|
Post by Deleted on May 24, 2013 20:24:26 GMT 2
Trey oli viimaks ometi Wilmingtonis filmitava seriaaliga pikemale pausile läinud. Seega oli tal rohkem aega Tree Hillis olla ja enda stsenaariumiga tegeleda. Tänaseks oli ta aga plaaninud õhtu enda parimate semudega. Üllataval kombel olid nad mõlemad nende paari kuuga täiesti muutunud. Mattist pidi saama isa ja Chad kavatseb abielluda?! Neid uudiseid kuuldes pidi Trey küll esimese hooga endale teadvustama, et peab endale ametlikult uued parimad semud otsima, sest neist kahest küll enam asja ei saa. Siiski oli tal muidugi nende üle hea meel... seda ainult siis, kui nad mingiteks koduperemeesteks ei kavatse nüüd hakata. No tõesti - kuidas nad saaksid seda Treyle teha? Kellega ta siis ennast koos baaris täis joob ja naisi komenteerib? Loodetavasti ei ole Chad ja Matt nüüd väga kuivad tükid, kes alkoholist ja silmailust ära ütlevad.
Trey astus Shootersisse natuke enne kokkulepitud aega ning võttis neile kolmele ühe laua baari lavapoolses nurgas. Sealt oli hea näha nii elavat muusikat kui ka kogu ruumi. Samuti ei jäänud siit kaugele piljard ja noolemäng, mida ikka aeg-ajalt mängitud sai, kui juba meeleolu lõbusam oli. Aga eks näeb, kuhu see tänane õhtu jõuab. Loomulikult oli Trey kuulnud Matti väikesest seiklusest kellegi teisega samal ajal, kui ta käis Daniga, ja seega pelgas ta natuke, et semu võib end täna kõvasti tagasi hoida. Istunud mugavale diivanile, lasi mees enda sinistel silmadel üle joogikaardi libiseda. Ta viipas teenindaja enda juurde ning tellis ühe õlle. Sobis alati. Trey kandis tumedamaid teksasid, halli särki ja selle peal enda tavalist musta nahktagi.
OT: Matt ja Chad
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 24, 2013 20:36:14 GMT 2
Matthew kuulis, et Trey on lõpuks Tree Hillis tagasi ja ta tahtis jälle Matti ja ta noorema vennaga kokku saada, et baaris üks mõnus õhtu teha. Why not? Matt arvas, et üks õhtu meeste seltsis oleks päris hea vaheldus, kuna New Yorgis oli peaaegu igal nädalal selliseid kokkusaamisi teinud, seal siiski pigem high-end stripiklubides ja baarides, aga peale Danielaga käima hakkamist lõpetas ta striptiisiklubide külastamise ära, kuna oli aru saada, et tüdrukut see häiris ja ta oli vist päris solvatud ideest, et Matt võib seal käia. Olgugi, et pigem meeldis meestele see flirtiv õhkkond ja abivalmid teenindajad, tõmbas Matthew sellistele õhtutele kriipsu peale. Nüüd Tree Hillis oli veel raskem üldse sõpradega kokku saada. Kui ta NY-s käis, surus mees võimalikult palju tööd nädala peale kokku, et saaks rohkem kodus olla, aga see tähendas ka seda, et sõpradele ei jäänud aega, seega oli Trey kutse väga õigel ajal tehtud. Matthew jõudis mõned minutid peale kokkulepitud aega Shootersisse ning leidis kiirelt üles laua, kus Trey juba õlut libistas. "Keda ka näha," tervitas mees sõpra laia naeratusega ja istus diivanile. Tellinud teenindajalt pindise õlle, viis ta silmad kunagisele koolikaaslasele. "Sa oled vanaks jäänud," teatas mees muigega. Kohe kindlasti ei olnud nad Treyga enam need kahekümnendate alguses noored, kes käisid koos baarides tšikke lantimas. Nüüd oli aeg need seiklused unustada. välimus-päiksekad
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 21:16:06 GMT 2
Näinud Matti baariuksest sisse tulemas, ilmus mehe näole üks lai naeratus. Vana sõpra on alati hea näha. "Jaaaah, ole paar kuud eemal, tule tagasi ja sinu üks semu hakkab abielluma ja teine saab isaks. Kui te kavatsete mingiteks igavateks koduperemeesteks hakata, siis otsin ma endale ametlikult uued semud," seletas Trey väga temalikult. Mõtle vaid, milline katastroof - su mõlemad semud on lõpuks õnnelikud ja loodetevasti koos enda 'selle õigega'. "Tead, selle nii-öelda komplimendi peale ütleksin ma ainult, et samad sõnad, mees," patsutas tüüp Mattile käega õlale.
OT: Trey ei käinud Tree Hillis keskkoolis.... nad ei saanud koos koolis käia. Ta kolis siia, kui ülikooli läks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 24, 2013 21:44:50 GMT 2
Loomulikult ei olnud Chadil selle vastu midagi, et Shootersis koos Trey ning Mattiga üks kena õhtupoolik veeta. Chad isegi ei mäletanud enam, millal ta viimati nendega koos kuskil väljas käis, mis tähendab, et see pidi olema ikka väga ammu. On ju raske midagi korraldada, kui nad kõik erinevates kohtades pesitsevad: Trey oli Wilmingtonis, Matt suure osa ajast New Yorgis ning Chad ise enamasti Tree Hillis. Vähemalt õnnestus neil tänaseks kokku leppida üks õhtu, kui kõigil kolmel on võimalus kokku tulla ja mõnusalt aega veeta. Muutunud oli loomulikult selle paari kuuga nii mõndagi, kuid seda küll Chad ei arvanud, et ta oleks nüüd mingiks igavaks kuivikuks muutunud. Võib-olla tõesti ei käinud ta enam nii tihti semudega väljas kui varasemalt, aga see polnud üldse Anna süü.
Kohale jõudis Chad neist kolmest kõige hiljem, kui Trey ja Matt juba laua taga istusid. Loodetavasti andestavad nad talle selle väikese hilinemise. Liikunud kiirel sammul kaaslaste laua juurde, sättis ta varsti ka ennast mugavalt istuma. Varsti oli seal ka teenindaja, kellelt temagi endale õlle tellis. "Siin te oletegi," lausus tüüp, huuled kergeks muigeks kaardunud. "Ma loodan, et ei jäänud millestki ilma," lisas ta, vaadates kord ühele, siis jälle teisele seltsilisele otsa. Igatahes tõotas see igati lõbus õhtu tulla.OT: välimus
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 24, 2013 21:51:11 GMT 2
"Naah, ma ei suuda igav koduperemees, mis sõna see ka on, olla. Ma teen selleks liiga lollakaid samme," arvas Matthew õrna muigega. "Kuule, ise ka oled naise poolt aheldatud, ma olin kindel, et teil Raveniga lõpuks ikkagi midagi susiseb," lisas mees heatahtliku naeruga. Ta sai enda õlle kätte ning võttis paar suurt sõõmu. Mõnus. "Tead, me peaks Chadile ühe hullu poismeestepeo tegema ka, kui asjaks läheb," lisas Matt ja nagu tellitult oli siis näha sisenemas tema venda. Okei, seda saavad nad Treyga hiljem edasi arutada. "Ei jäänud. Me lihtsalt avastasime, et saame varsti kolmkümmend," tõdes Matt ja lonksas õlut. Alla nelja aasta oli jäänud uue kümnendi täitumiseni. "Mida me siis täna korda saadame? Lihtsad õlled ja lähme laiali või...?" jättis Matthew küsimuse lahtiseks.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 22:02:42 GMT 2
Trey oleks tahtnud küsida, et mis need lollakad sammud siis on, aga kuna ta ei tahtnud õhtut kohe sellise teemaga alustada, siis lükkas ta selle kuskile hilisemasse aega. "Mina ja Raven... ehh, me oleme hoopis teine teema, kui sina ja Daniela või Chad ja Anna," lausus Trey, kuulates seejärel Matti ettepanekut poissmeestepeo osas. Sellel teemal tuleks kindlasti pikemalt peatud. Pole mingit võimalust, et nende semu niisama abiellub, ilma sellise uhke peota, mida ta kunagi ei unusta... või pigem ei unusta ta järgmist hommikut. Aga sinna see peojutt jäigi, sest tulevane abielumees jõudis ka kohale. Kolmkümmend? Oh sa jutt!!!! Ongi nii palju juba. "Ma südamest loodan, et see oli su hale katse nalja teha," sõnas Trey, "küll me näeme, kuhu see õhtu jõuab. Me võime siin alustada, aga linn on suur." Mees võttis õllepudeli enda sõrmede vahele ja võttis sealt paar lonksu.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 24, 2013 22:11:10 GMT 2
Chad tõi kuuldavale ühe turtsatuse, kui Matt nende avastuse teatavaks tegi. Aastad lendavad tõepoolest kiiresti. Chadil endalgi on sellega terve hulk meeldivad ja vähem meeldivaid kogemusi. Muidugi oli temal siin vaja kõige vähem vananemise pärast pead vaevata, kuna oli mõlemast siiski mõne aastakese võrra noorem. "Mina arvasin, et ainult naised kardavad kolmekümnendat sünnipäeva," kommenteeris Chad selle jutu peale. Matti pakutud variant lihtsalt õlled võtta ja siis eri suundadesse minna, pidi kindlasti olema mingi nali. Vähemalt nii Chad arvas. "Tree Hill ja suur?" muigas tüüp, kui oli Trey sõnu kuulnud. "Aga mina olen selle poolt, et teeme ikka korraliku õhtu, mitte mingi niisama olesklemise," lisas mees ja tegi lahti oma õllepudeli, mis nüüd kohale jõudis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 24, 2013 22:16:58 GMT 2
"Oh, mis me nüüd nii erinevad oleme, Sommersid on vist lihtsalt suuremad kiirustajad," arvas mees laia naeratusega. See kiirustamine ei olnud halb, kui üksteise vastu oli armastus olemas, siis miks lükata armastuse juurde käivaid asju edasi? Danielaga oli see laps neil juhus, aga Matt oli kindel, et jääb Daniela juurde elu lõpuni, seega miks mitte perekonnaga algust teha. "Ma teadsin, et te ei hüppa alt," lausus Matthew ning lonksas õlut. "Ma pean Chadiga nõustuma, see koht on pagana väike," turtsatas mees. "Kunagi teeme New Yorgis ühe raju öö, mis lõppeb hommikul kella viie ajal mõne võõra katusekorteris," arvas Matt. Hangover Tree Hill edition. "Aga Tree Hillis on meile piisavalt tegevust," pidi mees siiski ka Treyga nõustuma.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 22:18:02 GMT 2
Chadi kommentaar nende uue avastuse kohta pani Trey turtsuma ja naerma. Oh jah. Sellised need nende istumised olid. Keegi ütleb midagi ja kommentaare lendab igast suunast. "Kuule..." noomis mees enda semusid, "ise olete linnapea pojad ja väidate, et see linn on väike. Uskuge mind, öösel muutub see väga suureks.... ja ohtlikuks." See viimane sõna tuli rohkem niisama pobinana mehe pudelisse, mille ta uuesti huultele tõstnud oli. Pärast Sethi ja Raveniga toimunut on mees ikka palju paremini aru saanud, mis selle linna pahupoolel tegelikult toimub. "Jah, kõik hilisemad kaebused teie neidudelt võin enda peale võtta. Faye teab niigi, et tal on täna võimalik teha seda, mida tahab," sõnas Trey. "Sa räägid nagu sul oleks selliste New Yorgi õhtutega juba kogemusi," muigas mees. Ilmselt oli ka. Jumal teab, mida see hulluke seal linnas korda saadab.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 24, 2013 22:36:52 GMT 2
Häh, Tree Hill ka mõni ohtlik koht. Vähemalt Chadi poolt vaadatuna küll mitte. Seda pidi ta aga endale tunnistama, et tegevusest siin puudust ei tulnud. Siin oli väikelinna kohta ikkagi päris palju erinevaid kohti, kus meelt lahutamas käia. Mehe enda lemmikkohad olid aga Shooters ja Green Poison Bar - sõltus sellest, kummal pool silda ta parajasti viibis. Chad hakkas selle peale naerma, kui Trey Sommersite tšikkide võimalikku kaeblemist mainis. Chadil isiklikult ei tohiks küll mingit jama tekkida, kuna seletas enne lahkumist enda omale isiklikult, kuhu ja mis eesmärkidega ta läheb. Matti mõttel oli aga isegi jumet. Miks mitte endale üle pika aja õht raju õhtut lubada. Aga kas just täna, kui tal niikuinii varsti üks selline ees on. "Ma arvan, et minu poissmeesteõhtuks annaks midagi sellist korraldada küll," sõnas tüüp lõpuks ning võttis siis lonksu enda õllest.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 24, 2013 22:47:47 GMT 2
"Linnapea pojad jah, aga palju me siin oleme? Noh, Chad on siin rohkem, aga tal ka sõitlemist on," arvas Matthew. Ohtlik? Mida Trey teadis, millest ta Matthew'le ja Chadile ei rääkinud? Sommersile tundus juba pikalt, et midagi oli lahti, aga kõik üritasid sellest vaikida. "Muidugi on, ma olen seal peale keska lõppu elanud," lausus mees. "Reaalselt oli selliseid pidusid, mis algasid ütleme kell üheksa õhtul ja lõppesid järgmise päeva õhtul kell 10. Siis tund aega magati kuskil ja pidu läks edasi," seletas mees. "Kas teil kuupäev ka juba paigas, et me saaksime planeerida?" uuris Matthew. Paar-kolm päeva enne pulmi varastada Chad Anna käest ära ja viia ta 24-ks tunniks pidutsema. Sounds like a plan. Stripparid, alkohol ja ilusad autod, peaks midagi veel tegema. Matthew oli jõudnud enda pudeliga juba poole peale. Mõtle, novembri alguses pidi mehest isa saama, ometi oli ta ise kohati vägagi lapsik.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 22:52:28 GMT 2
Sellisel juhul ongi Matt see õige, kellega seda poissmeesteõhtut korraldada. Tal on ilmselt nende suurte läbudega rohkem kogemusi. Nad peaksid ka mõne sellise läbu läbi tegema. Ülikooli ajal sai isegi Trey ikka päris korralikult läbutsetud. "Chad, sina unusta enda poissmeesteõhtu ära," sõnas Trey kindlalt, "küll meie tegeleme sellega ja see tuleb kindlasti nii vinge, et sa kahetsed, et üldse abielluda kavatsesid." Küll nad kahepeale millegi geniaalsega hakkama saavad. Chadil ei ole siin mingit sõna õigust. Tema tööks on õigel ajal kohale tulla ja mitte pidur olla. Kuupäev. Ahjaa. Seda läheks ka vaja. Võtnud taaskord pudelist mõned lonksud, pidi mees endale teadvustama, et kui ta sama kiiresti jätkab, vajab ta varsti uut pudelit. "Aga siiski... ma ei olegi teile kummalegi veel öelnud, et palju õnne ja kõike sedasamust kihlumise ja ee... tulevase mini-Matti puhul," sõnas mees, viibates kõigepealt pudeliga Chadi poole ja siis Matthew poole. Peab ikkagi semudele enda õnnitlused ütlema. Ja veel üks lonks alkoholi läks mehe kõrist alla.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 24, 2013 23:05:07 GMT 2
Tree Hillis ei viibinud vendadest kumbki 24/7, sest mõlemal olid omad käimised. Chadi võis aga tunduvalt paiksemaks nimetada. Chadile küll see mõte eriti ei istunud, et temal oma poissmeesteõhtu juures üldse sõnaõigust pole. Aga kui nüüd mõtlema hakata, siis nii ongi ehk parem, sest kui ta teaks, mida need kaks korraldada kavatsevad, võib ta alt ära hüpata. Tüüp oli ju enda kohta ehk liigagi korralikuks hakanud. Seda ta igatahes küll ei uskunud, et abiellumist kahetsema hakkaks. Kui palju tema senine elu ikka muutuks? "Küll te kuupäeva ka varsti teada saate, aga praegu hoiame seda veel saladuses," jäi Chad selle koha pealt kidakeelseks. "Ma ise ütlen teile, kui õige aeg kätte hakkab jõudma." Trey õnnitluse peale Chad lihtsalt noogutas ning võttis järjekordse sõõmu oma õllest.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 24, 2013 23:15:23 GMT 2
"Kes ütles, et pisi-Matt on? Äkki üldse pisi-Daniela," lausus Sommers muigega. Tegelikult ei olnud sugu veel teada, kuna pisike oli sellistes asendites, et arst lihtsalt ei näinud. Matthew muigas mõtte peale, et ta korraldab Chadile sellise poissmeesteõhtu, nagu oli ühel ta sõbral NY-s. Ei, Chadiga pidi ta ettevaatlikum olema, poiss oli Mr. Eeskujulikkus ise. "Olgu, vanamehed, mis me ikka siin õlut laseme, teeme ka midagi," lausus Matthew kindlalt. Ta ei kavatsenud istuda siin tervet õhtut õllepudelite seltsis, kas nad teevad mõned kangemad joogid ja liiguvad kuhugi edasi või jäävad baari piljardit mängima. "Diil," sõnas Matt, mõtted liikumas juba erinevatele plaanidele.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 23:26:57 GMT 2
"Nii kaua kui sa sugu ei tea, jääb ta minu jaoks mini-Mattiks," lausus Trey muiates. Ausalt öeldes ei teadnudki ta ju kummagi Sommersi tüdrukut. Daniela oli tema jaok väga võõras inimene. Annast ta midagi ikka teadis. "Davai," lausus Trey ning valas enda viimased õllelonksud kurgust alla, asetades lauale seejärel tühja pudeli, "mõned shotid ja teeme minekut siit?" See oli üks võimalus. Teine võimalus oli muidugi endale piljardilaud võtta. Võibolla leiavad paar silmailu ka endale mängukaasalasteks. Muidugi on nad kõik nüüd võetud mehed, aga väike lõbutsemine ei teinud paha. Pealegi süütu flirt pole kedagi kunagi tapnud. "Chad, ära sa mitte kavatsegi meile seda kuupäeva paar päeva enne öelda, et me sulle midagi korraldada ei jõuaks," hoiatas mees ja vaatas nooremale Sommersile otsa. Tõstnud käe, viipas Trey kelnerile, kellelt tellis neile shotid. Kuidagi peab ju algust tegema.
|
|