|
Post by Deleted on Jun 6, 2013 12:20:04 GMT 2
Trey tundis kanepile kuuluva lõhna kohe ära ja seega viis ta sujuvalt enda pilgu noortele. Loomulikult meenus talle kohe Seth ja ta lootis, et vennale tuleb Carrie juures elamine kasuks. Loodetavasti suudab ta ennast nüüd õigele teele sättida. Kuulnud Matthew küsimust, viis Trey enda sinised silmad nooremale Sommersile. "Minu arvates on see kanepi proovimine juba nagu mingi asi, mida iga noor peab tegema. Mõni on piisavalt õnnega koos, et proovida ja siis ära lõpetada. Mõnel läheb asi natuke kehvemalt," lausus mees, "üldse saab minu arvates praegu kanpit palju kergemini kätte, kui vanasti." Nüüd võiks isegi mõni kolmanda klassi juntsu endale ühe pläru osta. Üldiselt see jututeema ei olnud tõesti midagi, mida Trey arutada tahaks.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 11, 2013 15:11:34 GMT 2
"Ai, sa alustasid selliste proovimistega nooremalt," "hurjutas" Matthew enda nooremat venda, seda muidugi naljaga. "Kuidas muidu Sethil nüüd läheb? Ma kuulsin, et ta sebis endast vanema abielunaise ära, ta peab ikka womenizer olema, et sellise asjaga hakkama sai," lausus Matt. Tal oli hea meel, kui kuulis Trey käest, et peale võõrutust läks poisil jälle normaalsemalt, kes ei oleks sõbra heaolu üle ka ise õnnelik? Matt ei tea, kuidas ta oleks ise reageerinud, kui ukse taha oleks tulnud võõras, kes väidab, et nad on vennad. Noh, Matthew polnud lapsendatud ka, aga siiski.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 11, 2013 16:01:21 GMT 2
Trey turtsatas kergelt selle Matthew 'hurjutamise' peale. Polnud see Chad nii väike enam midagi. "Nii palju kui mina temaga rääkinud olen, on asjad vist enam vähem paika loksumas. Selle naise laps vist ei võtnud teda alguses väga omaks, aga ma ei teagi, mis seis neil praegu on," sõnas mees, kes endale justkui peas väikese märkuse tegi, et peaks enda nooremale vennale külla minema ja vaatama oma silmaga, mis seal siis õigupoolest toimub. "Tjah. Ta sebis ära enda kooliarsti, kes oli enne tema raviarst," muigas mees, aga vähemalt olid vist mõlemad nüüd õnnelikud. Kuigi Trey pelgab ikka veel seda, et mis siis saab, kui asjad ei tööta ikkagi ja nad lahku peaksid minema. Mees oli üsna kindel, et Carrie on see, kes Sethi hetkel sodist eemal hoidis.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 11, 2013 22:21:37 GMT 2
"Jah, juhtus. Ega ma midagi enam tagasi võtta ei saa," sõnas Chad käsi laiutades. Mingit uhkust ta küll oma möödunud lolluste üle ei tundnud, kuid vähemalt oli tal omal ajal nii palju mõistust peas, et need katsetused ainult katsetusteks jättagi. Kuulnud, mida Matt Sethi kohta küsis, 'teritas' Chad kõrvu, sest tedagi huvitas Trey väikevenna käekäik. "Ega Seth pole ainus, kellel endast vanemate naiste seas lööki on. Suurem osa mu endistest vallutusest on olnud vanemad," meenutas noormees. Joogise peaga tuli seda ette, et ta kippus oma saavutustega kekutama. "Aga kui Sethi juurde tagasi pöörduda, siis on mul hea meel, et temagi lõpuks selle õige leidis. Või noh, selle põhjal, mis ma nende kohta kuulnud olen, tundub nii," lõpetas Chad oma jutu.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 11, 2013 22:45:22 GMT 2
"Mis need vanemad naised siis paremad on? Rohkem kogemusi või?" uuris Trey Chadi käest, endal peas nägu, mis väljendas seda, et ta oli üsna normistujus hetkel. Endale meeldisid talle alati nooremad neiud. Muidugi mitte liiga noored. Kuskilt läheb siiski piir. "Tundub tõesti, aga loodame, et see püsima ka jääb," lausus mees, "oleks võinud ehk temagi meiega välja vedada, aga ta ei joo absoluutselt." Nii palju kui Trey aru saab, siis ega ta vennal vist palju selliseid semusid ei ole, kellega ringi käia. Võibolla ta ei tahagi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 12, 2013 1:09:04 GMT 2
Trey kommentaar kõlas veidike norivalt tõepoolest, aga solvumiseks küll põhjust polnud. Pealegi oli Chad ise see, kes suu vanemate naiste teemal lahti tegi. "Ei-ei, ma pole seda öelnud," lükkas ta ümber väite, nagu oleksid vanemad naised paremad. Ega neid ei saanudki tegelikult niimoodi omavahel võrrelda, sest häid ja halbu leidus mõlemas seltskonnas. "Ma pakun, et see on lihtsalt juhus," üritas ta seletada seda, miks kunagi just endast mõne aasta võrra vanemate tšikkidega ringi lasi. "Oleks tahtnud teda näha küll, aga kui ei joo, siis ega inimest sundida ei saa," sõnas Chad. Ja purjus seltskonnaga niisama kaasas tolknemine poleks ka vist kuigi hea idee.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 12, 2013 10:56:01 GMT 2
"Chad, ära aja jama, mina olen ju praeguses suhtes see vanem ja mitte vähe, aga me toimime väga hästi," ütles mees. "Vanemad naised võivad liiga ülbeks minna," pakkus Matt, meenutades üht suhet, mis tal oli viis aastat vanema co-stariga. "Ja nüüd keelasid sa tal kanepi ka ära, vaene poiss," naeris Matt. "Kui ta naine peaks ta kuivale jätma, on tüüp küll sitas seisus," lausus mees heatujulise nöökena. "Okei, mida ta tegelikult teeb, et auru välja lasta? Ma ei usu, et ta lihtsalt saab ilma milletagi hakkama," rääkis mees edasi. Ta ei oleks kujutanud ette sellist elu, kus kõik lõbutsemist aitavad lisaained on keelatud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 12, 2013 12:56:40 GMT 2
"Jah, Matt, ma tean," muigas Chad, kui kuulis, et vennake võtab tema juttu ehk natuke liiga tõsiselt. "Olen ju ise ka samasuguses olukorras," lisas ta. Paar aastat vanem/noorem või täpselt samas vanuses. Mis vahet sel üldse oli? "No selles on sul õigus küll," kostis Chad, kui Matt teatas, et vanemad naised ülbeks muutuda võivad. Olid temalgi sellega seoses omad kogemused. "Auru on võimalik igatmoodi välja lasta. Selleks ei pea üldse jooma või muud sodi tarvitama," arvas Chad. Jõusaal näiteks aitas alati, vähemalt tema puhul.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 12, 2013 16:40:44 GMT 2
"Küll ta saab ilma kanepita ka hakkama," sõnas Trey, vaadates Mattile otsa. Oleks siis Seth ainult kanepit tarvitanud. Ta proovis ju kõike ja müüs veel teistele edasi ka. "Täpselt, Chad. Ma tänan," noogutas mees noorema Sommersi väite peale, et auru saab muud moodi ka välja lasta, "ma ei teagi, mida ta teeb. Ta mängib korvi ja käib tööl. Eks ta nendega saab vast auru välja lastud." Nad rääkisid ikka liiga tarka juttu praegu. Tundub, et nad vajavad rohkem alkoholi. "Rääkides kuivale jäämisest," vaatas kutt muiates Matthew poole, "on see väide siis tõene, et naised tahavad rasedana rohkem seksida?"
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 12, 2013 19:25:15 GMT 2
"No ma ei tea, mulle meeldib peale stressirikast tööd käia näiteks mõnes lokaalis, kuulata head muusikat ja siis viskit juua, mõistuse piires," rääkis Matthew enda kogemustest. "Sport, kah võimalus. Ma olen ka jõukas mitu-mitu tundi peale pikemat vaidlust lihtsalt pumbanud, et saaks mure unustatud," lausus Matt noogutades. "Mine persse, päriselt arvad, et ma räägin teile minu ja Daniela voodielust või?" küsis mees naerdes. "Võileivast räägib ikka näljane, eks?" lisas Matt irvitades. "Ei tegelikult keerasin ma paraja käki kokku, sest juba esimesest korrast rasedaks tüdruk jätta... Alguses oli mõlemal raske, sest tema ei teadnud, mida teha ja mina kartsin seda, et ta ei taha seda last. Nüüd on kõik õnneks paika loksunud ja kui sind tõesti nii väga see huvitab, mis me linade vahel teeme, siis ütleme nii, et minu voodieluga on kõik suurepärases korras," muigas Matthew.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 12, 2013 20:50:20 GMT 2
Trey oli rohkem selline inimene, kes pani probleemid jõusaali või mõnele muule tegevusele, mis mõtted mujale viis. Tihti võis ta kasutada ka lihtsat kirjutamistehnikat. Tema puhul toimis. Mattil on küll siis kas palju muresid või on talle Thori mängimine mõjunud, sest ta oli ilmselgelt neist kolmest kõige kapim. Trey ei suuda siiani filmiriiulil Thori DVD'd nähes naeruturtsatust alla suruda, sest on raske uskuda, et too seal kaane peal on tõesti Matt. "No ma ei tea," naeris Trey, "teda ei ole ja sa tead, et me ei lähe selle jutuga ei tea kelle juurde. Natuke usaldust ei teeks ju paha." Mees oli suht kindel, et Matthew just nii reageeribki. "Kui mina ja Faye olime juba enne suhte algust FWB, siis kas ma tõesti pean sellele küsimusele vastama?" turtsatas Trey ja hakkas uuesti naerma, sest päris lahe oli keset tänavat jalutades üksteise voodielust rääkida. "See oli teil esimene kord?! Oi, mees, sa ikka oskad," oli Trey kord irvitada, "aga vähemalt on asjad korras ja su viimasest lausest loen ma enda esitatud väite õigeks."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 12, 2013 21:03:26 GMT 2
"Loll küsimus ikkagi," ütles Matthew turtsatusega. "Mhm, esimene kord. Tal oli enne mind vist ainult üks tõsisem suhe olnud, mis lõppes ka tema jaoks üsna halvasti, seega kartis ta intiimsust, aga nii värdjas ma ka ei ole, et sunniksin midagi peale," lausus Matt. "Okei, me räägime liiga tõsist juttu, järgmisesse baari, lokaali või misiganes asutusse, mis ette jääb ja kus juua saab, astume sisse," käskis Matt. Ja mainides mehe lihaselisust, seda oli vaja uue filmi jaoks ja ta oli juba harjunud eratreeneri plaaniga, kus oli kirjas puhkuse ajal kolm korda trenni nädalas ja tavalisel ajal neli.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 12, 2013 21:23:50 GMT 2
"Sa peaksid nüüd juba harjunud olema sellega," muigas Trey, "mis teha, et ma nii otsekohene olen ja pealegi küsija suu pihta ei lööda. Oled kunagi seda ütlust kuulnud?" Tundus, et Matti ja Daniela suhe ei olnudki ainult lust ja lillepidu ning mees pidi ikka väga kannatlik olema. Tundus, et vanem Sommeris ikka tõesti oli armunud Danielasse. "Isegi kui see on strptiisiklubi?" küsis Trey, nähes kauguses roosat neoonset silti. Muidugi võis mõni korralik baar ka kuskile vahepeale jääda.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 12, 2013 21:27:52 GMT 2
"Sa ei ole otsekohene, vaid lihtsalt ülbe sõprade juuresolekul," irvitas Matthew. "Mmm... Striptiisiklubi väga ei sobiks. Ma olen sellel teemal juba vaielnud, ei tahaks enam väga," ütles Matt. Daniela ootaks siis ukse peal, taignarull käes. Okei, nii hullud asjad ei oleks, aga Daniela oleks kindlasti pahane või isegi vihane ja seda Matthew ei tahtnud. Üleüldse on raske naistele selgeks teha, et striptiisiklubides on mõnus õhkkond ja mõned ei käigi seal palja ihu pärast.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 12, 2013 21:33:18 GMT 2
"Ma olen kogu aeg selline, nagu Faye mulle kogu aeg kenasti meelde tuletab. Vähemalt saab tema minuga kenasti hakkama," naeris mees. Tegelikult on tal tüdrukuga vedanud, sest Raven ei võtnud kõike nii tõsiselt ja seega ei muretsenud tema ka nii väga enda teise poole tegude pärast. "Tõsiselt räägid?" küsis Trey imestunult, "ma võin ise Danielale helistada, kui sa mulle ta numbri annad, ja küsida, kas sa võid minu vastatusel sinna minna." On hea sõber, onju?
|
|