24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 16, 2013 20:37:00 GMT 2
"Saksamaa kõlab juba paremini," turtsatas Chad naerma, kuid raputas siis pead. "Tegelikult on hoopis Hollandis kõige paremad prostituudid," teatas ta. Mitte et tal endal sellega kogemusi oleks, kuid mõned teadjamad on rääkinud. Mõte uutest shottidest meeldis talle endiselt, kuna vähemalt praeguse seisuga oli nende jaoks veel ruumi piisavalt. Homse hommiku peale ei tahtnud mees aga mõeldagi, sest vaevalt ta sel korral pohmakast puutumata jääb. Näinud, kuidas Trey haaras Matti telefoni enda valdusesse, nihutas Chad end sõbrale pisut lähemale, et ta näeks lugeda, missuguse geniaalsuse tüüp tolle sekretäri jaoks valmis kirjutab.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 16, 2013 21:17:19 GMT 2
"Ouu, kust sa seda tead?" küsis Matthew laia muigega. "Oled kasutanud teenust?" aasis mees edasi. Ta ei saanud eriti meestest aru, kes ostsid endale prostituudi mõneks tunniks, need naised olid ju maganud paljudega, kas tõesti tahtis keegi sellise inimesega magada ja peale selle riskida veel mõne haigusega? Kaitse kaitseks, võimalus oli ikka olemas. "Trey, ära anna talle mitte mingeid vihjeid, ta niigi käib närvidele," palus Matt, vaevumata mobiili üritada tagasi saada.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 16, 2013 21:47:38 GMT 2
Trey kuulas Sommersite juttu, raputades enda pead ja naerdes kergelt. Temal sellel alal kogemust ei olnud ja kohe kindlasti ei arutanud ta tavaliselt seda, millises riigis on kõige paremad prostituudid, aga eks nende jututeemad ole ka veidramate teemadeni jõudnud kui see siin. "Kuule, kelleks sa mind pead? Ma kavatsen su sellest tüütusest päästa. Kui ma tahaksin vastupidist, siis ma saadaksin sinu nime alt ühe seksika sõnumi ja soovitaksin Danielal su mobiilile pilk peale visata, aga no kamoon... ma ei teeks seda," seletas Trey ning mõtles hetke, enne kui tema sõrmed kiirelt mööda Matti mobiiliekraani liikuma hakkasid. 'Õhtust! Ma peaksin sulle vist meelde tuletama, et Mattil on kodus üks tige rase naine, neli hullu venda ja kaks armukadedat õde, rääkimata idiootsetest sõpradest nagu mina. Seega ma siiralt soovitan - back off! PS!Meil on kindlasti vallalisi sõpru, kes ei ütleks ära mõnest lõbusast õhtust ilusa kaunitari seltsis. Soovid mõnda numbrit? - T' Trey vaatas Mattile otsa, näidates talle, mis ta sinna kirjutas. "Saadan ära?" küsis mees üle, sõrm juba saatmisnupu juures.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 16, 2013 22:00:57 GMT 2
Matthew naeratas rahulolevalt, kui Trey lubas ta sellest tüütusest päästa. Lasknud silmadega kiirelt üle sõnumi, hakkas Matt naerma. "Oota, mul on neli venda? Appi. On jah," tegi mees sajandi avastuse. Ilmselgelt oli promill juba sees. "Saada ära," nõustus Sommers noogutusega. "Daniela tige küll ei ole," arvas mees. "Väljaarvatud siis, kui teie hakkate lollakaid nalju tegema," hakkas mees uuesti naerma. Kas kohta oli lastud naerugaasi? Nope.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 17, 2013 18:25:40 GMT 2
"Jah, geenius. Uskumatu, et isegi mina tean paremini palju neid Sommerseid siin linnas ringi jalutab kui sina," turtsatas mees, hakates naerma. Huvitav, kelle Matthew siis ära suutis unustada või on tal lihtsalt raskusi neljani lugemisega. Saanud sõbralt loa, vajutaski Trey saatmisnuppu, oodates hetke, enne kui mobiiliekraanile ilmus teade, mis kinnitas sõnumi saatmisest. "Noh, nüüd jääb üle oodata, mida ta vastab... kui vastab," lausus Jeromy muretult, ulatades vidina Mattile tagasi. "Küll me seda näeme veel," muigas mees. Tegelikult ega ta ei teadnudki Danielat eriti. Nii palju ainult, kui Matt rääkinud on ja noh mõnel korral on näost näkku ka nähtud. Tavaliselt jätab tüdruk pigem tagasihoidliku ja vaikse neiu mulje. Huvitav, kuidas kaks nii erinevat inimest üldse koos suutsid olla nagu Matthew ja Daniela? "Kuna me teeme lollakaid nalju peaaegu kogu aeg siis... on ta ilmselt kogu aeg tige," turtsatas Trey. Pärast seda ilmusid lauale nende uued shotid. Oijah. Õhtu hakkab segasemaks minema.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 29, 2013 19:21:53 GMT 2
Chad hakkas Matti nokkimise peale nägusid tegema. "Nagu mul oleks tarvis naisi o s t a. Pigem peaksid nemad minule raha pakkuma, kuid isegi siis tuleks mul ära öelda." Ilmselgelt arvas tüüp oma praeguses olekus endast ülimalt hästi. Nelja venna kommentaari peale ei osanud Chad teha muud kui ainult pead vangutada. Isegi tema polnud veel nii purjus, et ei suudaks oma pereliikmeid kokku lugeda. Sõnum sai aga üle ootuste vinge. Ka Chadi huvitas, kas ja mida sellele vastatatakse. "Minu arust on Danielat küll raske vihale ajada," lausus ta, pidades silmas seda Matti korraldatud "trikki". Kui pärast midagi sellist mees tagasi võetakse, peavad ikka paganama tugevad tunded olema. Pärast järgmiste shottide tulekut sirutas mees kohe käe enda oma järele. Huvitav oleks teada, kui palju ta tänasest homme mäletab?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 30, 2013 10:37:54 GMT 2
"Ja-jaa, seda usume me kõik," lausus mees irvitades Chadile. "Ma arvan, et ta ei vasta enam," pakkus Matthew ja rahunes, see suurem naermishoog hakkas üle minema. "Ahh, mis te võtate ta kallal, rääkige parem enda naisukestest," arvas Matt. "Noh, Chad ja Anna on tüüpilised Jane ja John Doe, hakkavad abielluma. Mis sinu ja Fayega toimub? Teid pole nagu koos eriti enam näiudki. Probleemid paradiisis?" küsis Matthew ja mõtles, et Raven on ikka väga teistmoodi tüdruk ka. Kunagised narkojamad olid mehele teada, aga edasi ta polnud neid rääkinud. Miks peakski?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 12:11:46 GMT 2
Trey irvitas koos Mattiga Chadi sõnade üle, kuid ei lausunud midagi. Selle asemel võttis ta enda shoti ja lasi sellel enda kurgust alla minna. Peaks vist shotid tänaseks õhtuks kõrvale jätma? Või siis mitte. "Noh, Faye'l on ka nüüd oma töö ju. Võtsin ta endaga korraks Wilmingtoni tööle kaasa ja kohe napsati teine kaamerate ette näitlema ja poseerima," lausus Trey muiates, "minu teada on minu paradiisis kõik veel täitsa korras. Altari ette me ei kiirusta ja lapsest pole ka juttu olnud." Need kaks on ise parajad lapsed. Isegi nende suhe on tegelikult üsna... ilma kindlate piirideta? Nad nagu on paar ja elavad koos, aga samas otsesest käimisest nad rääkinud ei ole. Trey on enda tunded küll neiule teatavaks teinud ja selles osas on nad samal lehel, aga ega mees temast nüüd kümne küünega kinni ei hoia ja ei uuri kogu aeg, kust ta tuleb või kuhu läheb.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jul 3, 2013 0:33:48 GMT 2
Matti märkuse peale tegi Chad tüdinenud näo pähe. Tal ei olnud praegusel hetkel viitsimist sel teemal pikemalt vaidlema hakata. Ja nagu juba oodata võis, jätkus naisteteema täie hooga. Tore oli, et Matthew küsis Faye kohta, kuna Chadil polnud teistele küll midagi huvitavat rääkida, sest ta oli enda naisega praegusel hetkel enam-vähem samasuguses seisus nagu kolm suve tagasi, kui jätta välja see dramaatiline lõpp. Lilledest ja liblikatest vist pikalt pläkutada ei saa... "Ma pole Faye'd juba sada aastat näinud," lausus Chad, kui ta oli natuke aega endamisi mõelnud, millal nad viimati rääkisid. See oli ikka hirmus ammu. "Võid teda minu poolt tervitada," ütles Kevin semule. Kuulnud, et ka Trey ei kavatse veel niipea abielluda, vangutas Chad pead. "Mina olen ilmselgelt kõige vanamoodsam tüüp siin, sest ma pooldan abielu," turtsatas mees.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 3, 2013 10:51:54 GMT 2
"Ma ka mitte. Mõned aastad tagasi käisin ma temaga piljardit mängimas, nüüd pole teda nähagi olnud. Missa sidusid ta kinni ja peitsid ülejäänud maailma eest keldrisse?" naeris Matthew. "Ärge kiirustage jah," nõustus mees. "Kuule, sa oled 23, ma ei tea, miks sul pulmadega nii kiire on, mul on nii palju sõpru, kes on noorelt abiellunud ja hiljem seda kahetsenud. Kõige parem on ikka sada protsenti kindel olla. Okei, te olete jah Annaga juba paar aastat vahelduva eduga koos olnud, aga mina leian, et abielu peaks tulema siis, kui ollakse teises pooles väga kindlad," arvas Sommers. Danielaga abiellumine oli pigem Dani isa soov, aga noored said ka teisiti hakkama. Pealegi pidid nad sügisel lapsevanemateks saama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 1:20:10 GMT 2
"Kuuuule, Matt, kelleks sa mind õige pead?" küsis Trey, vaadates mehele väga vildakal ilmel otsa, kui too väitis, et ta naist kuskil kinni hoiab. "Küll ma tervitan. Võin teid isegi meile külla kutsuda, kui teil aega on," lausus Trey, et saaks selle jututeema lõpetatud. Ta ei ole kunagi väga selline inimene, kes enda suhtest räägiks. Enamasti on selle põhjuseks olnud muidugi see, et tal ei ole ühtegi kindlat suhet olnud. "Ma pooldan ka abielu, aga hetkel ei ole see lihtsalt mu mõtetes esikohal," teatas mees.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jul 5, 2013 22:24:37 GMT 2
Matti loengut kuulates ei saanud Chad lihtsalt tõsine olla, vaid hakkas juba poole peal naerma. See kõlas küll nii, nagu üritaks vend teda ümber veenda - et ta ootaks veel. Aga Chad ei tundnud, et ta vajaks veel mõtlemisaega. "Pole see 23 enam nii noor midagi. Ja kui kahetsekski, poleks see kindlasti mu vanuse süü," arvas Chad. Paljud abiellusid ja said lapsi veelgi nooremalt. Vanus nüüd küll mingi näitaja ei ole. "Kes ütles, et ma sada protsenti kindel ei ole?" muigas tüüp. Ega Chad enam mingi pubekas pole, kes enne teeb ja siis mõtleb. "Aga küllakutsest ei ütleks ma küll ära," lisas Chad. Vähemalt seegi kõlas lohutavalt, et Trey abielu pooldas, mis tähendas, et Matt on nende seas ainuke, kellele see vastumeelne on.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2013 15:40:30 GMT 2
"Ma arvan, et vanuse peale midagi ajada ei ole ikka täitsa õige. Kõik oleneb ikka inimestest," sõnas Trey, sest nii tema pärisvanemad kui ka kasuvanemad abiellusid noorelt. Ühed on siiani koos ja teised on üldse surnud, aga enne seda oli seal majas Sethi sõnade järgi tõeline kaos. "Selge. Eks ma siis räägin Raveniga ja vaatame, äkki võtate enda tšikid ka siis kaasa. Võibolla suudan Carrie ja Sethi ka kohale meelitada," pakkus Trey. Väike grill ja istumine. See ei pea üldse midagi hullu olema.
|
|