kuna eesnimi oli kuidagi rohkem suupärasemaks saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 22:43:07 GMT 2
"Kui me paneme ühe nime hispaaniapärase nagu me rääkisime, siis oleks mul pakkuda Ramona, Micaela või Estella," sõnas Daniela, kui oli natuke peas erinevaid nimesid läbi lasknud. Kaks esimest olid talle juba ammu meeldinud ja silma jäänud. Kolmas oli rohkem hetke ajel meenunud nimi, mis jäi pähe kõlama. Aga nagu Matthew ütles - neil on veel aega sellega, kui nad ei suuda ühele nimele kindlaks jääda. "Sain jah, aga see kõlas naljakalt," lausus tüdruk lõbusalt. Keskmine nimi ongi tänapäeval rohkem see, mida inimene ise ja tema lähedased teavad. "Teil on peres kõigil keskmised nimed?" uuris tüdruk. Noh, tema perest ei tasu rääkida, sest lisaks nimele Daniela Sandra Jimenez käib sinna lõpu veel lisand Luna, mis tuleb iidamast-aadamast kuskilt suguvõsa ajaloost ja tähendab kuulumist kuskile sugukonda või hõimu või kuhuiganes.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 18, 2013 22:56:33 GMT 2
"Micaela. Snow Micaela Sommers," sõnas Matthew, naeratus huulil. Nii ilus nimi. Matt lootis, et ka Danielale selline kombinatsioon sobib. "Kõigil, välja arvatud Hunteril ja Rosiel. Ma ei tea, mis vanematel pähe lõi, et viimased keskmiseid nimesid ei saanud, tahtsid vist moodsad olla," seletas mees ja kehitas õlgu. "Kas paneme siis ühe perekonnanime talle?" uuris mees. Nad polnud ju Daniga abielus... Veel. Samas oleks kaks nime lapsel veidrad, kui Dani otsustab hiljem enda perekonnanime muuta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 23:09:47 GMT 2
"Tead, see kõlab nagu üks eriti ilus nimi," lausus Daniela aeglaselt noogutades, "mulle meeldib." Tal ei saanud midagi selle kombinatsiooni vastu olla, sest see kõlas kenasti, ei olnud liiga lonkav ja initsiaalid ei jäänud ka veidrad. Seega oli kõik korras. Pealegi tundus seda pilti vaadates, et see nimi sobiks nende pisikesele tütrele. "Või ei suutnud nad kokkuleppele jõuda," lisas tüdruk muiates, kuigi vaevalt see probleemiks oleks. Neil sai ju küll hetkel nii, et üks nimi tuli Mattilt ja teine Danielalt. "Ma arvan, et talle piisab täiesti enda issi perekonnanimest," sõnas Dani, sest esiteks tavaliselt pannakse lastele mehe perekonnanimi, teiseks kui nad tõesti peaksid abielluma, siis oleks laps enda kahe nimega veider ja kolmandaks lisades nimele veel ühe lisandi juurde, muutub see juba lonkavamaks ja lohisevaks. "Por el camino, usted debe comenzar a practicar español. Porque, de lo contrario no sería entender nuestra hija porque voy a hablar con ella en Español," vuristas tüdruk süütul ilmel ning vaatas mehele kergelt muiates otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 19, 2013 17:08:25 GMT 2
"Siis Snow Micaela Sommers temast ka saab," kinnitas Matthew soojal naeratusel, mis näitas, et kõik on korras. Oeh, oleks vaid kõik olnud nii suurepärane. "Ka üks võimalus, aga ma arvan, et nimepanekus oli empsil suurem sõnaõigus," ütles Matt muigega. "Selge, siis saab meie tütrest lisa Sommersi nimele," teatas mees. "Millalgi oled sina ka ehk meie "klannis"," lisas Matt. Ta mõtles just nime poolt, üks perekond olid nad juba ammu ja kindlasti Daniela teadis, et ta oli vanemate majas sama täieõiguslik liige kui ülejäänud. Kuulnud pikka hispaaniakeelset jutuvada, ajas mees silmad suuremaks. "Nii palju ma keskaajast mäletan, et midagi on seotud hipaania keele harjutamisega ja sa põhjendasid selle ära ka, aga põhjendus jäi segaseks," tunnistas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2013 17:28:46 GMT 2
Võib-olla oli tõesti Matti emal rohkem sõnaõigust, kui asi puudutas laste nimesid, kes seda teab. Snow on tõesti hetkel uusim lisa sellele suurele perekonnale, kuigi eks õige pea kuulub sinna ka Anna. See on nüüd küll kuskil kaugemas tulevikus, kui Daniela ka mehe perekonnanime kandma hakkab. "Kunagi ehk küll," lausus Dani õlgu kehitades. Nad olid sellest juba rääkinud ja Matt teadis, et hetkel ei ole neile abiellumine just esikohal. "Pole paha," noogutas tüdruk heakskiitvalt naeratades, "põhimõtteliselt, kui sa tahad meie last tulevikus mõista, siis võiksid sa hakata hispaania keelt õppima, sest mina kavatsen temaga enda emakeeles rääkida. Huvitav, et ma su üldse teisest kohtingust edasi lasin, ilma et sa kordagi oleksid maininud hispaania keele ära õppimist." Loodetavasti sai mees aru, et tegemist ei ole mingi ultimaatumiga ja ta ei peaks seda väga tõsiselt võtma, kuigi hispaania keele õppimine tuleks Mattile endale kasuks.
|
|