23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2013 22:03:33 GMT 2
"Võib-olla tõesti," kehitas Megan õlgu. Kunstide õppimise juures ei oma tõepoolest kiitusega lõputunnistus nii suurt tähtsust kui anne ja isikupära ise, aga tõesti võib uhke tunne olla seda omada. Poleks Megan kõrgharidusele käega löönud, võiks temalgi kiitusega lõputunnistus olla, aga ta ei näinud enam pingutamisel mitte mingisugust mõtet, kui sai võimaluse modellimaailmas laineid lüüa. "Tööpakkumistest sul ju ikkagi väheks ei jää, kui mõnes reklaamiski juba sinu pilte võib näha," sõnas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 23:01:51 GMT 2
"Seda küll, aga ega ma ei otsi hetkel tööd," lausus noormees. Tal ei olegi vaja tööd otsida, kui ta enda stuudio ilusti käima saab. Klienet vaevalt see diplom kohale meelitab. Pigem ikka tema eelmised pildid. Noormees pööras paremale jäävale täbavale ning leidis peagi üles Shootersi baari. Kuskil siin pidi ka stuudio olema? Jalutame ja vaatame siis. "Kuskile siia kanti peaks see jääma," sõnas Colin, minnes tagasi selle juurde, kuhu nad üldse teel olid.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2013 23:06:08 GMT 2
"Ah, muidugi, sul ju endal stuudio valmimas," tuli Meganile meelde. Nii et naine eeldas, et hetkel on mehel mingisugune töökoht olemas või teeb ta lihtsalt juhutöid. Või mõlemat. Shootersi baar tundus väga paljulubav ning Meganil oli õhtul plaanis seda kohtagi külastada, kuigi TRIC oli ikka esimene mõte. "Echo juurde ikka," lausus Megan. "Sa räägid, et ma ei kuula sind ja nüüd tuleb välja, et sa ei kuula mind ka," muigas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 23:34:08 GMT 2
"Noh, minu viga, aga see on kohe järgmises tänavas nagu nii," lausus noormees ja jalutas ühe pisema ristini, kust ta vasakule pööras ja siis käega ühe sildi poole viipas, mis tänava lõpust paistis. "Ilmselt ei kuula me siis kumbki," turtsatas Colin ja naeris kergelt. "Või siis on meil mõlemal lihtsat liiga palju muid asju peas, millele mõelda," kehitas Jeff enda õlgu.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2013 23:43:06 GMT 2
"No siis pole niikuinii olulist vahet," nõustus Megan Coliniga jalutades. Lihtsalt asukohti ei tohi sassida ajada, mis Megani puhul oli üsna tõenäoline, sest talle oli see linn võõras. Ilmselt jõuab enne New Yorki lendamist veel piisavalt linna selgeks saada, et oma tööülesandeid täita. "Hajevil sa just ei tundu," muigas Megan hetkeks noormeest silmitsedes. "Aga tundub jah, et me laseme nii mõndagi kõrvust mööda."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 23:51:33 GMT 2
"Võibolla oleme järgmine kord natuke tähelepanelikumad siis. Vähemalt tuli kasuks see, et üks baar ei asunud teisest väga kaugel, sest siis oleks küll natuke halvasti läinud," muigas noormees. Siis oleks vist Meganil küsimus tekkinud, kas tüüp ikka ise tunneb linna. Colin jalutas neidise kõrval edasi, sest otsustas ta ilusti lõpuni ära saata. Ega enam vast palju polnudki. Mehe silmad liikusid hoonelt hoonele.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 3, 2013 0:04:29 GMT 2
"See oleks mulle veidi imeliku mulje jätnud, kui me kuhugi pärapõrgusse oleks sattunud ja sa küsiksid, kas mu stuudio asub siin," muigas Megan. "Siis ma oleks ilmselt mõelnud, et kas sa ise ka seda linna tunned...kusjuures mind huvitabki, kaua sa siin juba elanud oled." Megan heitis hetkeks pilgu oma randmel olevale käekellale. Hakkab jah neil aeg vaikselt otsa saama, kuid õnneks olid nad lähedal. Lihtsalt kaugemale enam ei jaluta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 0:09:19 GMT 2
"Ma tulin siia kuskil oktoobri keskel," lausus Colin, sest kui ta meenutama hakkas, ei suutnud ta täpset kuupäeva välja mõelda. Seega on ta siin juba elanud tublid viis kuud. Noh, varsti peaks pool aastat täis saama. Jõudnud kohale, jäi noormees seisma ning vaatas Meganile otsa. "Siin see on ja egas midagi," sõnas noormees, "kunagi ehk siis trehvame."
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 3, 2013 0:16:37 GMT 2
"Siis juba piisavalt kaua ning ma eeldan, et sa oled suutnud juba sulanduda nende inimeste sekka," lausus Megan. Mõni inimene lihtsalt kohaneb kiiremini ja Colin tundus küll üsna hästi juba kohanenud olevat. Naine ise siin nii kaua ei ole, pigem lendab juba paari kuu pärast New Yorki, kui just mitte varem. "Usu mind, kindlasti jookseme kuskil kokku," sõnas Megan, kui Colin ta õige kohani saatnud oli. "Aga tore oli sind üle pika aja näha."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 0:20:45 GMT 2
Seda peab küll keegi teine ütlema, kas Colin on siia sisse sulandunud või ei. Ta ei ütleks, et ta ennast juba täitsa nagu kala vees tunneb, aga siisku kodusem on tunne küll. "Samad sõnad," lausus noormees ning viipas tüdrukule põgusalt, sest kallistamine tundus kohe kindlasti vale. Ta vaatas veel korrkas Meganile otsa, kuid keeras siis ringi ja hakkas kodu poole jalutama.
OT: I am out
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 3, 2013 0:25:35 GMT 2
OT: Ma arvan, et selle võib lõppenuks lugeda, kuna Megan ka kellegagi enam selles teemas ei kohtu.
|
|