|
Post by Deleted on May 26, 2013 16:05:22 GMT 2
Vendade vahelist jagelemist on alati tore vaadata. Huvitav, kas tema ja Seth on samasugused? Eip, nad lihtsalt sõimavad üksteist. Okei, enam see asi nii hull ei ole. Nad isegi ei vaidle viimasel ajal. Poiss sai ju enda tahtmise ja elab nüüd koos naisega. Võibolla tuleb talle see kodu mängimine kasuks. "Ma vist peaksin hakkama juba naisi vaatama," muigas Trey, kui ta kiid löögivalmis sättis. Hetkel tundus üheksa tema jaoks väga heal ja lihtsal positsioonil olevat. Sellest mööda löömiseks pidi ikka eriti koba olema. Nii roostes aga Trey veel ei ole ja seega teenis ta endale need üheksa punkti ja lisaks veel ühe. Matti tellitud shotid jõudsid ka lõpuks kohale ja need asetati lähedal asuvale lauale.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 26, 2013 21:21:39 GMT 2
Matthew muigas Chadi ja Trey virisemise peale. "You have much to learn, grasshoppers," lausus Sommers naeratuseganing tõstis shotiklaasi pisut kõrgemale. "Kaotaja terviseks," ütles Matt ja tegi joogile põhja peale. "Trey, too blondiin on sind juba pikalt jõllitanud," mainis Sommersnagu muuseas, nõksatades peaga paremale. Nii nelja-viie meetri kaugusel oli üks blondiin ilmselt enda õega, kes oli enda kutiga liiga ametis. Tuli Matthew kord ning sel korral sai ta veel neli punkti skoorile juurde, aga sellega ka Sommersi õnn piirdus.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 26, 2013 22:00:12 GMT 2
Eks sellist jagelemist ikka vahel ette tulnud, kuid asi oli tunduvalt hullem, kui mõlemad veel tunduvalt nooremad olid. Ka tüdrukute pärast kaklemine oli siis täiesti tavaline asi. Saanud oma shoti kätte, kummutas Chad selle kiiresti alla. Vahepeal sattus temagi pilk mööda ruumi ringi rändama, aga midagi huvitavat küll näha polnud. Ei teadnudki, kes oleks see tšikk, kelle ta kaotuse korral peaks bodyshotile kutsuma? Kui jõudis jälle Chad kord kätte, kummardus ta piljardilaua kohale ja võttis sihikule kuuli number kuus, mis pärast väikest pingutust ka auku kukkus. Järgmine oli viis ja seegi tõi talle mõned punktid juurde, aga kolmanda korrga ei lisandunud midagi. Tundus, et mäng hakkas juba vaikselt edenema - 18 oli hetkel skooriks. Äkki saabki Trey tollele blondule huvitava ettepaneku teha?
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 22:11:27 GMT 2
Pärast enda lööki kummutas Trey enda shoti kurgust alla. Vaevalt see ta mängule kaasa aitab. Värskemaks lõi küll hetkeks. Matt tundus täitsa enesekindel selles, et tema ei kaota. Noh, samas kui mõelda tema pisikesele seiklusele, siis tuleks talle ilmselt kasuks, kui ta ei kaotaks, sest vaevalt see tulevane bodyshot ainult siia nelja seina vahele jääb. Trey vaatas kulgevat mängu ja raputas enda pead. Ei saa ikka niimoodi pähe saada. Tüüp tõstis enda sinised silmad mõni sekund pärast Matthew märkust tüdrukule. Täitsa kena tükk oli teine ja natuke tegevusetult seisis ta seal tõesti. Riietus tundus selline, et ta läheks asjaga kaasa. Seega oli tal võimalik 'ohver' olemas, kui ta kaotama peaks. Ta saatis talle isegi kerge ühe suupoolega tehtud muige ja naeratuse vahepealse liigutuse. "Noh, vähemalt olen ma ühes asjas osav - selle tüdruku saaksin ma kindlasti rajalt maha," turtsatas Trey, jälgides ise samal ajal Chadi kahte lööki, mis talle kohe üksteist punkti juurde tõi. Mnjah. Sommersid näitavad siin taset praegu. Silmitsenud hetke laual olevaid kolme kuuli, üritas ta välja mõelda, mida tal kõige mõtekam püüda oleks. Kõige mugavam tema jaoks oli number kümme ja selle ta aukku ka saatis. Kolmteist, mida ta teisena üritas saada jäi aga natuke enne aukku seisma, andes järgmisele mängijale ülisoodsa võimaluse. "Noo, see küll ei lähe," raputas Trey enda pead, "Matt, sellest läheb küll pool minule."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 27, 2013 21:51:14 GMT 2
Mees nautis sellist tavapärast pisikest norimist, see käis vendluse juurde. Üleüldse olid vist kõik Sommersid harjunud sõbraliku kiusamisega, Rosiet siiski mees ei julgenud selliste naljadega tüüdata. Matthew vaatas Trey lööki, mistõikandikul numbri 13 mehele ette. "Ei, kohe kindlasti mitte," muigas mees ning lõi kuuli numbriga 13 puhtalt sisse. Palju tal nüüd oli? Ehh, eks ta viimane ikka ei olnud. Nüüd oli jäänud liiga vähe kuule, et saada teise löögiga ka punkte juurde, seetõttu liikus mängukord edasi Chadi kätte. "Kummal teil vähem punkte on?" uuris Matthew, silmad juba kergelt läikimas.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 28, 2013 21:21:59 GMT 2
Chad kuulas rohkem teiste juttu, aga ise püsis praegu vait. Eks hakkasid joodud shotid tallegi juba kerget mõju avaldama, aga midagi hullu nüüd küll polnud. On ka rohkem joodud ja ilusasti mängud mängitud. Saanud pärast Matti edukat katset mängujärje endale, tegi Chad korraks tiiru ümber piljardilaua, et paremat ülevaadet saada. See viimane kuul ei tundunud üldse kerges kohas olevat, aga kui ta õige nurga ära tabas, tekkis isegi mõningane lootus. Kummardunud laua kohale, sättis mees hoolikalt kii paika ja pärast seda saatis kuuli numbriga kaheksa teele. Kuul tegi küll ühe väikese põrke, aga läks mehe suureks rõõmuks siiski sisse. "Kui ma praegu õigesti arvutasin, siis peaks mul olema nüüd 26 punkti, sinul 28 ja Treyl 22," teatas Chad, kui oli peas mõned numbrid kokku liitnud.
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2013 18:22:30 GMT 2
"Matt, ära kuula teda, sul on 32," sõnas Trey turtsatades, "mida sa seal ülikoolis õppisidki?" See viimane küsimus oli ilmselgelt suunatud Chadile, kellel matemaatika natuke lonkas. Igatahes oli asi selge - Trey peab tegema kellegagi bodyshoti. Too blondiin oli endiselt olemas ja ega keegi teine mehele väga silma ei jäänud. Seega 'ohver' on tal vähemalt olemas. "Okei, let the show begin," sõnas Trey ja jalutas kindlal sammul heledapäise neiu poole. Faye mõlkus mehel kenasti meeles, aga ta oli kindel, et näitsik ei teeks sellest suurt probleemi. Loodetavasti... Jõudnud blondi tüdrukuni, rääkis mees temaga mesimagusalt. Ta polnud küll ammu juba niimoodi baaris tüdrukuid lantinud, aga ega see väga keeruline just ei olnud. Eriti kuna see neiu oli enda sõbranna või õe poolt täiesti ignoreeritud ja ootas, et keegi teda päästaks ja no mis saaks tal olla Trey-suguse päästja vastu. Viimaks Viviani nimelise blondiini nõusse saanud, võttis Trey tema käest kinni ja jalutas koos temaga Matti ja Chadi juurde. Selge, mida temalt oodatakse, istus Vivian piljardilaua äärele ning lasi ennast sellili lauale. Trey tellis aga uue shoti koos laimi ja soolaga, mis üsna ruttu kohale toodi. Eks ümbritsev rahvas sai juba aru, mis toimuma hakkab. Laimi viil läks Viviani huulte vahele, soola raputas Trey neiu kõhule ja pitsi ulatas Mattile, et too pärast joogi neiu rindade juurest voolama paneks nii, et see nabani jõuaks. Tüdruk pidi selleks kergelt ennast kallutama, aga kõik oli tehtav. Vaadanud enda mõlemale semule otsa, raputas Trey enda pead stiilis ma-ei-suuda-uskuda-mida-te-mind-tegema-panete. "Tree Hilli ilusate naiste terviseks!" lausus Trey ja astus Viviani kahe jala vahele, asetades enda käed tema puusadele. Seejärel kummardas ta nii, et sai Viviani kõhult soola ära lakkuda. Kohe pärast seda voolas neiu kehale külm tekiila, mille Trey kõik ära jõi. Alguses oli lihtne, sest jook voolas otse suhu, kuid viimased tilgad tuli ilusti nabast kätte saada. Kui tekiila juba mehe keha kuumaks muutis ja hetkeks pea segaseks lõi, tõusis blondiin istuli, asetades enda käed ümber Trey kaela. Mees asetas enda käed ümber näitsiku alaselja ning hammustas laimi viilu, mis Viviani huulte vahel oli. Laimikoor läks tühja pitsi ja tüdruk hüppas piljardilaualt põrandale. Jaganud mehega ühe high5'i, kallistas ta meest ja astus siis sammukese eemale. "Uskuge mind, te kahetsete, et ei kaotanud," muigas Trey laialt, sest see shot oli mõnus ja tuletas talle meelde, kuidas ta varem baarist alati erineva neiuga minekut tegi. Damn, kahju et need ajad möödas on...
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 30, 2013 19:26:25 GMT 2
"Chad, üritad siin tõmmata, jah?" turtsatas Matthew. "Noh, mul vahet pole, ma võisin enesekindel olla, sest piljardis olen ma siiani käsi," lisas mees naljatades. "Good luck, bro," lausus mees ja vaatas, kuidas Trey suundus blondiini juurde, kes enne kutile silma heitis. Matt oli kindel, et kui ta oleks ise sellist asja teinud, oleks Daniela ilmselt päris pahane olnud. Saanud Trey käest shotiklaasi, ootas ta õiget hetke ja lasi tekiila tüdruku nahale voolama. Pannud klaasi piljardilaua äärele, vilistas mees kõrvulukustavalt, kui Trey saigi bodyshotiga hakkama. Selle kahetsuse peale ei öelnud Matthew midagi. Alles nüüd mõistis mees, et ta mõnes mõttes pisut igatses neid aegu, kui sai pidutseta ükskõik kellega ja ei pidanud muretsema armukadetsemise pärast. Samas oli ta ka väga õnnelik praeguse elu pärast. "Okei, mis me edasi teeme? Ma ei usu, et meil siin väga tegevust leidub," pakkus mees välja.
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2013 21:00:27 GMT 2
"Ma ei tea," kehitas mees enda õlgu, "lähme linna peale laiama. Mõni alkoholipood jääb kindlasti rajale ja baare ja isegi üks klubi on olemas. Või kui te väga Bromance'i arendada tahate, siis rand, mõni hea jook ja lõke ei teeks ka paha." Trey ladus välja kõik, mis tal esialgu pähe tuli, jäädes siis Sommersitele otsa vaatama. Tuleb ikkagi nende soove ka arvestada. "Kõige lõpuks võite minu juures ka maanduda... kui me üldse sinna jõuame," pakkus tüüp. Vivian seisis endiselt mehe kõrval, kuulates vaikselt nende juttu pealt, justkui kavatseks ta nendega kaasa tulla.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 30, 2013 21:51:12 GMT 2
Ai, see nüüd küll hea märk polnud, et Chad enam arvutada ei osanud... või siis punkte kokku lugeda. Ilmselgelt oli talle joodud kraam juba pähe hakanud, kuigi mees ise küll seda endale tunnistada ei tahtnud."Vähemalt ei üritanud ma teid uskuma panna, et sain ise kõige rohkem punkte," lausus tüüp pärast väikest mõttepausi. Ega see poleks tal niikuinii õnnestunudki, sest isegi sellises olekus ei ole ei Matt ega Trey nii rumalad, et seda uskuda. Aga noh, praegu tundus Chadile, et ta ei tea ise ka enam päris täpselt, mida räägib. Peaks vist üle küsima, millest need shotid õigupoolest koosnesid. Kui aga Trey bodyshotti tegema asus, jälgis Chad teda kerge muigega. Muidugi sai tüüp hakkama. Ta oli ju varasemalt seda kindlasti rohkem kui ühe korra teinud. "Linn sobib esialgu, ma arvan," pistis ka Chad ühe lause vahele, kuigi tal polnud endiselt ühtegi suurepärast ideed. Igatahes koju ta küll veel minna ei tahtnud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 4, 2013 13:56:10 GMT 2
"Lähme siis linna," võttis Matthew jutu kokku ja ta otsis raha välja, et maksta kõigi kolme eest, see baar on tema kulul. Maksnud jookide eest ära, astus ta hoonest välja ja hingas sügavalt sisse jahedat õhku, baaris oligi umbseks läinud. "Kuhu jalutame? Taksot pole vast praegu mõtet veel võtta," arvas Matt, kui nad just ei tahtnud linna teisse otsa minna. "Uues baaris või kuhu me ka läheme, saame uue kihlveo teha, kus kaotaja peab midagi tegema," pakkus Matt seejärel välja. Nüüd tuli loota, et Chad ja Trey ei taha bowlingusse minna, sest seal Matthew'l võidulootust polnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2013 16:40:55 GMT 2
Vivian oli enda bodyshoti tegemisega kiirelt baaris üheks tahetumaks naiseks saanud ja seega kadus ta peagi uue kutiga. Las noor neiu lõbutseb. Saab endale võibolla mõne sellise tüübi, kes temaga õhtu lõpetada ka viitsib. Kui Matt nende arvet läks maksma, ei olnud Treyl küll selle vastu midagi. Noh, las maksab. "Takso poole võime siis vaadata, kui oma jalad enam ei kanna," lausus Trey lõbusalt, vaadates mõlemale Sommersile otsa. "Mulle see idee täitsa meeldib, aga hetkel vaatame lihtsalt, mis teele jääb," pakkus mees. Tree Hillis leidub piisavalt baare, et nad varsti jälle kuskile sisse saaks astuda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 4, 2013 17:36:49 GMT 2
Taksot tellida oli tõesti liiga vara, sest ükski tüüpidest polnud ilmselgelt veel nii täis, et kõndimisega raskusi saaks tekkida. Uus kihlvedu kõlas samuti hästi, kui just Chad pole see, kes peab midagi eriti nõmedat tegema. Samas uskus ta, et nad jõuvad täna veel piisavalt palju kihlvedusid välja mõelda, et nii tema ise kui ka Matt saavad ühe kena kaotuse kirja. Ja mida rohkem nad joovad, seda vähem ebameeldivaks ülesanded muutuvad, kuna purjus inimesed on üldiselt parema meelega valmis mõne totrusega hakkama saama. "No mida me ikka siin rohkem passime. Hakkame parem liikuma," arvas Chad ja hakkas juba ees vaikselt minema, kui nad kõik baarist välja olid tulnud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 4, 2013 18:17:31 GMT 2
Matthew võttis suuna otse edasi. Grupp teismelisi seisis kaugemal ja paistis, et nad suitsetasid kanepit. Jõudnud lähemale, oli mees kindel, et tegu on kanepiga, selle lõhna ei unusta. Kambast möödunud, viis Matt silmad Chadile ja Treyle. Narkootikumide teema oli vist Treyle väga valus, polnud mõtet teda sellega torkida, aga Chadi? "Chad, millal sa kanepit proovisid? Kui sa üldse oled proovinud?" uuris mees. Tal ise juhtus see 18-aastasena ühel peol. Peale seda tegi ta veel seda mõnel peol, aga sinna see jäigi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 4, 2013 20:37:58 GMT 2
Sättinud tempo nüüd teiste järgi, jalutas Chad oma venna ja Trey kõrval. Temalegi jäid silma need noored kanepisuitsetajad. Kuulnud Matti küsimust, muigas Chad kergelt. Kanepi oli ta muidugi ära proovinud, aga see ei tähenda, et ta seda praegu enam suitsetaks. "Proovisin küll. Ma olin sellel ajal veel 16 ja ilmselgelt üritasin lahe olla, kuid kaua see kanepiperiood ei kestnud," vastas mees, viies korraks veel pilgu üle õla nendele sellidele. Teismelisena meeldis Chadile igasuguseid lollusi teha. Sel ajal tekkis ka huvi streetrace'ide vastu. Nüüd peaks ta aga enam-vähem maha rahunenud olema.
|
|