|
Post by Deleted on Jun 29, 2013 19:46:22 GMT 2
"Oleks võinud ka hullemini minna. Vedas sul, et suutsid just minu ära sebida," sõnas Jace naljaga. Mitte et Jill oleks üldse tema vastu esimesena sellist tüüpi huvi üles näitama hakanud. Tol korral pidi mees ise kohmetusest üle saama ning esimese sammu tegema. Mingit kahetust ta küll ei tundnud. Kuulanud näitsiku juhiseid, töötas mees edasi nende järgi, kuni ta mõne aja pärast ka sellega valmis sai. Üllatavalt ruttu läks neil täna see söögitegemine.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 12:01:30 GMT 2
Jill vaatas mehele otsa ja hakkas lihtsalt naerma. Mingit erilist sebimist ei olnud nende kummagi poolt. Kõik lihtsalt läks, aga selle viimase sammu astus muidugi Jace. Michelle on lihtsalt liiga vanamoeline, et ise millegi sellisega hakkama saada, nagu teise inimese suudlemine, kui sa pole teise tunnetes enda vastu kindel. Saanud kastmega ühele poole, keeras näitsik tule alt kinni ja pani juustu sinna sisse, segades seda samal ajal. Juust sulas tulises kastmes ära ning muutis selle paksemaks. Jätnud selle mõneks ajaks kõrvale, valas Jill makaronid keevasse vette. Nüüd jäi üle ainult oodata. Keeranud ennast näoga Jace'i suunas, asetas Michelle enda käed ümber mehe ja vaatas talle otsa. "Oled juba väga näljane?" uuris tüdruk lõbusal muigel.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2013 0:51:12 GMT 2
Eks olnud kunagi päris raske oma huvist Jillile teada anda, kuid õnneks oli praeguseks see katsumus ületatud ning nad olid kenasti koos. Kaua see kõik kestab, näitab muidugi aeg. Vähemalt praegust seisu arvestades olid mõlemad küll üsna positiivselt meelestatud. Jace naeratas kergelt, kui Jill talle käed ümber pani. "Kohe nii näljane, et söön sinu eest ka kõik ära. Sulle jääb ainult söögitegemise rõõm," teatas Jace toonil, nagu mõtlekski ta öeldut tõsiselt, kuigi see tegelikult nii ei olnud. Toidust ta just ära ei ütleks, kuid nii palju ka süüa ei kavatsenud, et teisele midagi ei jää. "Aga kuidas sinuga lood on?" esitas ta näitsikule sama küsimuse.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 20, 2013 21:01:27 GMT 2
"Seda ma täitsa usun sinust. Nii suur mees tahabki ja peabki palju sööma," naeris tüdruk, "noh, eks see söögitegemise rõõm ole ka päris tore, aga kõhtu ta just eriti ei täida." Jill vaatas mehele otsa ja vajutas tema huultele ühe kiire suudluse, võttes seejärel ühe käe Jace'i ümbert ära, et keevaid makarone segada. Kuulnud noormehe küsimust, jättis ta enda tegevuse pooleli. "Mina olen ka üsna näljane. Tundub, et meil läheb siin varsti olelusvõitluseks. Tugevam jääb ellu ja saab süüa," teatas Michelle.
|
|