24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 13, 2013 0:59:37 GMT 2
Vahepeal jäi Chad üldse vait, kui teised intiimsematel teemadel arutlema hakkasid. Nii oli lootus suurem, et tema privaatasjade kohta midagi küsima ei hakata. Mees ei soovinud kellegagi jagada midagi, mis puudutas tema suhte selliseid detaile, mis peaksid teada olema vaid asjaosalistele. Küll aga pani Chadi turtsatama see, kui Matt stripiklubi osas väga kahtlevaks muutus. Järelikult pole tema üldse ainus, kes on lasknud kallimal end ümber oma väikese sõrme keerata, vaid Matt kuulus samasse kategooriasse, vähemalt mingil määral. "No kui ta ei taha minna, siis võime ju edasi ka liikuda. Kindlasti leiaksime midagi paremat," otsustas ka Chad lõpuks sõna sekka öelda.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 13, 2013 10:26:09 GMT 2
"Sa tahad ikka väga Danielat välja vihastada?" küsis Matt Trey käest kulmukergitusega. Õnneks päästis Chad olukorra ja Matthew läks edasi. "Seal on üks koht, kus tehakse põlevaid kokteile, lähme?" uuris Matt. Tema meelest avati see mõned kuud tagasi, üks noormees oli vingunud, et Tree Hillis pole piisavalt ekstreemseid baare ja tegi siis ise selle ära. "Seal on veel üks kiiks juures, mille ma lasen Trey'l ära katsetada," muigas Matt laialt. Trey oli ju see, kes tahtis väga stripiklubisse minna, kohe saab midagi sellelaadset tunda.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2013 14:53:05 GMT 2
"Eih, see mul küll kavas ei olnud," lausus Trey. Tal lihtsalt tulid sellised lollid ideed pähe ja purjusolekus võis ta kõike suust välja ajada ja kõigega hakkama saada. Ei vea Sommersitel, et neil selline hull semu on. Võibolla peaksid hoopis nemad endale mõne täiskavanulikuma kaaslase otsima. "See kõlab vägevalt... nii et läheme," sõnas Jeromy, kuid kahetses enda sõnu kui Matt midagi enamat mainis, "ja nüüd ei tea ma, kas olla uudishimulik või peaksin ma teises suunas minema jooksma." Mees raputas enda pead ning jalutas Sommersitega kaasa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 14, 2013 10:12:56 GMT 2
"Sa peaksid minema jooksma," kinnitas Matthew kavala naeratusega. "Laud kolmele," ütles Sommers ja kui alguses heideti neile pilk "see koht on juba ammu täis", siis näinud, kellega oli tegu, juhatati mehed hämaras ruumis edasi, kuni nad maandusid ühe ümmarguse diivani peal, mille keskel oli laud. Matthew tõusis, et käia hetkeks ära ja naases ühe neiuga, kes sidus Trey silmad kinni. "Enjoy," sõnas mees irvitusega. Kõik võis alata sületantsuga, aga lõppessellega, et juurde tulid veel mõned tüdrukud, kes panid mehe jooma puhast viina ja kaelale joonistati veekindla markeriga koha logo.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 14, 2013 12:16:21 GMT 2
Tore, kui su tuttavad on linnapea pojad ja lisaks neist on üks tuntud filminäitleja. Super. Saad igale poole sisse, kuigi Trey ei olnud pärast Matthew sõnu enam kindel, kas ta tahabki sisse saada. Mis peaks olema nii hull, et see paneks tema minema jooksma? Eks tuleb oodata ja näha, aga Matti pilk oli liiga kaval ja rahulolev, et see midagi head tõotaks. Jalutanud läbi baari, istus Trey diivanile. "Mulle ei meeldi su vend hetkel absoluutselt," sõnas Trey, kui Matthew minema jalutas. Hetk hilem naases ta koos neiuga, kes tema valguse ära võttis. "Ja nüüd ei meeldi sa mulle kohe üldse," lausus Trey, enne kui sületants pihta sai alata. Noh, vähemalt oli naine üsna osav ja Trey piisavalt lõbusas olekus, et asjaga kaasa minna. Hea, et Fayed kuskil vaatamas pole, jõudis mees veel hetkeks mõelda. Juba järgmisel hetkel oli tema ümber rohkem naisi ja ta tundis viina tugevat maitses enda kurgus. Vähemalt oli hea viin. Ja mis nüüd siis toimub? Keegi joonistas midagi? Oii, Matt, sa ei ela seda õhtut üle. Kui valgus lõpuks tagasi tuli ja tüdrukud naerdes minema läksid, vaatas Trey enda semu üsna palju ütleval näol. "Ma tänan sind selle... etteaste eest, aga mida kuradit nad mulle siia kaela peale tegid?" küsis Trey, tõmmates käega üle koha, kus ta endiselt kerget kihelust tundis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 14, 2013 14:49:59 GMT 2
Matthew tellis neile kõigile ka nüüd põlevad shotid, mis tuli õlleklaasi uputada ja siis ära juua, enne ootas mees Trey "üllatuse" ära. "Kusjuures see oli kõige leebem versioon, ma kauplesin piitsad ära," lisas Matt laia irvega. ""You have been sexed up", see tuleb vist nädalaga maha, vaikselt ise haihtub rohkem," ütles Matthew, lugedes ette teksti Trey kaela pealt. "Aga nüüd teeme need põlevad shotid ära," käskis mees teisi ja kukutas enda leegitseva joogi õlleklaasi ja tegi ruttu joogile põhja peale. Kui nad samas tempos jätkavad, on nad paari tunni pärast juba täitsa kastis. "Teeks Chadi peo siin," kiusas Matthew. Ei, Chadi pidu pidi palju suurem ja uhkem ja New Yorgis toimuma.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 14, 2013 15:06:45 GMT 2
Chad jälgis huviga Treyga toimuvat. Tema arust oli see sõbrale parajaks karistuseks. Ise ju tahtis nii väga strippi - nüüd saigi. Või noh, midagi sarnast. "Piitsaga oleks just põnevam olnud, kuid ega sellelgi viga pole," arvas Chad. Kõik oli täpselt nii kaua tore, kui tema ise puutumata jäi. Päris jama oleks hiljem selle veekindla markeriga kaelale kirjutatud teksti kohta seletusi anda. Kui Matt teatas, et nad peaksid nüüd shotid ära tegema, läks Chad selle mõttega ilma puiklemata kaasa. Juua ei olnud kunagi liiga palju. "Mida?! turtsatas Chad, kui kuulis, mis Matt tema tulevase peo kohta rääkis. Hea, et ta oli just oma joogiga lõpetanud. Muidu oleks ehk selle kogemata kurku tõmmanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 14, 2013 15:15:13 GMT 2
"Sa teed nalja praegu," lausus Trey, kui kuulis milline tore sõnum tema kaelal ilutseb, "sa oled ikka täiega jobu! Ja ma teile teen siin piitsa." Mees ei teadnudki, kas olla pahane või naerda ja seega oli ta seda kõike korraga. Noh, eks ta oli ise Matti parajalt torkinud. Shoti vastu ei olnud mehel midagi, sest mida rutem ta täis jääb, seda rutem unustab ta selle seiga ja seega ta võibolla ei mäletagi hommikul, mis toimus. Noh, tekst jääb ilmselt endiselt tema kaelale. Shot tehtud, vaatas Jeromy mõlemale Sommersile otsa ja muigas kergelt. "Jah, väga kena. Laseme tema peale ka kenad sõnumid Anna jaoks kirjutada," lausus Trey lõbusalt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 14, 2013 15:20:40 GMT 2
"Ei tee," kinnitas Matthew. Trey pidi nüüd kandma kas salli või siis pika kaelusega pluusi, kui tahtis seda varjata, kuna tekst oli tehtud üsna kõrgele, kaval. "Mina ja jobu? Sina käisid pinda, et lähme stripiklubisse," naeris mees. "Okei, Chad. Nali. Su jaoks teeme ikka palju hullema peo," lausus Matt rahulolevalt. "Stripparid, alkohol, kallid autod, hullud katsumused," seletas Matt, kuigi tal oli hoopis huvitavam idee, mis oleks Chadile ilmselt palju huvitavam. Hirmutada võis sellegipoolest.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 14, 2013 15:30:12 GMT 2
Kuulnud, mida Trey ütles, tõusis Chad korraks püsti, tehes liigutuse, nagu kavatseks ta nüüd kohe minema kõndida. "Minu peale sirgeldamine on kategooriliselt keelatud," teatas ta nagu jonniv laps. Sellest veel vähe, et need Annale ei meeldiks. Ta ise tunneks ka ennast pärast kainenemist täieliku tolana. "Alkohol ja autod? Tahad ära tappa mind?" hakkas mees selle jutu peale naerma. Kallid autod võisid ka ilma alkoholita vastavates olukordades ohtlikuks muutuda. Sellega oli Chadil juba piisavalt kogemusi. "Ja mis stripparitesse puutub, siis minu arust on see liiga mainstream," lisas ta. Võiks ju ometi midagi huvitavamat välja mõelda.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 14, 2013 15:41:20 GMT 2
"No vaatame," ütles mees laia muigega. "Ega sind rooli ei panda. Ma rendin meile mõned ilusad autod, millega saame mööda linna ringi sõita," pakkus Matthew välja. Ai, kui hea plaan tal ikka oli, siis jääb Chad pikaks ajaks Matthew peokorraldamisoskust austama, kui see nali ära tehakse. "Okei, strippareid ei võta siis, toome Poolast prostituudid," ütles mees tõsise näoga, nagu tahakski ta selle korda saata.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 14, 2013 15:52:26 GMT 2
Okei, tüüp sai ise ka aru, et ta oli selles süüdi, aga no tõesti... Markeriga sodima? Oleks siis veel kuskile sellisesse kohta joonistanud, mida sa saad varjata, aga ei. See annab peaaegu sama sõnumi, kui mõni tüdruk tema kaelale maasika oleks teinud. Tänud. "Mulle tundub, et selle õhtu korraldamine läheb üsna raskeks," ohkas Trey, sest tundus, et Chad on ikka väga korralik Sommers ja seega pidi asja hoolega läbi mõtlema, sest isegi kui see poissmeesteõhtu pidi olema naljakas ja totter, oli siiski oluline, et Chad seda hiljem hea sõnaga meenutaks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 14, 2013 20:01:52 GMT 2
Hea seegi, et teda keegi rooli taha ei kupata. Kainena võiks ehk tõesti mõned tiirud teha, aga napsisena kindlasti mitte. Chadile on nagunii omane üsna agressiivne sõidustiil ja pärast shotte läheks asi veel sada korda hullemaks. Keeraks vabalt auto üle katuse. "Prostituudid Poolast? Rohkem vist sinu enda teema," lõõpis Chad. Ja kui teised arvasid, et ta on korralik, oli nendel selles täielik õigus. Chad ei soovinud enda peole taolisi lõbustusi. Tema tahaks lihtsalt meeldejäävat õhtut, kuid igasugused stripparid/prostituudid võiks sealt vabalt välja jätta.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jun 14, 2013 20:17:49 GMT 2
"Okei, minu teema on Poola, sinu teema siis Saksamaa," muigas Matthew. "Mis te arvate, joome siin veel või otsime kolmanda koha?" uuris mees. Tal tekkis järsku suur soov midagi teha, mitte lihtsalt passida ja juua, aga vist muud ei jäänud üle. Ilmselt kadus see tuhin peale mõnda jooki jälle ära. Matthew mobiil helises, ta vaatas seda, uus sõnum. "Appi noh, mingi sekretär hambaarsti juurest sai mu numbri kätte ja nüüd saadab pidevalt sõnumeid. Ma üritasin alguses viisakalt öelda, et ma ei ole huvitatud, aga ta laseb edasi," rääkis mees.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 14, 2013 21:52:51 GMT 2
Okei, striptiis ja prostitutsioon olid kaks väga erinevat asja. Neist esimene oli mehe arvates veel normaalne, aga teine küll mitte. Pealegi kui tal on Faye-sugune tüdruk kodus olemas, siis miks ta peaks tahtma kellelegi maksta. "Sa ei püsi ikka üldse paigal. Pealegi vaata, mis ma läbi pidin tegema siin. Teeme ühed shotid veel?" pakkus Trey ja viipas kelnerile, kes nende jooke tooma läks. Matti väike probleem pani mehe turtsatama ja pisut naerma. "Noh, tahetud mees ei saa enda austajatega hakkama, jah?" lõõpis Trey ning lasi silmadega üle sõnumi, haarates järgmisel hetkel Matti mobiili enda kätte. "Ma luban, et ma olen viisakas... vähemalt nii viisakas kui ma suudan olla," sõnas Trey ja hakkas saabunud sõnumile vastust kirjutama.
|
|